Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 πολλά παίζουν ρόλα,λόγοι αποτροπής είναιμη κλιμάκωση της έντασης,κίνδυνος τραυματισμών,εντολή απο πάνω να μην γιατί η κοινή γνώμη είναι αντίθετη κλπ για την εγνατία ο κόσμος δεν έδωσε 10λεπτο το χα ξαναβάλει το link 60% κοινοτικοί πόροι 40% κρατικοί που προήλθαν απο δανεισμούς,για αυτό και τα διόδια,αποπληρωμή των δανείων είναι μη διαμαρτύρεστε για να διαμαρτύρεστε να ρωτήσω κι εγώ; Γιατί δεν τα κλείνουν τα διόδια αφού είναι παράνομα;δίπλα είναι δηλαδη πιστευεις οτι η αστυνομια δεν δρα επειδη φοβαται μη τραυματιστει κανεις? εχεις δει ποτε σκηνες απο πορεια? σου ξαναλεω οτι η αστυνομια ερχοταν συνεχεια στα διοδια οταν τα ανοιγαν,για να τραμπουκησει και να τρομοκρατησει αλλα οι πολιτες περα απο ψυχραιμοι ηταν εξυπνοι και διαβασμενοι ως προς τους νομους ηταν τελειως ειρηνικοι.ανοιγαν τις μπαρες και περναγε ο κοσμος. οσο για την εγνατια,πιστευεις οτι οταν μαζευτουν τα λεφτα του 40% θα ξηλωθουν τα διοδια? οσο για το γιατι δεν τα κλεινουν θελω και εγω να σε ρωτησω γιατι δεν κλεινουν ολα τα παρανομα παραλιακα μαγαζια?
elven Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί δεν συλλαμβάνουν όλους τους δολοφόνους; Την κολοκυθιά θα παίξουμε; Και σε ρωτάω,επειδή δεν ΘΑ σταματήσουν όταν συγκεντρωθούν τα χρήματα εσύ τα κλείνεις απο τώρα; 1.Ο κόσμος δεν έβαλε φράγκο για την Εγνατία 2.Τα έβαλε η Χ εταιρία (δεν ξερω ποια είναι) Πως δεν την αφήνεις να πάρει πίσω τα λεφτά απο την επένδυση της;Δάνειο έδωσε,δεν τα χάρισε
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί δεν συλλαμβάνουν όλους τους δολοφόνους;Την κολοκυθιά θα παίξουμε; Και σε ρωτάω,επειδή δεν ΘΑ σταματήσουν όταν συγκεντρωθούν τα χρήματα εσύ τα κλείνεις απο τώρα; 1.Ο κόσμος δεν έβαλε φράγκο για την Εγνατία 2.Τα έβαλε η Χ εταιρία (δεν ξερω ποια είναι) Πως δεν την αφήνεις να πάρει πίσω τα λεφτά απο την επένδυση της;Δάνειο έδωσε,δεν τα χάρισε η ερωτηση μου δεν ηταν για τη κολοκυθια,ηταν για να απαντησει τη δικη σου ερωτηση. μη περιμενεις να μπει φυλακη ο μπομπολας και αρμοδιοι υπουργοι... το πολυ πολυ να τρεξουν τιποτα υπαλληλους... 1.πως δεν εβαλε φραγκο?το 60% οπως γραφεις ηταν κρατικο... 2.η νεα οδος η η ισπανικη cintra. η νεα οδος μας κλεβει χροοοοονια με τα ηδη υπαρχοντα διοδια,πιστευεις οτι θα πρεπε να στεναχωρηθω που θα χασει λεφτα απο τα διοδια της εγνατιας. ΑΝ ηταν ολα τα διοδια οπως θα πρεπε και αν δεν υπηρχαν τα διοδια που δεν θα πρεπε τοτε δε θα ειχα προβλημα να πληρωσω το ποσο που πρεπει στην εγνατια μεχρι να αποσβεστει το κοστος.
elven Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 60% κοινοτικά 40% κρατικά που προήλθαν απο δανεισμούς με υποθήκη τα διόδια τες πα
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ωραια.γιατι δεν γινονται δημοσια τα διοδια και να τα παιρνει το κρατος και να αναθετει αμεσα στις εταιρειες τα διοδια? επισης ξερεις οτι καποια διοδια μπηκαν για εγγυησεις δανειων που πηρε το κρατος απο τραπεζες του εξωτερικου?και φυσικα πηγαν στις τραπεζες του εσωτερικου... εσυ συμφωνεις με την υπαρξη διοδιων για ποιον λογο?
Evgenios1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ωραια.γιατι δεν γινονται δημοσια τα διοδια και να τα παιρνει το κρατος και να αναθετει αμεσα στις εταιρειες τα διοδια? Το "δημοσιο" εχει καταλαβει οτι δεν μπορει να διαχειριστει αυτα τα χαρτακια που λεγοντε ευρω. Για αυτο τον λογο ξεπουλαει οτι διποτε βγαζει αυτα τα χαρτακια . ΥΓ: Καλα κανει.
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Το "δημοσιο" εχει καταλαβει οτι δεν μπορει να διαχειριστει αυτα τα χαρτακια που λεγοντε ευρω. Για αυτο τον λογο ξεπουλαει οτι διποτε βγαζει αυτα τα χαρτακια . ΥΓ: Καλα κανει. δεν θελει να το διαχειριστει,και το χαριζει σε ιδιωτες
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Το βρίσκω άκρως ενδιαφέρον το ότι υπάρχει κόσμος που θέλει να πληρώνει διόδια, τα οποία τις περισσότερες φορές είναι -βάσει κοινής λογικής και νομικού πλαισίου- καταχρηστικά. Επίσης, οι "υπέρμαχοι" των διοδίων μάθετε τι σημαίνει η λέξη "παράνομος". Αν ήταν παράνομο να περνάς χωρίς να πληρώνεις, τότε όλες αυτές οι εταιρείες (Νέα Οδός, Ολυμπία Οδός, Αττική Οδός κ.ο.κ.) θα είχαν στραφεί νομικά εναντίον όσων δεν πληρώνουν. Δεν μπορώ να βρω ΕΝΑΝ λόγο που δεν το κάνουν, εφόσον όπως λέτε είναι παράνομο. Εκτός κι αν πρόκειται για φιλανθρωπικά ιδρύματα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 To δημόσιο δίνει προς εκμετάλευση τα διόδια, προκειμένου με τα κέρδη ο ιδιώτης να φτιάξει και άλλους δρόμους. Το πως <<ξεφεύγει>> μετά, και μπορεί να σπείρει σταθμούς όπου γουστάρει, είναι θέμα προς διερεύνηση. Η πλάκα είναι που τρώνε πρόστιμα από την πολεοδομία για αυθαίρετες κατασκευές.
@@sos@@ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 @Mika @elven @pournaras μια ερώτηση όταν περνάτε απο τα διόδια πληρώνετε;
elven Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Πληρώνω στα Μάλγαρα γιατί είναι δημόσια,κοντά Λάρισα-Κατερίνη έχει παρακαμπτήριους που το πολύ να σου προσθέτουν 5-10 λεπτά παραπάνω γλυτώνοντας 2 ή 3 δεν θυμάμαι διόδια και πάω απο κει,πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει χρειαστεί ακόμα να κάνω τον καραγκιό εεεε τον ταρζ εεεε τον επαναστάτη να κατεβαίνω να σηκώνω μπάρες,και ούτε θα το κάνω ποτέ μέχρι να βγει μια μαμημένη απόφαση δικαστηρίου που να μου λέει πέρνα ρε μαλάκα τα διόδια είναι παράνομα, Και για να απαντήσω στον φίλο Malthador Δεν θέλω να πληρώνω διόδια για παραπάνω καιρό απ όσο πρέπει,αλλά απο τη στιγμή που ο δρόμος φτιάχνεται με λεφτά επιχείρησης κι επειδή θέλω να δω κι άλλα έργα,είτε δρόμους,είτε νοσοκομεία,είτε γέφυρες,είτε κ@λόμπαρα πλαγίως της εθνικής οδού θα σεβαστώ τα χρηματά τους και την επένδυση τους,δλδ τα λεφτά που ΔΑΝΕΙΣΕ στο κράτος δλδ σε μένα Με τέτοιες καγκουριές που κατεβαίνουν απο το κεφάλι κάθε μελλοντικού Τσε έκλεισε η Good Year,η NIssan κ.α πετώντας ανθρώπους στον δρόμο,βέβαια μόλις οι κατασκευαστικές πάρουν τα μπογαλάκια τους απο αυτή τη γαμάτη χώρα και πετάξουν ανθρώπους στον δρόμο απλά γιατί το κράτος δεν μπορεί να τηρήσει τις συμφωνίες του κι εδώ θυμίζω ότι ήδη έχουν καταγγελθεί οι συμβάσεις των δανείων με την ΕΕ να παραπέμπει το Ελλάντα στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων είμαι σίγουρος ότι θα στε οι πρώτοι που θα βγουν να κράξουν τις κακές εταιρίες που πετάνε ανθρώπους στον δρόμο και θα βρίζετε το κράτος γιατί αυτή η χώρα ο θεός αν υπάρχει να την κάνει δεν επενδύει,δεν έχει βιομηχανίες,εταιρίες κλπ παρα μόνο βαμβάκι,τζόγο και φυστίκια. Ως τότε θα μείνω με την απορία γιατί οι Τσε των blogs δεν καταφεύγουν στα δικαστήρια να σκίσουν τις εταιρίες που βάζουν διόδια παράνομα αφού είναι γκαραντί και 1000% σίγουρο ότι θα κερδίσουν. Ελπίζω να σας κάλυψα,το εξάντλησα, 11880 γεια σας
pournaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 @Mika@elven @pournaras μια ερώτηση όταν περνάτε απο τα διόδια πληρώνετε; Κανονικοτατα.
sam sam Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον δε γνωρίζετε ότι τα διόδια αυτά τα εκμεταλλεύονται εταιρείες οι οποίες αναλαμβάνουν και την κατασκευή και βελτίωση των δρόμων με χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων. Ναι αλλά έχεις σκεφτεί γιατί το κράτος μας βάζει εταιρίες να το κάνουν και να συμμετέχουν και αυτές οικονομίακα; μήπως γιατί το κράτος δε μπορεί εκείνη τη στιγμή να δώσει το όλο πόσο; Οι εταιρίες όπως λες υπογραφούν κάποια πράγματα, ένα από αυτα είναι το αν θα μαζέψουν τα χρήματα που έχουν ορίσει από πριν σταματάνε να εισπράτουν ή αν περάσει κάποιος χρονος. Από τη άλλη αν δε κάνω λάθος δεν παίρνει όλο το πόσο η εταιρία αλλά και το κράτος (για να τα ξανάεπενδύσει και καλά) Άσε που πολλές φορές είναι πιο επικίνδυνο να πας από τη νέα εθνική (βλέπε πάτρα - αίγιο) ρε καλύτερα από παλιά! Γιατί εχω τη αίσθηση ότι ζούμε σε μια ουτοπια ; ζητάμε , ζητάμε , ζητάμε... Μα αυτό μας έφερε ως εδώ . Δε λέω καλοί οι δρόμοι , μια γέφυρα, οι ολυμπιακοί αγώνες, τα στάδια ... Τα τα τά... Μα όλα αυτα έχουν ένα κόστος. Αναλογιστικέ κανείς αν μπορεί το κράτος να έχει φορά έσοδα; γιαυτό και χρωστάμε ότι χρωστάμε... Και να πεις ότι ανατροφοδότει με όλα αυτα τα έργα τους πολίτες της (οικονομικά). Για εμένα σε ένα μικρό ποσοστό, το άλλο πάει αλλού (και δε είναι μόνο οι μίζες) Εσυ θες καλούς δρόμους, εγώ πάλι θέλω σωστούς οδηγούς με μέτριους δρόμους και χωρίς να χρωστάω.......
pournaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι αλλά έχεις σκεφτεί γιατί το κράτος μας βάζει εταιρίες να το κάνουν και να συμμετέχουν και αυτές οικονομίακα; μήπως γιατί το κράτος δε μπορεί εκείνη τη στιγμή να δώσει το όλο πόσο;Οι εταιρίες όπως λες υπογραφούν κάποια πράγματα, ένα από αυτα είναι το αν θα μαζέψουν τα χρήματα που έχουν ορίσει από πριν σταματάνε να εισπράτουν ή αν περάσει κάποιος χρονος. Από τη άλλη αν δε κάνω λάθος δεν παίρνει όλο το πόσο η εταιρία αλλά και το κράτος (για να τα ξανάεπενδύσει και καλά) Άσε που πολλές φορές είναι πιο επικίνδυνο να σας από τη νέα εθνική (βλέπε πάτρα - αίγιο) ρε καλύτερα από παλιά! Ψιλα γραμματα, φταιει ο κακος δυναστης μεγαλοκαρχαριας που εστησε τα διοδια.
elven Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Εσυ θες καλούς δρόμους, εγώ πάλι θέλω σωστούς οδηγούς με μέτριους δρόμους και χωρίς να χρωστάω....... Επένδυση λέγεται,δεν κόβεις τις επενδύσεις για να μην χρωστάς,απλά βρίσκεις αυτού ςπου μασουλάνε τα κέρδη. Για ρώτα εμένα αν θέλω μέτριους δρόμους που χρειαζόμουν 7 ώρες για διαδρομή που κάνω τώρα σε 4.30-5 και με μεγαλύτερη ασφάλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.