Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Από ό,τι δείχνουν τα πράγματα, η LucasArts ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Monkey Island 2 Special Edition μέσα στο καλοκαίρι του 2010, κατά τα πρότυπα του Secret of the Monkey Island Special Edition (SoMI SE), που κυκλοφόρησε πέρσυ το καλοκαίρι! Το επίσημο site είναι εδώ. Στο σύνδεσμο για το gallery θα βρείτε εικόνες από το παιχνίδι που αντιπαραβάλλονται με τις παλιές εικόνες του πρωτότυπου παιχνιδιού. Σύμφωνα με τη λίστα των Features του νέου τίτλου θα ακολουθηθεί και στη νέα Special Edition η ιδέα του προηγούμενου όπου με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορούσες να μεταβείς από την special edition στο παλιό παιχνίδι Επιπρόσθετα, το voice over θα υπάρχει και στην classic version (στο SoMI SE με την μετάβαση στην κλασσική έκδοση έχανες το voice over). Το παιχνίδι κυκλοφορεί από 7 Ιουλίου 2010 για Xbox 360 (XBLA), PlayStation 3 (PSN), iPhone, iPod Touch και Windows PC! IGN PC review 8.9/10 Trailer (E3 2010)
polaki Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Πολυ χαίρομαι!!! Και επίσης πολύ θα ήθελα να δω και το Loom έτσι!!!
Dosas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 το καλύτερο της σειράς με διαφορά κιόλας, +1 για loom επίσης!!!
Achilles Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Επιτέλους ωραία νέα για τους adventurάδες... Να κάνανε και special edition για το "the dig"...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Nice! Μακάρι να συνεχίσουν και με άλλους κλασικούς τίτλους.
Luciddream Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 χμ... αν κ καταλαβαίνω την χαρά σας κάτι μου λέει οτι δεν θα αλλάξει κάτι.. την σκηνή των adventures την αφήσαν να πεθάνει και πεθαμένη θα παραμείνει αν δεν δώσουν χρήμα οι εταιρίες... μακάρι να πέσω έξω γιατι ήμουν απτους μεγαλύτερους fan του Monkey Island...
newlynx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δεν είναι θέμα να δώσουν χρήμα οι εταιρίες αλλά και οι αγοραστές. Αν πουλούσαν δεν θα σταματούσαν την ανάπτυξη adventure games. Oι εταιρίες δεν είναι φιλανθρωπικές οργανώσεις....
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 χμ... αν κ καταλαβαίνω την χαρά σας κάτι μου λέει οτι δεν θα αλλάξει κάτι.. την σκηνή των adventures την αφήσαν να πεθάνει και πεθαμένη θα παραμείνει Δεν θα έλεγα ότι τα adventures έχουν πεθάνει. Βγαίνουν πολλοί αξιόλογοι τίτλοι (ίσως όχι τόσοι πολλοί όσο στα άλλα genre και συνήθως δε γίνεται τόσος σαματάς). Πάντως το είδος έχει να προσφέρει πολλά, ειδικά (imho) όταν δεν αρμέγονται με προχειρότητα κλασσικοί τίτλοι (το SoMI Special Edition και το Tales Of Monkey Island ήταν καλές κινήσεις). Επίσης, με λίγο ανοιχτό μυαλό, προκύπτουν τίτλοι αρκετά πρωτότυποι ως προς το gameplay και την εξιστόρηση των γεγονότων (πχ Fahrenheit *hides* ,The eXperiment, Penumbra). Τέλος πάντων, καλή η φάση με τα remakes, απλά κάτω τα χέρια από το LOOM . *hint* *hint* *nudge* *nudge*.
chek2fire Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Και εγώ τις ίδια άποψης είμαι. Αν και δεν υπάρχουν στον χώρο οι μεγάλες παραγωγές υπάρχουν φοβεροί τίτλοι και φοβεροί δημιουργοί ακόμα.
Pako4never Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μήπως ξέρει κανείς από πού μπορώ να αγοράσω το παιχνίδι ?
mrunbox Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μπράβο τους,καλύτερα όμως να έφτιαχναν ένα δικό τους online store παρά να μας υποχρέωναν να τρέχουμε στο steam..
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Το παιχνίδι κυκλοφόρησε και είναι διαθέσιμο από το Steam. Στα 10€ η τιμή του. Trailer από E3: Making of video: E3 interview με Craig Derrick (Project Lead) και gameplay video:
THEMACHINE Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Από ''θείο'' πότε το αναμένουμε? edit άκυρο έχει κανα 20λεπτο που ήρθε
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δεν είναι θέμα να δώσουν χρήμα οι εταιρίες αλλά και οι αγοραστές. Αν πουλούσαν δεν θα σταματούσαν την ανάπτυξη adventure games. Oι εταιρίες δεν είναι φιλανθρωπικές οργανώσεις.... Exω την εντυπωση οτι η καλυτερη εποχη των adventure players μολις αρχισε. Βλεπω πολυ κοσμο τωρα τελευταια να ψαχνει τετοιου ειδους παιχνιδια. Και εγω επισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.