zoug100 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 γεια σας.θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι αν ξερετε.εχω το εξης προβλημα.εδω και λιγο καιρο οταν παω να αναψω το pc αυτο παει να ξεκινησει αλλα μολις περναει ενα δευτερολεπτο σβηνει.αφοτου σβησω το πολυπριζο και επαναλαβω περιπου 5 με 7 φορες το pc αναβει κανονικα.δοκιμασα σημερα το τροφοδοτικο απο το pc ενος φιλου μου και αναβε κανονικοτατα το pc μου.αρα το προβλημα ειναι στο τροφοδοτικο μου.σας το αναφερω αυτο για να αποκλεισουμε αλλο προβλημα. επειδη το pc μου ειναι παλιο αρκετα (8 ετων) και επειδη δεν παιζει φραγκο αυτη την εποχη να σας ρωτησω το εξης γιατι δεν ξερω και πολλα.το τροφοδοτικο καταρχας ειναι 300 Watt.για να παιρνει μπρος το pc εστω και μετα απο πολλες προσπαθειες μηπως παιζει να ειναι κανενας πυκνωτης χαλασμενος?εννοω αν το παω σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα στην γειτονια μου και του εξηγησω το προβλημα λετε να μπορει να το φτιαξει με λιγα λεφτα? απλα ρωταω γιατι το pc ειναι παλιο και δεν θελω να δωσω λεφτα για να παρω καινουργιο τροφοδοτικο γιατι το pc κοστιζει πιο λιγα απο ενα καινουργιο τροφοδοτικο. μηπως ξερετε επισης αν παω σε κανενα μεγαλο καταστημα οπως το πλαισιο η το multirama να εχουν κανενα μεταχειρισμενο να μου δωσουν? ή παιζει να μου το φτιαξει ο ηλεκτρονικος?γιατι οπως σας ειπα δεν ειναι οτι εχει καει εντελως αλλα αναβει μετα απο πολλες προσπαθειες.αλλα δεν το κοβω να εχει πολυ ζωη.οποιος φιλος που γνωριζει απο ηλεκτρονικα ας δωσει καμια ιδεα καθοτι μας εχει η οικονομικη κριση και δεν παιζει σαλιο.και ειδικα για ενα τοσο παλιο pc δεν θελω να χαλασω πολλα λεφτα. :) Ευχαριστω που ακουσατε τον πονο μου!!!
liopyr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Πάρε ένα του κιλού και όσο σε βγάλει. Δεν νομίζω κάποιος να σου πάρει λιγότερα να σου φτιάξει αυτό που έχεις ήδη.
zoug100 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Πάρε ένα του κιλού και όσο σε βγάλει. Δεν νομίζω κάποιος να σου πάρει λιγότερα να σου φτιάξει αυτό που έχεις ήδη. ευχαριστω φιλε liopyr.ειδα και στο eshop αυτο εδω το τροφοδοτικο με 14 ευρω.φτηνιαρικο μεν αλλα δεν θελω να δωσω και πολλα λεφτα για ενα παλιο pc σαν το δικο μου.παιζει επειδη ειναι τοσο φτηνο το τροφοδοτικο να μου καψει κανενα αλλο εξαρτημα?
liopyr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 E, τα πάντα παίζουν, ακόμα και αν έχεις ακριβό psu με ένα κάρο protections. Από την στιγμή που μιλάμε για τόσο παλιό σύστημα όμως, το πιθανότερο είναι να προλάβει κάτι άλλο να σε προδώσει πριν το psu...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.