!!!...sos...!!! Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Έχω μια ταινία 1,15GB και ένα κανονικό DVD 4,7GB. Όμως, κατά πριν την εγγραφή του στο DVDFlick μου βγάζει αυτό: Επίσης παρατήρησα ότι λέει ότι δεν έχω αρκετό χώρο στο C, αλλά εγώ την ταινία θέλω να την γράψω στον D. Και στον C υπάρχει πολύς χώρος...! Τι να κάνω;
kastel Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Πόσος είναι ο διαθέσιμος χώρος που έχεις; Το μήνυμα αναφέρει ότι χρειάζεσαι σχεδόν 13GB για τη ολοκληρώσει διαδικασία του encoding. Το DVDFlick χρησιμοποιεί το φάκελο TEMP του user των Windows κατά τη διάρκεια του encoding πριν αντιγράψει τα τελικά αρχεία του DVD στο φάκελο που έχεις ορίσει εσύ για να αποθηκευτούν. Τα προσωρινά αυτά αρχεία έχουν πολύ μεγαλύτερο μέγεθος σε σχέση με τα τελικά αρχεία. Αν αν πραγματικά υπάρχει πρόβλημα στο χώρο θα πρέπει να αλλάξεις το default TEMP φάκελο του user των Windows χειροκίνητα. Η διαδικασία είναι η εξής: 1. Δεξί κλικ στο My Computer και επέλεξε Properties 2. Πήγαινε την καρτέλα Advanced 3. Κάνε κλικ στο Environment Variables 4. Και από το παράθυρο User variables επέλεξε το TMP και κάνε κλικ στο Edit. Αν το TMP δεν υπάρχει πάτα στο New για να το προσθέσεις 5. Άλλαξε το πεδίο value με το directory του φακέλου που θες. Κάνε κλικ στο OK και ξανά OK για να βγεις 6. Κάνε επανεκκίνηση του DVD Flick. Δε χρειάζεται επανεκκίνηση των Windows. Σημ.: Το DVD Flick δεν δουλεύει αν το directory που του δίνεις να αποθηκεύσει περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.