Προς το περιεχόμενο

Δεν πληρώνουμε διόδια!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
από που προκύπτει αυτό;

Δε θα ξανακάνω ποστ που παραπέμπει ή εμπεριέχει πολιτικό περιεχόμενο.

• Απαντ. 552
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οποτε ενω το ιδιο το κρατος υπεγραψε μια συμβαση που δινει 15 φορες πιο πολλα κερδη στον ιδιωτη, αντι να κυνηγησεις το κρατος πας και παιζεις τον κλεφτη - αστυνομο με τον ιδιωτη. Και αν ποτε καταφερεις να διωξεις τον ιδιωτη (wishfull thinking), το κρατος θα υπογραψει τη νεα συμβαση με το νεο (η και τον ιδιο με αλλη επαγγελματικη επωνυμια) ιδιωτη. Ευκαιρια λοιπον για νεα βιντεακια με καλυτερη σκηνοθεσια.

Δημοσ.

Εγώ έχω μια καλύτερη λύση. Θα περνάς με το δίκαννο και θα ανοίγεις πυρ απο μακριά στα διόδια. Καμια 20ρια φορές αν γίνει random κανείς δε θα θέλει πλέον να δουλεύει εκεί :P. Λέγεται τρομοκρατία...

Δημοσ.
Οποτε ενω το ιδιο το κρατος υπεγραψε μια συμβαση που δινει 15 φορες πιο πολλα κερδη στον ιδιωτη, αντι να κυνηγησεις το κρατος πας και παιζεις τον κλεφτη - αστυνομο με τον ιδιωτη. Και αν ποτε καταφερεις να διωξεις τον ιδιωτη (wishfull thinking), το κρατος θα υπογραψει τη νεα συμβαση με το νεο (η και τον ιδιο με αλλη επαγγελματικη επωνυμια) ιδιωτη. Ευκαιρια λοιπον για νεα βιντεακια με καλυτερη σκηνοθεσια.

κι εσυ αντι να κηνυγησεις τον κλεφτη το κρατος η τον κλεφτη τον ιδιωτη,καθεσαι και κηνυγας αυτον που αντιδραει στο κλεφτη

εισαι γαματος!:lol::lol::lol:

Δημοσ.
κι εσυ αντι να κηνυγησεις τον κλεφτη το κρατος η τον κλεφτη τον ιδιωτη,καθεσαι και κηνυγας αυτον που αντιδραει στο κλεφτη

Γιατι να κυνηγήσει κάποιον απο τους 2 αμα δεν τον απασχολεί το θέμα; Για 2-3€ θα κάνει ετσι (έλα μωρε δεν βαριέσαι στυλ να ουμ); Γύφτος είναι; Σε λιγο θα μας πείς να κόψει και τον καφέ.

Δημοσ.
Εγώ έχω μια καλύτερη λύση. Θα περνάς με το δίκαννο και θα ανοίγεις πυρ απο μακριά στα διόδια. Καμια 20ρια φορές αν γίνει random κανείς δε θα θέλει πλέον να δουλεύει εκεί :P. Λέγεται τρομοκρατία...
Η διαστρέβλωση τον εννοιών και του λόγου είναι μια πολύ παλιά τακτική των διανοούμενων απολογητών των κυρίαρχων τάξεων για να θολώνουν τα νερά και να προκαλούν σύγχυση στους κυριαρχούμενους.

Αυτό δεν είναι τρομοκρατία είναι κάτι άλλο,είναι βαρβαρότητα απέναντι στον σκληρά εργαζόμενο και φτωχά αμοιβόμενο εργάτη,αυτό που κάνεις όμως, δηλ.σκόπιμα (με λόγια ή με συμπεριφορά) πιέζεις, ερεθίζεις κπ. για να προκαλέσεις την αντίδρασή φαντάζομαι πως ξέρεις πως λέγεται...

@pournaras

Χρειάζεται λίγο θάρρος για να μουρμουρίζεις ένα γενικό παράπονο, σε ένα μέρος του κόσμου όπου επιτρέπεται να παραπονιέσαι, για την κακία του κόσμου και τον θρίαμβο της βαρβαρότητας, ή για να φωνάξεις με έμφαση ότι ο θρίαμβος του ανθρώπινου πνεύματος είναι εγγυημένος. Υπάρχουν πολλοί που υποκρίνονται ότι τους στοχεύουν τα κανόνια όταν στην πραγματικότητα τους στοχεύουν μόνο τα κυάλια φίλων της όπερας. Κραυγάζουν τις γενικές τους απαιτήσεις σε ένα κόσμο φίλων και άκακων ατόμων. Επιμένουν για μια γενικευμένη δικαιοσύνη για την οποία δεν έκαναν τίποτε ποτέ. Ζητούν μια γενική ελευθερία και απαιτούν ένα μερίδιο της λείας που εδώ και καιρό απολαμβάνουν. Νομίζουν ότι η αλήθεια είναι απλώς αυτό που ακούγεται ωραία. Αν η αλήθεια αποδειχθεί ότι είναι κάτι στατιστικό, ξερό ή βασισμένο σε πρακτικά δεδομένα, κάτι δύσκολο να το βρεις, κάτι που απαιτεί μελέτη, δεν την αναγνωρίζουν ως αλήθεια. Δεν τους μεθά. Αυτό που έχουν είναι μόνο η επιφανειακή συμπεριφορά των αληθολόγων. Το πρόβλημα μ' αυτούς είναι: δεν ξέρουν την αλήθεια.

Δημοσ.

Εγω δεν κυνηγαω κανεναν, γιατι δεν με ενοχλει κανενας απο τους δυο στο συγκεκριμενο θεμα. Αν η μνημη σου ειναι καλη θα θυμασαι που ανεφερα οτι καλυτερα να πληρωνα διοδια, παρα βενζινη και service αυτοκινητου απο τους χουντικους δρομους που εχω ακομη, και που χωρις διοδια απλα τους πασαλειφουν καθε καμποσα χρονια με 2-3 εκατοστα ασφαλτου.

Η διαστρέβλωση τον εννοιών και του λόγου είναι μια πολύ παλιά τακτική των διανοούμενων απολογητών των κυρίαρχων τάξεων για να θολώνουν τα νερά και να προκαλούν σύγχυση στους κυριαρχούμενους.

Αυτό δεν είναι τρομοκρατία είναι κάτι άλλο,είναι βαρβαρότητα απέναντι στον σκληρά εργαζόμενο και φτωχά αμοιβόμενο εργάτη,αυτό που κάνεις όμως, δηλ.σκόπιμα (με λόγια ή με συμπεριφορά) πιέζεις, ερεθίζεις κπ. για να προκαλέσεις την αντίδρασή φαντάζομαι πως ξέρεις πως λέγεται...

@pournaras

Χρειάζεται λίγο θάρρος για να μουρμουρίζεις ένα γενικό παράπονο, σε ένα μέρος του κόσμου όπου επιτρέπεται να παραπονιέσαι, για την κακία του κόσμου και τον θρίαμβο της βαρβαρότητας, ή για να φωνάξεις με έμφαση ότι ο θρίαμβος του ανθρώπινου πνεύματος είναι εγγυημένος. Υπάρχουν πολλοί που υποκρίνονται ότι τους στοχεύουν τα κανόνια όταν στην πραγματικότητα τους στοχεύουν μόνο τα κυάλια φίλων της όπερας. Κραυγάζουν τις γενικές τους απαιτήσεις σε ένα κόσμο φίλων και άκακων ατόμων. Επιμένουν για μια γενικευμένη δικαιοσύνη για την οποία δεν έκαναν τίποτε ποτέ. Ζητούν μια γενική ελευθερία και απαιτούν ένα μερίδιο της λείας που εδώ και καιρό απολαμβάνουν. Νομίζουν ότι η αλήθεια είναι απλώς αυτό που ακούγεται ωραία. Αν η αλήθεια αποδειχθεί ότι είναι κάτι στατιστικό, ξερό ή βασισμένο σε πρακτικά δεδομένα, κάτι δύσκολο να το βρεις, κάτι που απαιτεί μελέτη, δεν την αναγνωρίζουν ως αλήθεια. Δεν τους μεθά. Αυτό που έχουν είναι μόνο η επιφανειακή συμπεριφορά των αληθολόγων. Το πρόβλημα μ' αυτούς είναι: δεν ξέρουν την αλήθεια.

Αγαπητη μου, ασε τα "εξυπνα" για κανενα αλλον.

Το να μην συμφωνω με μια μορφη αντιδρασης αλλα με μια αλλη, δε με κανει ουτε στατικο, ουτε απαιτητικο, ουτε επιφανειακο. Ειδα τοσα χρονια με το κατεβασμα στους δρομους ως αντιδραση τι πετυχαμε. Τεραστιες αλλαγες τι να σου λεω. Τοσο που οι ιδιοι πολιτικοι αυτο περιμενουν να κατεβετε παλι στους δρομους, να πεσει καμμια ψιλη, να πολωθει η κατασταση στα καναλια, και μεσα στο χαμο, να μας περασουν παλι καποιο νομοσχεδιο στη ζουλα.

Δημοσ.

pournara επειδή δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του τόπικ, έχεις ενστάσεις και για όσους δεν πληρώνουν τα διόδια του ζευγολατιού?

Στο λέω γιατί απο τότε που με θυμάμαι, υπάρχουν διόδια εκεί και βελτίωση (αν εξαιρέσεις τις πινακίδες που ενημερώνουν οτι γίνονται θανατηφόρα ατυχήματα) δεν έχω δει. Και το γεγονός οτι τα τελευταία 17 χρόνια που οδηγώ, συνεχίζω να πληρώνω εκεί με κάνει και νιώθω πολύ μαλάκας (και σκέφτομαι να σταματήσω να πληρώνω για να πω την αλήθεια). Στην αττική οδό απο την άλλη νιώθω οτι τα λεφτά που δίνω είναι πάνω/κάτω δικαιολογημένα.

Δημοσ.
Η σύμβαση, που ψηφίστηκε από τη Βουλή, λέει ότι είναι 2,8 ευρώ το κάθε αυτοκίνητο για τριάντα τρία χρόνια. Η απόσβεση της δαπάνης, που ήταν 1.200.000.000 ευρώ, έγινε σε δύο χρόνια

Δεν τρέφω καμία συμπάθεια προς την εταιρία που διαχειρίζεται τα διόδια ή το κράτος, αλλά επειδή ο καθένας λέει μάλλον ότι του κατέβει, μπορείτε να μου εξηγήσετε από που προκύπτουν αυτά τα στοιχεία και οι μαθηματικοι υπολογισμοί που τα βεβαιώνουν;

Δημοσ.
Δεν τρέφω καμία συμπάθεια προς την εταιρία που διαχειρίζεται τα διόδια ή το κράτος, αλλά επειδή ο καθένας λέει μάλλον ότι του κατέβει, μπορείτε να μου εξηγήσετε από που προκύπτουν αυτά τα στοιχεία και οι μαθηματικοι υπολογισμοί που τα βεβαιώνουν;

αν εκανες το κοπο να το διαβασεις ολο θα εβλεπες

hint:πατα το λινκ

Δημοσ.

πάντως με τα δικά μου μαθηματικά δεν βγαίνει αυτό, χωρίς να σχολιάσω οτι τα πρώτα δύο χρόνια δεν κόστιζε €2.80. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τους αριθμούς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...