flik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα ήρθε σπίτι ένα ξαδερφάκι μου μικρής ηλικίας και ήθελε να μου δείξει μερικά sites με arcade games. Και θυμήθηκα ένα που είχα παίξει ένα καλοκαίρι πριν 4-5 χρόνια, και είχα κολλήσει για ώρες, και τώρα πείσμωσα και θέλω να το ξαναβρώ, μιας και έχω κενές μέρες (κατάληψη και πάλι). Το παιχνίδι αφορά μια... ρόδα. Την οποία την κινείς μόνο μπρος πίσω με τα βελάκια. Και έχεις διάφορα εμπόδια που πρέπει να περάσεις και να φτάσεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο, αφού έχεις πάρει φόρα και υπολογίζοντας και την βαρύτητα. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι στο σωστό section. Όποιος το είδε κάπου...
alexandr0s Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μοιάζει καθόλου με αυτό? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=RDFTd4pg6Dw&feature=related[/ame]
flik Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Όχι...Έχεις μια ρόδα, δηλαδή όπως μια ρόδα αυτοκινήτου. Ζάντα και λάστιχο. Δισδιάστατο περιβάλλον φυσικά, με κάτι σαν ράμπες κάτω που μοιάζουν σαν αυτές όταν γίνονται διαγωνισμοί με tricks ποδηλάτων ή πατινιών. Και προσπαθείς εσύ με κινήσεις προσεκτικές με τα βελάκια να ανέβεις σε κάποιο επίπεδο πάνω γωνία φεριπείν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.