Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση PC

APsD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδια αφου η 5850 λεει τροφοδοτικο με ελαχιστη ισχυς 500W η ανωτερο.Πως να δουλεψει με 450 που εχει το παιδι?Φιλε APsD κοιτα λιγο Pc1.Εγω πηρα ενα Thermaltake 750W 77 euro.Eχει και Corsair 650W με74 euro.Kαι να σου δουλεψει με αυτο που εχεις,να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ειναι για πολυ.Καποια στιγμη το τροφοδοτικο θα τα παιξει.Παντως να σου καει κατι δεν νομιζω.Α και κατι αλλο.Αυτο που θες να παρεις δεν ξερω πως ειναι αλλα το Thermaltake ειναι modular και εχει ολα τα καλωδια.Ουτε ανταπτορες ουτε τιποτα.Τωρα ειδα οτι αυτο που θες να παρεις εχει 48 euro.Καλο ειναι.

Φίλε μου μην παραμυθιάζεσαι ένα pc με i5 750 ,μία 5850 και έναν σκληρό δεν καταναλώνει πάνω από 250 με 270watt σε full load.

ASpD θα σου δώσω μία συμβουλή ότι σου προτείνουν συμπεριλαμβανομένου και εμού πρωτίστως μην τα υιοθετείς αμέσως ψάξε λίγο κυρίως στο web και μετά αποφάσισε.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις συμβουλες-απαντησεις.

Μπορει καποιος να μου πει για τα τροφοδοτικα π γραφω στο #45 και για τιs ram γιατι πήγα εχθες multirama να χαζεψω και είδα κατι ram GSKILL κιτ 4gb με ψυκρες πανω στα 88 ευρω και δεν ηξερα τι να κοιταξω για να δω αν ειναι καλυτερες απο το corsair κιτ του πλαισιου..

Δημοσ.
Φίλε μου μην παραμυθιάζεσαι ένα pc με i5 750 ,μία 5850 και έναν σκληρό δεν καταναλώνει πάνω από 250 με 270watt σε full load.

ASpD θα σου δώσω μία συμβουλή ότι σου προτείνουν συμπεριλαμβομένου και εμού πρωτίστως μην τα υιοθετείς αμέσως ψάξε λίγο κυρίως στο web και μετά αποφάσισε.

Καλα εγω δεν παραμυθιαζομαι,απλως οταν μετα δεν δουλευουν γεμιζουν τα forum με treads του τυπου δεν δουλευει το pc μου και μολις το ζοριζω μπλε οθονη κτλ.Οπως πολυ καλα θα γνωριζεις 450W σε noname τρoφοδοτικο δινει πολυ λιγοτερο πραγματικα.Τεσπα οπως και εσυ πολυ σωστα ειπες γνωμες λεμε,δεν προσπαθουμε να πεισουμε κανεναν.Φιλικα παντα.Τα τροφοδοτικα που λες καλα ειναι,αν και νομιζω το 700W δεν θα χρειαστει.Εγω δεν ειπα να παρεις το Thermaltake 750W.Απλως ειπα οτι υπαρχουν καλα και φτηνα.Ενα 500-550W αρκει.Τωρα οι μνημες ειναι προσωπικη επιλογη.Οτι και να παρεις καλο ειναι.Γνωμη μου ειναι να παρεις οσο πιο φτηνες γινετε.

Δημοσ.

Δεν ειπα του APsD to noname ουτε αυτο που προτεινει ο pano ειναι noname.Λεω οτι γενικα τα τροφοδοτικα δινουν λιγοτερη ισχυ απο αυτη που αναφερουν.Το Noname ηθελα να το βαλω σε εισαγωγικα.Και στην τελικη μην τρελενεσαι,κουβεντα κανουμε.

Δημοσ.

Είμαι αρκετά μεγάλος για να τρελένομαι με τέτοια πράγματα,αλλά να μην λέμε ανακρίβειες.

Δημοσ.

Ενταξει ρε παιχτη,δεν σε ειπαμε και καμπουρη.Δεν μπορω να καταλαβω τι κακο ειναι αυτο στα forum.Σχεδον στο τελος και αφου ανταλαξουν αποψεις τσακωνονται.Ενταξει το πιασαμε οτι μερικοι ειναι ειδικοι,τι να κανουμε.Οι υπολοιποι θα περιοριστουμε στις ανακριβειες που ξερουμε.

Δημοσ.

φιλε μου οπως σου ειπα και στην αρχη το τροφοδοτικο παιζει εξισου σημαντικο ρολο σε ενα συστημα!κατι τροφοδοτικα του στυλ lamtech και chieftec μην τα υπολογιζεις!παρε ενα corsair ή enermax(ακομα και το 450αρι στην περιπτωση σου ειναι υπερ αρκετο και αν θελεις να εχεις καλυτερες προοπτικες για το μελλον ενα 550αρι).Ξεκινα ως βαση με corsair ή enermax και αν τα θεωρεις ακριβα πηγαινε πως κανενα heroichi!

Παντως ποιοτικοτατο τροφοδοτικο(corsair) στα 550watt με τιμη 75€ δυσκολα βρισκεις!

Και μην σε απασχολουν ουτε ανταπτορακια ουτε κατι αλλο!

Δημοσ.
κατι τροφοδοτικα του στυλ lamtech και chieftec μην τα υπολογιζεις

Τα chieftec είναι τίμια τροφοδοτικά, έχουν καλό value for money και είναι above average σαν ποιότητα. ΔΕΝ είναι του κιλού δηλαδή. Ας μην τα βάζουμε λοιπόν όλα στο ίδιο τσουβάλι.

Εξυπακούεται βέβαια οτι τα corsair, seasonic, enermax είναι μία κλάση επάνω, αλλά ως εκεί.

Στην τελίκη κάποια chieftec τα φτιάχνει η channel well(CWT). Η channel well κατασκευάζει επίσης και τροφοδοτικά για την CORSAIR και για άλλες γνωστές φίρμες.

Σίγουρα οι προδιαγραφές δεν έιναι πάντα ίδιες, αλλά πιστεύω ότι πιάνεις το νόημα.

Ρίξε μια ματιά εδώ σε ένα review για τα τελευταία μοντέλα chieftec : http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/chieftec-psus.html

Δημοσ.

σου αναφερω απλα την προσωπικη μου γνωμη

Στην top κατηγορια enermax και corsair

δευτεροτριτα:thermaltake,heroichi,silverpower

τριτοτεταρτα:chieftec

Δημοσ.

Στην ουσία δεν διαφωνώ μαζί σου. Απλά πολλές φορές γίνεται το εξής : υπερτιμούμε κάποιες εταιρίες ή μάρκες ενώ υποτιμούμε κάποιες άλλες. To οτι κάτι είναι brand από μόνο του ανεβάζει την τιμή του αλλά στην πραγματικότητα δεν απέχει πολυ σε ποιότητα από άλλα επίσης καλά προιόντα που θεωρούμε δεύτερες ή και τρίτες επιλογές.

Δημοσ.

Παιδια τα πήρα τα πράγματα συνολο μ βγήκε στο γύρω στο 700αρι. παραπάνω απο τα λεφτα π ηθελα να χαλασω αλλα τεσπα. Ευχαριστώ για την βοήθεια!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...