Chief90 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 καλησπέρα Έχω το εξής πρόβλημα. Μετά από περίπου μισής ώρας gaming στο gta iv συνήθως βγάζει κάποιο σφάλμα και με πετάει στα windows(μπορεί να το κάνει και μετά από 4 ώρες) .εκτός αυτού στον firefox η στον amd overdride η και στο msn(μάλλον όπου βλέπει flash) βγάζει antifacts μετα το σφαλμα στο game .Το πρόβλημα δημιουργήθηκε τις 3 τελευταίες μέρες(Το μονό π έχω εγκαταστήσει είναι κτ updates των windows αυτές τις μέρες) και το έχω παρατηρήσει μόνο στο gta.Που μπορεί να οφείλετε? Το pc που έχω φαίνεται στην υπογραφή μου .Τα windows που έχω είναι τα 7 46bit.(και catalyst 10.2) Τα temps cpu και gpu είναι φυσιολογικά για cpu id 39 full 55 για gpu id 38 full 58-65 Επίσης έχω παρατηρήσει ότι κρασαρει και ο ήχος
Themos3 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Αν παιζεις καποιο αλλο παιχνιδι δε σου κρασαρει?Κρασαρει αποκλειστικα κ μονο στο gta?Αν ναι τοτε κατα 99% ειναι προβλημα software.
Chief90 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Αν παιζεις καποιο αλλο παιχνιδι δε σου κρασαρει?Κρασαρει αποκλειστικα κ μονο στο gta?Αν ναι τοτε κατα 99% ειναι προβλημα software. με το crycis δεν εχω προβλημα..αλλα οταν βγαλει το σφαλμα στο gta δεν μπορω να ανοιξω tpt αλλο απο game.
cabdik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 επειδη βλεπω οτι εισαι overclockαρισμενος, εχεις δοκιμασει σε default να δεις αν στο κανει?
Chief90 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 επειδη βλεπω οτι εισαι overclockαρισμενος, εχεις δοκιμασει σε default να δεις αν στο κανει? ειναι stable τεσταρισμένο με το intelburntest sto max.δλδ ο cpu (μονο ο cpu είναι clocked)δεν εχει προβλημα.Γιατι να εχει στο gta?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.