Προς το περιεχόμενο

Δεν πληρώνουμε διόδια!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και λοιπόν? αυτά ο εργολάβος δεν θα πρέπει να ξεχρεώσει?

ξεχρεωσε

γιατι δε φυγαν τα διοδια? η ΕΣΤΩ να μειωθουν υπερβολικα.

ΜΑκάρι, αλλά αφού η σύμβασή τους προβλέπει να τζεπώσουν "μερικά" κέρδη πρώτα δεν το βλέπω...

οχι ακριβως

η συμβαση ελεγε οτι αν περασουν καποιο ποσο κερδους δινουν τα διοδια στο δημοσιο

• Απαντ. 552
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ξεχρεωσε

γιατι δε φυγαν τα διοδια? η ΕΣΤΩ να μειωθουν υπερβολικα.

Αυτό δεν ξεκαθαρίζεται (σε αυτά που παρέθεσες) οτι ξεχρέωσαν τις τράπεζες.

Αλλά και να γίνει αυτό, δεν θα είναι καλό να εξαφανιστούν γιατί η Α.Ο θα γίνει ακριβώς όπως και οι υπόλοιποι δρόμοι της χώρας. Κάπως πρέπει να συντηρούνται, δεν νομίζεις?

Κοίτα εγώ μαζί σου είμαι, όποιος πιστεύει οτι τόσα χρόνια τα διόδια πήγαιναν (απο το ταμείο εθνικής οδοποιίας όπου και εισπράτονταν) για την συντήρηση δρόμων ή κατασκευή νέων πρέπει να είναι τουλάχιστον αφελής. Τρύπες στους προυπολογισμούς έκλειναν και -όσο ήταν δημόσια- έκαναν (ορισμένους πονηρούς) υπαλλήλους πλούσιους, τίποτα παραπάνω. Τουλάχιστον τώρα που την συντήρηση (αλλά και την διαχείρηση των διοδίων) την πήραν ιδιώτες, θέλω να πιστεύω οτι θα γίνεται καλύτερη δουλειά.

Εγώ αυτό που λέω είναι ναι στα διόδια για να έχουμε δρόμους αντίστοιχους με τους ευρωπαικούς και για την συντήρησή τους, ΟΧΙ σε διόδια τα οποία προεισπράττονται για δρόμους που ΘΑ κατασκευαστούν.

Δημοσ.

Ωραία, αφού ξεκαθάρισαν οι μπούρδες και υπερβολές, μπορεί κάποιος να ανακεφαλαιώσει γιατί και ποιά διόδια είναι παράνομα (ή "παράνομα");

Δημοσ.
ούτε αυτό αποδεικνύεται κάπου φίλε μου. Μπορεί και να ισχύει, αλλά δεν αποδεικνύεται.

οπως επισης δεν αποδειχτηκε ποτε οτι καποιος πολιτικος εφαγε λεφτα.

αμα πιστευεις οτι πρεπει να περιμενεις αποδειξεις για να αντιδρασεις για κατι οκ.

Δημοσ.
οπως επισης δεν αποδειχτηκε ποτε οτι καποιος πολιτικος εφαγε λεφτα.

αμα πιστευεις οτι πρεπει να περιμενεις αποδειξεις για να αντιδρασεις για κατι οκ.

Ούτε σε αυτό διαφωνώ, αλλά όπως δεν μπορείς να καταδικάσεις έναν πολιτικό για διαφθορά χωρίς αποδείξεις, αντίστοιχα δεν μπορείς να αντιδράς για κάτι τέτοιο χωρίς να μπορείς να αποδείξεις τα λεγόμενά σου. Και κάτι τέτοιο ΔΥΣΤΥΧΩΣ και για τις 2 περιπτώσεις είναι κάτι που εγώ και εσύ (που μπορεί να είναι και Ηλίου φαεινότερον) δεν μπορούμε να αποδείξουμε.

Δημοσ.
Ούτε σε αυτό διαφωνώ, αλλά όπως δεν μπορείς να καταδικάσεις έναν πολιτικό για διαφθορά χωρίς αποδείξεις, αντίστοιχα δεν μπορείς να αντιδράς για κάτι τέτοιο χωρίς να μπορείς να αποδείξεις τα λεγόμενά σου. Και κάτι τέτοιο ΔΥΣΤΥΧΩΣ και για τις 2 περιπτώσεις είναι κάτι που εγώ και εσύ (που μπορεί να είναι και Ηλίου φαεινότερον) δεν μπορούμε να αποδείξουμε.

το να καταδικασεις καποιον σε φυλακη ειναι παρανομο

το να μη πληρωσεις διοδια δεν ειναι

περα απο αυτο δες το ηθικα,εχουν καταστρεψει κια ξεπουλησει τη χωρα.

Δημοσ.
το να καταδικασεις καποιον σε φυλακη ειναι παρανομο

το να μη πληρωσεις διοδια δεν ειναι

περα απο αυτο δες το ηθικα,εχουν καταστρεψει κια ξεπουλησει τη χωρα.

Το να μην πληρώσεις διόδια είναι παράνομο για κάποιους, για κάποιους άλλους (οπως εγώ) το να μην πληρώνεις συγκεκριμένα διόδια δεν είναι παράνομο (βλέπε τα διόδια του κιάτου που είπα ποιο πριν) και για κάποιους άλλους (οπως εσύ) δεν είναι παράνομο να μην πληρώνεις γενικότερα τα διόδια (συνεχίζεις όμως μήπως να πληρώνεις την ερτ?). Άρα ο καθένας αντιλαμβάνεται το νόμιμο και το παράνομο διαφορετικά απο καποιον άλλον.

Μην αρχίσουμε όμως για την ηθική σε αυτό το τόπικ γιατί είναι πολύ μεγάλη συζήτηση (βλέπε νόμιμο=και ηθικό? ή ηθικό= και νόμιμο?) και θα τα μπλέξουμε.

Δημοσ.
Το να μην πληρώσεις διόδια είναι παράνομο για κάποιους, για κάποιους άλλους (οπως εγώ) το να μην πληρώνεις συγκεκριμένα διόδια δεν είναι παράνομο (βλέπε τα διόδια του κιάτου που είπα ποιο πριν) και για κάποιους άλλους (οπως εσύ) δεν είναι παράνομο να μην πληρώνεις γενικότερα τα διόδια (συνεχίζεις όμως μήπως να πληρώνεις την ερτ?). Άρα ο καθένας αντιλαμβάνεται το νόμιμο και το παράνομο διαφορετικά απο καποιον άλλον.

Μην αρχίσουμε όμως για την ηθική σε αυτό το τόπικ γιατί είναι πολύ μεγάλη συζήτηση (βλέπε νόμιμο=και ηθικό? ή ηθικό= και νόμιμο?) και θα τα μπλέξουμε.

η ειναι παρανομο κατι η δεν ειναι.

δεν ειναι για μερικους.

την ερτ τη πληρωνουν ολοι σα φορο,και οχι με τη χρηση

Δημοσ.

ε ναι αλλά στην προκειμένη περίπτωση εσύ δεν το θεωρείς παράνομο (και δεν πληρώνεις) εγώ το βλέπω μερικώς παράνομο (και δεν θα πληρώνω στο ζευγολατιό και στο κάθε ζευγολατιό) και κάποιοι άλλοι το θεωρούν πάντα παράνομο και πληρώνουν παντού.

Την ΕΡΤ την ανέφερα επειδή είπες οτι "έχουν καταστρέψει και ξεπουλήσει όλη τη χώρα" και νόμιζα οτι το χρησιμοποιούσες ως "άλλοθι" για να μην πληρώνεις γενικότερα. Αν κατάλαβα λάθος, το πέρνω πίσω.

Δημοσ.

κι εμενα μου φαινεται περιεργο που πληρωνουμε ερτ μεσω της δεη,αλλα ειναι κατι κρατικο και πληρωνεται με φορους

ετσι θα επρεπε να ειναι και τα διοδια.

θα μαθουμε στις 4 απο το δικαστηριο τι θα γινει

Δημοσ.
Αν η ΕΡΤ θέλει να πληρώνεται από τον λαό να μην έχει διαφημίσεις. :devil:

εδω εχει και το φιλμνετ:lol:

φαντασου να χαριζανε την ερτ στην Nova και να σου λεγανε αν θες να δεις ερτ πληρωσε συνδρομη + το φορο στη δεη?

ναι ξερω ειναι μουφα η ερτ αλλα αυτο το πραγμα εχει ξεφτυλιστει στην ελλαδα

καταληξαμε να πληρωνουμε εισοδο σε παραλιες...οτι πιο αντισυνταγματικο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...