funny_boy123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ενώ έχω κανονικά και ελληνικούς χαρακτήρες και στα ελληνικα γραφει και με πεζά και με κεφαλαία... στους αγγλικούς χαρακτήρες αρνείται να γράψει πεζά...έχει μονο τα default κεφαλαία..μιλάω για τους τίτλους...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ενώ έχω κανονικά και ελληνικούς χαρακτήρες και στα ελληνικα γραφει και με πεζά και με κεφαλαία... στους αγγλικούς χαρακτήρες αρνείται να γράψει πεζά...έχει μονο τα default κεφαλαία..μιλάω για τους τίτλους...! Για το pages? Σε ποιο word processing? ---------- Προσθήκη στις 00:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:21 ---------- Ενώ έχω κανονικά και ελληνικούς χαρακτήρες και στα ελληνικα γραφει και με πεζά και με κεφαλαία... στους αγγλικούς χαρακτήρες αρνείται να γράψει πεζά...έχει μονο τα default κεφαλαία..μιλάω για τους τίτλους...! Για το pages? Σε ποιο word processing? Για τι πράγμα μιλάς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funny_boy123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 ΣΥΓΝΩΜΗΗΗΗ... Μιλώ για το keynote...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 ΣΥΓΝΩΜΗΗΗΗ... Μιλώ για το keynote...! Στα preferences για δες το auto-correction και παίξε με το fix capitalization αν κλικαρισμένο ξεκλίκαρε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funny_boy123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 διορθώθηκε το πρόβλημα στους υπότιτλους...αλλα όχι στον κεντρικό τίτλο...ωστοσο μπορω με copy-paste να κάνω τη δουλεια μου...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.