Προς το περιεχόμενο

ιος σε Κ800ι

el greco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα...εχω ενα ερρικσον κ800ι και προχτες μου στειλαν με ΒΤ το βιντεο της τζουλιας..και απο τοτε το κινητο μου σταματησε να κανει και να δεχετε κλισεις...ολα τα υπολοιπα δουλευουν κανονικα .....ξερω ιος ειναι και εκατσε δυστυχως στη μνημη του τηλεφωνου και οχι στην καρτα....εχει κανεις καμμια ιδεα μπας και το σωσω?/

Δημοσ.

Χαχα, ε αμα το χαρηκες τουλαχιστον χαλαλι το κινητο!!! Μηπως "βραχηκε" το κινητο και χαλασε ???? :P

Και λιγο σοβαρα τωρα, δοκιμασε να του κανεις ενα hard reset μπας και φτιαξει. Λογικα θα χασεις επαφες και οτιδηποτε αλλο, μουσικη, φωτο, κλπ... αλλα τουλαχιστον μπορει να δουλευει ξανα. Και οταν το κανεις βγαλε την καρτα μνημης απο μεσα αν θες να κρατησεις αυτα που εχει, μπορει να μην την πειραζει βεβαια το reset αλλα για καλο και για κακο...

Δημοσ.

να διωρθωσω κατι....δεν μου το στειλαν με ΒΤ αλλα κατεβασα ενα τορρεντ με το βιντεο και ειχε μεσα και ενα βιντεο για κινητο 30 μβ...το εβαλα στο κινητο και οταν το εστειλα σε ενα φιλο με ΒΤ τοτε αρχισε το προβλημα.....το κοιταξα με αντιβαιρους πριν το βαλω και δεν βρηκε τιποτα....ο φιλος ειχε ενα παλιο νοκια και δεν επαθε τιποτα.....

Δημοσ.

δεν ξερω κατα ποσο θα βηθουσε το BT INFO προγραμματακι για ερικσον και οχι μονο που διαχειριζεσαι αλλες συσκευες..επειδη το εχω δουλεψει μπορεις να "κοψεις"τελειως την επικοινωνια του κινητου με το δικτυο η να το κανεις να εχει ασθενες σημα κλπ...

Δημοσ.

Η λυση: 1. Βγαζεις memory stick, 2. Ρυθμησεις/Γενικες/Επαναφ. ρυθμησεων/Επαναφ. ρυθμησεων 3. συνδεεις με usb και update στο λογισμικο με το προγραμμα της sony ericsson...

• Moderators
Δημοσ.
αν κανεις μια αναζητηση στο google k800i virus θα διαπιστωσεις οτι μαλλον υπαρχει.....

Εμμενω πως δεν υπαρχει. Οι συσκευες αυτες τρεχουν εφαρμογες java. Οι ιοι θα πρεπει να ειναι σε java. Οι εφαρμογες java δεν εχουν προσβαση σε αρχεια συστηματος της συσκευης σου ουτε μπορουν να τα τροποποιησουν. Αρα συνδυαστικα δεν νομιζω να υφισταται αυτο. Εχεις βρει εσυ κατι που να συναδει για το αντιθετο?

Δημοσ.

Φυσικά και ΔΕΝ υπάρχει ιός για συμβατικά κινητά σαν το Κ800. Και ούτε θα υπάρξει.

Άλλο είναι το πρόβλημα που "κόλλησε" το κινητό σου.

Δημοσ.

να πω οτι χαθηκανε ολα τα εισερχομενα μυνηματα μου ξαφνικα μολις αρχισε το π-ροβλημα και οτι ενας αλλοσ φιλος που εβαλε το βιντεο με ενα νοκια σχετικα καινουργιο μοντελο αμεσως του σβιστηκαν οτι ειχε στην καρτα μνημης και οσο την ειχε μεσα στο κινητο ειχε το ιδιο προβλημα με μενα .....χωρις την καρτα πλεον λειτουργει κανονικα.....δεν ειμαι γνωστης του θεματος αλλα κατι εγινε με το βιντεακι σιγουρα...οταν καλω το νουμερο μου ,λεει οτι ειναι κατηλημενο οταν καλω αλλο νουμερο μολις απανταει ασπριζει η οθονη και μετα σβινει και ανοιγει μετα απο 10 δευτερολεπτα....να πω οτι ολες οι αλλες λειτουργειες λειτουργουν κανονικα...

Δημοσ.

Κανε ενα update οπως λεω πιο πανω για το καθε ενδεχομενο και κανε ενα formatακι στην καρτα μνημης μεσα απο τα windows.... Υπαρχει και πιθανοτητα λογο του "μεγεθους" του αρχειου να το πιανει η λαλακια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...