Προς το περιεχόμενο

Δεν πληρώνουμε διόδια!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διαψευδεις οτι πολλοί πληρωνονται για να κάνουν αυτη τη δουλεια...; μην κοιτας που εσυ εισαι κοροιδο, υπαρχουν παρα πολλοι που εις βάρος σου πλουτίζουν (γνωρίζω άτομο που τρεφεται απο ανατρεπτικο-επαναστατικο-φαμφαρολογικο κομμα).

Και επίσης, ενας απο αυτούς τους επαναστατες που ανοιγετε διοδια, δουλευει οδηγός σε λιμουζίνες στο αεροδρομιο, ειναι και αυτός απο αυτούς που πληρωνονται και ενω στις "κινητοποιησεις" και του "αγωνες" ειναι με σκισμενα φανελάκια ψωνίζει στο Αττικα burberry's...

Τουλαχιστον ξυπνηστε να τρωτε και εσεις κατι...

• Απαντ. 552
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
διαψευδεις οτι πολλοί πληρωνονται για να κάνουν αυτη τη δουλεια...; μην κοιτας που εσυ εισαι κοροιδο, υπαρχουν παρα πολλοι που εις βάρος σου πλουτίζουν (γνωρίζω άτομο που τρεφεται απο ανατρεπτικο-επαναστατικο-φαμφαρολογικο κομμα).

Και επίσης, ενας απο αυτούς τους επαναστατες που ανοιγετε διοδια, δουλευει οδηγός σε λιμουζίνες στο αεροδρομιο, ειναι και αυτός απο αυτούς που πληρωνονται και ενω στις "κινητοποιησεις" και του "αγωνες" ειναι με σκισμενα φανελάκια ψωνίζει στο Αττικα burberry's...

Μην τους λες τετοια θα παθουν σαν το ανεκδοτο με την ποντια ιεροδουλη που αυτοκτονησε. :-)

Δημοσ.

παιδιά μιας και το θέμα προσφέρεται για copy-paste απο blogs να κάνω κι εγώ ένα

Τα πρωινά του Σαββάτου ξυπνάς καλύτερα γνωρίζοντας πως ακολουθεί Fotofreddos.

Σάββατο.

(εμείς)

Fotofreddos.

(εσείς)

ΞΑΝΑ!

Σάββατο.

(εμείς)

Fotofreddos.

(εσείς).

Ναι, ναι. ΞΑΝΑ!

Σάββατο.

(εμείς)

Fotofreddos.

(εσείς)

Νιώθεις καλύτερα, μόνο που τό ‘πες.

Πόσω μάλλον τώρα που ξεκινάει:

1. Αμόρε μίο, κατάρα μίο

Read more: http://freddos.yooblog.gr/#ixzz11IlHOqxB

kleftares.jpg

πηγή:http://freddos.yooblog.gr/

Μερικοί είστε τραγικοί,εκτός απο τις λοιπές αρλούμπες και φανφάρες λέτε πρόβατα αυτούς που δεν "αγωνίζονται" με το τραγικό να είναι ότι νομίζετε ότι κάνετε και κάτι σημαντικό για τη χώρα και για τους πολίτες της,με το κορυφαίο να είναι ότι 9 στα 10 ποστ είναι copy/paste απο blogs,χαιρετίζω την προσωπική άποψη,καθόλου προβατοποιημένη

Τουλάχιστον η αποψή η δική μου μπορεί να ναι μαλακία,αρλούμπα,κοτσάνα αλλά είναι δικιά μου,σε αντίθεση με τις λοιπές μλκιες που λέγονται εδώ και είναι ατάκες των επαγγελματιών επανστατών που επειδή-σηκώνω-μια μπάρα νομίζω ότι χτυπάω το καπιταλιστικό σύστημα,τη φτώχεια και τον ρατσισμό ταυτόχρονα ,μα καλά σε κασέτα σας τα δίνουν και λέτε όλοι τα ίδια;

Δημοσ.
και να το κάνετε και να μην το κάνετε δεν προκειται να πάρετε εσεις τις αποφάσεις οπότε τσαμπα σόλες λιώνετε...
εσύ γιατί κόφτεσαι;;; μαζί τις απαλλοτριώσαμε;;;για λιώσιμο τις έχουμε...

γιατι να παω; για να χαραμισω το χρόνο μου; οι 9/10 που πηγαίνουν εχουν λυσει τα οικονομικα τους προβλήματα με τον χ,ψ τρόπο, εγω όχι.

εδώ δεν ξύπνησες εσύ που τους έχεις κοντά σου και παρόλα αυτά δεν έχεις λύσει το οικονομικό σου πρόβλημα, έχεις την απαίτηση να ξυπνήσουν άλλοι που ούτε καν τους έχουν δει ποτέ ;

@elven pournaras

σταθείτε λίγο σταθεροί σε μία από τις τόσες θέσεις-θεωρήσεις σας με ζαλίσατε με το πήγαινεέλα σας...:-)

Δημοσ.
εσύ γιατί κόφτεσαι;;; μαζί τις απαλλοτριώσαμε;;;για λιώσιμο τις έχουμε...

εδώ δεν ξύπνησες εσύ που τους έχεις κοντά σου και παρόλα αυτά δεν έχεις λύσει το οικονομικό σου πρόβλημα, έχεις την απαίτηση να ξυπνήσουν άλλοι που ούτε καν τους έχουν δει ποτέ ;

@elven pournaras

σταθείτε λίγο σταθεροί σε μία από τις τόσες θέσεις-θεωρήσεις σας με ζαλίσατε με το πήγαινεέλα σας...:-)

ειναι θεμα ιδεολογίας το να μην τρώω όπως αυτοι/εσεις. Προτιμώ να ζώ με τα 1100 παρα να γινω φερεφωνο του κάθε κομματος. Αμα ειστε/ειναι μάγκες ας δώσουν λύσεις. και στα διοδια και στα τέλη κυκλοφορίας και στην υφαλοκριπίδα και στο τέτοιο της Ντούβλη. Τα αμα και τις "εξυπνες" απαντησεις αφήστε τις. Κλείστε το φαξ, βγάλτε μονοι σας απο το μυαλό σας τις θεσεις και τις ιδεολογίες σας.

Δημοσ.

εχεις αποδειξεις γι αυτα που λες?

κι εγω λεω οτι εισαι πρακτορας του μπομπολα

---------- Προσθήκη στις 17:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:13 ----------

ειναι θεμα ιδεολογίας το να μην τρώω όπως αυτοι/εσεις. Προτιμώ να ζώ με τα 1100 παρα να γινω φερεφωνο του κάθε κομματος. Αμα ειστε/ειναι μάγκες ας δώσουν λύσεις. και στα διοδια και στα τέλη κυκλοφορίας και στην υφαλοκριπίδα και στο τέτοιο της Ντούβλη. Τα αμα και τις "εξυπνες" απαντησεις αφήστε τις. Κλείστε το φαξ, βγάλτε μονοι σας απο το μυαλό σας τις θεσεις και τις ιδεολογίες σας.

ποιος ειναι φερεφωνος του καθε κομματος ?

καταλαβαινεις οτι αυτα που γραφεις ειναι μαλακιες τεραστιων διαστασεων?

Δημοσ.
ειναι θεμα ιδεολογίας το να μην τρώω όπως αυτοι/εσεις.
τότε γιατί παρακινείς με λόγια όπως αυτό :
αυτό στο επιτρέπει η ιδεολογία που επικαλείσαι;

ή

ακόμα χειρότερα γνωρίζεις την ιδεολογική πλατφόρμα αυτών που για σένα είναι κοιμισμένοι,έτσι ώστε τα αναπόδεικτα αυτά λόγια σου να τους κάνουν να αλλάξουν το πλαίσιό της;

Δημοσ.

αυτό λέω στην δική σου περίπτωση καμία,

και αφου λοιπόν δεν έχει καμμία άσε τους άλλους που έχει επίπτωση να επιλέξουν οι ίδιοι τους τρόπους αντίδρασης ...

Δεν πειραξα κανεναν ουτε στα μπλοκα τους ουτε στις πραξεις τους. Απο τη στιγμη ομως που θελουν να το φερουν σε ενα φορουμ προς συζητηση και ειδικα προς βοηθεια (μηπως θυμασαι το πρωτο ποστ "Μάλλον αξίζει τον κόπο να συμμετέχουμε όλοι σε αυτό το κίνημα.

Σχόλια / απόψεις ευπρόσδεκτα!" μπορω λοιπον και να συμμετασω στην κουβεντα και να κρινω. Αν δε θελετε κριτικη μην τα βγαζετε στα φορουμ, πειτε τα απο την τηλεοραση που δεν εχει και αντιλογο.

απορώ ακόμα το πως ακόμα δεν σου είναι ορατό, για αυτό σου παρέθεσα Μπρεχτ αλλά εσύ το παρεξήγησες...

δεν την βλέπεις την αλήθεια...

Για μια ακομη φορα δεν μπορεις να απαντησεις ουτε σε μια απλη ερωτηση με μια απλη απαντηση. Πρεπει να δειξεις οτι ξερεις κατι παραπανω απο τον αλλον, οτι εσυ του δειχνεις το φεγγαρι, κι αυτος κοιταει το δαχτυλο. Δε νοιωθεις καλα οταν δε δειξεις νοητικη ανωτεροτητα...

οι καιροί έχουν αλλάξει μεσιέ...

δεν φτάνει να κατέβεις στον δρόμο για να αλλάξει κάτι,

δεν φτάνει ακόμα και να κλείσει τους δρόμου μια ομάδα ή μια συντεχνία(αγρότες- φορτηγατζήδες κλπ) για να αλλάξει κάτι,

χρειάζετε να κατέβεις στους δρόμους και να τους κλείσεις παραμένοντας σε αυτούς μέχρι να αλλάξει κάτι ...

αυτό λοιπόν είναι και δεν το έχουμε κάνει ακόμα ούτε εμείς δυστυχώς...

Αυτα να τα πειτε στους καημενους που σας ακολουθουνε σαν τα προβατα χωρις να ξερουν τις οποιεσδηποτε εστω και ελαχιστες συνεπειες που μπορει να δεχτουν αν γινει μια στραβη κι ενα δικαστηρια αποφανθει υπερ των εταιριων.

Δημοσ.

Ntinaras & SOS : να χαρω εγω σκυλο -φιλοσοφίες...

Δεν ειμαι φερεφωνο κανενος παρα της κοινης λογικής. η κοινη λογικη λεει οτι πληρώνεις διόδια σε δρόμο που αξίζει (π.χ. αττική οδός). Αλλα που να καταλαβετε εσεις απο αυτή... Εσεις εχετε τη γραμμη απο το κόμμα και κινείστε. Άντε κάντε την προπαγάνδα σας, δεν θα σας τα χαλασω άλλο, τουλαχιστον σε αυτό το forum...

Δημοσ.

Δεν ειμαι φερεφωνο κανενος παρα της κοινης λογικής. η κοινη λογικη λεει οτι πληρώνεις διόδια σε δρόμο που αξίζει (π.χ. αττική οδός). Αλλα που να καταλαβετε εσεις απο αυτή... Εσεις εχετε τη γραμμη απο το κόμμα και κινείστε. Άντε κάντε την προπαγάνδα σας, δεν θα σας τα χαλασω άλλο, τουλαχιστον σε αυτό το forum...

ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑα?

Δημοσ.

Aυτο τωρα ειναι επιχειρημα? Δηλαδη το ποιος δρομος αξιζει ειναι αντικειμενικος τροπος για να κρινεις εαν οφειλεις να πληρωσεις διοδια? Επισης καθοριζει και το υψος του αντιτιμου που καλεισαι να πληρωσεις? Επισης εσυ που καταλαβαινεις απο λογικη, ειναι λογικο να πληρωνεις 5 κ 6 και 10 φορες την αξια ενος δρομου σε εναν επιχειρηματια (ακομα και αν αυτο ειναι νομιμο)?? Ειναι λογικο να πληρωνεις εναν επιχειρηματια που δεν τηρει τα προβλεπομενα, ακομα και αν αυτος εχει αθετησει τη συμφωνια του με το κρατος, εαν υπ ευθυνη του εχουν συμβει 10αδες θανατηφορα τροχαια? Εν τελει, ποια σχεση εχει με τη λογικη η αποψη σου πως για κατι που αξιζει, πρεπει να καταβαλλεται αντιτιμο χωρις να κρινουμε και αλλες παραμετρους?

Δημοσ.
Δεν πειραξα κανεναν ουτε στα μπλοκα τους ουτε στις πραξεις τους. Απο τη στιγμη ομως που θελουν να το φερουν σε ενα φορουμ προς συζητηση και ειδικα προς βοηθεια (μηπως θυμασαι το πρωτο ποστ "Μάλλον αξίζει τον κόπο να συμμετέχουμε όλοι σε αυτό το κίνημα.

Σχόλια / απόψεις ευπρόσδεκτα!" μπορω λοιπον και να συμμετασω στην κουβεντα και να κρινω. Αν δε θελετε κριτικη μην τα βγαζετε στα φορουμ, πειτε τα απο την τηλεοραση που δεν εχει και αντιλογο.

καταρχήν δεν έβγαλα τίποτα εγώ...

κατά δεύτερον η κριτική σου γέρνει μονόπλευρα,στο απέδειξα πιο πίσω λέγοντάς σου πως ήδη εσύ έχεις πάρει θέση,πριν ακόμα εκδικαστούν οι αγωγές που έχουν κάνει οι επιτροπές κατά των διοδίων στους ιδιώτες ...

κατά τρίτον εκεί που σε διαβάζω να λες πως στα διόδια του ζευγολατιού καλά κάνουν και δεν πληρώνουν

γράφεις μετά πως στα άλλα ιδιωτικά διόδια πρέπει να αντιδράσουν αλλιώς με προσφυγές στα δικαστήρια τίποτα άλλο δεν διάβασα περί άλλης δηλαδή αντίδρασης

και σου γράφω και εγώ και άλλοι πως αυτό το έχουν κάνει μεμονωμένα πολίτες και οι επιτροπές ... αλλά στο φινάλε επιτροπές είναι αυτές και πάιρνουν αποφάσεις από κοινού και με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ως εκ τούτου η κριτική σου είναι αποδεκτή αλλά ουσιαστικά είναι κριτική ανευ ουσίας ως προς το να δώσει κάτι περισσότερο στον αγώνα που κάνουν ...

πέραν τούτου ουδέν έχω να συμπληρώσω

Για μια ακομη φορα δεν μπορεις να απαντησεις ουτε σε μια απλη ερωτηση με μια απλη απαντηση. Πρεπει να δειξεις οτι ξερεις κατι παραπανω απο τον αλλον, οτι εσυ του δειχνεις το φεγγαρι, κι αυτος κοιταει το δαχτυλο. Δε νοιωθεις καλα οταν δε δειξεις νοητικη ανωτεροτητα...

πόσο απλότερα πια...

Αυτα να τα πειτε στους καημενους που σας ακολουθουνε σαν τα προβατα χωρις να ξερουν τις οποιεσδηποτε εστω και ελαχιστες συνεπειες που μπορει να δεχτουν αν γινει μια στραβη κι ενα δικαστηρια αποφανθει υπερ των εταιριων.

προσωπικά μεσιέ ούτε ηγούμαι,ούτε ακολουθώ τυφλά ...από εκεί και πέρα αυτό το κομμάτι που μου quote-άρες αναφέρόταν σε γενικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις και όχι στην κίνηση κατά των διοδίων ...

---------- Προσθήκη στις 18:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:51 ----------

ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑα?

Δημοσ.
καταρχήν δεν έβγαλα τίποτα εγώ...

κατά δεύτερον η κριτική σου γέρνει μονόπλευρα,στο απέδειξα πιο πίσω λέγοντάς σου πως ήδη εσύ έχεις πάρει θέση,πριν ακόμα εκδικαστούν οι αγωγές που έχουν κάνει οι επιτροπές κατά των διοδίων στους ιδιώτες ...

κατά τρίτον εκεί που σε διαβάζω να λες πως στα διόδια του ζευγολατιού καλά κάνουν και δεν πληρώνουν

γράφεις μετά πως στα άλλα ιδιωτικά διόδια πρέπει να αντιδράσουν αλλιώς με προσφυγές στα δικαστήρια τίποτα άλλο δεν διάβασα περί άλλης δηλαδή αντίδρασης

και σου γράφω και εγώ και άλλοι πως αυτό το έχουν κάνει μεμονωμένα πολίτες και οι επιτροπές ... αλλά στο φινάλε επιτροπές είναι αυτές και πάιρνουν αποφάσεις από κοινού και με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ως εκ τούτου η κριτική σου είναι αποδεκτή αλλά ουσιαστικά είναι κριτική ανευ ουσίας ως προς το να δώσει κάτι περισσότερο στον αγώνα που κάνουν ...

πέραν τούτου ουδέν έχω να συμπληρώσω

Πρωτον, δεν ειπα οτι εβγαλες εσυ κατι, καποιος το γραφει καποιοι υποστηριζουν, καποιοι εχουν αντιθετοι αποψη.

Δευτερον, λογικοτατο ειναι η κριτικη μου να γερνει μονοπλευρα, αν εγερνε πολυπλευρα θα μου ελεγες οτι αλλαζω συνεχεια αποψεις. Ενας ειμαι, μια αποψη εχω για το συγκεκριμενο θεμα, προς καποια πλευρα θα γερνει αυτη η αποψη.

Επισης αρκετες φορες εγραψα πως οσοι κινηθηκαν μεσω της δικαστικης οδου καναν πολυ καλα (και αν μου ζητηθει ακομη και οικονομικα οσο μπορω θα το στηριξω, αλλιως δεν εχω τις γνωσεις), εσεις οι υπολοιποι που ειστε ωστε να τους βοηθησετε, και να προβαλλετε το εργο τους, και αντι αυτου υπαρχουν μονο σε υτο το θεμα, 100 βιντεακια με καποιον να σηκωνει μια μπαρα, και 2-3 αναφορες οτι καπου καποτε εγιναν αγωγες.

Τριτον, την επομενη φορα λοιπον να διαβαζεις καλυτερα, και με βαση αυτο να απαντας. Διοτι δε εγραψα πουθενα οτι τα διοδια του ζευγολατιου δεν θα επρεπε να τα πληρωνουμε. Εγραψα "διοδια σαν αυτα της πατρας κορινθου, προφανως και δεν θα επρεπε να υπαρχουν". Αν αυτα τα δυο τα θεωρεις ιδια, προφανως πρεπει να ξεκινησουμε την κουβεντα απο αλλη βαση.

προσωπικά μεσιέ ούτε ηγούμαι,ούτε ακολουθώ τυφλά ...από εκεί και πέρα αυτό το κομμάτι που μου quote-άρες αναφέρόταν σε γενικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις και όχι στην κίνηση κατά των διοδίων ...
Δεν μπορω να ξερω οτι δεν αναφερεσαι στην κινηση των διοδιων μονο, για τα διοδια ειναι το θεμα, αλλη φορα να διευκρινιζεις.
Δημοσ.
Διοτι δε εγραψα πουθενα οτι τα διοδια του ζευγολατιου δεν θα επρεπε να τα πληρωνουμε. Εγραψα "διοδια σαν αυτα της πατρας κορινθου, προφανως και δεν θα επρεπε να υπαρχουν".

έχεις δίκιο,:-)

και πάμε στο προκείμενο :διοδια σαν αυτα της πατρας κορινθου, προφανως και δεν θα επρεπε να υπαρχουν

υπάρχουν όμως.

λοιπόν πέρα από τις προσφυγές που ήδη έχουν γίνει,ποιά νομίζεις,πως πρέπει να είναι η αντίδραση των πολιτών μέχρι όταν και εάν εκδικαστούν αυτές οι προσφυγές και τελεσιδικήσουν;

Δημοσ.
έχεις δίκιο,:-)

και πάμε στο προκείμενο :διοδια σαν αυτα της πατρας κορινθου, προφανως και δεν θα επρεπε να υπαρχουν

υπάρχουν όμως.

λοιπόν πέρα από τις προσφυγές που ήδη έχουν γίνει,ποιά νομίζεις,πως πρέπει να είναι η αντίδραση των πολιτών μέχρι όταν και εάν εκδικαστούν αυτές οι προσφυγές και τελεσιδικήσουν;

Αναγκαστικα καμμια.

Πρωτος λογος πιο γενικος ειναι οτι απο τη στιγμη που ζω σε αυτη τη χωρα που εχει αυτους τους νομους, θα υποστω και τις συνεπειες αυτων των νομοων. Αν δε μου αρεσει, να μεθαυριο ειναι εκλογες, τους μαυριζω. Δεν μπορω ομως να υποκρινομαι, και απο τη μια να ψηφιζω ενα απο τα 2 μεγαλα κομματα, αλλα να μην δεχομαι αυτα τα οποια μου ειπαν οτι θα κανουν πριν τις εκλογες.

Δευτερος λογος πιο ειδικος προς το θεμα, ειναι οτι πρεπει να περιμενω τις αποφασεις των προσφυγων, γιατι αν μια στις χιλιες παει στραβα και δικαιωθουν οι εταιριες, τοτε δυστυχως δεν θα εχω προλαβει να ουτε προφυλακτικα να παρω. Φαγαμε στη μαπα τοσα χρονια τα διοδια (αυτα που δεν πρεπει να υπαρχουν), ε, ας τα φαμε και λιγο καιρο ακομη.

Μηπως θυμασαι πως και γιατι εληξε η φαση με τα ΣΕΣ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...