thakisn Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα! Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το youtube σήμερα? Μου εμφανίζει το νέο interface της σελίδας και μου λέει οτι πρέπει να κάνω update τον flash player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το youtube παίζει μια χαρά (Snow Leopard/Firefox) Ίσως έχεις παλιά version του Flash Player. Επέλεξε από το κεντρικό μενού στο OSX σου να κάνεις Update or something. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Η μπορείς να το γυρίσεις και σε HTML5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Αν το γυρισεις σε html 5, βλεπε youtube με safari. Ο firefox δεν ειναι ετοιμος ακομα. Το ειχα δοκιμασει οταν εβγαλε την ανακοίνωση η goolge/youtube. (εκτος αν σήμερα που μιλαμε ο firefox ξεπερασε τα προβληματα και παίζει μια χαρα html5 πλέον). Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtctsiamp Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Και με Google Chrome μπορεί να χρησιμοποιήσει το HTML5. HTML5 και flash πάντως σε Win7 έχουν ελάχιστη διαφορά σε καταλώση ισχύος. Αυτό ίσως δείχνει πόσο κακός είναι ο flash σε mac που λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 (Το flash 10.1 σε windows ειναι ελαφρυτερο και απαιτει μικροτερη επεξεργαστικη ισχυ(μιας και εκμεταλλευεται την gpu) απο οτι η HTML5 . Απο τοτε που εβαλα flash 10.1 , η HTML5 μου φαινεται βαρυδι...) Σε mac os x , θα προτιμουσα html5 , τουλαχιστον για τον safari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Safari xρησιμοποιώ. Θα είχε κάποιος την καλοσύνη να μου πεί πως το κάνω σε html5? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Safari xρησιμοποιώ. Θα είχε κάποιος την καλοσύνη να μου πεί πως το κάνω σε html5? http://www.youtube.com/html5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Το έκανα αλλά καμία διαφορά..Σε άλλα sites δουλεύει μια χαρα το flash. Μόνο στο youtube (που το χρειάζομαι κιόλας) μου κάνει τη ζωή πατίνι! Δοκιμάζω και με chrome και σας λέω αποτελέσματα. Με chrome δουλεύει μια χαρά το flash με μόνο μειονέκτημα ότι σε βίντεο 720p μου δουλεύει τον επεξεργαστή στο 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Με chrome δουλεύει μια χαρά το flash με μόνο μειονέκτημα ότι σε βίντεο 720p μου δουλεύει τον επεξεργαστή στο 100% Βαλε την τελευταια beta εκδοση του flash που ειναι ελαφρυτερη: http://download.macromedia.com/pub/labs/flashplayer10/flashplayer10_1_p3_mac_022310.dmg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Αυτή την έκδοση του flash έχω ούτως ή άλλως.Είχα κάνει update στην 10.1 όταν πριν μερικούς μήνες το είχες προτείνει εσύ φίλε haHa!!!Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να συμβαίνει.Κρατάω μια ελπίδα οτι φταίει το νέο interface του youtube και οτι θα διορθωθεί σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Αυτή την έκδοση του flash έχω ούτως ή άλλως.Είχα κάνει update στην 10.1 όταν πριν μερικούς μήνες το είχες προτείνει εσύ φίλε haHa!!!Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να συμβαίνει.Κρατάω μια ελπίδα οτι φταίει το νέο interface του youtube και οτι θα διορθωθεί σύντομα. Παντως αυτη ειναι ακομα πιο καινουρια, για βαλτην! (ειναι η beta 3, που βγηκε πριν 20 μερες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα, μόλις είδα οτι μου ζητούσε να κάνω update το flash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.