eliasbbl Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Προσπαθω να φορμαρω εξωτερικο σκληρο στα win7 με την εντολη cmd > format /FS:FAT32 K:(οπου Κ ονομα εξωτερικου σκληρου) αλλα μου βγαζει το μηνυμα:" Εισαγετε την τρεχουσα ετικετα για την μοναδα Κ:" ,και οταν δινω ενα γραμα(οποιοδηποτε και να δωσω),μου βγαζει: Mια εσφαλμενη ετικετα τομου καταχωρηθηκε σε αυτη την μοναδα δισκου! Μπορει κανεις να με βοηθησει η να μου πει ενα τροπο να φορμαρω το δισκο στα windows 7?
dhmak Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μία εικόνα = 1000 λέξεις, πόσο μάλλον 3 για δοκίμασε αυτο εδώ, μπορεί να σου κάνει αλλιώς ψάξε για κάποιο άλλο πρόγραμμα.
eliasbbl Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μία εικόνα = 1000 λέξεις, πόσο μάλλον 3 Οι επιλογες διαμορφωσης που εχει με τον τροπο που μου λες,ειναι σε NTFS η exFAT, εγω θελω FAT32 να μπορω να το χρησιμοποιησω στον ψηφιακο δεκτη xoro που εχω και αναγνωριζει μονο Format fat32
gfilippas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ναι μέσω της διαχείρισης δίσκων των windows δεν γίνεται format σε fat32. Αλλά με λίγο ψαξιματάκι στο google γίνεται. Ποιο σκληρό έχεις;
eliasbbl Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ναι μέσω της διαχείρισης δίσκων των windows δεν γίνεται format σε fat32. Αλλά με λίγο ψαξιματάκι στο google γίνεται. Ποιο σκληρό έχεις; WD my passport 250 GB,το ψαχνω αλλα κατι προγραμματα που βρισκω δεν δουλευουν στα win7 kai den ξερω τι να κανω!
gfilippas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 WD my passport 250 GB,το ψαχνω αλλα κατι προγραμματα που βρισκω δεν δουλευουν στα win7 kai den ξερω τι να κανω! Υπάρχουν αρκετά προγράμματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και δουλεύουν με win7. Την τελευταία φορά που το χρειάστηκα, χρησιμοποίησα το easus partition master, αν θυμάμαι καλά.
eliasbbl Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Mαν σ'ευχαριστω,το εκανα αμεσως και ευκολα με το προγραμματακι που μου ειπες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.