Προς το περιεχόμενο

Δεν πληρώνουμε διόδια!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αισθανεσαι ωραια που εχεις πληρωσει φορες για δρομους φαντασματα,η στη καλυτερη 5χ φορες για φυσιολογικους δρομους?

• Απαντ. 552
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αισθανεσαι ωραια που εχεις πληρωσει φορες για δρομους φαντασματα,η στη καλυτερη 5χ φορες για φυσιολογικους δρομους?

Οχι, αλλα βλεπεις εγω εδω δεν εχω διοδια για να παω να σηκωνω καθε πρωι τις μπαρες.

Δημοσ.

Όποιος έχει τα άντερα να περνάει από τα διόδια που είναι παράνομα και να μην πληρώνει.Δεν μπορεί να επιβάλλει όμως σε όλους τους υπόλοιπους ντε και καλά να κάνουν το ίδιο πράγμα.

Εγώ πηγαίνω και πληρώνω κανονικά σε όλα τα διόδια ακόμα και να γνωρίζω οι είναι παράνομα (ή πάω από δευτερεύοντες παρακαμπτήριους οδούς όταν υπάρχουν) πολύ απλά για 2 βασικούς λόγους.Ο ένας είναι οτι με αυτό το διεφθαρμένο κράτος που έχουμε μπλέξει δεν θέλω για κανένα λόγο να τρέχω στα δικαστήρια και 2ον εαν έρχομαι κάθε φορά σε προσωπικό καυγά με τον κάθε υπάλληλο των διοδίων που στην τελική δεν είναι και ο αποκλειστικά υπεύθυνος,θα μου χαλάσει η μέρα και τα νευράκια μου θα γίνουν κορδόνια.Εσείς που έχετε τα άντερα και τις αντοχές να το κάνετε.

Δεν είδα όμως να έχετε τα ίδια άντερα και να διαμαρτηρηθείτε σε πολλά άλλα θέματα που σας χαϊδεύουν το κωλαράκι και σας τα παίρνουν χοντρά.

Βγήκε κανένας να διαμαρτυρηθεί και να μην πληρώσει πχ στις τράπεζες την παράνομη προμήθεια που έπαιρναν στις συναλλαγές τους; Εκεί το παίζαμε κοτούλες;

Βγήκε κανένας να διαμαρτυρηθεί και να ζητήσει πίσω τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ που έφαγε ο Σιούφας για να βάλει σαγρέ μάρμαρο στη βουλή;

Μάλιστα σε ερώτηση ιδιώτη μαρμαρά είπε οτι μπορούσε με 25.000 ευρώ να κάνει την ίδια δουλειά.Με 2,2 εκατομύρια ευρώ έβαζε σαγρέ μάρμαρο στη μισή Αθήνα.

Όπου μας παίρνει κάνουμε το κοκοράκι και όπου δεν μας παίρνει μούγκα στη στρούγκα...

Όταν πάτε και βάζετε τα ψηφαλάκια σας και "οπλίζετε" το όπλο στο χέρι του κάθε μουρλού που νομοθετεί σε βάρος του καλού της χώρας έχετε αλτσχάιμερ.Μετά τρώτε τη φλασιά σας και θυμόσαστε τα δικαιώματά σας που καταπατούνται ασύστολα.

Μη χέσω....

Δημοσ.

συμφωνω μαζι σου.αλλα θες να μου βρεις εναν τροπο πως να αντιδρασουμε σε ολα αυτα?

παντως δε χρειαζεται να τσακωθεις στα διοδια,δεν μιλας καν στον υπαλληλο και περνας σπρωχνοντας τη μπαρα μεσα (η και βγαινοντας) απο το αυτοκινητο.

δειτε τη ρωταει η γκομενα στο ταμειο

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=GweH3xKwyBc&feature=player_embedded[/ame]

Δημοσ.
συμφωνω μαζι σου.αλλα θες να μου βρεις εναν τροπο πως να αντιδρασουμε σε ολα αυτα?

Όταν με το καλό έρθει η ευλογημένη ώρα της κάλπης να μπεις πίσω από το παραβάν και να έχεις το μυαλουδάκι σου συγκεντρωμένο γιατί στο σταυρουλάκι που βάζεις , εμπεριέχονται αναρίθμητα μελλοντικά "διόδια" που θα κληθείς να πληρώσεις.Και εσύ και εγώ και όλοι μας.

Κάνε την επάναστασή σου σε ΕΓΚΑΙΡΗ χρονική στιγμή και όχι σε άσχετη και χωρίς αποτέλεσμα γιατί όπως ίσως θα έχεις ακουστά : Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο κανένα λάθος δεν αναγνωρίζετε...

Τον μαχαιρωμένο ότι και να του κάνεις , είναι θέμα χρόνου να σου μείνει στα χέρια.Η μαγκιά δεν είναι με πόσους επιδέσμους θα τον φασκιώσεις.Η μαγκιά είναι να μην δώσεις το μαχαίρι στον θύτη

Δημοσ.
Όταν με το καλό έρθει η ευλογημένη ώρα της κάλπης να μπεις πίσω από το παραβάν και να έχεις το μυαλουδάκι σου συγκεντρωμένο γιατί στο σταυρουλάκι που βάζεις , εμπεριέχονται αναρίθμητα μελλοντικά "διόδια" που θα κληθείς να πληρώσεις.Και εσύ και εγώ και όλοι μας.

Κάνε την επάναστασή σου σε ΕΓΚΑΙΡΗ χρονική στιγμή και όχι σε άσχετη και χωρίς αποτέλεσμα γιατί όπως ίσως θα έχεις ακουστά : Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο κανένα λάθος δεν αναγνωρίζετε...

Τον μαχαιρωμένο ότι και να του κάνεις , είναι θέμα χρόνου να σου μείνει στα χέρια.Η μαγκιά δεν είναι με πόσους επιδέσμους θα τον φασκιώσεις.Η μαγκιά είναι να μην δώσεις το μαχαίρι στον θύτη

θελω να πιστευω οτι στη καλπη ημουνα πολυ σωστος.

αλλα οσο σωστος και ν ημουν εγω,δε μπορω να υποχρεωσω τους υπολοιπους τι να ψηφισουν.ο καθενας εχει τους λογους του.

αλλα οπως λεει και η πολυ γνωστη ατακα "δημοκρατια ειναι οταν 2 λυκοι και ενα προβατο ψηφιζουν τι θα φανε"

οσο διαιωνιζεται αυτη η κατασταση στη χωρα δε μπορεις να ελπιζεις για καλυτερη κυβερνηση.ειδικα χωρις να μαχεσαι για κατι πιο αμεσα εφικτο.

και στα τελη κυκλοφοριας αντεδρασε ο κοσμος,και παρα πολλοι καταθεσαν πινακιδες και δεν τους χαλασε καθολου.

βεβαια εχουμε πολυ μελλον ακομα για κατι που ουσιαστικα θα αλλαξει κατι στην ελλαδα.

Δημοσ.
θελω να πιστευω οτι στη καλπη ημουνα πολυ σωστος.

αλλα οσο σωστος και ν ημουν εγω,δε μπορω να υποχρεωσω τους υπολοιπους τι να ψηφισουν.ο καθενας εχει τους λογους του.

αλλα οπως λεει και η πολυ γνωστη ατακα "δημοκρατια ειναι οταν 2 λυκοι και ενα προβατο ψηφιζουν τι θα φανε"

οσο διαιωνιζεται αυτη η κατασταση στη χωρα δε μπορεις να ελπιζεις για καλυτερη κυβερνηση.ειδικα χωρις να μαχεσαι για κατι πιο αμεσα εφικτο.

και στα τελη κυκλοφοριας αντεδρασε ο κοσμος,και παρα πολλοι καταθεσαν πινακιδες και δεν τους χαλασε καθολου.

βεβαια εχουμε πολυ μελλον ακομα για κατι που ουσιαστικα θα αλλαξει κατι στην ελλαδα.

Αφού λοιπόν πιστεύεις στην ατάκα οτι δημοκρατία είναι όταν 2 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν τι θα φάνε , άρα πιστεύεις οτι ότι και να κάνεις το πρόβατο θα φαγωθεί.

Αφού θα φαγωθεί ούτως ή άλλως τι θα πεις στο πρόβατο; Σε έβαλα στο μαντρί μαζί με 2 λύκους αλλά μπορείς να τρέξεις μπας και σωθείς;

Εγώ απλά θα φρόντιζα να ΜΗΝ βάλω τους λύκους στο μαντρί γιατί πολύ απλά ξέρω το αποτέλεσμα.Και είμαστε τόσο κουτορνίθια που αφού το έχουμε δει αρκετές φορές το "έργο" συνεχίζουμε να βάζουμε στο μαντρί τους λύκους με το πρόβατο και μετά φυσικά φωνάζουμε γιατί μας το έφαγαν...

Πάντως εδώ που τα λέμε δεν έχουμε και πολλά πρόβατα ακόμα να δοκιμάσουμε...

Λίγα τα ψωμιά μας.

Ο αγώνας του καθενός είναι διαφορετικός.Άλλος τον εννοεί με το να βγαίνει σε πορείες κρατώντας στα χέρια πλακάτ με συνθήματα και να τρώει τα ληγμένα καπνογόνα των ΜΑΤ και να γκαρίζει για τα δικαιώματα που του αφαίρεσαν και άλλοι φορντίζουν να ενημερώνονται σωστά για το ποιόν αυτών που κάθε φορά ανεβαίνουν στην καρέκλα και μας κυβερνάνε και φροντίζουν εαν δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους να τον στέλνουν στο σπιτάκι του

Δημοσ.

Είναι σαν να με ρωτάς : Τι μπορείς να κάνεις τώρα που έβαλα στο μαντρί με τα πρόβατα τους λύκους;

Περιμένεις απάντηση σε αυτό;

Απόλαυσε το θέαμα.Τι άλλο να πω; Δεν είναι κάτι που περνάει από τα χέρια μας πλέον.Εκτός εαν έχεις αυταπάτες οτι δικαιώνεσαι με το να μην πληρώνεις διόδια.Αν νοιώθεις περισσότερο Ελληναράς από εμάς τους υπόλοιπους που τα πληρώνουμε.

Εαν το κάνεις για την ηθική σου ικανοποίηση οτι τους την είπες , τότε κράτα το για τον εαυτό σου.Εαν το κάνεις με σκοπό οτι κάτι θα αλλάξει,θα σου πω κάτι τρομερό: Δεν θα αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ.Όσο και να χτυπιέσαι.Ακόμα και όλη η Ελλάδα να συνομωτήσει και να μην πληρώσει , θα στα πάρει το κράτος με χιλιους δυο άλλους τρόπους και ούτε καν θα το πάρεις πρέφα.

Μήπως γνωρίζεις οτι στο λογαριασμό της ΔΕΗ πληρώνεις νταβατζιλίκι έξοδα για την ΕΡΤ; Θέλεις δεν θέλεις;

Το γνωρίζεις οτι μπορείς να κάνεις ένσταση και να μην πληρώσεις την ΕΡΤ παρά μόνο το λογαριασμό που αναλογεί στο ρεύμα που κατανάλωσες;

Ή θα μου πεις οτι ηθελημένα τον πληρώνεις γιατί είσαι ευχαριστημένος με το πρόγραμμά της; Και τί γίνεται με αυτούς που δεν θέλουν να την πληρώνουν;Μήπως είναι κορόϊδα;

Γιατί λοιπόν κάνεις επιλεκτική άρνηση πληρωμών και αρνείσαι να πληρώσεις τα όντως παράνομα διόδια (σημείωση:δεν είναι ΟΛΑ παράνομα) και δέχεσαι να πληρώσεις το νταβατζιλίκι της ΕΡΤ,το πρώην νταβατζιλίκι της προμήθειας των τραπεζών (πλέον καταργήθηκε με νόμο) και τόσα άλλα νταβατζιλίκια;

Αυτό το επιλεκτικό δεν μπορώ να καταλάβω.

Και έχω να προτείνω και κάτι άλλο όχι σε σένα βέβαια αλλά στο κίνημα πλέον που έχει δημιουργηθεί κατά των διοδίων που θα είναι πολύ πιο δραστικό και θα τους τσούξει όσο τίποτα άλλο...

Να αναρτήσουν στο blog τους συγκεκριμένες ημέρες μέσα στην εβδομάδα όπου ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ θα παρατήσουν τα αμάξια τους και θα πάνε στις δουλειές τους όχι με τα αμαξάκια τους αλλά με τα λεοφωρεία και τα τρένα.Οι μόνοι που θα μπορούν να πάρουν τα αμάξια τους θα είναι ΜΟΝΟ όσοι απέχουν αρκετά χιλιόμετρα από σταθμούς τρένων,μετρό,λεοφωρείων και είναι εντελώς δικιολογημένοι.Ξέρεις πόσες χιλιάδες κόσμος είναι πολύ κοντά σε σταθμούς και παρόλα αυτά πάει μ το αμαξάκι του;Θα το κάνει κανένας; Έχει τα κότσια να ενώσει τόσο πολύ κόσμο σε ένα σκοπό; Ή ο καθένας λειτουργεί επιλεκτικά και ΟΠΟΤΕ και ΟΤΑΝ μπορεί;

Δεν ξέρω εαν το έχεις πάρει πρέφα αλλά ο Έλληνας έχει επιλεκτική μνήμη.Θυμάται ότι θέλει να θυμάται και επίσης ξεχνάει ότι θέλει να ξεχάσει

Δημοσ.

σεβαστη η αποψη σου αλλα διαφωνω,με τη σταση αυτη των διοδιων περα απο το να γλιτωσουμε διοδια κερδισαμε και καποια αλλα πραγματα

το κυριοτερο ειναι οτι βελτιωσαν καποιους δρομους.

καταλαβανε οτι υπαρχουν ακομα ελληνες που ειναι ελληνες και οχι νεοελληνες σταρχιδες

και περα απο τις πορειες που κανουν μερικοι βρηκαν κατι πιο αμεσο για αντιδραση.

αυτο με την ερτ που λες καπου ειχα διαβασει οτι καταργηθηκε,αλλιως θα ημουν ο πρωτος που θα το χε κανει.

γενικα ειμαι της φιλοσοφιας του να απεξαρτιεσαι απο οσα περισσοτερα πραγματα

αν προχωρησει λιγο ακομα η τεχνολογια θα εγκαταστησω αλλη μορφη ηλεκτροδοτησης σπιτι μου,το αμαξι μου θα γινει κι αυτο μικροτερης καταναλωσης(θα το ριξω κατω απο τα 5λ/100χλμ)

και που ξερεις μπορει να καταληξουμε να πινουμε και βροχινο νερο χαχαχα...

επισης μου φαινεται λιγο ακυρο να κατηγορεις καποιον,και μαλιστα (αντιδραστικο)νεο οτι αυτος φταιει που μπηκε ο λυκος στο μαντρι ενω γι αυτο φταινε οι προγονοι του...

μαλιστα πολλοι προσπαθουν να αλλαξουν καποια πραγματα αλλα βρισκονται αντιμετωποι με καποιους ειτε βαρεμενους(βαριουνται) ειτε βολεμενους ειτε σταρχιδες.

ναι η αναλογια δεν ειναι καλη,αλλα σκεψου να ειχε ο κολοκοτρωνης την ιδια αποψη :eek:

Δημοσ.

ότι άποψη και να είχε ο Κολοκοτρώνης αν δεν υπήρχαν αι Μεγάλαι Δυνάμαι θα πέρναγε τον Bolt στο 100αρι

άσχετο αυτό,συνεχίστε :P

Δημοσ.
ότι άποψη και να είχε ο Κολοκοτρώνης αν δεν υπήρχαν αι Μεγάλαι Δυνάμαι θα πέρναγε τον Bolt στο 100αρι

άσχετο αυτό,συνεχίστε :P

και αν δεν υπηρχαν τα t-34 θα μιλαγαμε γερμανικα σημερα επισης ασχετο.

αλλα θα ειχαμε autobahn!:lol:

Δημοσ.
σεβαστη η αποψη σου αλλα διαφωνω,με τη σταση αυτη των διοδιων περα απο το να γλιτωσουμε διοδια κερδισαμε και καποια αλλα πραγματα

το κυριοτερο ειναι οτι βελτιωσαν καποιους δρομους.

καταλαβανε οτι υπαρχουν ακομα ελληνες που ειναι ελληνες και οχι νεοελληνες σταρχιδες

και περα απο τις πορειες που κανουν μερικοι βρηκαν κατι πιο αμεσο για αντιδραση.

αυτο με την ερτ που λες καπου ειχα διαβασει οτι καταργηθηκε,αλλιως θα ημουν ο πρωτος που θα το χε κανει.

γενικα ειμαι της φιλοσοφιας του να απεξαρτιεσαι απο οσα περισσοτερα πραγματα

αν προχωρησει λιγο ακομα η τεχνολογια θα εγκαταστησω αλλη μορφη ηλεκτροδοτησης σπιτι μου,το αμαξι μου θα γινει κι αυτο μικροτερης καταναλωσης(θα το ριξω κατω απο τα 5λ/100χλμ)

και που ξερεις μπορει να καταληξουμε να πινουμε και βροχινο νερο χαχαχα...

επισης μου φαινεται λιγο ακυρο να κατηγορεις καποιον,και μαλιστα (αντιδραστικο)νεο οτι αυτος φταιει που μπηκε ο λυκος στο μαντρι ενω γι αυτο φταινε οι προγονοι του...

μαλιστα πολλοι προσπαθουν να αλλαξουν καποια πραγματα αλλα βρισκονται αντιμετωποι με καποιους ειτε βαρεμενους(βαριουνται) ειτε βολεμενους ειτε σταρχιδες.

ναι η αναλογια δεν ειναι καλη,αλλα σκεψου να ειχε ο κολοκοτρωνης την ιδια αποψη :eek:

Δεν σε κατηγόρησα επί προσωπικού (και ζητώ συγνώμη εαν εξακολουθείς να το πιστεύεις) αλλά κατηγορώ όλους μας γιατί δεν παύουμε να αποτελούμε κρίκο τις όλης αλυσίδας αυτού που συμβαίνει γύρω μας.

Από την καθαρά άμεση εως την εντελώς έμμεση ευθύνη του καθενός μας υπάρχουν πολλές διαβαθμίσεις.Ευθύνη της κατάστασης της οποιάς είμαστε όλοι μας σήμερα.

Εγώ ψήφησα για πρώτη φορά το 1993 και δυστυχώς παραπληροφορήθηκα.Όμως διάβασα,ενημερώθηκα,έμαθα,έκρινα και φρόντισα να μην ξαναεπαναληφθεί.Φρόντισα να ενημερώσω και τους γύρω μου με επιχειρήματα για να μην την πατήσουν και αυτοί.

Το πρόβλημα είναι γενικό.Προσπαθούν να μας δίνουν να μασάμε ΟΤΙ τσίχλα θέλουν αυτοί.

Πάρε για παράδειγμα τα μέσα ενημέρωσης.Έλληψη ουσιαστικής ενημέρωσης ίσον παραπληροφόρηση.Πρόσεξε! Δεν σου λένε ψέματα ΑΛΛΑ σου λένε τη μισή αλήθεια.

Βάζουν θέματα διαλεχτά κατά πως τους βολεύει.Έχεις την αντίληψη να το καταλάβεις και να μην παραπληροφορηθείς; Έχεις ποιάσει το νόημα.

Στην εποχή του Κολοκοτρώνη που αναφέρεις, ΔΕΝ υπήρχε τηλεόραση.ΜΕΓΑ θέμα εδώ.

Θα σου πω μερικά κλασικά παραδειγματάκια παραπληροφόρησης:

Πριν λίγες μέρες αναφέρανε στα δελτία ειδήσεων όλα τα κανάλια για κάποιον αλλοδαπό που επιτέθηκε σε κάποιον με μαχαίρι (ή Έλληνα που επιτέθηκε σε αλλοδαπό - συγχώρεσέ με δεν θυμάμαι).

Άκουσες από κανένα κανάλι να αναφέρει την αυτοκτονία επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης λόγω χρεών που τον έπνιξαν και άφησε πίσω του 2 μικρά αγγελούδια περίπου 12 χρονών; Μάλον όχι.Τουμπεκί ψιλοκομμένο.

Γνωρίζεις οτι από τις αρχές της οικονομικής κρίσης έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι αυτοκτονίες συμπολιτών μας λόγω μη εξυπηρέτησης των δανείων τους;

Μάλον όχι.Δεν στα αναφέρουν.Αντί αυτών γεμίζουν τα δελτία με ότι άσχετο και αδιάφορο βρούν.

Παρατήρησε επίσης το εξής.Αυτό που σου λέω συμβαίνει χρόνια τώρα τις ημέρες πριν τις γιορτές του Πάσχα , των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Όλως τυχαίως εμφανίζονται ντοκυμανταίρ (κυρίως από ΝΕΤ μεριά) που δείχνουν τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στην Αφρική (Ρουάντα κλπ).Παιδιά που λιμοκτονούν , χωρίς φάρμακα,χωρίς νερό , χωρίς φαγητό.Ξέρεις ποιο είναι το μήνυμα που σου περνάνε υποσυνείδητα; Κάτσε στα αυγάκια σου μακάκα γιατί κοίτα πως περνάει ο κόσμος σε άλλα μέρη...Δυστυχάει.Καλά είσαι εσύ εκεί.Μην βγάζεις άχνα.

Σου έδειξε ποτέ η ΝΕΤ ή οποιοδήποτε άλλο κανάλι πως περνάνε πχ στο Μονακό; στην Ελβετία; σε θέρετρα της Αμερικής;

Τα λίγα αυτά που τυχαίνει να βλέπεις είναι σταγόνα στον ωκεανό.Το μήνυμα που περνάνε (οι ισχυροί) είναι ένα:Καθήστε στα αυγά σας.Μη σηκώνετε κεφάλι.

Το "έργο" παίζεται ίδιο και απαράλαχτο χρόνια τώρα σε όλο τον κόσμο.

Για να μην τους αγγίζεις καθόλου και να κάνουν τη δουλειά τους σου δίνουν "τροφή" να απασχολείσαι.Ποια είναι αυτή η τροφή;

1.Τηλεόραση (Ριάλιτι και δεν συμαζεύεται - Χανα Μοντάνα - Πάττυ!!!!)

2.Θεματικά πάρκα αναψυχής

3.Δουλειά-δουλεία (τον τόνο πρόσεξε)

4.Σπέρνουν πανικό για να σε κάνουν πειραματόζωο (Τουμπεκί ψιλοκομμένο πλέον και τα εμβόλια της γρίπης - πάμε για άλλα τώρα)

5.Δάνεια (Εδώ να δεις κοσμάκης που πήγε αδιάβαστος)

Και η λίστα είναι ατελείωτη.Μπορώ να γράφω όλο το βράδυ.

Έχεις το μυαλό να τα αντιλαμβάνεσαι όταν συμβαίνουν γύρω σου όλα τα παραπάνω που ανέφερα ή περνάνε στο ντούκου; Αυτή είναι η επανάσταση.Ενημερώσου σωστά και έξυπνα.

---edit---

Θυμήθηκα μόλις τώρα μια κοτσάνα που μας πιπιλούσαν πέρσι τα κανάλια για τη δήθεν ένδειξη διαμαρτυρίας μας στους ισχυρούς του κόσμου για την κατανάλωση ενέργειας,με το να σβήσουμε για 1 ώρα όλα τα φώτα...Μας δουλεύουν ψιλό γαζί...

Τράβα ρώτα να σου πούνε πόσα εκατομμύρια δολλάρια ξοδεύονται για ΕΝΑΝ μόνο αγώνα formula 1 και πόσες εκπομπές διοξειδίου διαρρέουν στην ατμόσφαιρα.

Στο Ντουμπάι τα φώτα σε όλα τα σπίτια είναι αναμμένα ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο.

Η Αμερική είναι η μόνη χώρα που δεν έχει υπογράψει τη συνθήκη του Κιότο όσον αφορά τις εκπομπές διοξειδίου.

Το παγκόσμιο φαινόμενο του θερμοκηπίου είναι μια μπαρούφα και μισή των επιστημόνων.Διέρευσαν e-mail μεταξύ επιστημόνων που έδιναν επίτηδες υψηλά επίπεδα εκπομπών και αυξημένες θερμοκρασίες γιατί είναι εναρμονισμένοι με το νέο ΜΟΤΟ του αιώνα μας που δεν είναι άλλο από τα οικολογικά.Οτιδήποτε οικολογικό.PC,αμάξια,ηλεκτρικές συσκευές κλπ κλπ.Οι εταιρίες έχουν επενδύσει δισ.και φυσικά πρέπει από κάπου να τα πάρουν.Από μένα και από σένα και την οικολογική μας συνείδηση...Και στο Ντουμπάι πέρα βρέεεεεεεεεχει.Και όχι μόνο εκεί

Δημοσ.

φυσικα και τα εχω υποψιν μου ολα αυτα

ας ειναι καλα το ιντερνετ που με βοηθησε.

εχω τρελλη ανοσια στη προπαγανδα και στις παπαριες της τηλεορασης

αλλα περα απο τη νομιμη αντιδραση της ψηφου που εστω θεωρητικα ειμαι ο τελειος ψηφοφορος και ψηφιζω το τελειο κομμα.

τι αλλο μπορω να κανω?

αν βγεις και κανεις πορειες για να αντιδρασεις σε φωναζουνε κουμουνι

αν τους καψεις τις τραπεζες σε φωναζουν αναρχικο

αν τους σπασεις το κεφαλι σε φωναζουνε φασιστα

αν δε κανεις τιποτα σε φωναζουν ελληναρα σταρχιδα.

για μενα το θεμα των διοδιων ειναι η χρυση τομη επειδη ειναι νομιμη αντιδραση στη σαπιλα που ζουμε,και εχει εξαπλωθει πολυ το θεμα με τα διοδια που αρχιζουν και φοβουντε.και δεν ειναι μονο για τα διοδια που φωναζουμε,ειναι πολλα αλλα...(φανταζομαι δεν εδειξε πουθενα οτι στο καζινο στη παρνηθα κοβαν δεντρα για να το επεκτεινουν και οτι τους σταματησαν κατι εθελοντες πυροσβεστες)

εδω και το mega εδειξε σημερα τους φορτηγατζηδες που ανοιξαν τα διοδια.μαλλον θα κοιμοταν ο μπομπολας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...