Προς το περιεχόμενο

Δεν πληρώνουμε διόδια!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως ρε tarantules, για πες μας τι να κάνουμε...Συμβαίνουν όλα όσα λες και η αντιδρασή σου εκτός απο την κάλπη ειναι : "Κάτσε και απολαυσε το θέαμα" και οτι "πλεον τιποτα δεν μπορουμε να κάνουμε";

Φυσικα και πρέπει να αντιδράμε αλλα να μάθουμε πως να οργανωνομαστε και πως να το κανουμε. Δεν μπορει πχ να πηγαίνουν 10 μαλάκες (οσο δικιο και να έχουν) και να κλείνουν το δρομο. Αν αυτοι οι 10 ήταν καποιες αρκετές 1000αδες και υπήρχε συνεχιζομενη-καθημερινη αντιδραση τοτε θα βλέπαμε κατα ποσο ισχυει το οτι με τις πορειες και τις λοιπες αντιδρασεις δεν καταφέρνεις τπτ. Με μία μαζικη πορεία κάθε μήνα είναι λες και πας να βάψεις με κλανιές αυγά.

Τρόποι αντιδρασης υπάρχουν απλα οι περισσότεροι περιμένουν να ερθει η συντέλια του κόσμου για να αντιδράσουν...και δυστυχως όπως πάνε τα πράγματα η εν λογω αντίδραση πλησιάζει...

• Απαντ. 552
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δω να διευκρινήσω κάτι

δεν έχω ιδέα για την κατάσταση σε Αθήνα-Κάτω απο τ αυλάκι

μιλάω για Αλεξ/πολη ως Λαμία,είναι τραγικό να σου ζητάνε διόδια ανα 2 χμ στην Λάρισα κοντά,καθόλου τραγικό να τους γράψεις και να πας απο την παρακαμπτήριο που επαναλαμβάνω είναι +5 το πολύ 10 λεπτά,το θεωρώ πολύ καλύτερο απο το να πάω στα ως τα διόδια και να πω δε πληρώνω

παραπληροφορείς...

για κάνε την παράκαμψη των τεμπών, πόση ώρα επιπλέον είναι;

βόλος λαμία πόση ώρα επιπλέον είναι η παράκαμψη,έχει ωραία διαδρομή πάντως...

μπορώ να σου γράψω πολλά παραδείγματα για χωριά που αν δεν περάσεις από σταθμό διοδίων δεν μπορείς να φτάσεις από άλλους δρόμους παρά μόνο από δασικούς

Δε βλεπω γι;α τι παει συγκεκριμενα σε μενα αυτο, εγω εδω και πολλα μηνυματα ειπα ναι στις νομιμες διαδικασιες, οχι ειπα στο μπουλουκι και στο δεν πληρωνω και στα βιντεακια τυπου "κοιτα μωρακι τι μαγκας ειμαι εγω, που θα περασω ετσι απ' τα διοδια".
δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό,αλλά έσκιζες τα ρούχα σου στο να εξασκήσουν ένδικα μέσα οι "δεν πληρώνω"...

Είναι σαν να με ρωτάς : Τι μπορείς να κάνεις τώρα που έβαλα στο μαντρί με τα πρόβατα τους λύκους;

Περιμένεις απάντηση σε αυτό;

δεν είναι ώρα για να παίρνουμε τηλέφωνο την μοναξιά μας ,

εξάλλου αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες...

ΜΕΓΑ θέμα εδώ.

άντε να δούμε...

---------- Προσθήκη στις 09:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:16 ----------

επισης μου φαινεται λιγο ακυρο να κατηγορεις καποιον,και μαλιστα (αντιδραστικο)νεο οτι αυτος φταιει που μπηκε ο λυκος στο μαντρι ενω γι αυτο φταινε οι προγονοι του...

μαλιστα πολλοι προσπαθουν να αλλαξουν καποια πραγματα αλλα βρισκονται αντιμετωποι με καποιους ειτε βαρεμενους(βαριουνται) ειτε βολεμενους ειτε σταρχιδες.

ναι η αναλογια δεν ειναι καλη,αλλα σκεψου να ειχε ο κολοκοτρωνης την ιδια αποψη :eek:

πολλές φορές αναρωτιέμαι πως θα ήταν τα αποτελέσματα των εκλογών αν ψήφιζαν οι από 15 εώς 20 χρονών...

απόψεις 30άρηδων ή 40άρηδων σαν να είναι με το ένα πόδι στον τάφο... κηδείες...

Δημοσ.
Ενώ όταν διαβάζεις απόψεις 20χρονων που ζέχνουν μούχλα είναι καλύτερα...
εξαρτάται τα γούστα (επιλογή) στο τυρί...

μπορεί να βλέπει μούχλα αυτός που δεν ξέρει το ροκφόρ...

• Super Moderators
Δημοσ.

Σαφώς εξαρτάται από τα γούστα.

Απλά επισημαίνω ότι η μούχλα δεν είναι "προίκα" καμίας ηλικιακής ομάδας.

Ξέρω, δυστυχώς, 20χρονους με μυαλά σάπια. Δεν είναι η ηλικία το θέμα.

Δημοσ.
Σαφώς εξαρτάται από τα γούστα.

Απλά επισημαίνω ότι η μούχλα δεν είναι "προίκα" καμίας ηλικιακής ομάδας.

Ξέρω, δυστυχώς, 20χρονους με μυαλά σάπια. Δεν είναι η ηλικία το θέμα.

δηλαδή εσύ νομίζεις πως αν ψηφίζαν οι μέχρι 20 χρονών η κάλπη θα έβγαζε τα ίδια ... μορφώματα με τα ίδια ποσοστά;
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι αυτά είναι εικασίες: μπορεί η κάλπη να έβγαζε άλλα, χειρότερα μορφώματα, μπορεί να έβγαζε καλύτερα.

Επειδή, όμως, όταν γράφεις "μόρφωμα", αναφερόμενη στους νυν πολιτικούς συσχετισμούς και ισορροπίες, το πας σαφώς στο πολιτικό, ως συντονιστής θα σε παρακαλέσω να την αφήσεις εδώ αυτή την κουβέντα.

Δημοσ.

εγώ ξέρω πως τα χάλια της κοινωνίας τα φέρνουν αυτοί που σκύβουν το κεφάλι,είτε είναι 20 είτε 30-40-90 δυστυχώς αυτόι που είναι πιο επιρρεπείς είναι αυτοί που βολεύονται συνειδησιακά με "υποχρεώσεις¨που δεν τους αφήνουν και καλά... αυτοί είναι και οι πιο μούχλες...

νοικοκυραίοι... για κλάματα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Για κάθε νοικοκύρη για κλάμματα, ξέρω έναν νέο "επαναστάτη" τρεις φορές χειρότερο. Τι ακριβώς σχέση έχει αυτό που τόσο επίμονα πας να εισάγεις στη συζητηση, με την εκστρατεία κατά των διοδίων;

Μήπως έχεις στοιχεία για το πόσων χρονών είναι αυτοί που αρνούνται να πληρώσουν διόδια;

Δημοσ.
Για κάθε νοικοκύρη για κλάμματα, ξέρω έναν νέο "επαναστάτη" τρεις φορές χειρότερο. Τι ακριβώς σχέση έχει αυτό που τόσο επίμονα πας να εισάγεις στη συζητηση, με την εκστρατεία κατά των διοδίων;

Μήπως έχεις στοιχεία για το πόσων χρονών είναι αυτοί που αρνούνται να πληρώσουν διόδια;

που βλέπεις την επιμονή;δεν είναι κάτι που αφορά την κίνηση κατά των διοδίων ειδικά... μια γενική θεώρηση ήταν στο πόσο διαφορετικά θα ήταν τα αποτελέσματα των εκλογών, αν εξέλειπαν οι πάνω από 21 χρονών ψήφοι ,κατά την γνώμη μου ...

όσο για το :"Για κάθε νοικοκύρη για κλάμματα, ξέρω έναν νέο "επαναστάτη" τρεις φορές χειρότερο. "

είμαι βέβαιη πως ισχύει σε σένα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Την επιμονή τη βλέπω στα μηνύματά σου. Από εκεί και πέρα, αφού δεν αφορά την κίνηση των διοδίων ειδικά, ως συντονιστής προτείνω να μη συνεχίσεις τον εκτροχιασμό της συζήτησης.

Το τι νομίζεις ότι θα συνέβαινε αν έπαυαν να ψηφίζουν οι άνω των 21, εκτός του ότι είναι παντελώς άσχετο με το θέμα, δεν επιδέχεται απάντησης που να μην οδηγήσει (όπως απείλησαν ήδη οι σπόντες σου) τη συζήτηση στο πολιτικό, κάτι που απαγορεύεται από τους κανονισμούς.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σύμφωνοι. Και γι' αυτό υπάρχει αρκετή ανοχή στον τρόπο που εφαρμόζεται ο κανονισμός. Και φυσικά ουδείς είναι υποχρεωμένος να συμφωνεί με τον κανονισμό: οφείλει όμως να τον σέβεται.

Επομένως, είτε μόνος του, είτε σε συνεργασία με άλλους χρήστες, όποιος θεωρεί ότι πρέπει να αλλάξει ο κανονισμός, επικοινωνεί με το διαχειριστή του insomnia ή υποβάλλει την πρότασή του στον αντίστοιχο χώρο.

Έως τότε, οι αναφορές σε μορφώματα και οι φωτογραφικές περιγραφές πολιτικών κομμάτων εμπίπτουν στην απαγόρευση που αφορά τα πολιτικά θέματα.

Αρκετά εκτροχιάστηκε ήδη το θέμα. Το νήμα έχει συγκεκριμένο αντικείμενο, μείνετε σε αυτό, παρακαλώ.

Δημοσ.

σε οσα μιτινγκ εχω παει ημουνα ο νεοτερος

μεσος ορος ηλικιας 40+

Δημοσ.
πολλές φορές αναρωτιέμαι πως θα ήταν τα αποτελέσματα των εκλογών αν ψήφιζαν οι από 15 εώς 20 χρονών...

απόψεις 30άρηδων ή 40άρηδων σαν να είναι με το ένα πόδι στον τάφο... κηδείες...

Για να ψήφηζαν οι 15άρηδες και 20άρηδες θα έπρεπε να μεταφερθούν οι κάλπες έξω από τις καφετέρειες και τις παραλίες...

Οπότε μην αναρωτιέσαι ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα των εκλογών γιατί το παραπάνω δεν θα γινόταν ποτέ :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...