Προς το περιεχόμενο

Monkey Island 2 Special Edition - LeChuck's Revenge!

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως το game είναι ένα παράδειγμα γιατί είχαν τόσο μεγάλη επυτηχία τα adventure την δεκαετία του 90. Πολύ καλό χιούμορ που πλέον σπανίζει σε όλους τους τίτλους.

Μου αρέσει και αυτό με τον σχολιασμό των developer που είναι λες και βλέπουν ταινία και σχολιάζουν τις σκηνές. Γενικά όπως και στον αρχικό τίτλο έτσι και εδώ έχει γίνει απίστευτη δουλειά.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Κυκλοφόρησε update για το παιχνίδι (θα εγκατασταθεί αυτόματα από το Steam, εκτός και αν έχετε επιλέξει να μην εγκαθίστανται updates)

Αλλαγές:

- Adjusted timing delays for certain puzzles

- Fixed missing music in Dinky Jungle

- Fixed music synching issue with the Bone Dance sequence :-D

- Fixed various music cross-fading issues :-D

- Added intro and outro credits sequences to the Classic version :-D

- Added acceleration curve to cursor speed

- Increased volume level of “Classic” Chester

Δημοσ.

Αφού μπω στην πόρτα είτε πάρω back tunnel ή σκέτο tunnel για να βγω στο άλλο σετ με πόρτες έχει σημασία;

Απο οσο θυμαμαι,

ακολουθας ΜΟΝΟ τους στιχους, και δεν χρησιμοποιεις καθολου τα tunnels. Δηλαδη αν π.χ.:

1.

The leg bone's connected to the hip bone.

The hip bone's connected to the rib bone.

The rib bone's connected to the leg bone.

2.

The hip bone's connected to the leg bone.

The leg bone's connected to the head bone.

The head bone's connected to the hip bone.

Θα πας πρωτα στην leg/hip/rib πορτα, και ΑΜΕΣΩΣ μολις βγεις, (αν μπηκες σωστα), θα δεις την hip/leg/head πορτα κ.ο.κ.

Υπ'οψιν οτι φαινεται καπως random το ποσες πορτες βγαζει καθε φορα, οποτε μη μπερδευτεις αν σε βγαλει σε διαδρομο με μια πορτα μονο, μπορεις να ξαναμπεις για να συνεχισεις ;)

P.S. Οσο αφορα το τελος, θυμαμαι οτι ο Ron Gilbert ηθελε να βγαλει και 3ο μερος στο οποιο θα εδινε τελος στη σειρα (νομιζω ειχε δηλωσει κιολας οτι αν παρει αδεια απο την Lucasfilm για να κανει sequel θα αποκαλυπτε τι γινεται στην πραγματικοτητα μετα το ολο sequence

κατω απο το Dinky Island

αλλα τελικα.... τζαμπα περιμεναv oi fans (ο Gilbert δεν ηταν involved σε κανενα μερος της δημιουργιας του CoMI / EMI). Still.... ζουμε και ελπιζουμε :P

P.P.S. Απλα respect στην ομαδα που εκανε το remake, χιλιες φορες καλυτερο απο το πρωτο; achievements, art, πολυ ΠΟΛΥ καλυτερο animation και φυσικα τα commentaries (θυμιζουν σε κανενα αλλο Mystery Science Theater 3000;) ειναι ολα τα λεφτα!

Δημοσ.

Να ρωτήσω κατι.Όσοι το έχετε κατεβάσει από το Playstation Network Store ,το trial που είναι δωρεάν,πόσες μέρες κρατάει το trial? Επίσης έχει όλο το παιχνίδι ή μόνο κάποιες πίστες?

Edit: το κατέβασα και τελικά έχει 2 σκηνές απ το παιχνίδι μόνο.

Τεσπα θα το αγοράσω την Δευτέρα που θα πάω να πάρω PSN κάρτα.

Δημοσ.

Τελικά το πήρα απο τον θείο για το PC.Φοβερό το παιχνίδι.Με κανε να νιωσω στιγμες 90's.Είμαι στη 2η μέρα και έχω φτάσει στο 51%.

Το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν έχω καταφέρει να ανοίξω τον τάφο που παίρνεις τα απομεινάρια αυτού του νεκρού δε ξέρω πως τον λένε και μετά πας στην voodoo μάγισσα και σου δίνει κάτι σαν πιπέρι και μετά πας πάλι στον τάφο και το ρίχνεις και ζωντανεύει ο νεκρός.Τί πρέπει να κάνω? Το χω πάρει το βιβλίο που γράφει τα ποιήματα των πειρατών απο τη βιβλιοθήκη και το διαβάζω πριν ανοίξω τον τάφο αλλά τζίφος.Δεν ανοίγει ο τάφος.

Δημοσ.
Τελικά το πήρα απο τον θείο για το PC.Φοβερό το παιχνίδι.Με κανε να νιωσω στιγμες 90's.Είμαι στη 2η μέρα και έχω φτάσει στο 51%.

Το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν έχω καταφέρει να ανοίξω τον τάφο που παίρνεις τα απομεινάρια αυτού του νεκρού δε ξέρω πως τον λένε και μετά πας στην voodoo μάγισσα και σου δίνει κάτι σαν πιπέρι και μετά πας πάλι στον τάφο και το ρίχνεις και ζωντανεύει ο νεκρός.Τί πρέπει να κάνω? Το χω πάρει το βιβλίο που γράφει τα ποιήματα των πειρατών απο τη βιβλιοθήκη και το διαβάζω πριν ανοίξω τον τάφο αλλά τζίφος.Δεν ανοίγει ο τάφος.

To κλειδι (Crypt Key) απο τον Stan στο Booty Island το πηρες; :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο οσα θυμαμαι:

Το πρωτο βιβλιο που θες ειναι το

Great Shipwrecks of Our Century

το οποιο στο ζηταει (εμμεσα) ο ιδιοκτητης του pawn shop στο Booty Island (σου ζηταει το κεφαλι απο ενα χαμενο πλοιο κτλ κτλ.).

Το δευτερο βιβλιο που θες ειναι το

The Joys of Hex

το οποιο στο ζηταει η Voodoo Lady στο κεφαλαιο Four Map Pieces οταν προσπαθησεις να παρεις το

Ash-2-Life

απο το μαγαζι της.

Το τριτο βιβλιο που πρεπει να βρεις ειναι το

Famous Pirate Quotations

το οποιο το εχει ο

Governor Phatt

για να το παρεις, πρεπει να

διαλεξεις ενα τυχαιο βιβλιο και να το ανταλλαξεις με αυτο του Governor οταν αυτος κοιμαται.

EDIT: Soz για τα spoiler tags :devil:

Δημοσ.
Ευχαριστω ! Αλλα λιγο δυσκολο να τα βρεις ολα αυτα χωρις βοηθεια, πρεπει να ψαξεις και ολα τα βιβλια στη library....

Αλφαβητικά τα έχει στην βιβλιοθήκη τα βιβλία μια χαρά μπορείς να τα βρεις.

Δημοσ.
Ευχαριστω ! Αλλα λιγο δυσκολο να τα βρεις ολα αυτα χωρις βοηθεια, πρεπει να ψαξεις και ολα τα βιβλια στη library....

Υπάρχουν ξεκάθαρα hints για το ποια βιβλία χρειάζεσαι. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...