Προς το περιεχόμενο

Δεν πληρώνουμε διόδια!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μπράλο-στυλίδα δεν είναι ο ίδιος

γι αυτό σε ρωτάω που θα μπουν τα διόδια

εκτός αν εννοείς έφτιαξαν μόνο την μια λωρίδα

τώρα έπιασες άλλο θέμα...

μήπως έχεις δει πως έχει καταντήσει το βουνό πάνω από στυλίδα;

η άττικατ άφησε απλήρωτους αυτούς που δούλευαν σε αυτό το έργο ,ξέρεις πως τα έργα έχουν σταματήσει αλλά τα διόδια πληρώνονται κανονικά;ξέρεις ότι απαλλοτριώσαν αναγκαστικά για ένα κομμάτι ψωμί, ναι ξέρω τα διοικητικά δικαστήρια τόσα έβγαλαν, τα χωράφια των ανθρώπων, και δεν έχουν πάρει, παρά μόνο ορισμένοι , ούτε την 1η δόση της απαλλοτρίωσης...

τα διόδια στον μπράλο είναι έτοιμα αλλά δεν λειτουργούν ακόμα,είναι μετά την ευθεία της λαμίας , όπως κατεβαίνεις , μετά την ανθήλη πηγαίνοντας για άμφισσα πάνω στην εθνική δεξιά...

• Απαντ. 552
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να ρωτησω εγω που δεν γνωριζω

σε ολλα τα διοδια μπορεις να μην πληρωσεις ?

και για πιο λογο?αυτα τα χρηματα δεν πανε στο κρατος?

Δημοσ.
εγώ απλά έγραψα περιπτώσεις που αμφισβητούσαν τα γραφόμενα του elven για παρακάμψεις 5-10 λεπτών για την αποφυγή διοδίων...

προσωπικά δεν είμαι "κουνέλι" για να τα αποφύγω αν βρεθούν μπροστά μου...

από εκεί και πέρα pournaras δεν έχεις καταλάβει,μάλλον,πως τα διόδια φυτεύτηκαν σε δρόμο που ήδη υπήρχε και κλείστηκαν δρόμοι που εξυπηρετούσαν τις παρααυτοκινητοδρόμιες τοπικές κοινωνίες, χώρια που φτιάχτηκαν και διόδια στις εισόδους και εξόδους των χωριών - πόλεων τους, και φτιάχνονται και άλλα,δυστυχώς ...

στον μώλο, στον μπράλο

κάποιος που μένει ανθήλη και χρησιμοποιεί τον εθνικό δρόμο για 5 χιλιόμετρα για να μπεί για άμφισσα θα πληρώσει διόδια ...

θα μου γράψει ο elven πως υπάρχει η παράκαμψη πριν από δαμάστα αλλά θα κάνει αυτός 10 χιλιόμετρα παραπάνω για να μπεί μέσα από το χωριό ,με δρόμο,πέτρινο και με άλλα προβλήματα, αν εν τω μεταξύ δεν του βάλουνε και αυτουνού μπαριέρες στην έξοδο λαμίας άμφισσας ...

δεν θα το κάνει...

και μιλάμε για τον ίδιο δρόμο που υπήρχε χρόνια , πληρωμένο ...δεν φτιάχτηκε τώρα, απλά τώρα μπήκαν τα διόδια ...

Το ειπα τοσες φορες, υπαρχουν σιγουρα διοδια τα οποια δεν θα επρεπε να ειναι. Το που μπορει να ειναι αυτα σκορπισμενα στην Ελλαδα δυστυχως δεν το ξερω ουτε ποσα ειναι που πρεπει να ξηλωθουν.Η αντιδραση μου ξεκινησε οταν επεσαν στο τραπεζι, δρομοι οπως η αττικη η εγνατια κλπ.

Δημοσ.

Tι ασχολεισαι ρε sos δε χορτασες ειρωνεια και προσωπικες επιθεσης? Ζουμε σε μια χωρα οπου η αντιθετη της επικρατουσας αποψη, κοντευει να ποινικοποιηθει. Ζουμε σε μια χωρα οπου δεν εχει πλεον ταυτοτητα, οπου ο Ελληνας δεν οριζει τη μοιρα του, και αυτο δεν συζητιεται πουθενα και απο κανεναν. Οπου ο Ελληνας συνταξιουχος εχει χρεοκοπησει το κρατος και ο Ελληνας μεγαλοεπιχειρηματιας "βαζει πλατη" παρεα με το ΔΝΤ για την διασωση της χωρας.

Εγω θα προτεινω, στο γενικοτερο πλαισιο της ελληνικης οικονομιας, μερος του οποιου ειναι βεβαιως η αφαιμαξη του δημοσιου χρηματος απο καθε λογης εταιρια (ναι και των αυτοκινητοδρομων) να ψαχνετε κειμενα του Δελαστικ. Ετσι, για να δειτε μια διαφορετικη οπτικη, οσο και αν διαφωνειτε. Παραδειγμα: http://www.roufianos.com/showthread.php/148698-%CE%A0%CF%89%CF%82-%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%9F%CF%85%CE%B3%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%88%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82

Και η συμμετοχη μου στο νημα τελειωνει μ αυτο:

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=17/09/2010&s=naytilos

Καλη συνεχεια, συνεχιστε να ειρωνευεστε καθε συλλογικη κινηση που αντιτιθεται σε αισχη και προαγει τα πραγματικα συμφεροντα των κατοικων.

Δημοσ.
Tι ασχολεισαι ρε sos δε χορτασες ειρωνεια και προσωπικες επιθεσης? Ζουμε σε μια χωρα οπου η αντιθετη της επικρατουσας αποψη, κοντευει να ποινικοποιηθει. Ζουμε σε μια χωρα οπου δεν εχει πλεον ταυτοτητα, οπου ο Ελληνας δεν οριζει τη μοιρα του, και αυτο δεν συζητιεται πουθενα και απο κανεναν. Οπου ο Ελληνας συνταξιουχος εχει χρεοκοπησει το κρατος και ο Ελληνας μεγαλοεπιχειρηματιας "βαζει πλατη" παρεα με το ΔΝΤ για την διασωση της χωρας.

Εγω θα προτεινω, στο γενικοτερο πλαισιο της ελληνικης οικονομιας, μερος του οποιου ειναι βεβαιως η αφαιμαξη του δημοσιου χρηματος απο καθε λογης εταιρια (ναι και των αυτοκινητοδρομων) να ψαχνετε κειμενα του Δελαστικ. Ετσι, για να δειτε μια διαφορετικη οπτικη, οσο και αν διαφωνειτε. Παραδειγμα: http://www.roufianos.com/showthread.php/148698-%CE%A0%CF%89%CF%82-%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%9F%CF%85%CE%B3%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%88%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82

Και η συμμετοχη μου στο νημα τελειωνει μ αυτο:

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=17/09/2010&s=naytilos

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3613181&postcount=2383

Δημοσ.

Λοιπόν,αφήστε (όχι εσύ) τον κόσμο να αντιδράσει όπως θέλει,αν θέλει και για ότι θέλει,τσοπάνη να μας πει πως πρέπει να πράξουμε και να μας υποδείξει το "σωστό" δε θέλουμε ούτε αριστερό,ούτε δεξιό

Δημοσ.
Λοιπόν,αφήστε (όχι εσύ) τον κόσμο να αντιδράσει όπως θέλει,αν θέλει και για ότι θέλει,τσοπάνη να μας πει πως πρέπει να πράξουμε δε θέλουμε ούτε αριστερό,ούτε δεξιό

Ζουμε σε μια περιοδο οπου εχει καταλυθει η Δημοκρατια.

Το Συνταγμα των Ελληνων εχει καταντησει κουρελοχαρτο.

Φυσικα καμια προτροπη κανενος πολιτικου χωρου δεν μπορει πλεον να εισακουστει χωρις καχυποψια, το λιγοτερο.

Προσωπικα βλεπω ως μοναδικη διεξοδο, κινησεις πολιτων που διεκδικουν και παλευουν.

Ακομα και στην Αγγλια, τα συνδικατα ξυπνησαν. Εδω.. Ο υπνος του δικαιου (ή μαλλον του πρετεντερη/καψη)

Δημοσ.

δε θα διαφωνήσω με κανένα απο τα παραπάνω.

σκέψου όμως ότι κάποιος μπορεί να διαφωνεί με τον τρόπο ή στην τελική να θεωρεί ανούσιο να κάνει Νο1 θέμα τα διόδια,κανονικά θα πρεπε να ναι το τελευταιο αλλά όλοι έχουν κολλήσει με αυτό.

Αυτό το επαναστατικό που ειρωνεύομαι είναι γιατί απλά δεν υπάρχει,θα παραδεχτώ τον μάγκα που θα σηκώσει τη μπάρα σε Δημόσια διόδια,που έχει γίνει απόσβεση και τα διόδια συνεχίζουν να υπάρχουν με ίδες τιμές,δεν δικαιολογείτε δλδ για συντήρηση του δρόμου,προς το παρόν μο φαίνεται ψευτοτσαμπουκάς που βασίζεται στην έλλειψη νομοθετικού πλαισίου και τπτ παραπάνω,αλλιώς όπως είπα θα κανε το ίδιο και στα Μάλγαρα πχ,γιατί η αντίδραση δεν βασίζεται στο να χω τον κ@λο μου καλλυμένο,αν δεν τον έχω να κάνω το μαλάκα

σωστό λάθος αυτό που λέω δε ξέρω,εγώ έτσι το βλέπω

Δημοσ.
Σωστους δρομους πρεπει να εχεις, αλλα δυστυχως οι σωστοι δρομοι δε γινονται ουτε με ευχολογια, ουτε με αερα, που σημαινει οτι το κρατος πρεπει απο καπου να βρει λεφτα.

Κι εκει χρειαζεται να τα εχεις τα διοδια. Διοτι το κρατος ειτε ετσι ειτε αλλιως (μεσω φορων) τα χρηματα για να κατασκευασει αυτους τους δρομους θα στα παρει. Και δεν εχω καμμια ορεξη να πληρωσω ουτε για την αττικη, ουτε για την εγνατια, ουτε τια τα τεμπη, ουτε για τιποτε μου δεν με ενδιαφερει, μεσα απο μια εννιαι φορολογια. Οπως και καποιος πχ Βολιωτης που θα του πεις, "πληρωσε μεσω φορων την Ιονια" που ισως και να μην την περασει ποτε του.

Απο και περα, αν πρεπει να γινει ελεγχος, αν καποια διοδια ειναι παραλογα, αν καποια διοδια επρεπε να μην υπαρχουν πλεον, αν καποιοι μιαζαρουν τα λεφτα και δεν τα ξαναριχνουν σε εργα, αυτο ειναι καθαρα θεμα δικαιοσυνης.

το 60% της χρηματοδοτησης που χαρισε το κρατος στον μπομπολα που νομιζεις οτι το βρηκε?

απο τους φορους σου:-)

αρα τσαμπα χτυπιεσαι,στα παιρνει ετσι κι αλλιως ο μπομπολας,αλλα αφου θες να στα παιρνει Χ5 οκ.

δε θα διαφωνήσω με κανένα απο τα παραπάνω.

σκέψου όμως ότι κάποιος μπορεί να διαφωνεί με τον τρόπο ή στην τελική να θεωρεί ανούσιο να κάνει Νο1 θέμα τα διόδια,κανονικά θα πρεπε να ναι το τελευταιο αλλά όλοι έχουν κολλήσει με αυτό.

Αυτό το επαναστατικό που ειρωνεύομαι είναι γιατί απλά δεν υπάρχει,θα παραδεχτώ τον μάγκα που θα σηκώσει τη μπάρα σε Δημόσια διόδια,που έχει γίνει απόσβεση και τα διόδια συνεχίζουν να υπάρχουν με ίδες τιμές,δεν δικαιολογείτε δλδ για συντήρηση του δρόμου,προς το παρόν μο φαίνεται ψευτοτσαμπουκάς που βασίζεται στην έλλειψη νομοθετικού πλαισίου και τπτ παραπάνω,αλλιώς όπως είπα θα κανε το ίδιο και στα Μάλγαρα πχ,γιατί η αντίδραση δεν βασίζεται στο να χω τον κ@λο μου καλλυμένο,αν δεν τον έχω να κάνω το μαλάκα

σωστό λάθος αυτό που λέω δε ξέρω,εγώ έτσι το βλέπω

ο μαγκας που ψαχνεις ειναι τα ατομα που ξεκινησαν απο αθηνα και πηγαν δεθ με τα αμαξια και σηκωναν σε ολα τις μπαρες για να περασεις εσυ και πολλοι αλλοι

αλλα το μονο που ξερεις να κανεις ειναι να κατηγορεις τους αλλους επειδη καναν κατι που δε σ αρεσει η επειδη δεν σε αγγιζει.αν ειχες διοδια εξω απο το σπιτι σου να δεις που θα ησουν με το αλλο στρατοπεδο

Δημοσ.
το 60% της χρηματοδοτησης που χαρισε το κρατος στον μπομπολα που νομιζεις οτι το βρηκε?

απο τους φορους σου:-)

αρα τσαμπα χτυπιεσαι,στα παιρνει ετσι κι αλλιως ο μπομπολας,αλλα αφου θες να στα παιρνει Χ5 οκ.

ο μαγκας που ψαχνεις ειναι τα ατομα που ξεκινησαν απο αθηνα και πηγαν δεθ με τα αμαξια και σηκωναν σε ολα τις μπαρες για να περασεις εσυ και πολλοι αλλοι

αλλα το μονο που ξερεις να κανεις ειναι να κατηγορεις τους αλλους επειδη καναν κατι που δε σ αρεσει η επειδη δεν σε αγγιζει.αν ειχες διοδια εξω απο το σπιτι σου να δεις που θα ησουν με το αλλο στρατοπαιδο

Το κρατος; Μηπως εννοεις η Ε.Ε.;

Εξαλλου δε χαρισε μην πετας οτι να'ναι, δεν ειναι του μπομπολα και κανενος μπομπολα ουτε ο δρμος ουτε κανενα διοδιο. Ο καθε μπομπολας ειναι αυτος που εβαλε το υπολοιπο 40% και που περιμενει να το παρει πισω μεσω διοδιων. Οταν τελειωσει το συμβολαιο του με το κρατος, ο δρομος και τα διοδια θα περασουν στο κρατος. Αλλα τοτε ποιος θα εχει τα @@ να παει να σηκωσει τη μπαρα σε καποιο κρατικο διοδιο, ακομη κι αν ξερεις οτι εχει ξεχρεωθει; Μηπως εχει καποιο δικιο ο elven;

Δημοσ.

ίσως ntinaras να έγινε μια φορά,μια κίνηση/πορεία που πήρε τεράστια δημοσιότητα,υπήρχε και η ΔΕΘ και το κράτος ΜΠΟΡΕΙ να έκανε τον μαλάκα σε αυτή τη περίπτωση.

Πιστεύεις ότι αυτό μπορεί να γίνει σε βαθμό που γίνεται στα ιδιωτικά;

Τολμά κανείς να το κάνει χωρίς οργανωμένη πορεία;

Και μια ερώτηση πιο προσωπική χωρίς παρεξήγηση ε

αν τα διόδια που μέχρι σήμερα σηκώνεις τις μπάρες να περάσεις,άυριο γίνονται δημόσια,θα το κάνες πάλι;

Ξέρωντας ότι αν το κάνεις θα φύγει το πρόστιμο άερας πριν καν προλάβεις να ξεκινήσεις;

Δημοσ.

Ε προφανώς και θα χρησιμοποιήσεις υπέρ σου νομικά κενά σε τέτοια ζητήματα. Και χωρίς να ξέρω όλους όσους εμπλέκονται στην αντίδραση αυτή, πιστεύω πως θα αντιδρούν και σε άλλες σαπίλες.

thanx pournaras γι αυτό.. Θα το χα χάσει αν δε το βαζες και δώ..

Δημοσ.
Το κρατος; Μηπως εννοεις η Ε.Ε.;

Εξαλλου δε χαρισε μην πετας οτι να'ναι, δεν ειναι του μπομπολα και κανενος μπομπολα ουτε ο δρμος ουτε κανενα διοδιο. Ο καθε μπομπολας ειναι αυτος που εβαλε το υπολοιπο 40% και που περιμενει να το παρει πισω μεσω διοδιων. Οταν τελειωσει το συμβολαιο του με το κρατος, ο δρομος και τα διοδια θα περασουν στο κρατος. Αλλα τοτε ποιος θα εχει τα @@ να παει να σηκωσει τη μπαρα σε καποιο κρατικο διοδιο, ακομη κι αν ξερεις οτι εχει ξεχρεωθει; Μηπως εχει καποιο δικιο ο elven;

βλεπεις που μιλας χωρις να ξερεις?

αφου δεν εχεις διαβασει τι λεει η συμβαση της αττικης οδου.

τα διοδια θα επρεπε να εχουν περασει ΗΔΗ στο κρατος,αλλα εντελως τυχαια παραμενουν στον μπομπολα.γιατι αραγε?

φυσικα και θα σηκωνα τη μπαρα σε οποιοδηποτε διοδιο.

αλλα ακομα και να ετρωγα προστιμο,ουτε καν θα το πληρωνα

φυσικα με συνενοηση με τους υπολοιπους.;)

Δημοσ.
βλεπεις που μιλας χωρις να ξερεις?

αφου δεν εχεις διαβασει τι λεει η συμβαση της αττικης οδου.

τα διοδια θα επρεπε να εχουν περασει ΗΔΗ στο κρατος,αλλα εντελως τυχαια παραμενουν στον μπομπολα.γιατι αραγε?

φυσικα και θα σηκωνα τη μπαρα σε οποιοδηποτε διοδιο.

αλλα ακομα και να ετρωγα προστιμο,ουτε καν θα το πληρωνα

φυσικα με συνενοηση με τους υπολοιπους.;)

Βλεπεις τι σημαινει να μην ξερεις τι ειναι να τρως προστιμο; Τι ωραια και χαρουμενα τα βλεπετε ολα εξω απο το χορο.

Συννενοηση με ποιους υπολοιπους και τι συννενοηση θα κανετε;

Και μιας και δεν ξερω τι λεει η συμβαση της αττικης, μηπως την εχεις καπου προχειρη; Μπορεις να μου υποδειξεις τα σημεια που κανω λαθος; Επισης μπορεις εσυ να απαντησεις γιατι (αφου οπως λες) επρεπε να σταματησει ο ιδιωτης τα διοδια, το κρατος συνεχιζει να του τα δινει; Γιατι δεν τα βαζεις με το κρατος αλλα με τον ιδιωτη; Αν οντως εχεις δικιο, και ο ιδιωτης κονομαει εξτρα χρηματα, θα του κανεις πολυ τα μουτρα κρεας με το να μην πληρωνεις εσυ και καμποσοι αλλοι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...