Nameless Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Καλημέρα παιδιά, ήθελα να μάθω αν κάποιος ή κάποια έχει εμπειρία από τα Προγράμματα Συμπληρωματικής, εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης του ΚΕΚ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) (http://elearn.elke.uoa.gr/elearn/). Αν τα έχει παρακολουθήσει κάποιος/α, αν πρακτικά είναι χρήσιμα, αν αναγνωρίζονται αποδεδειγμένα από ιδιωτικούς ή δημόσιους φορείς. Θα ήθελα να μάθω γιατί με δέχτηκαν σ' ένα από τα προγράμματα κι αναρωτιέμαι αν αξίζει να το πληρώσω. Ευχαριστώ
NeTd4mN Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Καλημέρα, παρακολούθησα στο ΕΜΠ e-learning για Flash cs4. Το σίγουρο είναι ότι θα μάθεις (φυσικά πάντα αν ασχοληθείς κι εσύ), τώρα το χαρτί πόσο αναγνωρίζεται δεν ξέρω.
AlexNet Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δεν γνώριζα καν οτι υπάρχουν αυτά τα προγράμματα. Κανείς που έχει περισσότερες πληροφορίες;
isay Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Το χαρτί δεν αναγνωρίζεται (μοριοδότηση) αλλά είναι μια βεβαίωση ότι παρακολούθησες το σεμινάριο. Πρέπει να ασχοληθείς. 1
Nameless Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, αν υπάρχει κάτι άλλο ευπρόσδεκτο
Costakiss Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Παρότι το topic είναι ανενεργό από το '10, ποστάρω εδώ, ελπίζοντας να ακούσω γνώμες. Υπάρχει κάποιος που παρακολούθησε κάποιο πρόγραμμα του elearning του ΕΚΠΑ το τελευταίο καιρό; Σκέφτομαι να συμμετάσχω στο πρόγραμμα "Marketing and Communication Management" ή στο Business Administration, αλλά αν κάποιος μπορει να με βοηθησει στην επιλογή θα ήταν χρήσιμο. Το καλό είναι πως και τα 2 προγράμματα δίνουν υποτροφία με βαση τη βαθμολογία που θα βγάλεις στο τέλος. Anyway, το θέμα μου είναι ποιο απ τα δύο να επιλέξω. Η αλήθεια είναι πως θα επιλεξω κατι απο ΕΚΠΑ σίγουρα αφου θεωρειται το κορυφαίο για elearning στην Ελλάδα (λογικό εδώ που τα λέμε). Το background μου είναι ΟΔΕ (οργανωση διοικηση επιχειρησεων) και σκοπός μου ειναι να ενισχυσω λιγο το βιογραφικο μου. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. Thanks! 1
cJay Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Και τα δυο στα οποία αναφέρεσαι ξέρω οτι γίνονται χρόνια. Περαιτέρω δε μπορώ να σε βοηθήσω. Κοίτα τι σε ενδιαφέρει περισσότερο. Εκτός των υποτροφιών παίζουν και εκπτώσεις, το κοίταζα πρόσφατα.
celarg Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αν θες τη γνώμη μου, και τα δύο αντικείμενα είναι ενδιαφέροντα. Εξαρτάται πάντα από το τι σου αρέσει και πως περιμένεις να σε βοηθήσει ένα τέτοιο πρόγραμμα επαγγελματικά. Έχω παρακολουθήσει κι εγώ ένα πρόγραμμα elearning στο ΕΚΠΑ και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Απαιτητικό, αλλά εν τέλει άξιζε τον κόπο. Ελπίζω να βοήθησα. 1
LosV Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Καλησπερα. Εχω τελειωσει πληροφορικη στο Εκπα. Αξιζει να παρακολουθησω σεμιναρια του προγραμματος e-learning; Σκεφτομαι να εξελιξω τις γνωσεις μου στην java.
plouto_1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 paidia to programma tou einai gia to p*&^% kanw glwssa prwgramatismou R kana 3 mhno kostise 420e logo kartas newn gia na mou stelnoun metafrasmeno wikipedia to opoio to exei kai san phgh.epishs ekana python sto απθ to opoio einai para polu kalo sas to sunistw kai kostise kai mono 60e. uparxoun kai adistoixa programmata tou ekswterikou pio fthina k apo panepistimia megaluterou kurous.tha ithela na prosthesw to site tous einai les k einai apo ti dekaetia tou 90 kai polu dusxristo k dn exw mathei na grafw protash sthn R enw stou απθ apo ti prwth mera....petama xrimatwn lupamai polu apla theloun na fane leuta!!!!!!!!!! 1 1
darkmatinee Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Ξεθάβω το νήμα για να ρωτήσω αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία στα προγράμματα e-learning του ΕΚΠΑ. Ενδιαφέρομαι για το πρόγραμμα του Data Analyst (https://elearn.elke.uoa.gr/show_programs.php?catID=all&prID=772) και θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη.
paraske Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Στις 12/5/2014 στις 9:31 ΜΜ, celarg είπε Αν θες τη γνώμη μου, και τα δύο αντικείμενα είναι ενδιαφέροντα. Εξαρτάται πάντα από το τι σου αρέσει και πως περιμένεις να σε βοηθήσει ένα τέτοιο πρόγραμμα επαγγελματικά. Έχω παρακολουθήσει κι εγώ ένα πρόγραμμα elearning στο ΕΚΠΑ και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Απαιτητικό, αλλά εν τέλει άξιζε τον κόπο. Ελπίζω να βοήθησα. γεια σου!!! επειδη κ γω να παρακολουθησω στο εκπα επιμορφωση στην ψυχοθεραπεια θεωρια κ πραξη, πιστευεις οτι αξιζει; σε ευχαριστω. Φιλολογος τελειωσα στο απθ απλα τωρα παρακολουθω σεμιναριο στη σχολικη ψυχολογια. Η επιμορφωση στο εκπα μετραν ή στον δημοσιο ή ιδιωτικο τομεα; Στις 9/12/2018 στις 8:13 ΜΜ, darkmatinee είπε Ξεθάβω το νήμα για να ρωτήσω αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία στα προγράμματα e-learning του ΕΚΠΑ. Ενδιαφέρομαι για το πρόγραμμα του Data Analyst (https://elearn.elke.uoa.gr/show_programs.php?catID=all&prID=772) και θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη. και γω θελω να συμμετεχω στο προγραμμα εκπα εξ αποστασεως! αξιζει; ευχαριστω
paraske Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 <<https://elearningekpa.gr/courses/psuxotherapeia-thewria-kai-praksh>> ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ? ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ? ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΦΟΡΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΣΤΟ ΕΚΠΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ!!!!
Biasoile Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Γεια σας εγω τελείωσα στο εκπα e learning οργάνωση κ διοίκηση ξενοδοχειακών κ τουριστικών μονάδων διαρκείας 12 μηνών 437 ωρών . Μετανάστευσα στην Ελβετία .... και προσπάθησα να εργαστώ σε ξενοδοχεία ως ρεσεψιονίστ η κάτι σχετικό αφού γνωρίζω άπταιστα γερμανικά ( ήμουν στην κεντρική γερμανόφωνη Ελβετία) το αποτέλεσμα είναι ότι εκεί τουλάχιστον δεν το αναγνωρίζουν συγκεκριμένα δεν αναγνωριζουν τίποτα το οποίο δεν σπούδασες η έμαθες εκεί ... γιαυτο έχετε το υπόψιν σας για αυτό το κράτος...
eftihiak Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Στις 15/3/2019 στις 5:22 ΜΜ, Biasoile είπε Γεια σας εγω τελείωσα στο εκπα e learning οργάνωση κ διοίκηση ξενοδοχειακών κ τουριστικών μονάδων διαρκείας 12 μηνών 437 ωρών . Μετανάστευσα στην Ελβετία .... και προσπάθησα να εργαστώ σε ξενοδοχεία ως ρεσεψιονίστ η κάτι σχετικό αφού γνωρίζω άπταιστα γερμανικά ( ήμουν στην κεντρική γερμανόφωνη Ελβετία) το αποτέλεσμα είναι ότι εκεί τουλάχιστον δεν το αναγνωρίζουν συγκεκριμένα δεν αναγνωριζουν τίποτα το οποίο δεν σπούδασες η έμαθες εκεί ... γιαυτο έχετε το υπόψιν σας για αυτό το κράτος... Καλησπέρα!!! το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρακολουθώ κι εγω μου εχει μείνει το τελευταίο μάθημα.. Γενικά τι γνώμη έχεις άξιζε το κόπο το χρόνο και τα χρήματα που αφιέρωσες? Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που τελείωσε το συγκεκριμένο πρόγραμμα γτ κι εγω δεν εχω καταλήξει ακόμη αν άξιζε ή όχι τελικά.. Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα