Προς το περιεχόμενο

Χρόνος ζωής οθονών CRT.

George1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς περίπου πόση είναι η διάρκεια ζωής των οθονών CRT,έχω μια οθόνη CRT HITACHI CM615 από το 2002 και θέλω να μάθω αν αξίζει να περιμένω πότε θα πάθει βλάβη για να αγοράσω μια TFT ή να πάρω από τώρα. Έχω ψάξει και στο internet αλλά άλλοι λένε 10000-20000 hrs ενώ άλλοι 35000 hrs.

Δημοσ.

Πρέπει να ποικίλει αναλόγως μοντέλο/φωτεινότητα κτλ. αλλά γενικώς όταν λες να περιμένεις...νομίζω πως ήδη έχεις περιμένει αρκετά :)

Δημοσ.

πηγαινε την στον κοντινοτερο καδο ανακυκλωσης που την εχει αναγκη. Και για ονομα του θεου παρε μια lcd ...

Δημοσ.
Γνωρίζει κανείς περίπου πόση είναι η διάρκεια ζωής των οθονών CRT,έχω μια οθόνη CRT HITACHI CM615 από το 2002 και θέλω να μάθω αν αξίζει να περιμένω πότε θα πάθει βλάβη για να αγοράσω μια TFT ή να πάρω από τώρα. Έχω ψάξει και στο internet αλλά άλλοι λένε 10000-20000 hrs ενώ άλλοι 35000 hrs.

Είναι ικανή να σου κρατήσει για πάντα...

Πήγαινε να πάρεις μια TFT οθόνη μόνο και μόνο για να γλιτώσουν τα μάτια σου από τις ακτίνες που εκππέμπει η CRT .... Άσε που θα αδειάσει το γραφείο σου και θα μεγαλώσει η επιφάνεια εργασίας σου...

Δηλαδή.... η νύχτα θα γίνει μέρα.... Δεν αξίζει να την χρησιμοποιείς... Δεν αξίζει ούτε 20€ .... οπότε.... ανακύκλωση...

Δημοσ.

Έχω μια Sony trinitron 17'' σε άψογη κατάσταση.Στη δίνω δωρεάν....Μπαούλο σκέτο...

Με 200 ευρώ παίρνεις την καλύτερη 22'' TFT ή και 24''....

Έφαγες αρκετή ακτινοβολία όλα αυτά τα χρόνια.Δεν νομίζεις?

• Super Moderators
Δημοσ.
Με 200 ευρώ παίρνεις την καλύτερη 22'' TFT ή και 24''....

επ! το είδα αυτό :P

• Moderators
Δημοσ.
επ! το είδα αυτό :P

ΧΑχαχ ειλικρινα αυτο ακριβως περιμενα να δω οταν διαβασα το ποστ εκεινο. :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...