Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ΟΥΑΟΥ δειξαν το θεμα στη τηλεοραση!! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=UjFIxJwQ8m4&feature=player_embedded[/ame]
Timour21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ΟΥΑΟΥ δειξαν το θεμα στη τηλεοραση!! Να το δείξει και κανάλι του μπόμπολα και ας πεθάνω....
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 παντως αν παρατηρησεις ,ετσι οπως το μονταρανε θελαν πιο πολυ να τρομοκρατησουν το κοσμο παρα να ενημερωσουν
Timour21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Πάλι καλά που το δείξανε να λες, και το είδαν άτομα που δεν έχουν πρόσβαση στο ιντερνετ/μπλογκς κλπ, και θα αρχίσουν και αυτοί να ξυπνάνε σιγά σιγά. Τόσο καιρό η τηλεόραση έκανε το θέμα γαργάρα...
Mika Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ελπιζω αυτοι που κλεισαν τα διοδια της εγνατιας να περασουν μερικες ωρες στην ψυρρου μπας και καταλαβουν τιποτα. μηπως και η εγνατια δεν πληροι τα στανταρ των αυτοκινητοδρομων;
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ελπιζω αυτοι που κλεισαν τα διοδια της εγνατιας να περασουν μερικες ωρες στην ψυρρου μπας και καταλαβουν τιποτα. μηπως και η εγνατια δεν πληροι τα στανταρ των αυτοκινητοδρομων; μηπως το τοπικ δεν ειναι για τρολλακια?
Mika Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 δεν σου φταιω εγω ντιναρα αν τρολαρεσαι και βλεπεις διοδια στην κηφισιας. αν θελεις ενα τοπικ που να εχουν ολοι την ιδια γνωμη με την δικη σου σου προτεινω το hitler.gr ή κατι αντιστοιχο
Str Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 για την ακρίβεια κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάτι για την Εγνατία, πράγματι... δεν έχει τον προαπαιτούμενο αριθμό χώρων στάθμευσης και αναπλήρωσης καυσίμων υλών (δεν έχει Parkings και Βετζινάδικα...)
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 νταξει πληρωνε εσυ διοδια εγω θα περναω τσαμπα μουχαχα
elven Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ντάξει αυτός μπορεί να κλέβει την εφορία,του μένουν πιο πολλά μουχαχα
Mika Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 μηπως το τοπικ δεν ειναι για τρολλακια? νταξει πληρωνε εσυ διοδιαεγω θα περναω τσαμπα μουχαχα τα τρολακια που ελεγες... καλες διελευσεις
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 στα τρολλακια απαντας με τρολλιασμα απλο ενημερωσε με αν οι προσευχες σου πιασουν τοπο και συλληφθει κανεις.
Mika Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 οταν δεν εχεις τι να πεις απαντας με τρολλιασμααπλο ενημερωσε με αν οι προσευχες σου πιασουν τοπο και συλληφθει κανεις. fixed σε αυτη την κωλοχωρα ποτε δεν συλαμβανεται κανεις οποτε δυσκολο να πιασουν τοπο οι προσευχες μου
poedeer7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ελπιζω αυτοι που κλεισαν τα διοδια της εγνατιας να περασουν μερικες ωρες στην ψυρρου μπας και καταλαβουν τιποτα. μηπως και η εγνατια δεν πληροι τα στανταρ των αυτοκινητοδρομων; σωστα γιατι τι ειναι η αστυνομια?προσωπικο φυλαξης των διοδιων της καθε εταιριας! και εκλεισαν τα παρανομα διοδια(μπραβο τους) οχι τον δρομο.και δε σου επεβαλε κανενας να μη πληρωσεις. ειδικα εκει στα τεμπη και μετα το χουνε παραξηλωσει!καθε 25-50χλμ.διοδια!εμεις φταιμε που τους ανεχομαστε και τους πληρωνουμε
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 fixed σε αυτη την κωλοχωρα ποτε δεν συλαμβανεται κανεις οποτε δυσκολο να πιασουν τοπο οι προσευχες μου ναι το βρηκες να συλλαβουν οποιον δεν ειναι βολεμενο και αντιδραει σε κατι που τον κλεβουν. ελεγες κατι για χιτλερ και καρατζαφερη?... και αφου εισαι τοσο large τυπος δωσε καμια δωρεα στο ταμειο του κρατους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.