Wild_Wind8 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Επομένως αν κατάλαβα καλά από αυτά που διαβάζω εδώ, δεν αξίζουν κι ιδιαίτερα τα elearning προγράμματα. Δεν διάβασα κανένα σχόλιο ενθουσιασμένου φοιτητή, αλλά μάλλον σχόλια δυσαρέσκειας. Κρίμα κ σκεφτόμουν να γραφτώ στο data analysis ή ηχοληψία.. oh well Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από Wild_Wind8
georgiadp Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα και από μένα... εγώ σκέφτομαι να γραφτώ ή στο business coaching ή στο Certificate in coaching. Υπάρχει κάποιος να ξέρει κάτι? Να έχει εμπειρία? Δεν με ενδιαφέρει για το χαρτί.. αλλά για τις γνώσεις - τεχνικές... γι'αυτό φοβάμαι μην απογοητευτω.. μην είναι αερολογίες κ χάσω και το χρόνο μ και τα χρήματα μου.. Ευχαριστώ προκαταβολικά
npapav Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα! Θα ήθελα νου πείτε εάν κάποιος έχει παρακολουθήσει το παρακάτω σεμινάριο; αξίζει; https://elearningekpa.gr/courses/web-developer ευχαριστώ!
gousias Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Έκανα αίτηση σε σχετικό πρόγραμμα με τον επαγγελματικό χώρο μου και ενώ στις απαιτήσεις για αποδοχή είχε: ή απόφοιτος τριτοβάθμιας ή απόφοιτος δευτεροβάθμιας με συναφή στο αντικείμενο εργασιακή εμπειρία Τελευταία μέρα την Παρασκευή απόγευμα μου στέλνουν ένα ψυχρό email χωρίς καν να αναφέρουν το όνομα μου ούτε και τους λόγους (μόνο ότι δεν πληρώ τις προυποθεσεις) ότι απορρίπτομαι από την αρμόδια επιτροπή. (Μόνο ένα αξιότιμε κύριε / αξιότιμη κυρία) Αμέσως απάντησα με ευγενικό ύφος ζητώντας να μου αιτιολογήσουν την απόρριψη. Θελω να ρωτήσω αν το elearning του ΕΚΠΑ είναι το ίδιο το ΑΕΙ και αν φυσικά υπόκειται σε νομοθεσία, κανόνες που να διέπονται από τουλάχιστον διαύγεια και ισονομία και αν μη τι άλλο να ελέγχονται από αυτό το Κράτος; Δίνουν κάπου λόγο ή κάνουν ό,τι γουστάρουν; Μπορεί η κάθε επιτροπή να κάνει “face control” λες και είμαστε σε κάποιας εποχής τα after night clubs; Επεξ/σία 25 Μαΐου 2020 από gousias
gousias Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Να προσθέσω ότι στο τέλος του email τους, ανέφεραν «για οποιαδήποτε διευκρίνιση/απορία καλέστε στο τάδε τηλέφωνο», άρα μιλάμε για απόλυτη διαύγεια, νομιμότητα αφού δεν τολμούν και ούτε βλέπω να απαντούν γραπτώς! Ζήτω η MAFIA!
g5080 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα, Θα ήθελα και γω μία γνώμη για το e-learning του ΕΚΠΑ και συγκεκριμένα για τα μαθήματα τομέα Κινηματογράφος-Θέατρο. Θα ενδιαφερόμουν γενικά για αυτά τα μαθήματα ή συγκεκριμένα για το μάθημα γραφής (https://elearningekpa.gr/courses/kinhmatografikh-grafh-afhghsh-kai-yfos). Δεν το χρειάζομαι για κάποιο ειδικό σκοπό αναγνώρισης αλλά θα με ενδιέφερε σαν γνώσεις.
Scholar76 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα και από μένα παιδιά! Πριν 4 εβδομάδες ξεκίνησα 2 σεμινάρια δημιουργικής γραφής στο ΕΚΠΑ, και σήμερα ζήτησα να ακυρώσουν την εγγραφή μου και στα 2. Και στα 2 σεμινάρια κάθε εβδομάδα είχες εξετάσεις και ασκήσεις. Στο 1ο, εδω και 4 εβδομάδες, αν και έχω καταθέσει τις εργασίες και τις εξετάσεις, δεν έχω λάβει καμια ανατροφοδότηση, και ο εισηγητής με πάει από την μια εβδομάδα στην άλλη (ανταλλαγή τουλάχιστον 4 email μέσω της πλατφόρμας). Το τραγικό είναι ότι οι ασκήσεις / εργασίες, έχουν προαπαιτούμενο να έχεις ενσωματώσει τα σχόλια του εισηγητή από την προηγούμενη εξέταση, που τελικά ποτέ δεν έλαβα. Στο 2ο, αν και έλαβα απαντήσεις και βαθμολόγηση για όλες τις εξετάσεις που έχω κάνει μέχρι τώρα, η ανατροφοδότηση που έλαβα, ειδικά για μια αρκετά εκτενή εργασίας στην οποία είχαμε να αναλύσουμε 6 αποσπάσματα, ήταν το λιγότερο απαράδεκτη (1 πρόταση που έλεγε μόνο να είμαι πιο αναλυτικός, χωρίς να εξηγεί τι δεν δούλεψε ανά απόσπασμα). Όταν τόλμησα να ζητήσω διευκρινήσεις από την εισηγήτρια, η απάντηση που έλαβα ήταν απλά απαράδεκτη (τύπου «από ενήλικες που εκπαιδεύονται εξ αποστάσεως, περιμένω να μαθαίνουν μόνοι τους απο τα λάθη τους», όπως και «η εκπαίδευση μου δεν περιέχει απαντήσεις-λυσάρια» σε ερώτηση του τι δεν δούλεψε στις αναλύσεις που έκανα ανά απόσπασμα). Για ένα κόστος 475 ευρώ το κάθε σεμινάριο, θα περίμενα περισσότερα. Βίντεο δεν υπάρχουν, επικοινωνία με τον εκπαιδευτή σχεδόν ανύπαρκτη, και αν τολμίσεις να ζητήσεις διευκρινήσεις σε μειώνουν και σε προσβάλλουν… το μόνο που υπάρχει είναι ένα ΟΚ έντυπο υλικό, το οποίο, αν έχεις ασχοληθεί έστω και λίγο με το αντικείμενο, θα σου φανεί αδιάφορο και ελλιπές. Τρομερή απογοήτευση… θα πρότεινα να κοιτάξετε αλλού, καθώς υπάρχουν τόσα άλλα σεμινάρια που μπορείτε να κάνετε σε καλύτερες τιμές και με καλύτερο εκπαιδευτικό μοντέλο. Κατα τ’ αλλα οι ISO πιστοποιήσεις τους μάραναν. Υ.Γ. Και επειδή προβλέπω να μην παίρνω τα λεφτά μου πίσω, πόσο μάλλον να μου απαντήσουν στα email μου, προετοιμάζομαι ήδη για το πως θα κινηθώ…ΜΑΚΡΙΑ και παλι ΜΑΚΡΙΑ 1 1
Souls33k Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Στις 29/10/2021 στις 12:09 ΠΜ, Scholar76 είπε Τρομερή απογοήτευση… θα πρότεινα να κοιτάξετε αλλού, καθώς υπάρχουν τόσα άλλα σεμινάρια που μπορείτε να κάνετε σε καλύτερες τιμές και με καλύτερο εκπαιδευτικό μοντέλο. Από το "αλλού" θα απέκλεια επίσης τα elearning προγράμματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), μιας και είχα πρόσφατα σχεδόν την ίδια εμπειρία σε πρόγραμμα που κόστιζε 4ψήφιο ποσό. Έκαναν μήνες να βαθμολογήσουν τις εργασίες που υπέβαλα, σε σχετικά emails προς εισηγητή με διευκρινιστικές ερωτήσεις δεν έλαβα ποτέ απάντηση, μεγάλο μέρος του εκπαιδευτικού υλικού ήταν πολύ πρόχειρα οργανωμένο (κοινώς τσαπατσουλιές), γενικότερα ήταν ο ορισμός της "αρπαχτής". Και είναι κρίμα γιατί αφενός είναι εποχές που δεν βγαίνουν καθόλου εύκολα τα δίδακτρα που ζητούν, αφετέρου όταν δεν υπάρχει και το ανάλογο αντίκρυσμα για αυτό το ύψος των διδάκτρων τότε αμαυρώνεται η ίδια η φήμη και η αξιοπιστία των πανεπιστημίων. "Μακριά και πάλι μακριά" κι από μένα λοιπόν τα elearning των συγκεκριμένων πανεπιστημίων, και λυπάμαι πραγματικά που το λέω. 1
dvlsakos Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Καλησπέρα , ξέρει κάνεις αν αξίζουν τα σεμινάρια του ΕΚΠΑ και συγκεκριμένα το Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας ? είμαι προς στα 35 και εργάζομαι σε νοσοκομείο ως διοικητικο προσωπικο γραμματειακά κλπ. και σκεφτόμουν να το παρακολουθήσω μήπως με βοηθήσει σε εξέλιξη το συγκεκριμένο. γενικά το εκπα βλέπω σε κριτικές στο fb που το κράζουν και προβληματίζομαι λιγο.. Οποίος εχει κάποια εμπειρία θα βοηθούσε
Mourdion Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Στις 12/5/2014 στις 9:31 ΜΜ, celarg είπε Αν θες τη γνώμη μου, και τα δύο αντικείμενα είναι ενδιαφέροντα. Εξαρτάται πάντα από το τι σου αρέσει και πως περιμένεις να σε βοηθήσει ένα τέτοιο πρόγραμμα επαγγελματικά. Έχω παρακολουθήσει κι εγώ ένα πρόγραμμα elearning στο ΕΚΠΑ και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Απαιτητικό, αλλά εν τέλει άξιζε τον κόπο. Ελπίζω να βοήθησα. Καλησπέρα, Θα βοηθούσε πολύ να μου πεις για την διαδικασία εξέτασης. Αυτά τα τεστ είναι κάθε εβδομάδα από ότι είδα. Μόλις ξεκίνησα και δεν ξέρω τι με περιμένει.. γενικώς είναι δύσκολα;,Σ/Λ και πολλαπλής με live επιτήρηση ; Μια περιγραφή της δικής σου εμπειρίας.. ευχαριστώ ..
gousias Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καταθέτοντας και τη δική μου εμπειρία, τόσο από ΕΚΠΑ όσο και στο ΟΠΑ, καταλήγω για εμένα, ότι δεν έχουν καμία αξία-αν όχι ελάχιστη-αυτά τα "πιστοποιητικά"! Του ΕΚΠΑ είναι ευκολότερα από ΟΠΑ ως προς τον τρόπο υλοποίησης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα τελευταία είναι καλύτερα. Επίσης, τα συστήματα ECVET δεν έχουν καμία αναγνώριση, όπως και γενικότερα αυτά τα πιστοποιητικά, τουλάχιστον στο δημόσιο τομέα σίγουρα! Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από gousias
Mourdion Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Στις 29/5/2023 στις 10:47 ΜΜ, gousias είπε Καταθέτοντας και τη δική μου εμπειρία, τόσο από ΕΚΠΑ όσο και στο ΟΠΑ, καταλήγω για εμένα, ότι δεν έχουν καμία αξία-αν όχι ελάχιστη-αυτά τα "πιστοποιητικά"! Του ΕΚΠΑ είναι ευκολότερα από ΟΠΑ ως προς τον τρόπο υλοποίησης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα τελευταία είναι καλύτερα. Επίσης, τα συστήματα ECVET δεν έχουν καμία αναγνώριση, όπως και γενικότερα αυτά τα πιστοποιητικά, τουλάχιστον στο δημόσιο τομέα σίγουρα! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα πολύ -δυστυχώς- ήθελα να έχω μια σφαιρική γνώση γύρω από το αντικείμενο που επέλεξα να ασχοληθώ. Σαν πρώτη εμπειρία στο εβδομαδιαίο τεστ οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν αρκετά εύκολο....ίσως τουλάχιστον να αποκτήσω κάποιες θεωρητικές βασεις-γνώσεις και να ψαχτώ κάπου αλλού για περαιτέρω εξειδίκευση μετά το πέρας του προγράμματος αυτού...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα