Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 τονισμός... ...it is usefull!
Ntinaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 και στη κρητη διοδια http://www.2810.gr/crete/krhth/erxontai-diodia-ston-boak ενδιαφερον [ame]http://www.youtube.com/watch?v=qYnn_DdHizM[/ame]
@@sos@@ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 πάμε δεθ σήμερα... και ζωντανά η πορεία εδώ
Ntinaras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Πηγα μεχρι τραγανα και γυρισα πολυ κοσμο ειχε ιδιαιτερα στις αφιδνες. χαρα ολοι οι οδηγοι...
orotoi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Και γιατί να γίνουν ιδιωτικά και να μην αρχίσουν να λειτουργούν αυτά που έχουν απομείνει κρατικά σωστά? Απ το να καθόμαστε στον καναπέ να περιμένουμε την αποκρατικοποίηση του κράτους ή ως δια μαγείας να μπούν αυτοί που πρέπει φυλακή για τα εγκλήματα τους.. μας δίνετε μια ευκαιρία να αντιδράσουμε σε κάτι το οποίο κατα γενική ομολογία είναι παράλογο. Γιατί πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας και ενα σωρό άλλους φόρους για να έχεις σωστούς δρόμους. Δεν χρειάζονται τα διόδια γι αυτο.
elven Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 τα διόδια είναι ιδιωτικά γιατί το σουπερ-κρατος δανείστηκε λεφτά απο τις εταιρίες που έχουν τα διόδια,οπότε οι εταιρίες πρέπει να τα πάρουν πίσω Μέχρι να βγει δικστική απόφαση υπέρ ή κατά ας σταματήσουν να προτρέπουν τον κόσμο να μην πληρώνει,αλήθεια γιατί δεν πανε στα δικαστήρια να τελειώνουμε;
De@th L0rd Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί να σταματήσουν να προτρέπουν το κόσμο να μην πληρώνει; Για να μη χαλάσουν τη ζαχαρένια του επιχειρηματία με το δρόμο;
elven Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί να σταματήσουν να προτρέπουν το κόσμο να μην πληρώνει; Για να μη χαλάσουν τη ζαχαρένια του επιχειρηματία με το δρόμο; Όχι γιατί μπορεί να βρεθεί ο κόσμος να πληρώνει αργότερα πρόστιμα,νομίζω ότι ακριβώς για αυτό τον λόγο δεν σου ανοίγουν την μπάρα και σε "αναγκάζουν" να κατέβεις να την ανοίξεις μόνος σου. Αφού είναι οαργανωμένες κινήσεις και νοιάζονται ας το πάνε στα δικαστήρια,θα μου πει κανείς γιατί δεν πάνε αφού είναι τόσο σίγουροι ότι έχουν δίκιο;
pournaras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι γιατί μπορεί να βρεθεί ο κόσμος να πληρώνει αργότερα πρόστιμα,νομίζω ότι ακριβώς για αυτό τον λόγο δεν σου ανοίγουν την μπάρα και σε "αναγκάζουν" να κατέβεις να την ανοίξεις μόνος σου.Αφού είναι οαργανωμένες κινήσεις και νοιάζονται ας το πάνε στα δικαστήρια,θα μου πει κανείς γιατί δεν πάνε αφού είναι τόσο σίγουροι ότι έχουν δίκιο; Γιατι εδω ειμαστε Ελλαδα ρε, και σκοπος μας δεν ειναι να γινει κατι δικαια και σωστα, αλλα να μη βαλουμε εμεις το χερι στην τσεπη τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτές οι εταιρίες έχουν βγάλει κάποια ανακοίνωση που να προειδοποιεί/απειλεί/φοβίζει τους οδηγούς; Δεν λέει κάτι αυτό;
pournaras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτές οι εταιρίες έχουν βγάλει κάποια ανακοίνωση που να προειδοποιεί/απειλεί/φοβίζει τους οδηγούς;Δεν λέει κάτι αυτό; Αυτες οι εταιριες εχουν στη δουλεψη ολοκληρα δικηγορικα γραφεια, και ισως οι δικηγοροι να τους συμβουλψαν αν τηρησουν σιγη μεχρι να δουνε που θα πατησουν ωστε να βγουν δικαιωμενοι. Και αν βρουν πατημα, τοτε δε θα υποαρξει προειδοποιηση.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδή εσύ κάνεις υποθέσεις, ας κάνω και γω. Τα <<ολόκληρα δικηγορικά γραφεία>> τους συμβούλεψαν (ίσως) να μην τολμήσουν να απαιτήσουν να ψάξουν τα στοχεία των οδηγών από τους αριθμούς κυκλοφορίας, γιατί αφενός (ίσως) να μην έχουν το δικαίωμα αυτό, και αφετέρου (ίσως) όσο λιγότερο μιλάνε, τόσο λιγότερες πιθανότητες υπάρχουν να σκάσει κανά σκάνδαλο μιζών τύπου Siemens.
Ntinaras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι γιατί μπορεί να βρεθεί ο κόσμος να πληρώνει αργότερα πρόστιμα,νομίζω ότι ακριβώς για αυτό τον λόγο δεν σου ανοίγουν την μπάρα και σε "αναγκάζουν" να κατέβεις να την ανοίξεις μόνος σου.Αφού είναι οαργανωμένες κινήσεις και νοιάζονται ας το πάνε στα δικαστήρια,θα μου πει κανείς γιατί δεν πάνε αφού είναι τόσο σίγουροι ότι έχουν δίκιο; δεν γινεται να φας προστιμο απο ιδιωτικη εταιρεια. τις μπαρες δε τις ανοιγουν για να σε καθυστερησουν και να στη σπασουν ωστε να αγανακτησει εσυ και κυριως οι πισω και να τσακωθειτε μεταξυ σας. οσο ευκολα θα κερδισεις δικαστιριο εναντια στον μπομπολα τοσο ευκολα θα κερδισεις εναντια στον καραμανλη,παπανδρεου,για τα σκανδαλα κυβερνησεων.
pournaras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδή εσύ κάνεις υποθέσεις, ας κάνω και γω.Τα <<ολόκληρα δικηγορικά γραφεία>> τους συμβούλεψαν (ίσως) να μην τολμήσουν να απαιτήσουν να ψάξουν τα στοχεία των οδηγών από τους αριθμούς κυκλοφορίας, γιατί αφενός (ίσως) να μην έχουν το δικαίωμα αυτό, και αφετέρου (ίσως) όσο λιγότερο μιλάνε, τόσο λιγότερες πιθανότητες υπάρχουν να σκάσει κανά σκάνδαλο μιζών τύπου Siemens. Σιγουρα, για αυτο εβαλα και το "ισως", διοτι ολοι μας υποθεσεις κανουμε. Αυτο ομως δεν αναιρει το οτι και ο πολιτηςαπο τη μερια του μεσα στην αβεβαιοτητα ειναι, και αντι να παει μεσω της νομιμης οδου να απαιτησει τα δικαιωματα του (εστω να το ψαξει), προτιμα να κανει το Ζορρο.
elven Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 δεν γινεται να φας προστιμο απο ιδιωτικη εταιρεια.τις μπαρες δε τις ανοιγουν για να σε καθυστερησουν και να στη σπασουν ωστε να αγανακτησει εσυ και κυριως οι πισω και να τσακωθειτε μεταξυ σας. οσο ευκολα θα κερδισεις δικαστιριο εναντια στον μπομπολα τοσο ευκολα θα κερδισεις εναντια στον καραμανλη,παπανδρεου,για τα σκανδαλα κυβερνησεων. αν ήταν παράνομα θα τα κλεινε η αστυνομία. Σε αναγκάζουν να ανοίξεις εσύ την μπάρα για να σε πάρει η κάμερα ότι πέρασες με τη "βία". Α και Bass,σε γνωστό μου έχει πάει χαρτί όπου του ζητείται να πληρώσει διόδια που δεν πλήρωσε,χωρίς προσαυξήσεις κτλ,θέλω να δω τι θα κάνουν όλοι αν βγει απόφαση υπέρ των διοδίων,είναι ξεφτίλα οργανώσεις και καλά υπέρ του πολίτη να σου λένε ουσιαστικά να παρανομήσεις γιατί φοβούνται/δεν έχουν τους πόρους who knows να τον υπερασπιστούν νόμιμα και όχι με ταρζανιές,αν σου ρθει να δώσεις κανα 200αρικο πες η denplirono.blogspot μου είπε να μην πληρώνω,δεν πάει έτσι,αν κάτι πιστεύεις ότι είναι παράνομο το πας δικαστικά,δεν κάνεις τον επαναστάτη με ξένες πλάτες(όπως κάνουν οι οργανώσεις με τις πλάτες των οδηγών)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.