Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 αμπαλος=αυτος που δεν εχει μπαλακια,@@ αρα ειναι προσβλητικο.σταματα να κανεις τον κινεζο. καποια δεδομενα που αγνοεις τους δρομους τους συντηρει το ΤΕΟ(ξερεις τι ειναι αραγε?) απο λεφτα που παιρνει απο διοδια που υπηρχαν τοσα χρονια,φορο στα καυσιμα,φορο στα ασφαλιστρα,τελη κυκλοφοριας. το οτι τα τρωει το κρατος αλλου αυτα τα λεφτα πραγματικα χεστηκα,να τα εδινε στο τεο να φτιαξει τους δρομους και οχι να δινει κρατικες και ευρωπαικες επιδοτησεις στους εργολαβους και τις πολυεθνικες,και μετα να μας ζηταει και διοδια. ειναι τοοοοσο δυσκολο να το καταλαβεις δηλαδη? γιατι με την ιδια λογικη,κι εγω που εφτιαξα το πεζοδρομιο εξω απο το σπιτι μου να βαλω διοδια,και οποιος περναει να πληρωνει για να το συντηρω. αν δε του αρεσει να παει να κανει το κυκλο του τετραγωνου!γαμω δεν ειναι η ιδεα μου?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 αμπαλος=αυτος που δεν εχει μπαλακια,@@ αρα ειναι προσβλητικο.σταματα να κανεις τον κινεζο. ή αυτός που δεν ξέρει μπάλα
antonl Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 ή αυτός που δεν ξέρει μπάλα Συνώνυμο του Βύντρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Συνώνυμο του Βύντρα. τώρα βρίζεις...
De@th L0rd Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 ... εσύ δηλ. ζεις τώρα;;;; η συνήθεια στην υποταγή οδηγεί στην υποτέλεια... διάλεξα και είμαι απόλυτα συνεπής με τις αξίες μου ,εσύ; Θα δω πόσο σταθερή θα είσαι όταν οι αξίες σου σε κάνουν να ψωμολυσσάξεις. Έχω βαρεθεί να ακούω την αριστερή κασέτα (όχι ότι η δεξιά είναι καλύτερη). Όσο για προσκυνα κτλ τα ξέρω γιατί κοντά μένω. ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ κάτι. Είμαι υπέρ των αυτοκινητοδρόμων εαν και εφόσον γίνονται όπως πρέπει με την ελάχιστη ζημιά στο περιβάλλον κ με προδιαγραφές. Αλλά άτομα σαν κ σένα πιάνονται από μια κουβέντα και κολλάνε εκεί μέχρι το τέλος του χρόνου. Είσαι υπερβολικά άκαμπτη και νομίζεις πως μόνο οι δικές σου αξίες κ ιδανικά είναι σωστές και οι υπόλοιπες απόψεις είναι πάντα λάθος. Αυτό λέγεται υπεροψία κάτι που είναι αντίθετο με την ιδεολογία σου. Ποιός ζεί και πως. Μερικοί επιλέγουν να ζουν σαν αφεντικά, άλλοι σαν σκλάβοι,και άλλοι να παρασιτούν,δεν υπάρχει ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΙΔΑΝΙΚΟΣ Κ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Τσάμπα καταπονώ το πληκτρολόγιο γράφωντας ΚΚΤΧΒΑΙ
Typhoon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 αμπαλος=αυτος που δεν εχει μπαλακια,@@ αρα ειναι προσβλητικο.σταματα να κανεις τον κινεζο. καποια δεδομενα που αγνοεις τους δρομους τους συντηρει το ΤΕΟ(ξερεις τι ειναι αραγε?) απο λεφτα που παιρνει απο διοδια που υπηρχαν τοσα χρονια,φορο στα καυσιμα,φορο στα ασφαλιστρα,τελη κυκλοφοριας. το οτι τα τρωει το κρατος αλλου αυτα τα λεφτα πραγματικα χεστηκα,να τα εδινε στο τεο να φτιαξει τους δρομους και οχι να δινει κρατικες και ευρωπαικες επιδοτησεις στους εργολαβους και τις πολυεθνικες,και μετα να μας ζηταει και διοδια. ειναι τοοοοσο δυσκολο να το καταλαβεις δηλαδη? γιατι με την ιδια λογικη,κι εγω που εφτιαξα το πεζοδρομιο εξω απο το σπιτι μου να βαλω διοδια,και οποιος περναει να πληρωνει για να το συντηρω. αν δε του αρεσει να παει να κανει το κυκλο του τετραγωνου!γαμω δεν ειναι η ιδεα μου? Άμπαλος στην τρέχουσα σημασία της στη νέα ελληνική αργκό σημαίνει όντως αυτός που δεν ξέρει μπάλα, κατ'επέκταση και με ελάχιστη φαντασία, αυτός που δεν έχει δικαίωμα σε ένα αντικείμενο, ακριβώς όπως ο Βύντρα στο ποδόσφαιρο! Τώρα πως όλοι οι άλλοι το πιάσανε και εσύ όχι... Πέρα από αυτό: http://www.teo.org.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=1&Itemid=2&lang=el Όπως βλέπεις το ΤΕΟ δεν συντηρεί και ούτε συντηρούσε ποτέ τίποτα. Μέχρι πρόσφατα μόνο εισέπρατε διόδια και τώρα είναι υπεύθυνο και για τους ΣΕΑ, κλπ στους δημόσιους αυτοκινητόδρομους. Αυτό επίσης θα μπορούσες να το διαπιστώσεις και αν έβγαινες από το σπίτι σου περιστασιακά, μιας και σε όλες σχεδόν τις λεωφώρους υπάρχουν σε κάποια σημεία ταμπέλες που αναφέρουν ότι η συντήρηση τους γίνεται από το πρωην ΥΠΕΧΩΔΕ (μιας και οι ταμπέλες δεν έχουν αλλάξει με την μετονομασία του υπουργείου). Οπότε πάλι βλακεία έγραψες Είμαι σχετικά σίγουρος ότι δεν επιτρέπεται να φτιάξεις το πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι σου χωρίς άδεια γιατί δεν είναι δικό σου αλλά δημόσιο. Ακόμα και στο σπίτι σου να ήθελες να βάλεις διόδια βέβαια θα μπορούσες αλλά προφανώς δεν θα ερχότανε κανένας και θα έπρεπε να συστήσεις εταιρία για την είσπραξη των διοδίων και διαχείριση των κερδών, πράγμα που δεδομένου ότι δεν ξέρεις τι είναι οδός ταχείας κυκλοφορίας, θα είναι πάνω από τις ικανότητες σου φαντάζομαι. Από την άλλη δοκίμασε το, πιστεύω ότι θα προσφέρεις πολλές ώρες χαράς στους υπαλλήλους της ΔΟΥ που θα έχουν την τύχη να συναναστραφούν μαζί σου
Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Άμπαλος στην τρέχουσα σημασία της στη νέα ελληνική αργκό σημαίνει όντως αυτός που δεν ξέρει μπάλα, κατ'επέκταση και με ελάχιστη φαντασία, αυτός που δεν έχει δικαίωμα σε ένα αντικείμενο, ακριβώς όπως ο Βύντρα στο ποδόσφαιρο! Τώρα πως όλοι οι άλλοι το πιάσανε και εσύ όχι... Πέρα από αυτό: http://www.teo.org.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=1&Itemid=2&lang=el Όπως βλέπεις το ΤΕΟ δεν συντηρεί και ούτε συντηρούσε ποτέ τίποτα. Μέχρι πρόσφατα μόνο εισέπρατε διόδια και τώρα είναι υπεύθυνο και για τους ΣΕΑ, κλπ στους δημόσιους αυτοκινητόδρομους. Αυτό επίσης θα μπορούσες να το διαπιστώσεις και αν έβγαινες από το σπίτι σου περιστασιακά, μιας και σε όλες σχεδόν τις λεωφώρους υπάρχουν σε κάποια σημεία ταμπέλες που αναφέρουν ότι η συντήρηση τους γίνεται από το πρωην ΥΠΕΧΩΔΕ (μιας και οι ταμπέλες δεν έχουν αλλάξει με την μετονομασία του υπουργείου). Οπότε πάλι βλακεία έγραψες Είμαι σχετικά σίγουρος ότι δεν επιτρέπεται να φτιάξεις το πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι σου χωρίς άδεια γιατί δεν είναι δικό σου αλλά δημόσιο. Ακόμα και στο σπίτι σου να ήθελες να βάλεις διόδια βέβαια θα μπορούσες αλλά προφανώς δεν θα ερχότανε κανένας και θα έπρεπε να συστήσεις εταιρία για την είσπραξη των διοδίων και διαχείριση των κερδών, πράγμα που δεδομένου ότι δεν ξέρεις τι είναι οδός ταχείας κυκλοφορίας, θα είναι πάνω από τις ικανότητες σου φαντάζομαι. Από την άλλη δοκίμασε το, πιστεύω ότι θα προσφέρεις πολλές ώρες χαράς στους υπαλλήλους της ΔΟΥ που θα έχουν την τύχη να συναναστραφούν μαζί σου Το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας ιδρύθηκε το 1927. Σκοπός της ίδρυσης του ήταν η κατασκευή και συντήρηση των εθνικών οδών μέσω των εσόδων που προέρχονταν από εισφορές για τη χρήση των Εθνικών οδών. EPIC FAIL οσο για το πεζοδρομιο 1.ειναι δημοσιο 2.ο δημος σε υποχρεωνει να το φτιαξεις αν εχεις χτισει σπιτι εκτος κι αν εχεις βυσμα δημαρχο,η εχει εκλογες και το φτιαχνει αυτος. 3.οσο δημοσιοι ειναι οι δρομοι αλλο τοσο ειναι και το πεζοδρομιο ιδιωτικος δρομος ειναι αυτος που ειναι μεσα στο οικοπεδο σου. αντιστοιχα προβληματα με τα διοδια ειναι τα παρκιγκ και οι παρκαδοροι στα club. χρησιμοποιουν και εκμεταλλευονται δημοσιους δρομους για να εισπρατουν λεφτα. η διαφορα με τα διοδια ειναι οτι τα τελευταια κοβουν αποδειξη
Typhoon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 EPIC FAIL οσο για το πεζοδρομιο 1.ειναι δημοσιο 2.ο δημος σε υποχρεωνει να το φτιαξεις αν εχεις χτισει σπιτι εκτος κι αν εχεις βυσμα δημαρχο,η εχει εκλογες και το φτιαχνει αυτος. 3.οσο δημοσιοι ειναι οι δρομοι αλλο τοσο ειναι και το πεζοδρομιο ιδιωτικος δρομος ειναι αυτος που ειναι μεσα στο οικοπεδο σου. αντιστοιχα προβληματα με τα διοδια ειναι τα παρκιγκ και οι παρκαδοροι στα club. χρησιμοποιουν και εκμεταλλευονται δημοσιους δρομους για να εισπρατουν λεφτα. η διαφορα με τα διοδια ειναι οτι τα τελευταια κοβουν αποδειξη Των εθνικών οδών ρε φίλε, όχι της Βουλιαγμένης, για όνομα... Επίσης όπως θα δεις και στο χάρτη του site τα μόνα διόδια που ανήκουν πια στο ΤΕΟ είναι των Μαλγάρων και της σήραγγας του Ακτίου. Και εν τέλει το σύστημα δεν είναι διαφορετικό, πριν πληρώναμε στο ΤΕΟ, τώρα πληρώνουμε σε ιδιώτες. Τώρα έχουμε και δρόμους (ή θα έχουμε τουλάχιστον όταν φτιαχτούν όλοι). Τώρα για το πεζοδρόμιο, το θέμα είναι ότι είναι δημόσιο και συνεπώς δεν σου ανήκει για να του βάλεις διόδια. Για τους παρκαδόρους προφανώς έχεις δίκαιο, αλλά όπως σου έχω πει ίσα με 5 φορές παραπάνω δεν μιλάμε στο thread για αυτό, αλλά για τα διόδια στους αυτοκινητόδρομους που κατασκευάζονται με παραχώρηση. Εστίασε!
Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 πριν ειπες οτι το ΤΕΟ δεν συντηρουσε τιποτα! τωρα αλλαξες γνωμη!
Erwdios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 YΓ: Απλώς για να βλέπουμε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο μονόπλευρα: http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231056547 Σοβαρά μιλάμε? Έπρεπε να το γράφει η σύμβαση παραχώρησης έργου ότι οι ανάπηροι θα διέρχονται δωρεάν από τα διόδια? Δηλαδή αν δεν υπήρχε νόμος που το προβλέπει, θα πλήρωναν κανονικά? Και καλά, κράτος δεν υπάρχει, όλοι αυτοί οι νταβατζήδες των δρόμων, δεν σκέφτονται ότι προκαλούν και κάποια μέρα θα τρέχουν να κρυφτούν? Αναρωτήθηκε κανείς αν τα 4 μύρια πρόβατα που στιβάζονται στις ουρές των διοδίων σε κάθε μεγάλη έξοδο, επαναστατήσουν, που θα τρέχει να κρυφτεί ο βοσκός τους? Και τα έσοδα από τα διόδια που πλήρωνα τόσα χρόνια για συντήρηση του οδικού δικτύου (έστω και με το "χαμηλό" τίμημα του 1,40) που πήγαν? Να υποθέσω ότι έγιναν νέοι σταθμοί διοδίων έτσι?
Typhoon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 πριν ειπες οτι το ΤΕΟ δεν συντηρουσε τιποτα!τωρα αλλαξες γνωμη! Γιατί μιλούσαμε για λεωφώρους και τοπικό οδικό δίκτυο. Μη το ψειρίζεις δίκαιο δεν έχεις. Άλλωστε όπως σου είπα τι διαφορά έχει το να πληρώνεις στο ΤΕΟ, τι σε έναν ιδιώτη. @Erwdios: Προφανώς πρέπει να το γράφει. Φαντάζομαι ότι στη σύμβαση υπάρχει μια διατύπωση του στυλ: "Όλα τα οχήματα υποχρεούνται να καταβάλουν το αντίτιμο, κλπ, κλπ...", συνεπώς πρέπει παρακάτω να υπάρχει παράγραφος που να εξαιρεί κάποιες κατηγορίες οχημάτων. Τίποτα δεν εννοείτε σε έναν νόμο, αλλιώς δημιουργούνται παραξηγήσεις.
Erwdios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 @Erwdios: Προφανώς πρέπει να το γράφει. Φαντάζομαι ότι στη σύμβαση υπάρχει μια διατύπωση του στυλ: "Όλα τα οχήματα υποχρεούνται να καταβάλουν το αντίτιμο, κλπ, κλπ...", συνεπώς πρέπει παρακάτω να υπάρχει παράγραφος που να εξαιρεί κάποιες κατηγορίες οχημάτων. Τίποτα δεν εννοείτε σε έναν νόμο, αλλιώς δημιουργούνται παραξηγήσεις. Άλλο λέω εγώ. Ας πούμε ότι με το κράτος τα έχεις πλακάκια, γιατί μαζί τα τσεπώνετε και κοροιδεύετε τον κοσμάκη, δεν σκέφτηκες ότι τους ανάπηρους, σαν εταιρεία, θα πρέπει να τους εξαιρέσεις από μόνος σου, σε μία κίνηση κοινωνικής ευαισθησίας?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Και καλά, κράτος δεν υπάρχει, όλοι αυτοί οι νταβατζήδες των δρόμων, δεν σκέφτονται ότι προκαλούν και κάποια μέρα θα τρέχουν να κρυφτούν? Αναρωτήθηκε κανείς αν τα 4 μύρια πρόβατα που στιβάζονται στις ουρές των διοδίων σε κάθε μεγάλη έξοδο, επαναστατήσουν, που θα τρέχει να κρυφτεί ο βοσκός τους? Ευσεβείς πόθοι..
Typhoon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Άλλο λέω εγώ. Ας πούμε ότι με το κράτος τα έχεις πλακάκια, γιατί μαζί τα τσεπώνετε και κοροιδεύετε τον κοσμάκη, δεν σκέφτηκες ότι τους ανάπηρους, σαν εταιρεία, θα πρέπει να τους εξαιρέσεις από μόνος σου, σε μία κίνηση κοινωνικής ευαισθησίας? Σε αυτό συμφωνώ 100%, θα ήταν μια αυτονόητη πολιτική στα πλαίσια επίδειξης μιας κάποιας κοινωνικής ευαισθησίας.
Erwdios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Ευσεβείς πόθοι.. Καλά, 2-3 χρονάκια ακόμα στο ΔΝΤ και θα δεις τους πόθους. Σε αυτό συμφωνώ 100%, θα ήταν μια αυτονόητη πολιτική στα πλαίσια επίδειξης μιας κάποιας κοινωνικής ευαισθησίας. Στην οποία δεν προχώρησαν ποτέ όμως και τα τσέπωναν και από τους ανάπηρους. Να τους τα φάνε οι γιατροί λοιπόν, που έλεγε κι ο Μπέζος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.