Προς το περιεχόμενο

Δεν πληρώνουμε διόδια!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παραπληροφορείς...

για κάνε την παράκαμψη των τεμπών, πόση ώρα επιπλέον είναι;

βόλος λαμία πόση ώρα επιπλέον είναι η παράκαμψη,έχει ωραία διαδρομή πάντως...

μπορώ να σου γράψω πολλά παραδείγματα για χωριά που αν δεν περάσεις από σταθμό διοδίων δεν μπορείς να φτάσεις από άλλους δρόμους παρά μόνο από δασικούς

Ρε sos πραγματικά,αφού δεν έχεις την παραμικρή ιδέα γιατί το ανοίγεις;

Σιγά μην είναι με πλοίο η παρακαμπτήριος.

Ντάξει παραπληροφορώ,για να αποφύγεις τα διόδια στη Λάρισα υπάρχουν 2 τρόποι,ο ένας είναι:

παίρνεις το αεροπλάνο για Σιάμ,αφού δεις τον ΖανΚλοντ Βανταμ να μαθαίνει Μάι Τάι με φελούκα διασχίζεις 4 παραπόταμους και περνάς Κίνα,εκεί φορτώνεις το αμάξι στην πλάτη και κυκλοφορείς με ποδήλατο μέχρι να φτάσεις Ινδία,περνάς εύκολα τα σύνορα Ιράν,Ιράκ,Τουρκία με λίγο λάδωμα,απο Μποντρούμ με δελφίνι διασχίζεις το Αιγαίο και βγαίνεις στο Παλαιοφάρσαλο

ή

στρίβεις κανα 2 χλμ πριν τα διόδια,διασχίζεις έναν επαρχιακό για 2-3-4 άντε 5 δεν τα χω μετρήσει χμ και ξαναβγαίνεις εθνική,μετά πάλι κανα 2-3 χλμ πριν τα διόδια πας πάλι απο παρακαμπτήριο,άκου πας απο Βόλο

Είπα με 5,10 λετπά συν,γλυτώνεις 2 με 3 διόδια

Γράψε όσα παραδείγματα θες απο αυτά που έχεις ακούσει ή σου έχουνε πει,γιατί να έχεις περάσει και να τα χεις δει φαίνεται κατα πόσο το χεις κάνει.

Απο το Google maps τα βλέπετε;

• Απαντ. 552
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στρίβεις κανα 2 χλμ πριν τα διόδια,διασχίζεις έναν επαρχιακό για 2-3-4 άντε 5 δεν τα χω μετρήσει χμ και ξαναβγαίνεις εθνική,μετά πάλι κανα 2-3 χλμ πριν τα διόδια πας πάλι απο παρακαμπτήριο,άκου πας απο Βόλο

Γράψε όσα παραδείγματα θες απο αυτά που έχεις ακούσει ή σου έχουνε πει,γιατί να έχεις περάσει και να τα χεις δει φαίνεται κατα πόσο το χεις κάνει.

Για τα διόδια Μοσχοχωρίου περίπου 22 km είναι η παράκαμση.

Δημοσ.
Ρε sos πραγματικά,αφού δεν έχεις την παραμικρή ιδέα γιατί το ανοίγεις;

Σιγά μην είναι με πλοίο η παρακαμπτήριος.

Ντάξει παραπληροφορώ,για να αποφύγεις τα διόδια στη Λάρισα υπάρχουν 2 τρόποι,ο ένας είναι:

παίρνεις το αεροπλάνο για Σιάμ,αφού δεις τον ΖανΚλοντ Βανταμ να μαθαίνει Μάι Τάι με φελούκα διασχίζεις 4 παραπόταμους και περνάς Κίνα,εκεί φορτώνεις το αμάξι στην πλάτη και κυκλοφορείς με ποδήλατο μέχρι να φτάσεις Ινδία,περνάς εύκολα τα σύνορα Ιράν,Ιράκ,Τουρκία με λίγο λάδωμα,απο Μποντρούμ με δελφίνι διασχίζεις το Αιγαίο και βγαίνεις στο Παλαιοφάρσαλο

ή

έγραψα για τέμπη και για την διαδρομή βόλος λαμία αντιγράφω από το κατατοπιστικότατο λινκ που έδωσες

"7. Τέμπη δε συμφέρει καθόλου καθώς χάνεις πολύ χρόνο και το αντίτιμο είναι μικρό."(τέμπη που έγραψα...)

"2. Η παράκαμψη Πελασγίας είναι η χειρότερη, αλλά ταυτόχρονα η καλύτερη αν θες να κάνεις στάση και να πιείς έναν καφέ σε ήρεμο χώρο."(βόλος- λαμία όπως ξανά έγραψα...)

πάνε γλύφα παραλία - ράχες από τον "άλλον " και θα με θυμηθείς,και στα γύρω χωριά αντίστοιχα...

αντιγράφω :"Πέρασα τέλος Αυγούστου 2010 και είναι ΚΛΕΙΣΤΟΣ πλέον αυτός ο δρόμος

ΜΟΝΟ έξοδος Μαλεσίνα

(Αθήνα προς Λαμία)" με μπαριέρες πλέον ...

ntinaras και εκεί ...:lol:

Δημοσ.

πέρασα αρχές αυγούστου,αν δεν κατάλαβα λάθος το μέρος αντί να βγεις απο το βενζινάδικο απέναντι όπου το κλείσανε στρίβεις πριν τη 2η αερογέφυρα δεξιά και βγααίνεις μετά απο κανα 5λεπτο,εκτός και αν το κλείσανε κι εκεί ή λέει για άλλο.

Δεν ξέρω,όταν ξανσυγκεντρωθείτε οι σύντροφοι να δείτε το Google maps ενημέρωσε

ps¨Για αυτό άργησες τόσες μέρες να μας πεις ότι παίζει παραπληροφόρηση για τις παρακαμπτήριους,δεν είναι καθημερινά τα meeting; :lol:

Δημοσ.
πέρασα αρχές αυγούστου,αν δεν κατάλαβα λάθος το μέρος αντί να βγεις απο το βενζινάδικο απέναντι όπου το κλείσανε στρίβεις πριν τη 2η αερογέφυρα δεξιά και βγααίνεις μετά απο κανα 5λεπτο,εκτός και αν το κλείσανε κι εκεί ή λέει για άλλο.
έμπαινες παλιά από την εθνική ,όπως έρχεσαι από αθήνα,μετά τον τωρινό κόμβο μαλεσίνας θεολόγου,για θεολόγο και ακολουθούσες την διαδρομή ή για προσκυνά και μετά τραγάνα από παρακαμτήριο ή για βίβο προσκυνά τραγάνα(αυτή είναι και η πιο άθλια διαδρομή γιατί έχει χωματόδρομο και είναι δασικός ο δρόμος με τις όποιες συνέπειες... τώρα βγαίνεις από τον κόμβο ...

και αντίστροφα στην κάθοδο...

Δεν ξέρω,όταν ξανσυγκεντρωθείτε οι σύντροφοι να δείτε το Google maps ενημέρωσε

ps¨Για αυτό άργησες τόσες μέρες να μας πεις ότι παίζει παραπληροφόρηση για τις παρακαμπτήριους,δεν είναι καθημερινά τα meeting; :lol:

άμα είχε και δράκο θα ήταν καλύτερο...:P
Δημοσ.

Το βασικο αγαπητη μου @@sos@@, ειναι οτι με τα ιδια σου τα λεγομενα με επιβεβαιωνεις. Οταν αναφερεις οτι για να μην περασεις τα διοδια κανεις καποιες παρακαμψεις των 2-5-10 χλμ, σημαινει οτι ο δρομος με τα διοδια, κατι σου δινει καλυτερο απο τον παλιο. Διοτι πριν γινει ο δρομος με τα διοδια, δεν ειχες επιλογη και πηγαινες, ταζαμπα βεβαια, απο τον παλιο. Ε, ανετα μπορεις να πας και σημερα, σκεψου οτι ο νεος με τα διοδια δεν υπαρχει, πηγαινε απο τον παλιο να ησυχασεις.

Εγω αντιθετα, σε αρκετες περιοχες στην πολη θα ηθελα καλυτερους (και συντομοτερους) δρομους και ας πληρωνα διοδια, διοτι αν τα συνυπολογισω, πληρωνω τελικα πολυ περισσοτερα σε βενζινη, λαστιχα και σερβις του αυτοκινητου μου (plus οτι με 20 χλμ παραπανω πηγαινε ελα, το αυτοκινητο μου κανει 6.000 χλμ παραπανω το χρονο, αρα χανει πολυ πιο γρηγορα την αξια του).

Δημοσ.

Ναι αλλα χρειάζεται να καταλάβουμε οτι τα δικαιούμαστε χωρίς διόδια. Είναι οι υποδομές σου. Δεν μπορείς να μην έχεις σωστούς δρόμους.

---------- Προσθήκη στις 21:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:21 ----------

Και μια και λέγαμε και για την κρίση κάπου και τα σχετικά..

Δημοσ.
Ναι αλλα χρειάζεται να καταλάβουμε οτι τα δικαιούμαστε χωρίς διόδια. Είναι οι υποδομές σου. Δεν μπορείς να μην έχεις σωστούς δρόμους.

---------- Προσθήκη στις 21:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:21 ----------

Και μια και λέγαμε και για την κρίση κάπου και τα σχετικά..

Σωστους δρομους πρεπει να εχεις, αλλα δυστυχως οι σωστοι δρομοι δε γινονται ουτε με ευχολογια, ουτε με αερα, που σημαινει οτι το κρατος πρεπει απο καπου να βρει λεφτα.

Κι εκει χρειαζεται να τα εχεις τα διοδια. Διοτι το κρατος ειτε ετσι ειτε αλλιως (μεσω φορων) τα χρηματα για να κατασκευασει αυτους τους δρομους θα στα παρει. Και δεν εχω καμμια ορεξη να πληρωσω ουτε για την αττικη, ουτε για την εγνατια, ουτε τια τα τεμπη, ουτε για τιποτε μου δεν με ενδιαφερει, μεσα απο μια εννιαι φορολογια. Οπως και καποιος πχ Βολιωτης που θα του πεις, "πληρωσε μεσω φορων την Ιονια" που ισως και να μην την περασει ποτε του.

Απο και περα, αν πρεπει να γινει ελεγχος, αν καποια διοδια ειναι παραλογα, αν καποια διοδια επρεπε να μην υπαρχουν πλεον, αν καποιοι μιαζαρουν τα λεφτα και δεν τα ξαναριχνουν σε εργα, αυτο ειναι καθαρα θεμα δικαιοσυνης.

Δημοσ.
Το βασικο αγαπητη μου @@sos@@, ειναι οτι με τα ιδια σου τα λεγομενα με επιβεβαιωνεις. Οταν αναφερεις οτι για να μην περασεις τα διοδια κανεις καποιες παρακαμψεις των 2-5-10 χλμ, σημαινει οτι ο δρομος με τα διοδια, κατι σου δινει καλυτερο απο τον παλιο. Διοτι πριν γινει ο δρομος με τα διοδια, δεν ειχες επιλογη και πηγαινες, ταζαμπα βεβαια, απο τον παλιο. Ε, ανετα μπορεις να πας και σημερα, σκεψου οτι ο νεος με τα διοδια δεν υπαρχει, πηγαινε απο τον παλιο να ησυχασεις.

Εγω αντιθετα, σε αρκετες περιοχες στην πολη θα ηθελα καλυτερους (και συντομοτερους) δρομους και ας πληρωνα διοδια, διοτι αν τα συνυπολογισω, πληρωνω τελικα πολυ περισσοτερα σε βενζινη, λαστιχα και σερβις του αυτοκινητου μου (plus οτι με 20 χλμ παραπανω πηγαινε ελα, το αυτοκινητο μου κανει 6.000 χλμ παραπανω το χρονο, αρα χανει πολυ πιο γρηγορα την αξια του).

εγώ απλά έγραψα περιπτώσεις που αμφισβητούσαν τα γραφόμενα του elven για παρακάμψεις 5-10 λεπτών για την αποφυγή διοδίων...

προσωπικά δεν είμαι "κουνέλι" για να τα αποφύγω αν βρεθούν μπροστά μου...

από εκεί και πέρα pournaras δεν έχεις καταλάβει,μάλλον,πως τα διόδια φυτεύτηκαν σε δρόμο που ήδη υπήρχε και κλείστηκαν δρόμοι που εξυπηρετούσαν τις παρααυτοκινητοδρόμιες τοπικές κοινωνίες, χώρια που φτιάχτηκαν και διόδια στις εισόδους και εξόδους των χωριών - πόλεων τους, και φτιάχνονται και άλλα,δυστυχώς ...

στον μώλο, στον μπράλο

κάποιος που μένει ανθήλη και χρησιμοποιεί τον εθνικό δρόμο για 5 χιλιόμετρα για να μπεί για άμφισσα θα πληρώσει διόδια ...

θα μου γράψει ο elven πως υπάρχει η παράκαμψη πριν από δαμάστα αλλά θα κάνει αυτός 10 χιλιόμετρα παραπάνω για να μπεί μέσα από το χωριό ,με δρόμο,πέτρινο και με άλλα προβλήματα, αν εν τω μεταξύ δεν του βάλουνε και αυτουνού μπαριέρες στην έξοδο λαμίας άμφισσας ...

δεν θα το κάνει...

και μιλάμε για τον ίδιο δρόμο που υπήρχε χρόνια , πληρωμένο ...δεν φτιάχτηκε τώρα, απλά τώρα μπήκαν τα διόδια ...

Δημοσ.

που θα μπουν τα διόδια ακριβώς;δεν έγινε διαπλάτυνση(ούτε ξέρω αν υπάρχει η λέξη)του δρόμου πριν το Μπράλο;

Δημοσ.
που θα μπουν τα διόδια ακριβώς;δεν έγινε διαπλάτυνση(ούτε ξέρω αν υπάρχει η λέξη)του δρόμου πριν το Μπράλο;
από αθήνα έφτιαξαν γέφυρα , από λαμία ,δηλ.ανθήλη, όπως προανέφερα είναι ο ίδιος ...

αλλά όπως είχα ξαναγράψει παλαιότερα ανατρέπονται οι μετακινήσεις αυτών των ανθρώπων που είναι εγκλωβισμένοι από σταθμούς διοδίων με αρκετές συνέπειες σε αυτές τις κοινωνίες ...

Δημοσ.

μπράλο-στυλίδα δεν είναι ο ίδιος

γι αυτό σε ρωτάω που θα μπουν τα διόδια

εκτός αν εννοείς έφτιαξαν μόνο την μια λωρίδα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...