Ozone Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 γεια σας αποφασισα να κανω ενα παλαιο σκληρο 80αρι recovery. εγκατεστησα σε αυτον τα εξης mac os c snow 1 boot parition idefrag tech tool pro disk warrior στο 2ο boot partition snow leopard setup 3ο σε boot partiition βασικα ο δισκος εχει 3 παρτιτιον. ο δισκος ειναι 2.5 και μπηκε σε external usb. αν καποτε παθει προβλημα το μακ μου να εχω πολυ ευκολα προσβαση στα προγραμματα. εγκατεστησα το refit για να διαλεγω που θελω να κανω boot αλλα πατοντας το ''D'' δεν μου βγαζει το ρεφιτ μενου. και αναγκαστηκα μπουταρι στη τελευταια ρυθμιση που επελεξα με το startup disk. ισως εναι πολλα τα παρτιτιον και τα χανει λιγο. γνωριζει κανεις τη μπορω να κανω για να δουλεψει το refit? να και τα partitions: MacBook:~ cyreptiles$ diskutil list /dev/disk1 #: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER 0: GUID_partition_scheme *80.0 GB disk1 1: EFI 209.7 MB disk1s1 2: Apple_HFS SnowRepair 67.1 GB disk1s2 3: Apple_HFS DiskWarriorDVD 3.0 GB disk1s3 4: Apple_HFS Mac OS X Install DVD 9.1 GB disk1s4 Andreass-MacBook:~ cyreptiles$ ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 γεια σας αποφασισα να κανω ενα παλαιο σκληρο 80αρι recovery. εγκατεστησα σε αυτον τα εξης mac os c snow 1 boot parition idefrag tech tool pro disk warrior στο 2ο boot partition snow leopard setup 3ο σε boot partiition βασικα ο δισκος εχει 3 παρτιτιον. ο δισκος ειναι 2.5 και μπηκε σε external usb. αν καποτε παθει προβλημα το μακ μου να εχω πολυ ευκολα προσβαση στα προγραμματα. εγκατεστησα το refit για να διαλεγω που θελω να κανω boot αλλα πατοντας το ''D'' δεν μου βγαζει το ρεφιτ μενου. και αναγκαστηκα μπουταρι στη τελευταια ρυθμιση που επελεξα με το startup disk. ισως εναι πολλα τα παρτιτιον και τα χανει λιγο. γνωριζει κανεις τη μπορω να κανω για να δουλεψει το refit? να και τα partitions: ευχαριστω! Το refit το έχεις εγκαταστήσει στο external patition όπως λένε οι οδηγίες? http://refit.sourceforge.net/doc/c1s1_install.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Το refit το έχεις εγκαταστήσει στο external patition όπως λένε οι οδηγίες?http://refit.sourceforge.net/doc/c1s1_install.html ναι με automatic install. το προβλημα λυθηκε ανοιγοντας το refit shell απο την επιλογη στο boot manager και κανοντανς ενα ''gptsync'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Παντως αμα πάθει κάτι το mac το καλύτερο recovery το κάνει το timemachine. Βέβαια καλό είναι να μπορουμε να εχουμε και ένα boot από usb.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ozone αν έχεις την όρεξη δε μας λες πως έκανες την όλη διαδικασία. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suicico Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 γεια σας αποφασισα να κανω ενα παλαιο σκληρο 80αρι recovery. εγκατεστησα σε αυτον τα εξης mac os c snow 1 boot parition idefrag tech tool pro disk warrior στο 2ο boot partition snow leopard setup 3ο σε boot partiition βασικα ο δισκος εχει 3 παρτιτιον. ο δισκος ειναι 2.5 και μπηκε σε external usb. αν καποτε παθει προβλημα το μακ μου να εχω πολυ ευκολα προσβαση στα προγραμματα. εγκατεστησα το refit για να διαλεγω που θελω να κανω boot αλλα πατοντας το ''D'' δεν μου βγαζει το ρεφιτ μενου. και αναγκαστηκα μπουταρι στη τελευταια ρυθμιση που επελεξα με το startup disk. ισως εναι πολλα τα παρτιτιον και τα χανει λιγο. γνωριζει κανεις τη μπορω να κανω για να δουλεψει το refit? να και τα partitions: ευχαριστω! Για να επιλεξεις που να κανεις boot ? Δεν αρκει το πατημα του alt (option) μετα απο το boot chime ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.