andreapaog328 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 λοιπόν...κάθε φορά που κάνω την ερώτηση τι μουσική ακούς στο 50+% των περιπτώσεων η απάντηση που παίρνω είναι λίγο απ'όλα/εχμ..νά, ξένα ή κομπλάρει κάποιος, ήθελα να ρωτήσω ΑΝ υπάρχει κάτι σε software/σελίδα ή δενξερωγωτιάλλο που να παίρνει πχ κάποια τραγούδια (τιτλους) και να λέει "το 50% είναι metal, 30% hard rock" και πάει λέγοντας... ξέρω ότι δεν είναι τόσο εύκολο να χαρακτηρίσεις ένα τραγούδι αλλά σε γενικές γραμμές ψάχνω... δλδ αυτό που θέλω είναι με βάση τα τραγούδια που ακούει κάποιος να του λέει τι είδους μουσική ακούει περισσότερο... στο lastfm μαζεύει τα τραγούδια που ακούει κάποιος αλλά δεν βρήκα να τα ταξηνομεί με βάση το είδος... επίσης το column genre στους φακέλους δε με βοηθάει...ψάχνω κάτι σε διάγραμμα +ότι δεν μπορώ να μετρήσω 1000+ πχ που έχω εγώ τι είναι το καθένα...
andreapaog328 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 εγω ξέρω μια χαρά...θα ήθελα κάτι που να μου βγάζει στατιστικά κανα διάγραμμα, έτσι...
andreapaog328 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Βοηθηστε τον ανθρωπο ρε. με αναμπαίζεις, που λέει και ο άλλος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.