Προς το περιεχόμενο

Δεν πληρώνουμε διόδια!

linuxovios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 552
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σου απάντησα σο-βα-ρο-τα-τα

1.μέχρι να βγει απόφαση δικαστηρίου δεν κάνω τον Καχιασβίλι και

2.ο κακός όπως είπε ο status είναι το κράτος και όχι η εταιρία που έκανε επένδυση κι έβαλε λεφτά,εσύ επιτίθεσαι στην εταιρία όμως

αυτα

Δημοσ.
σου απάντησα σο-βα-ρο-τα-τα

1.μέχρι να βγει απόφαση δικαστηρίου δεν κάνω τον Καχιασβίλι και

2.ο κακός όπως είπε ο status είναι το κράτος και όχι η εταιρία που έκανε επένδυση κι έβαλε λεφτά,εσύ επιτίθεσαι στην εταιρία όμως

αυτα

η απαντηση μπορει να βγει το 2045

μεχρι τοτε πιστευεις οτι πρεπει να πληρωνουμε?

γιατι νομιζεις οτι αναβαλλονται συνεχεια οι δικες?επιδημια επιασε ολους τους κατηγορουμενους?

στη συγκεκριμενη περιπτωση το προβλημα ειναι οι μιζες και οι συμφωνιες κατω απο τα τραπεζια που κανει το κρατος με τους απατεωνες ιδιωτες

το κρατος μπορω να το τιμωρησω στις εκλογες

τους ιδιωτες μπορω να τους τιμωρησω με την αρνηση πληρωμης.

που ουτε καν τους τιμωρω,γιατι εχουν βγαλει τοσα πολλα παρανομα λεφτα που συντηρουν 10 γενιες εγγονιων

περα απο αυτο μη βλεπεις μονο το θεμα των διοδιων,η ελλαδα εχει ξεφτυλιστει,και μας πηδανε απο 100 μεριες,και το θεμα με τα διοδια ειναι απο τις λιγες ακρες που βρηκαμε να αντιδρασουμε.

Δημοσ.

μπορεί,και ίσως η πιο ασήμαντη άκρη

πιο γαμάτο το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟΥΣ,εκεί μαζί χέρι χέρι με τον Καρ.

ωψχχχχχχ :P

Δημοσ.
η απαντηση μπορει να βγει το 2045

μεχρι τοτε πιστευεις οτι πρεπει να πληρωνουμε?

γιατι νομιζεις οτι αναβαλλονται συνεχεια οι δικες?επιδημια επιασε ολους τους κατηγορουμενους?

Αρα ξεκινα την επανασταση σου με το δικαστικο συστημα, και οχι με τις μπαρες, αυτες ειναι οι τελευταιες.

στη συγκεκριμενη περιπτωση το προβλημα ειναι οι μιζες και οι συμφωνιες κατω απο τα τραπεζια που κανει το κρατος με τους απατεωνες ιδιωτες

Σε ολες τις περιπτωσεις το ιδιο ειναι.

το κρατος μπορω να το τιμωρησω στις εκλογες

Αυτο πρεπει να παει εδω .

τους ιδιωτες μπορω να τους τιμωρησω με την αρνηση πληρωμης.

που ουτε καν τους τιμωρω,γιατι εχουν βγαλει τοσα πολλα παρανομα λεφτα που συντηρουν 10 γενιες εγγονιων

Και καποια στιγμη που θα παψουν οι ιδιωτες να κανουν τα στραβα ματια, και τιμωρησουν το κρατος για αθετηση συμφωνιων, και αναγκαστει το κρατος να παρει το χρεος πανω του με αποτελεσμα να σου φορεσει εξτρα φορολογιες, οποτε κι εσυ θα τιμωρησεις το κρατος στις εκλογες, αρα παμε παλι εδω .

περα απο αυτο μη βλεπεις μονο το θεμα των διοδιων,η ελλαδα εχει ξεφτυλιστει,και μας πηδανε απο 100 μεριες,και το θεμα με τα διοδια ειναι απο τις λιγες ακρες που βρηκαμε να αντιδρασουμε.

Κι επειδη σε πηδαει το κρατος απο 100 μεριες, εσυ βαλτα με τις μπαρες.

Δημοσ.

Ntinaras εσύ γιατι κόπτεσαι αν ο άλλος είναι ναιναικος παλαμάκιας; Θα τον αλλάξεις απο ένα forum;

elven, δεν θα κάνω quote τιποτα απο τα γραφομενα σου για να επιχειρηματολογήσω μιας και όλα έχουν ένα κοινο παρονομαστη : Δεν λαμβάνεις υποψιν σου σε ολα αυτα που γραφεις τη λέξη συμφεροντα. Μου λες για παραδειγμα για αναμονη περι αποφάσεων δικαστηρίων όταν όλος ο κόσμος ξέρει οτι η δικαιοσύνη δεν είναι εν τέλει και τόσο δικαια όσο υποτίθεται οτι θα έπρεπε να είναι και εν πάσει περιπτώση για το λόγο αυτό ακομα και αν ως εκ θαύματος την τρέχουσα στιγμή υπάρχουν τρύπες που θα καταδίκαζαν τις εταιρίες, τα δικαστηρια καθυστερούν μήπως προλάβουν και τις κλείσουν.

Πάντως είναι εκπληκτικό πως σε τέτοιους καιρούς που εχει αποδειχτεί περίτρανα οτι η οργανωση και διοίκηση του ελληνικου Κράτους τις τελευταιες περίπου 4 δεκαετίες ήταν πέρα για πέρα λανθασμένες, με τα αποτελέσματα που όλοι βλέπουμε σήμερα, οτι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που υποστηρίζουν τις συνταγές που μας οδήγησαν σε αυτό το χάλι. Μάλιστα όταν κάποιοι τους λένε αυτα που εγραψα καποιες σελίδες πίσω, τα κάνουν γαργάρα και δεν απαντάνε γιατι προφανώς δεν υπάρχει απάντηση απο αυτους που ακολουθούν τυφλά ότι τους λένε. Είχα γράψει λοιπον κάτι που σχετίζεται με τις ιδιωτικοποιήσεις και προφανώς και με την ιδιωτικοποίηση των δρόμων :

Εχει σκεφτει κανεις ποιος διοικει το δημόσιο και αρα ποιος φταει για την καταντια του;

Προφανως οπως εχει καταντησει το δημοσιο τα παντα θα δουλευαν καλυτερα σε ιδιωτικα χερια αλλα ο λογος που συμβαινει αυτο ειναι οτι το δημοσιο το φέρανε σε αυτό το χάλι αυτοι που εμεις ψηφιζουμε για να το διαχειριστουνε σωστα. Αυτοι δεν το διαχειρίζονται ή μήπως εγώ; Αυτοι δεν είναι υπεύθυνοι για το αν μια κρατική επιχείρηση ειναι κερδοφόρα ή ζημιογόνα;

Η λυση λοιπον συμφωνα με τα γραφομενα σας ειναι να τα ξεπουλησουμε ολα σε ιδιώτες για να δουλέψουν σωστά και οχι να απαιτησουμε επιτελους να δουλεψουν σωστα υπο την κρατική μηχανη ώστε να υπάρχουν και μεγαλύτερα ωφέλη για τον λαό. Και μάλιστα στη συνέχεια ψηφιζοντας τους, τους επιβραβευσετε κιολας γιατι ειναι μαγκες που αφου τα καταστρεψανε ολα, τα ιδιωτικοποιήσανε και σωθήκαμε.ψψψψψ μεγάλη μαγκια.

Και η πλάκα είναι οτι όταν π.χ βγαίνουν και λένε οτι ο ΟΣΕ είναι ζημιογόνα επιχείρηση, ουσιαστικα είναι λες και λενε "Παιδια ειμαστε άμπαλοι managers και δεν μπορουμε να διαχειριστουμε μια επιχειρηση....Για το λόγο αυτο ας την ιδιωτικοποιήσουμε να παίρνουμε τουλάχιστον ένα μίσθωμα". Το παραδέχονται δλδ. Και ο πολίτης αντι να βλέπει το δασος, βλέπει το δέντρο και τους λέει και μπράβο.

Ρε σεις, δεν κάνουμε κομματική πολιτική εδω πέρα. Προσωπικα δεν υποστηρίζω κάποιο κόμμα (στην τιμή μου σας το λέω αυτο) αλλα με στοιχειώδη μαθηματική παραγωγική σκέψη και με απλή παρατήρηση της κατάντιας της Ελλαδας είναι φως φαναρι ότι τόσα χρόνια κατι δεν πήγαινε καλα. Δεν μπορει να ακουω απο νέους ανθρωπους να υποστηριζουν τις μεθόδους κακοδιαχείρησης που μας φέρανε σε αυτη τη κατάσταση.

Πρεπει να αναλύσω όλους τους κανονες του management για να καταλάβουν κάποιοι ποιος φταίει; Ακούω πραγματα του στυλ "φταίνε οι πολιτες που δεν πληρωναν φόρους" και ανατριχιάζω. Ο πολίτης εφταιγε που τόσο χρόνια δεν υπήρχαν ελεγκτικοι μηχανισμοι που ως δια μαγειας εμφανιστηκαν τώρα και "συλλαμβανουν" σκαφάτους και πισινάτους; Ασε μην πώ άλλα. 1000αδες πράγματα μπορω να γραψω για αυτο αλλα ειναι εκτος θέματος...

Δεν είμαι νομικός για να ξέρω τα πάντα σχετικά με το θέμα των διοδίων αλλα το πως έχουμε πληρώσει πχ την εγνατια ε!ρε φίλε μου ακουγεται προκλητικά αστείο ερώτημα όταν έχουν φαγωθει τόσα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτα σε τόοοοοσα σκάνδαλα και όταν πληρωνω κατι διόδια σαν του ζευγολατιού. Πραγματικά είναι να τρελένεσαι. Ξυπνήστε γ@μω το φελέκι μου....

Δημοσ.

το δημόσιο δεν λειτουργεί με τους ίδιους κανόνες.

καλό θα ήταν να φτιάξει το δημόσιο,ο κόσμος όμως δεν θέλει

φαίνεται σε εκλογές-δημοσκοπήσεις

μ αρέει το μοντέλο ΗΠΑ εμένα,σορρυ

Δημοσ.
Αρα ξεκινα την επανασταση σου με το δικαστικο συστημα, και οχι με τις μπαρες, αυτες ειναι οι τελευταιες.

δεν εχω λεφτα για δικηγορο που να μπορει να κοντραρει τον μπομπολα

Αυτο πρεπει να παει εδω .

υποθετω οτι εισαι ευχαριστημενος απο την κυβερνηση.οποτε δεν εχει νοημα η συζητηση σε αυτο το θεμα

Και καποια στιγμη που θα παψουν οι ιδιωτες να κανουν τα στραβα ματια, και τιμωρησουν το κρατος για αθετηση συμφωνιων, και αναγκαστει το κρατος να παρει το χρεος πανω του με αποτελεσμα να σου φορεσει εξτρα φορολογιες, οποτε κι εσυ θα τιμωρησεις το κρατος στις εκλογες, αρα παμε παλι εδω .

πολυ ρεππα διαβαζεις.κανει κακο

καποια στιγμη θα μας κλασουν οι ιδιωτες,γιατι θα ειναι τοσοι πολλοι που δε πληρωνουν που θα ειναι αδυνατο να τους κηνυγησεις ακομα και αν αλλαξουν με πουστιες τους νομους του κρατους ωστε να μπορει να μας κηνυγησει

Κι επειδη σε πηδαει το κρατος απο 100 μεριες, εσυ βαλτα με τις μπαρες.

εσενα ειτε δε σε πηδαει γιατι εισαι βολεμενος,ειτε σε πηδαει και δε κανεις τιποτα οποτε εισαι προβατο.

τι απο τα 2 ισχυει?

Δημοσ.
δεν εχω λεφτα για δικηγορο που να μπορει να κοντραρει τον μπομπολα

Αφου εχετε τη σιγουρια οτι θα κερδισετε, μαζευτειτε ολοι μαζι (οργανωσεις εχετε), και βαλτε ολοι μαζι δικηγορο.

υποθετω οτι εισαι ευχαριστημενος απο την κυβερνηση.οποτε δεν εχει νοημα η συζητηση σε αυτο το θεμα

Ευχαριστημενος δεν ειμαι, αλλα συμμετεχω στην εκλογικη διαδικασια απο το '89. Θες να σου πω ποσες φορες αλλαξε η κυβερνηση προς το καλυτερο επειδη "την τιμωρησαμε" στις εκλογες; Θες να σου πω τι ειδους τιμωρια της καναμε;

πολυ ρεππα διαβαζεις.κανει κακο

καποια στιγμη θα μας κλασουν οι ιδιωτες,γιατι θα ειναι τοσοι πολλοι που δε πληρωνουν που θα ειναι αδυνατο να τους κηνυγησεις ακομα και αν αλλαξουν με πουστιες τους νομους του κρατους ωστε να μπορει να μας κηνυγησει

Δε μιλησα οτι εσενα μπορει να σου κανει τιποτε. Με εσενα δεν εχει τιποτε. Με το κρατος ομως εχει υπογραψει καποιες συμφωνιες που καλως η κακως ουτεεγω ουτε εσυ ξερεις τι γραφουν μεσα, τις ασφαλιστικες δικλιδες και τι ορους εχουν. Οποτε, αμεσα προφανως και θα σου τα κλασουν, εμμεσα ομως αμα συνεχιστει η κατασταση, κατι θα κανουν.

εσενα ειτε δε σε πηδαει γιατι εισαι βολεμενος,ειτε σε πηδαει και δε κανεις τιποτα οποτε εισαι προβατο.

τι απο τα 2 ισχυει?

Το τι με κανει εμενα ασε να το ξερω εγω, δεν βγηκα εγω να αντιδρασω στο φορουμ, αρα δεν εχει νοημα το να ξερεις αν με πηδαει το κρατος η οχι.

Δημοσ.

τι απο τα 2 ισχυει?

Ntinaras γουστο του να κανει οτι θελει.Μπορει να του αρεσει το πηδημα.Μπορει να το πληρωνει κιολας.Εσυ τι ζορι τραβας;

Αφου εχετε τη σιγουρια οτι θα κερδισετε, μαζευτειτε ολοι μαζι (οργανωσεις εχετε), και βαλτε ολοι μαζι δικηγορο.

pournaras γουστο τους να κανουν οτι θελουν.Εχει κριθει οτι παρανομουν;Οχι. Κανε εσυ το γουστο σου και ασε τους αλλους να κανουν το δικο τους.

Εχεις διαφορετικα γουστα απο αυτους.Δεν ειναι κακο απαραιτητα.

Δημοσ.
Ntinaras γουστο του να κανει οτι θελει.Μπορει να του αρεσει το πηδημα.Μπορει να το πληρωνει κιολας.Εσυ τι ζορι τραβας;

pournaras γουστο τους να κανουν οτι θελουν.Εχει κριθει οτι παρανομουν;Οχι. Κανε εσυ το γουστο σου και ασε τους αλλους να κανουν το δικο τους.

Εχεις διαφορετικα γουστα απο αυτους.Δεν ειναι κακο απαραιτητα.

Σεβαστο οτι ειναι γουστο τους, και καλα κανουν ως ενα σημειο.

Αυτο ομως που ξεπερνα καποια ορια ειναι οτι

α) ενω οντως καποια διοδια δεν επρεπε να υπαρχουν (πχ πατρα - κορινθος), εχουμε φτασει να τσουβαλιασουμε οτι διοδιο υπαρχει στην ελλαδα, και φτασαμε να κουβεντιαζουμε οτι ολα επρεπε να γινονται στο τζαμπα (αρκει βεβαια να μη βαλουμε πλατη εμεις, εκει πρεπει να πληρωθουμε).

β) εδω μιλαμε για ενα κινημα που κανει ενα θεμα στο φορουμ και ζητα υποστιρηξη, δεν ειναι απλα κανω κατι μονος μου και γουστο μου. Αν κανουν κατι μονοι τους ας μη ζητουν υποστηριξη, οταν ζητας υποστηριξη πρεπει να εχεις καποια ατου, ωστε να φερεις κοσμο στο κινημα σου, αλλιως τζιφος η υποθεση.

Δημοσ.
Σεβαστο οτι ειναι γουστο τους, και καλα κανουν ως ενα σημειο.

Αυτο ομως που ξεπερνα καποια ορια ειναι οτι

α) ενω οντως καποια διοδια δεν επρεπε να υπαρχουν (πχ πατρα - κορινθος), εχουμε φτασει να τσουβαλιασουμε οτι διοδιο υπαρχει στην ελλαδα, και φτασαμε να κουβεντιαζουμε οτι ολα επρεπε να γινονται στο τζαμπα (αρκει βεβαια να μη βαλουμε πλατη εμεις, εκει πρεπει να πληρωθουμε).

β) εδω μιλαμε για ενα κινημα που κανει ενα θεμα στο φορουμ και ζητα υποστιρηξη, δεν ειναι απλα κανω κατι μονος μου και γουστο μου. Αν κανουν κατι μονοι τους ας μη ζητουν υποστηριξη, οταν ζητας υποστηριξη πρεπει να εχεις καποια ατου, ωστε να φερεις κοσμο στο κινημα σου, αλλιως τζιφος η υποθεση.

Στο α) Αν τσουβαλιάζουν ,γουστο τους δεν ειναι και αυτό;Kριθηκαν παρανομοι ρε ανθρωπε;Οχι.Τοτε;To ζορι το τραβα η τσεπη σου.Δεν σε νοιαζει αν το τραβα;Γουστο σου.

Στο β)Τι υποστηριξη να ζητησουν απο εσενα;Eσυ εισαι με τον μεγαλοεργολαβο.Τον στηριζεις με την πληρωμη.Γουστο σου.Γουστο τους να κανουν οτι νομιζουν αυτοί πως ειναι σωστο.Ξεκινα κατι αλλο εσυ με αλλον τροπο που νομιζεις πιο σωστο.Δεν θελεις;Γουστο σου.

Δημοσ.
Στο α) Αν τσουβαλιάζουν ,γουστο τους δεν ειναι και αυτό;Kριθηκαν παρανομοι ρε ανθρωπε;Οχι.Τοτε;To ζορι το τραβα η τσεπη σου.Δεν σε νοιαζει αν το τραβα;Γουστο σου.

Στο β)Τι υποστηριξη να ζητησουν απο εσενα;Eσυ εισαι με τον μεγαλοεργολαβο.Τον στηριζεις με την πληρωμη.Γουστο σου.Γουστο τους να κανουν οτι νομιζουν αυτοί πως ειναι σωστο.Ξεκινα κατι αλλο εσυ με αλλον τροπο που νομιζεις πιο σωστο.Δεν θελεις;Γουστο σου.

Απο τη στιγμη που μπαινουν σε ενα φορουμ και ζητουν υποστηριξη (διαβασε ξανα το πρωτο ποστ του θρεντ), αναγκαστικα θα υποστουν και ερωτησεις, και κριτικη θετικη η αρνητικη, επικρισεις κλπ. Δεν ειναι πλεον γουστο τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...