Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Γιατί μιλούσαμε για λεωφώρους και τοπικό οδικό δίκτυο. Μη το ψειρίζεις δίκαιο δεν έχεις. Άλλωστε όπως σου είπα τι διαφορά έχει το να πληρώνεις στο ΤΕΟ, τι σε έναν ιδιώτη. @Erwdios: Προφανώς πρέπει να το γράφει. Φαντάζομαι ότι στη σύμβαση υπάρχει μια διατύπωση του στυλ: "Όλα τα οχήματα υποχρεούνται να καταβάλουν το αντίτιμο, κλπ, κλπ...", συνεπώς πρέπει παρακάτω να υπάρχει παράγραφος που να εξαιρεί κάποιες κατηγορίες οχημάτων. Τίποτα δεν εννοείτε σε έναν νόμο, αλλιώς δημιουργούνται παραξηγήσεις. συνεχιζεις να τρολαρεις και να κανεις κωλοτουμπες δεν ειναι υπερ σου εξηγησε μου 2 απλα πραγματα 1.φοροι απο τελη,καυσιμα,ετε,ασφαλιστρα και διοδια που πανε υπερ του ΤΕΟ τι γινονται? 2.στη γερμανια που μενεις γιατι δεν εχει διοδια?
Erwdios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 2.στη γερμανια που μενεις γιατι δεν εχει διοδια? Στη Γερμανία πρέπει να υπάρχει μία κάρτα για την οποία πληρώνεις ένα ποσό εφάπαξ και κυκλοφορείς χωρίς διόδια και περιορισμούς. Στην Ελλάδα έχεις τους νταβατζήδες με τα περίπτερα...
Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Στη Γερμανία πρέπει να υπάρχει μία κάρτα για την οποία πληρώνεις ένα ποσό εφάπαξ και κυκλοφορείς χωρίς διόδια και περιορισμούς. Στην Ελλάδα έχεις τους νταβατζήδες με τα περίπτερα... την βινιετα λες? αυτο ειναι στην ελβετια.στη γερμανια νομιζω δεν εχει καθολου αλλα εχει και δρομαρες
Typhoon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 συνεχιζεις να τρολαρεις και να κανεις κωλοτουμπεςδεν ειναι υπερ σου εξηγησε μου 2 απλα πραγματα 1.φοροι απο τελη,καυσιμα,ετε,ασφαλιστρα και διοδια που πανε υπερ του ΤΕΟ τι γινονται? 2.στη γερμανια που μενεις γιατι δεν εχει διοδια? 1. Δεν ξέρω αν κάποιο ποσοστό επί των ποσών που αναφέρεις πάει υπέρ του ΤΕΟ. Όπως και να έχει θα σου πει κάποιος ότι πάνε κάπου αλλού και δεν φτάνουνε. Δεδομένου ότι στα δημόσια οικονομικά υπάρχει παντελής αδιαφάνεια κανείς δεν ξέρει τι καταλήγει που. Αλλά μην μπούμε στη λογική ότι τα λεφτά φτάνουν για τα πάντα γιατί δεν φτάνουν. 2. Στη Γερμανία δεν έχει διόδια για τα ΙΧ, για τα φορτηγά έχει. Ερώδιε αυτό που αναφέρεις με τη Vignette ισχύει για Αυστρία, Ελβετία, Τσεχία. Όπως έγραψα και σε άλλο ποστ αυτό σημαίνει ότι πληρώνω και εγώ με τους φόρους μου για τους αυτοκινητόδρομους, χωρίς να έχω καν αυτοκίνητο. Το σκεπτικό είναι ότι οι Γερμανία είναι έθνος οδηγών αυτοκινήτων (Autofahrernation στα Γερμανικά) και ως εκ τούτου είναι κάτι το οποίο αξίζει να πληρώνεται από όλους ως κοινωνική παροχή. Φυσικά αυτό είναι μόνο ένα προπετασμα που λένε στα ζώα και ο σκοπός είναι να επιδοτεί έμεσα το κράτος την αυτοκινητοβιομηχανία. Γιατί ο Γερμανός φίλε μου (που δεν νοιώθει την ανάγκη για πουλ-μουρ όπως ο Έλληνας), αν του κάνεις την αυτοκίνηση ακριβή δεν θα τα σκάσει, θα παρατήσει την BMW θα την πουλήσει κιόλας και τέλος. Τέτοια παραδείγματα Γερμανικής πολιτικής μπορώ να σου φέρω κάμποσα (πχ υπάρχει η πρόταση των πρασίνων για επιβολή ορίου ταχύτητας στους αυτοκινητοδρόμους την οποία η κυβέρνηση απορρίπτει με την προαναφερόμενη δικαιολογία, αλλά ισχύει ότι προείπα. Βάλε 120 στο Γερμανό και την πούλησε τη Mercedes την άλλη μέρα, πήρε το Fiat 500 και γειά σας! Όχι καλό για τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία).
@@sos@@ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Θα δω πόσο σταθερή θα είσαι όταν οι αξίες σου σε κάνουν να ψωμολυσσάξεις. Έχω βαρεθεί να ακούω την αριστερή κασέτα (όχι ότι η δεξιά είναι καλύτερη). Όσο για προσκυνα κτλ τα ξέρω γιατί κοντά μένω. ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ κάτι. Είμαι υπέρ των αυτοκινητοδρόμων εαν και εφόσον γίνονται όπως πρέπει με την ελάχιστη ζημιά στο περιβάλλον κ με προδιαγραφές. Αλλά άτομα σαν κ σένα πιάνονται από μια κουβέντα και κολλάνε εκεί μέχρι το τέλος του χρόνου. Είσαι υπερβολικά άκαμπτη και νομίζεις πως μόνο οι δικές σου αξίες κ ιδανικά είναι σωστές και οι υπόλοιπες απόψεις είναι πάντα λάθος. Αυτό λέγεται υπεροψία κάτι που είναι αντίθετο με την ιδεολογία σου. Ποιός ζεί και πως. Μερικοί επιλέγουν να ζουν σαν αφεντικά, άλλοι σαν σκλάβοι,και άλλοι να παρασιτούν,δεν υπάρχει ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΙΔΑΝΙΚΟΣ Κ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Τσάμπα καταπονώ το πληκτρολόγιο γράφωντας ΚΚΤΧΒΑΙδεν θέλω να σε στεναχωρήσω άλλο για αυτό και δεν δίνω συνέχεια...ο καθένας μας ξέρει μέσα του αν είναι συνεπής ή όχι με τις αρχές και τις αξίες του... παρεπιμπτόντως ξέχασες τα βακτήρια Άμπαλος στην τρέχουσα σημασία της στη νέα ελληνική αργκό σημαίνει όντως αυτός που δεν ξέρει μπάλα, κατ'επέκταση και με ελάχιστη φαντασία, αυτός που δεν έχει δικαίωμα σε ένα αντικείμενο, ακριβώς όπως ο Βύντρα στο ποδόσφαιρο! Τώρα πως όλοι οι άλλοι το πιάσανε και εσύ όχι... και το "έταιρων" να θεωρήσω πως ήταν τυπογραφικό σου λάθος και δεν υπονοούσε τίποτα; ε; ελάχιστη φαντασία μάλιστα... "ελάχιστη ζημιά"ο παραπάνω "ελάχιστη φαντασία" εσύ... ρε μπας και είστε λάτρεις του "ολίγον έγκυος";... ξου ξου , ξου ξου ξου....
Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 1. Δεν ξέρω αν κάποιο ποσοστό επί των ποσών που αναφέρεις πάει υπέρ του ΤΕΟ. Όπως και να έχει θα σου πει κάποιος ότι πάνε κάπου αλλού και δεν φτάνουνε. Δεδομένου ότι στα δημόσια οικονομικά υπάρχει παντελής αδιαφάνεια κανείς δεν ξέρει τι καταλήγει που. Αλλά μην μπούμε στη λογική ότι τα λεφτά φτάνουν για τα πάντα γιατί δεν φτάνουν. 2. Στη Γερμανία δεν έχει διόδια για τα ΙΧ, για τα φορτηγά έχει. Ερώδιε αυτό που αναφέρεις με τη Vignette ισχύει για Αυστρία, Ελβετία, Τσεχία. Όπως έγραψα και σε άλλο ποστ αυτό σημαίνει ότι πληρώνω και εγώ με τους φόρους μου για τους αυτοκινητόδρομους, χωρίς να έχω καν αυτοκίνητο. Το σκεπτικό είναι ότι οι Γερμανία είναι έθνος οδηγών αυτοκινήτων (Autofahrernation στα Γερμανικά) και ως εκ τούτου είναι κάτι το οποίο αξίζει να πληρώνεται από όλους ως κοινωνική παροχή. Φυσικά αυτό είναι μόνο ένα προπετασμα που λένε στα ζώα και ο σκοπός είναι να επιδοτεί έμεσα το κράτος την αυτοκινητοβιομηχανία. Γιατί ο Γερμανός φίλε μου (που δεν νοιώθει την ανάγκη για πουλ-μουρ όπως ο Έλληνας), αν του κάνεις την αυτοκίνηση ακριβή δεν θα τα σκάσει, θα παρατήσει την BMW θα την πουλήσει κιόλας και τέλος. Τέτοια παραδείγματα Γερμανικής πολιτικής μπορώ να σου φέρω κάμποσα (πχ υπάρχει η πρόταση των πρασίνων για επιβολή ορίου ταχύτητας στους αυτοκινητοδρόμους την οποία η κυβέρνηση απορρίπτει με την προαναφερόμενη δικαιολογία, αλλά ισχύει ότι προείπα. Βάλε 120 στο Γερμανό και την πούλησε τη Mercedes την άλλη μέρα, πήρε το Fiat 500 και γειά σας! Όχι καλό για τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία). απο το 1927 μεχρι τοτε που ιδιωτικοποιηθηκαν τα διοδια επαιρνε χοντρα λεφτα το ΤΕΟ χανοντουσαν φυσικα μεσα στο δημοσιο αντι να κλεισουν τις τρυπες φυσικα αποφασισαν να ανοιξουν τις κανουλες απ ευθειας στα λαμογια ιδιωτικοποιοντας τα! γαμω ε!? ολα τα οικονομικα στην ελλαδα ειναι σκατα εκτος των τραπεζων,των πολιτικων και των κατασκευαστικων! εχεις δει κερδη που δηλωσε ο ακτωρ,η εθνικη τραπεζα,η αττικη οδος? φτανουν για να χτισουν 5 φορες τους υπαρχοντες δρομους.
Typhoon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 δεν θέλω να σε στεναχωρήσω άλλο για αυτό και δεν δίνω συνέχεια...ο καθένας μας ξέρει μέσα του αν είναι συνεπής ή όχι με τις αρχές και τις αξίες του... παρεπιμπτόντως ξέχασες τα βακτήρια και το "έταιρων" να θεωρήσω πως ήταν τυπογραφικό σου λάθος και δεν υπονοούσε τίποτα; ε; Ειλικρινά όμως εννοούσα τα παλικάρια στα video. ---------- Προσθήκη στις 14:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:47 ---------- απο το 1927 μεχρι τοτε που ιδιωτικοποιηθηκαν τα διοδια επαιρνε χοντρα λεφτα το ΤΕΟχανοντουσαν φυσικα μεσα στο δημοσιο αντι να κλεισουν τις τρυπες φυσικα αποφασισαν να ανοιξουν τις κανουλες απ ευθειας στα λαμογια ιδιωτικοποιοντας τα! γαμω ε!? ολα τα οικονομικα στην ελλαδα ειναι σκατα εκτος των τραπεζων,των πολιτικων και των κατασκευαστικων! εχεις δει κερδη που δηλωσε ο ακτωρ,η εθνικη τραπεζα,η αττικη οδος? φτανουν για να χτισουν 5 φορες τους υπαρχοντες δρομους. Εγώ μαζί σου για όλα αυτά. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τα διόδια σαν ιδέα είναι λάθος. Και καλώς ή κακώς (και προφανώς κακώς) κάποιο ζώο (πιστεύω ο Λαλιώτης στην περίπτωση της Αττικής Οδού) υπέγραψε μια σύμβαση με τον Άκτωρα και την κοινοπραξία με κάποιους συγκεκριμένους όρους, οι οποίοι είναι φοβερά επωφελής για την κοινοπραξία. Θες να κάνεις κίνημα να πάμε το Λαλιώτη μέσα, εγώ πάλι μαζί σου θα είμαι. Μην δαιμονοποιείς τα διόδια όμως, αυτό σου λέω τόση ώρα.
Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 μα απο τα διοδια τα κονομανε. αμα τους κοψεις τα εσοδα τελος. τα λεφτα που παιρνει το τεο απο ολους τους φορους ειναι υπεραρκετα για συντηρηση των δρομων. στη χειροτερη να βαζαν διοδια μεχρι την αποσβεση ενος πολυ ακριβου δρομου.
Typhoon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 μα απο τα διοδια τα κονομανε.αμα τους κοψεις τα εσοδα τελος. τα λεφτα που παιρνει το τεο απο ολους τους φορους ειναι υπεραρκετα για συντηρηση των δρομων. στη χειροτερη να βαζαν διοδια μεχρι την αποσβεση ενος πολυ ακριβου δρομου. Μα δεν μπορείς, το κράτος υπέγραψε σύμβαση και καλώς ή κακώς η κοινοπραξία και προστατεύται νομικά. Και καλά κάνει βέβαια, αλλίως τι προστατεύει τον οποιοσδήποτε από τυχόν αυθαιρεσίες του κράτους. Για το λεφτά του ΤΕΟ δεν έχω άποψη, αλλά είμαι σχετικά σίγουρος ότι ούτε και εσύ (εδώ δεν θα ξέρουν ούτε αυτοί στο ΤΕΟ ή στο ΥΠΟΙΚ). Οπότε καλό θα ήταν να μην λέμε ότι θέλουμε. Εκτός αν έχεις νούμερα να μας παραθέσεις. Το τελευταίο που είπες είναι μια καλή ιδέα. Να βάζει το κράτος διόδια σε ένα δρόμο, να τον κατασκευάζει και μετά να τα διατηρεί μέχρι να αποπληρωθεί το έργο, ίσως και μετά με ένα μικρό αντίτιμο για τη συντήρηση. Αυτό όμως είναι κάτι λογικό και απέχει από την ταπείνωση και τον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και δεν ξέρω γω τι άλλο έχουν γραφτεί παραπάνω.
Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μα δεν μπορείς, το κράτος υπέγραψε σύμβαση και καλώς ή κακώς η κοινοπραξία και προστατεύται νομικά. Και καλά κάνει βέβαια, αλλίως τι προστατεύει τον οποιοσδήποτε από τυχόν αυθαιρεσίες του κράτους. Για το λεφτά του ΤΕΟ δεν έχω άποψη, αλλά είμαι σχετικά σίγουρος ότι ούτε και εσύ (εδώ δεν θα ξέρουν ούτε αυτοί στο ΤΕΟ ή στο ΥΠΟΙΚ). Οπότε καλό θα ήταν να μην λέμε ότι θέλουμε. Εκτός αν έχεις νούμερα να μας παραθέσεις. Το τελευταίο που είπες είναι μια καλή ιδέα. Να βάζει το κράτος διόδια σε ένα δρόμο, να τον κατασκευάζει και μετά να τα διατηρεί μέχρι να αποπληρωθεί το έργο, ίσως και μετά με ένα μικρό αντίτιμο για τη συντήρηση. Αυτό όμως είναι κάτι λογικό και απέχει από την ταπείνωση και τον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και δεν ξέρω γω τι άλλο έχουν γραφτεί παραπάνω. το να μην αφηνουν αμεα,ασθενοφορα,πυροσβεστικα να περασουν χωρις να πληρωσουν δεν ειναι ξεφτυλα? το να μετρανε με το μετρο τα οχηματα για να καβατζωσουν μερικα ευρω παραπανω δεν ειναι ξεφτυλα? το να εχει μπλοκα απο αγροτες ο δρομος και για 2 χλμ να πληρωνεις δεν ειναι ξεφτυλα? αφου οπως λες η κοινοπραξια προστατευεται νομικα γιατι δεν εχουν κηνυγησει κανεναν που δεν πληρωνει? ξεχνας κατι πολυ σημαντικο,τα διοδια ειναι το μοναδικο πραγμα που βρηκαμε και καταφεραμε να αντιδρασουμε,και δεν ειναι μονο για το θεμα των δρομων,αλλα για τη γενικη ξεφτυλα της ελλαδας.εκτος κι αν προτεινεις να ριξουμε με αντιαρματικες ρουκετες στη βουλη
Typhoon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 το να μην αφηνουν αμεα,ασθενοφορα,πυροσβεστικα να περασουν χωρις να πληρωσουν δεν ειναι ξεφτυλα?το να μετρανε με το μετρο τα οχηματα για να καβατζωσουν μερικα ευρω παραπανω δεν ειναι ξεφτυλα? το να εχει μπλοκα απο αγροτες ο δρομος και για 2 χλμ να πληρωνεις δεν ειναι ξεφτυλα? αφου οπως λες η κοινοπραξια προστατευεται νομικα γιατι δεν εχουν κηνυγησει κανεναν που δεν πληρωνει? ξεχνας κατι πολυ σημαντικο,τα διοδια ειναι το μοναδικο πραγμα που βρηκαμε και καταφεραμε να αντιδρασουμε,και δεν ειναι μονο για το θεμα των δρομων,αλλα για τη γενικη ξεφτυλα της ελλαδας.εκτος κι αν προτεινεις να ριξουμε με αντιαρματικες ρουκετες στη βουλη Για μένα είναι ξεφτύλα, αλλά η δουλεία της κοινοπραξίας είναι να μεγιστοποιήσει το κέρδος της και όχι να κάνει κοινωνική πολιτική εν τέλει. Η πολιτική εξουσία είναι επιφορτισμένη με αυτό το έργο. Και πιστεύω ότι στην Αττική Οδό ασθενοφόρα και περιπολικά περνάνε χωρίς να πληρώνουν γιατί το έχω δει με τα μάτια μου (και δεν ήταν λωρίδα e-pass). Για τους λοιπούς αυτοκινητοδρόμους δεν ξέρω. Εγώ εννοούσα ότι η κοινοπραξία προστατεύεται από τυχόν μονομερή αλλαγή των όρων της σύμβασης από την πλευρά του δημοσίου. Το τι κυρώσεις προβλέπονται για τους μη καταβάλλοντες το πρόστιμο δεν ξέρω τι προβλέπεται. Αλλά να σου πω κάτι ρε Ντινάρα. Αντί να κράζεις εδώ και να βλέπεις δεκάδες video στο youtube, διάβασε τι γ@μοσύμβαση και πες μας, αφού είναι τόσο ύψιστης σημασίας το θέμα για σένα.
optimal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Στα διοδια του ρίου, οι μπατσοι με τα περιπολικά έχουν βρει ωραία λύση οταν πρεπει να αλλαξουν βαρδια. Πριν τα διοδια περνανε το διαχωριστικο, ναι μπαινουν στο αντιθετο ρευμα στην εθνικη οδο :shock:, καλα καταλαβατε, και κανουν αναστροφη. Φυσικα κανεις δεν τους λεει τπτ, ουτε να φανταστω για ραβασακια στα τμηματα ωστε να πληρωσουν τα διοδια οπως αναφερουν καποιοι παραπανω.
Ntinaras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Για μένα είναι ξεφτύλα, αλλά η δουλεία της κοινοπραξίας είναι να μεγιστοποιήσει το κέρδος της και όχι να κάνει κοινωνική πολιτική εν τέλει. Η πολιτική εξουσία είναι επιφορτισμένη με αυτό το έργο. Και πιστεύω ότι στην Αττική Οδό ασθενοφόρα και περιπολικά περνάνε χωρίς να πληρώνουν γιατί το έχω δει με τα μάτια μου (και δεν ήταν λωρίδα e-pass). Για τους λοιπούς αυτοκινητοδρόμους δεν ξέρω. Εγώ εννοούσα ότι η κοινοπραξία προστατεύεται από τυχόν μονομερή αλλαγή των όρων της σύμβασης από την πλευρά του δημοσίου. Το τι κυρώσεις προβλέπονται για τους μη καταβάλλοντες το πρόστιμο δεν ξέρω τι προβλέπεται. Αλλά να σου πω κάτι ρε Ντινάρα. Αντί να κράζεις εδώ και να βλέπεις δεκάδες video στο youtube, διάβασε τι γ@μοσύμβαση και πες μας, αφού είναι τόσο ύψιστης σημασίας το θέμα για σένα. ρε φιλε σοβαρα τωρα.καθεσαι και κανεις προπαγανδα υπερ των διοδιων χωρις να ξερεις τιποτα,απλα κανοντας εικασιες? εχω διαβασει απειρες σελιδες,blog,forum,νομους,εχω μιλησει με νομικους συμβουλους και δικηγορους,καθομαι και εξηγω στο καθενα τι πως και γιατι και μου λες εσυ οτι γουσταρεις διοδια αλλα δε ξερεις τιποτα... αν εισαι ευχαριστημενος που πουλανε,σορρυ ΧΑΡΙΖΟΥΝΕ τη χωρα σε ιδιωτες τοτε τι να σου πω? οτε,δρομοι,λιμανια,αεροδρομια,γηπεδα.συντομα ελτα,δεη και ευδαπ. αλλα τι συζηταμε εσυ μενεις γερμανια...
Mika Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 οτε,δρομοι,λιμανια,αεροδρομια,γηπεδα.συντομα ελτα,δεη και ευδαπ. μακαρι μπας και αγιασουμε. τιποτα να μην μεινει κρατικο.
Typhoon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 ρε φιλε σοβαρα τωρα.καθεσαι και κανεις προπαγανδα υπερ των διοδιων χωρις να ξερεις τιποτα,απλα κανοντας εικασιες?εχω διαβασει απειρες σελιδες,blog,forum,νομους,εχω μιλησει με νομικους συμβουλους και δικηγορους,καθομαι και εξηγω στο καθενα τι πως και γιατι και μου λες εσυ οτι γουσταρεις διοδια αλλα δε ξερεις τιποτα... αν εισαι ευχαριστημενος που πουλανε,σορρυ ΧΑΡΙΖΟΥΝΕ τη χωρα σε ιδιωτες τοτε τι να σου πω? οτε,δρομοι,λιμανια,αεροδρομια,γηπεδα.συντομα ελτα,δεη και ευδαπ. αλλα τι συζηταμε εσυ μενεις γερμανια... Ρε φίλε εγώ -που δεν ξέρω-στα προηγούμενα posts έχω παραθέσει 2-3 επίσημα έγγραφα. Εσύ που έχεις κάνει όλα αυτά ποστάρεις video στο youtube και δεν ξέρεις τι είναι η οδός ταχείας κυκλοφορίας και τι ισχύει σε αυτή. Οπότε αν ΞΕΡΕΙΣ τι λένε αυτές οι συμβάσεις πες μας, αν δεν ξέρεις, ΔΙΑΒΑΣΕ και πες μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.