Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για video converter

E-SURFER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ όλους τους ξάγρυπνους και άυπνους!!!

θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιον video converter (free ή και με αντίτιμο) για να χρησιμοποιήσω;

Πρόσφατα αγόρασα μια τηλεόραση με υποδοχή για Usb Stick και χρειάζομαι ένα πρόγραμμα για να κάνω conversions των μη συμβατών formats ως προς την τηλεόραση μου. Τι καλό κυκλοφορεί; Δεν έχω ιδέα.

Ιδανικά θα ήθελα να μπορεί το software να κάψει και τους υποτίτλους στο τελικό output. Από ότι έχω καταλάβει δεν γίνεται αναπαραγωγή αρχείων video στην τηλεόραση με υποτίτλους όταν αυτοί δεν είναι ενσωματωμένη στο αυτό καθεαυτό video file. Kάνω λάθος;

Χρειάζομαι την βοήθεια σας.

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.

:)

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Δημοσ.

Έχεις ψάξει καθόλου τις προδιαγραφές για video+audio streams που υποστηρίζει η τηλεόρασή σου; Π.χ. παίζει MKV container format; Ή μόνο AVI (ή MP4); Από κωδικοποίηση video τί υποστηρίζει; Απλό MPEG-4 ASP (όπως αυτό που παίρνουμε κωδικοποιώντας με XviD ή DivX); Ή και το πιο καινούριο/«μοδάτο» H.264; Από formats ήχου; Υποστηρίζει ένα ή περισσότερα εκ των MP3/AC3/AAC/DTS;

Μη γνωρίζοντας τις απαντήσεις στα παραπάνω και άρα βαδίζοντας στα τυφλά, θα σου πρότεινα το RipBot264 για μετατροπές (βλ.σχετικό οδηγό στην υπογραφή μου). Αλλά για να αναπαράγεις επιτυχώς το αποτέλεσμα του RipBot264, θα πρέπει η τηλεόρασή σου να έχει υποστήριξη σε video+audio formats εφάμιλλη με αυτήν των τελευταίων επιτραπέζιων media players τύπου WD TV HD, E-GREAT NMT κλπ. Έχει όντως;

Από ότι έχω καταλάβει δεν γίνεται αναπαραγωγή αρχείων video στην τηλεόραση με υποτίτλους όταν αυτοί δεν είναι ενσωματωμένη στο αυτό καθεαυτό video file. Kάνω λάθος;

Χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες για το ακριβές μοντέλο της τηλεόρασης, δε μπορεί κάποιος να σου απαντήσει τί ισχύει! Έχεις ανατρέξει καθόλου στο εγχειρίδιο και/ή στο support site της κατασκευάστριας εταιρείας;

Δημοσ.
Έχεις ψάξει καθόλου τις προδιαγραφές για video+audio streams που υποστηρίζει η τηλεόρασή σου; Π.χ. παίζει MKV container format; Ή μόνο AVI (ή MP4); Από κωδικοποίηση video τί υποστηρίζει; Απλό MPEG-4 ASP (όπως αυτό που παίρνουμε κωδικοποιώντας με XviD ή DivX); Ή και το πιο καινούριο/«μοδάτο» H.264; Από formats ήχου; Υποστηρίζει ένα ή περισσότερα εκ των MP3/AC3/AAC/DTS;

Μη γνωρίζοντας τις απαντήσεις στα παραπάνω και άρα βαδίζοντας στα τυφλά, θα σου πρότεινα το RipBot264 για μετατροπές (βλ.σχετικό οδηγό στην υπογραφή μου). Αλλά για να αναπαράγεις επιτυχώς το αποτέλεσμα του RipBot264, θα πρέπει η τηλεόρασή σου να έχει υποστήριξη σε video+audio formats εφάμιλλη με αυτήν των τελευταίων επιτραπέζιων media players τύπου WD TV HD, E-GREAT NMT κλπ. Έχει όντως;

Χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες για το ακριβές μοντέλο της τηλεόρασης, δε μπορεί κάποιος να σου απαντήσει τί ισχύει! Έχεις ανατρέξει καθόλου στο εγχειρίδιο και/ή στο support site της κατασκευάστριας εταιρείας;

μπορείς να εξηγήσεις λίγο τα παραπάνω για εμάς τους μη γνώστες; Παραείναι τεχνικά για εμένα... Πάντως από ότι κατάλαβα κοιτώντας της οδηγίες, η τηλεόραση μπορεί να διαβάσει αρχεία MPGE1 (μιλάω για το Usb Stick).

:-)

Δημοσ.

Πες μας και την τηλεόραση και το μοντέλο της.

Οι περισσότερες σύγχρονες tv παίζουν xvid/divx αρχεία avi και χωρίς πρόβλημα με τους εξωτερικούς υπότιτλους.

Αν πρόκειται για mpeg1, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν αξίζει να ασχοληθείς. Είναι πολύ χάλια οι προδιαγραφές του και η ποιότητα εικόνας είναι VCD (άστα να πάνε).

Καλύτερα να πάρεις ένα dvd player με usb που παίζει avi με εξωτερικούς υπότιτλους με κανά 30άρι ευρώ.

Δημοσ.
Πες μας και την τηλεόραση και το μοντέλο της.

Οι περισσότερες σύγχρονες tv παίζουν xvid/divx αρχεία avi και χωρίς πρόβλημα με τους εξωτερικούς υπότιτλους.

Αν πρόκειται για mpeg1, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν αξίζει να ασχοληθείς. Είναι πολύ χάλια οι προδιαγραφές του και η ποιότητα εικόνας είναι VCD (άστα να πάνε).

Καλύτερα να πάρεις ένα dvd player με usb που παίζει avi με εξωτερικούς υπότιτλους με κανά 30άρι ευρώ.

-Θα μάθω μοντέλο και θα σου πω αν και είμαι σχεδόν σίγουρος πως παίζει μόνο mpeg1.

-Όταν λες εξωτερικούς υποτίτλους φαντάζομαι εννοείς μη ενσωματωμένους.

-Το VCD τι είναι;

-Ο αποδικωποιητής της Nova έχει θύρα usb. Ξέρεις τι αρχεία παίζει; Ρωτάω γιατί υπάρχει ένας στο σπίτι. -Dvd με τριάντα ευρώ; Που το βρήκες αυτό ρε αρχηγέ; :)))) Για πες...!!!

Καλό Βράδυ σε όλους.

Δημοσ.
αν και είμαι σχεδόν σίγουρος πως παίζει μόνο mpeg1.

Για καινούργιο μοντέλο TV με υποδοχή USB από την οποία μπορούν να αναπαραχθούν αρχεία video, είναι λίγο δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι μπήκαν οι κατασκευαστές σε τόσο κόπο μόνο και μόνο για να της δώσουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής του ταπεινού και παμπάλαιου MPEG-1 και τίποτα παραπάνω...

Δημοσ.

-Όταν λες εξωτερικούς υποτίτλους φαντάζομαι εννοείς μη ενσωματωμένους.

Ναι

-Το VCD τι είναι;
Αρχαίο φορμάτ βασισμένο στο MPEG1 που αναφέρεις και ανάλυση 320χ240.

-Ο αποδικωποιητής της Nova έχει θύρα usb. Ξέρεις τι αρχεία παίζει; Ρωτάω γιατί υπάρχει ένας στο σπίτι.
Δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω ότι παίζει ταινίες από usb.

-Dvd με τριάντα ευρώ; Που το βρήκες αυτό ρε αρχηγέ; :)))) Για πες...!!!
Πήρα ένα πριν 15 μέρες από τοπικό κατάστημα στα 19€. Δες όμως και ένα από PLAISIO στα 35€.

Και ένα ακόμη από PIXMANIA στα 23€ με 7€ μεταφορικά=30€

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...