Προς το περιεχόμενο

Δεν πληρώνουμε διόδια!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αναγκαστικα καμμια.

Δευτερος λογος πιο ειδικος προς το θεμα, ειναι οτι πρεπει να περιμενω τις αποφασεις των προσφυγων, γιατι αν μια στις χιλιες παει στραβα και δικαιωθουν οι εταιριες, τοτε δυστυχως δεν θα εχω προλαβει να ουτε προφυλακτικα να παρω. Φαγαμε στη μαπα τοσα χρονια τα διοδια (αυτα που δεν πρεπει να υπαρχουν), ε, ας τα φαμε και λιγο καιρο ακομη.

"Στη συγκεκριμενη περιπτωση των διοδιων, χρησιμοποιεις το προιον τους (δεν πας απο την παλια εθνικη), αλλα δεν το πληρωνεις." pournaras post 322

Μηπως θυμασαι πως και γιατι εληξε η φαση με τα ΣΕΣ;
δεν γνωρίζω τι είναι τα σεσ...
  • Απαντ. 552
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αναγκαστικα καμμια.

Πρωτος λογος πιο γενικος ειναι οτι απο τη στιγμη που ζω σε αυτη τη χωρα που εχει αυτους τους νομους, θα υποστω και τις συνεπειες αυτων των νομοων. Αν δε μου αρεσει, να μεθαυριο ειναι εκλογες, τους μαυριζω. Δεν μπορω ομως να υποκρινομαι, και απο τη μια να ψηφιζω ενα απο τα 2 μεγαλα κομματα, αλλα να μην δεχομαι αυτα τα οποια μου ειπαν οτι θα κανουν πριν τις εκλογες.

Δευτερος λογος πιο ειδικος προς το θεμα, ειναι οτι πρεπει να περιμενω τις αποφασεις των προσφυγων, γιατι αν μια στις χιλιες παει στραβα και δικαιωθουν οι εταιριες, τοτε δυστυχως δεν θα εχω προλαβει να ουτε προφυλακτικα να παρω. Φαγαμε στη μαπα τοσα χρονια τα διοδια (αυτα που δεν πρεπει να υπαρχουν), ε, ας τα φαμε και λιγο καιρο ακομη.

Μηπως θυμασαι πως και γιατι εληξε η φαση με τα ΣΕΣ;

γι αυτο κι εγω δεν πληρωνω και περιμενω να υποστω τις συνεπεις απο τον νομο:lol:

Δημοσ.
"Στη συγκεκριμενη περιπτωση των διοδιων, χρησιμοποιεις το προιον τους (δεν πας απο την παλια εθνικη), αλλα δεν το πληρωνεις." pournaras post 322

δεν γνωρίζω τι είναι τα σεσ...

Αιντε παλι, δηλαδη σε καθε μας μηνυμα πρεπει να αναφερουμε οτι καποια διοδια δε θα επρεπε να υπαρχουν, τι μου το qoutareis αυτο, αυτο καλως το εγραψα αναφερομενος γενικα στο συστημα των διοδιων.

Το ΣΕΣ ειναι το συστημα ελεγχομενης σταθμευσης στις πολεις που ειχε ξεκινησει απο γνωστη ιδιωτικη εταιρια, κι εφυγε νυχτα οχι γιατι καποιοι κετεβαζαν τα μηχανηματα των εισητηριων, αλλα γιατι καποιοι καταφεραν και κερδισαν το δικαστηριο (αν θυμαμαι καλα στη Θεσσαλονικη ειχε ξεκινησει η διαμαχη).

---------- Προσθήκη στις 19:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:37 ----------

γι αυτο κι εγω δεν πληρωνω και περιμενω να υποστω τις συνεπεις απο τον νομο:lol:

Καλα κανεις, προβλημα σου και μαγκια σου, μην βγαινεις ομως εδω μεσα και λες οτι το κανεις για να καλυτερψει η κατασταση κι αναρωτιεσαι γιατι δεν το κανουμε οι υπολοιποι.

Δημοσ.
Αιντε παλι, δηλαδη σε καθε μας μηνυμα πρεπει να αναφερουμε οτι καποια διοδια δε θα επρεπε να υπαρχουν, τι μου το qoutareis αυτο, αυτο καλως το εγραψα αναφερομενος γενικα στο συστημα των διοδιων.

τι πρέπει να κρατήσω από σένα μεσιέ;

όταν ένας σταθμός διοδίων δεν θα έπρεπε να υπάρχει,λόγω ελλατωματικότητας,

θα πρέπει να περιμένω όταν και εάν τελεσιδικήσουν οι προσφυγές των κατοίκων και μέχρι τότε αναγκαστικά να πληρώνω όπως γράφεις στο post 531 ή να μην πληρώνω όπως γράφεις στο post 322 ;

Δημοσ.
τι πρέπει να κρατήσω από σένα μεσιέ;

όταν ένας σταθμός διοδίων δεν θα έπρεπε να υπάρχει,λόγω ελλατωματικότητας,

θα πρέπει να περιμένω όταν και εάν τελεσιδικήσουν οι προσφυγές των κατοίκων και μέχρι τότε αναγκαστικά να πληρώνω όπως γράφεις στο post 531 ή να μην πληρώνω όπως γράφεις στο post 322 ;

Ρε sos αν συνεχισεις να μην μπορεις να διαβασεις, ριξε κανενα υπνο και τα λεμε παλι αυριο, δεν ειναι αναγκη για να μου την πεις απλα να γραφεις οτι ναναι.

Στο ποστ λοιπον 322 γραφω

" Και παλι, σε οποια αλλη εταιρια το προιον τους ειναι ελλατωματικο, ουτε το παιρνεις, ουτε το πληρωνεις, και αν σε δουλεψει της κανεις μηνυση. Στη συγκεκριμενη περιπτωση των διοδιων, χρησιμοποιεις το προιον τους (δεν πας απο την παλια εθνικη), αλλα δεν το πληρωνεις."

δειχνοντας τι κανει καποιος οταν περνα απο ενα σταθμο διοδιων χωρις να το πληρωνει.

Στο ποστ 531 δειχνω τι θα κανω εγω.

Ελεος δηλαδη, ποσο πιο απλα να τα γραψω. Παιρνεις οτι ναναι απο 50 μηνυματα που εχω γραψει εδω μεσα απλα και μονο για να μου την πεις;

Αντε, επομενη προσπαθεια.

Δημοσ.
Ρε sos αν συνεχισεις να μην μπορεις να διαβασεις, ριξε κανενα υπνο και τα λεμε παλι αυριο, δεν ειναι αναγκη για να μου την πεις απλα να γραφεις οτι ναναι.

χμμμ,δεν έχω τέτοια πρόθεση ...B)

θα ακούσω πάρα υτα την συμβουλή σου...

Δημοσ.

ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑα?

Προς Ντινάρα :

a) Όποιος αντιδρά είναι κομμουνιστής...Ακόμα δεν το έχεις μάθει αυτο;

B) Σχετικα με τις απόψεις του pavlidis που είναι και οι απόψεις της πλειοψηφίας του ελληνικού λαου, ακομα δεν έχεις καταλάβει οτι η πλειοψηφία των ελληνων πολιτών θεωρεί οτι το καρκινωμα του κράτους που μας εφτασε σε αυτο το σημείο και στο μνημόνιο είναι η αριστερά με τους αποκλεισμους των λιμανιών και της Ακροπολης;Ειδήσεις δεν βλέπεις να νιώσεις την προπαγάνδα που γίνεται;

Δηλαδη πολύ περισσοτερο αντιδράνε στην αντίδραση των πολιτών (ακομα και αδικο να εχουν οι πολίτες)παρά στα αίσχη του κράτους (που είναι αποδεδειγμενα και σαφώς περισσότερα και μεγαλύτερα). Και η πλακα είναι οτι το θέτουν και διπλωματικά λέγοντας οτι ναι μεν το κρατος μπλα μπλα αλλα αφου δεν μπορουμε να τα βάλουμε με αυτό εσύ έχεις άδικο που αντιδράς.

Προς pavlidis:

Εσυ και οι λοιποι που σκέφτεστε την πάρτη σας και τα 1100 ευρώ σας, να δω τι θα κάνετε όταν χάσετε τα 1100€. Προσωπικα δεν έυχομαι να τα χάσεις εσύ και μακάρι να μην τα χάσει κανένας (που είναι δεδομενο οτι πολλοί θα τα χάσουνε) αλλα το παρτάκικο "ΕΓΩ παιρνω Χ λέφτα και στα π@παρια μου οι υπόλοιποι" είναι αυτο που μας οδήγησε σημερα σε αυτη την κατάντια. Και αυτο γιατι σκεφτότανε ο μλκας ο Έλληνας, "Ας με βάλει το βύσμα μου στο δημόσιο και στα π@παρια μου οι υπολοιποι", και στη σύνεχεια έριχνε και την ψήφο του καταδικάζοντας ακόμα περισσότερο τους υπόλοιπους.

Όσο για μένα που τα γράφω αυτα, θεωρώ τιμή μου οτι πριν μπω στρατό (τελειωσα τον Αύγουστο) εβγαζα 1800€ το μήνα και τώρα που τελείωσα και θα πιάσω ξανα δουλεία (ξεκινάω 1/12 ή 1/1/11) θα παίρνω 2040 καθαρά και παρόλα αυτά ενώ ειμαι απο τους "ευννοημένους" της γενιάς μου μισθολογικά (το εχω κερδίσει βεβαια αυτό 10 χρόνια στα πανεπιστήμια) θα είμαι απέναντι σε αυτούς που καταδυναστεύουν την γενιά μου και της προσφέρουν 700€ για τη γή της επαγγελίας (κι'ας παίρνω τα 3πλάσια...δεν μου τα χαρίζει κανείς).

Τέλος, με τις σπουδές μου (μεγαλο κομμάτι αυτών οικονομικές) αντιλήφθηκα σωρεία ψεγαδιών του οικονομικού συστήματος, και έμαθα να σκεφτομαι ορθολογιστικα. Η μαθηματικη λογική λοιπον λεει οτι πρέπει να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Όταν λοιπον μετα απο 30+ χρόνια διαχείρισης του Ελληνικού κράτους απο τους ίδιους και τους ίδιους καταλήγουμε στα πρόθυρα της χρεοκοπείας, αυτο σημαίνει πως ότι κάνανε ήταν στη πλειοψηφία του λάθος. Επομένως θεωρω οτι παίζει με τη νοημοσύνη μου όποιος προσπαθεί να μου αποδείξει οτι φταίω ή να μου ρίξει το βάρος της κατάντιας μας και βέβαια λίγο προβληματικός νοητικά όποιος του στηρίζει.

Πραγματικά γελάω με αυτα που διαβάζω ώρες ώρες και απορώ πως είναι δυνατόν, άνθρωποι σπουδαγμένοι που έχουν τελειώσει πανεπιστήμια, μεταπτυχιακά κτλ να μην μπορουν να αντιληφθούν στοιχειώδης εννοιες και να μην μπορουν να ξεχωρίσουν το δίκαιο απο το άδικο.

Τέλος, το μεγαλύτερο επίτευγμα των τωρινών, είναι οτι μας έχουν βάλει να τσακωνόμαστε μεταξύ μας (τον δημοσιο υπάλληλο με τον ιδιωτικο, τον δημόσιο με τον δημοσιο, τον απλο πολίτη με τον απλο πολίτη κτλ)και αυτοί γελάνε τρώγοντας ποπ κόρν σε ενα απο τα 20-30 σπίτια που έχει ο καθένας (είδατε το ποθεν αίσχες φαντάζομαι).

Προς Θεό :

Βρέξε μυαλό ρε Θεέ μια μέρα και σταμάτα να μας δουλεύεις....όλον τον κόσμο δημιουργησες, αυτο δεν μπορείς να κάνεις?

Δημοσ.
μη λεμε παλι τα ιδια

Το νερο και το ρευμα δημοσια αγαθα δεν ειναι; Τα παιρνεις δωρεαν; Δεν τα πληρωνεις κανονικα; Οταν σου σκαει το νερο απο τη βρυση τερμα στη σκουρια γιατι το δικυο εχει να συντητηθει 100 χρονια, οταν η δεη σου κανει διακοπες ολο το καλοκαιρι γιατι δεν αντεχει το μη ανανεωμενο δικτυο, σταματησες να τους πληρωνεις; Τι ακριβως αντιδραση εκανες εκει;

Δημοσ.
Το νερο και το ρευμα δημοσια αγαθα δεν ειναι; Τα παιρνεις δωρεαν; Δεν τα πληρωνεις κανονικα; Οταν σου σκαει το νερο απο τη βρυση τερμα στη σκουρια γιατι το δικυο εχει να συντητηθει 100 χρονια, οταν η δεη σου κανει διακοπες ολο το καλοκαιρι γιατι δεν αντεχει το μη ανανεωμενο δικτυο, σταματησες να τους πληρωνεις; Τι ακριβως αντιδραση εκανες εκει;

όπου μπορούν ακομα αντιδρουν. Όταν δε θα μπορούν εκει θα βρουν αλλου να αντιδράσουν. Έτσι σκέφτονται (ή τους έμαθαν να σκέφτονται).

Γιατι δεν αντιδράτε ρε που πληρώνουμε μεσω της ΔΕΗ την ΕΡΤ και τα Φαγοπότια του Παπαδόπουλου;

Τα 1100 που παιρνω τα παιρνω με τον κοπο μου και όχι με βισματικες θέσεις αγαπητε μου. Και σε 1-2 χρόνια θα παιρνω 1400-1500 και πραγματικα θα τα αξιζω. Όχι να είμαι προεδρος σε "αγωνιστικα" σωματεία και να πληρωνομαι 5-6 χιλιάδες το μήνα ή "επαναστατης" με μισθο 1500 το μήνα μαυρο...

Και σκεφτομαι έτσι όχι επειδη βλέπω τηλεόραση αλλα επειδη βλέπω τα χάλια σας που πιστευετε οτι σκεφτεστε καλύτερα.

Παπαρα θα φάτε και με το θέμα των διοδίων και θα το δεις. Δε συμφωνω με την κατασταση και έχεις δίκιο αλλα με τους τρόπους που χρησιμοποιείτε το χάνετε το δίκιο σας.

Όσοι παιρνουν τα 700 ευρω που λες τα αξιζουν και τα παίρνουν όπως αξίζεις εσυ τα 2000. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕ ΤΟ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΤΕ Ο ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΚΙΣΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ.

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...