Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονική Αθηνών 11/3 MEGA φυλλάδιο (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

newtech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ζήτησα να μου την στειλουνε με αντικαταβολη αλλα μου λένε οτι μονο με παραλαβή σπο το κατάστημα γίνεται,τι να κάνω που είμαι μακρυα το κέ...το μου?

Δημοσ.

μόλις γύρισα απο το μετωπο....δηλαδη την ηλεκτρονική. έγινε ένας πανικος.απέμεινα τελευταίος χωρίς τηλεόραση αλλα ευτυχώς βρέθηκε μια απο ακύρωση και την τσίμπησα.αυριο θα ελεγχθεί.

βάλανε προσφορα νομίζω την 32h3000 στα 333ευρω μόλις τελείωσε η 2000 και ακόμη μια 42'' lg στα 499.πανικός έγινε

Δημοσ.
μόλις γύρισα απο το μετωπο....δηλαδη την ηλεκτρονική. έγινε ένας πανικος.απέμεινα τελευταίος χωρίς τηλεόραση αλλα ευτυχώς βρέθηκε μια απο ακύρωση και την τσίμπησα.αυριο θα ελεγχθεί.

βάλανε προσφορα νομίζω την 32h3000 στα 333ευρω μόλις τελείωσε η 2000 και ακόμη μια 42'' lg στα 499.πανικός έγινε

κατα τα αλλα κριση...

χαχαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις εαν αυριο το πρωι θα εχει την lh3000 στα 333? Ευχαριστω

Δημοσ.
Γνωριζει κανεις εαν αυριο το πρωι θα εχει την lh3000 στα 333? Ευχαριστω

Λογικα ναι. Ο δισκος παντος λεει.. τον πηρα κ παει σφαιρα.. TV δεν ηθελα.. φτανει εχω αρκετες..

Χερομαι παιδια που βρικατε τις προσφωρες καλες..

Για τον φιλο που ειναι μακρια.. τι ακριβος θελεις?

Δημοσ.

και εγω ρε παιδιά ήθελα την 32lh2000 αλλα δεν τα στελνουν, ασε που πιστευω οτι τελειωσε ηδη οπότε δεν αξίζει να ξεκινήσω να κανω 3 ώρες ταξίδι για θεσ/νικη... Ξερετε αν έχουν άλλες ή αν θα ξαναφερουν;

Α, και το ασυρματο με εντυπωσίασε σαν τιμή... Ψηνομαι! :P

Δημοσ.
και εγω ρε παιδιά ήθελα την 32lh2000 αλλα δεν τα στελνουν, ασε που πιστευω οτι τελειωσε ηδη οπότε δεν αξίζει να ξεκινήσω να κανω 3 ώρες ταξίδι για θεσ/νικη... Ξερετε αν έχουν άλλες ή αν θα ξαναφερουν;

Α, και το ασυρματο με εντυπωσίασε σαν τιμή... Ψηνομαι! :P

Το ασυρματο ειναι το πιο απλο μοντελο.. το καλο ειναι οτι περνει 2 ααα κ ετσι δεν χριαζετε να τρεχεις για μπαταριες..

Τωρα αν εχει φιλε δεν το ξερω.. το πρωι πηγα κ το ποσταρα αμεσα.. μετα δεν ξαναπηγα.. εγω για τον δισκο πηγα.. αυτο με ενδιεφερε!!

Δημοσ.

εχω μια κακή σχεση με τα ασυρματα... Πιο συχνά παίρνω καινουργια ασυρματα παρα μελάνια για τον εκτυπωτή... ειτε πάρω φτηνό, είτε πανακριβο (το προτελευταίο μου ήταν ενα panasonic των 89€) τα καταστρέφω προτού αρχίσουν να χαλάνε οι μπαταρίες τους (ούτε χρόνο δηλαδή). Οπότε αν κάποιος φίλος πάει και το βρει αν θέλει και μπορεί να μου κάνει την εξυπηρέτηση να πάρει ένα και να μου το στείλει θα με βοηθούσε ιδιαίτερα...

Δημοσ.

αφου να φανταστεις δίπλα στο saturn οι σεκιουριταδες δεν άφηναν τον κοσμο να μπει...κοσμοσυρροή...κριση.....

η προσφορά στα 333 έλεγε πως η τηλεόραση θα ήταν διαθέσιμη απο άυριο

Δημοσ.

Καλοί χρυσοί αλλά πρέπει να αγοράσουν κανα scanner της προκοπής οι τύποι. Δεν φαίνεται ΤΙΠΟΤΑ στα φυλλάδια.

Δημοσ.
Panasonic ασύρματο και να χαλάει...

Βάρβαρος είσαι!

ω ναι... φευγουν απο περβαζια παραθύρων, πεφτούν σε νερα κλπ κλπ...

p.s. το σκαννερ επειγει... ειπαμε να είναι μετρια ποιότητα για να ανοιγει γρήγορα σε όλους αλλα αυτοί το παρακαναν... αυτο δε διαβαζεται (ισως σκόπιμα...;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...