Προς το περιεχόμενο

Pc με μεγάλες δυνατότητες.

randy1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Θα ήθελα ένα καλό pc για απαιτιτικές εφαρμογές (ΑDOBE SUITE) και τρελό gaming. Επίσης blu-ray ταινίες. Μπορείτε να μου προτείνετε μια σύνθεση?:P

Δημοσ.
πόσα χρήματα είναι το μπάτζετ σου;Δεν μπορεί κανένας να σου προτείνει στα τυφλά χωρίς να ξέρει πόσα διαθέτεις.

Μπορώ να διαθέσω μέχρι 3000Ε όχι ότι θέλω κάατι με 3000. Κάτι όμως που να μην έχει κανένα πρόβλημα και να μην ζορίζτεται με τίποτα.

Δημοσ.

3000 συστημα που ουτως η αλλως μετα απο 3 χρονια θα εχει απαξιωθει?Τελος παντων!

Εκτος απο Gaming με τι αλλο ασχολεισαι?Επισης θελεις οθονες πληκτρολογια ηχεια ή μιλαμε μονο για κουτι?

Δημοσ.

είπε απλά πόσα μπορεί να διαθέσει, δεν είναι ανάγκη να το τερματίσουμε στα 3k

πάντως μπορείς να κοιτάξεις και άλλα θέματα στο insomnia / αναβάθμιση πιστεύω που έχουν φτιαχτεί πολύ δυνατά μηχανήματα και με σχετικά χαμηλότερο budget

Δημοσ.
αμα θέλει το παιδί να δώσει 3000 να τα δώσει :) προτείνω 5970 ι7 extreme και 12 gb ram τουλάχιστον

ολουσ τους extreme επεξεργαστες τους θεωρω τζαμπα λεφτα 3000 ευρω εναι παρα πολλα σ εχω ενα συστημα με τα μισα λεφτα π δεν προκειται ν σε προδωσει.

nonameeq.jpg

αν θες δινεις παραπανω και περνεις μεγαλυτερο ssd και μια ψυχτρα κ εισαι κομπλε

Δημοσ.
Περίμενε λίγες μέρες ακόμα, βγαίνει ο ι7 980Χ στα 999 Ε. Μην χάσεις τέτοια ευκαιρία...!

Φυσικά τέτοια χρυσή ευκαιρία μην πάει χαμένη . Και να δω σε ποιες εφαρμογές θα τον αξιοποιήσει ...

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ πολλά προγράμματα. Την Adobe Suite Master Collection το AutoCAD, Cubase, ProTools και πολλά άλλα. Το πρόβλημα το βλέπω όταν τα έχω ανοιχτά σχεδόν όλα μαζί. Και αυτό θέλω να αποφύγω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...