Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση PC

APsD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακομη δεν έχω καταλήξει.

Σιγουρα θα πάρω την 5850 αλλα συνέχεια μου αλλάζουν τα σχέδια γιατι για παράδειγμα σήμερα εξαντλήθηκε η gigabyte απο το pc1. Την ίδια κάρτα το πλαίσιο την έχει 30 ευρω πανω. Θα ψάχνω μήπως βρώ καμια ξεχασμένη sapphire απο κανα multirama αλλιώς την πατησα:(

Μητρική θα πάρω την GIGABYTE GA-770TA-UD3.

Ram απο πλαίσιο Corsair Value Select 4GB Kit DDR3-1333

CPU την AMD Phenom II X4 925 η AMD Phenom II X4 955 ανάλογα το τελικο ποσο αν και προτιμούσα κατι σε i5 αλλα το πορτοφόλι δεν συμφωνεί.

Τροφοδοτικό δεν ξέρω ακόμα.. μάλλον το heroichι 550w γιατι η σκέψη με τους αντάπτορες με ψιλοσκαλώνει..

Δημοσ.

Πάρε και μια σύνθεση με i5 από το pc1:

Μητρική gigabyte P55M-UD2 87.91e

Επεξεργαστής INTEL CORE I5-750 2.66 GHZ LGA1156 - BOX 172.47e

ΜνήμηKINGSTON KVR1333D3N9/2G DDR3 2GB PC10666 1333MHZ VALUE RAM χ2 86.68e

Κάρτα γραφικών POWERCOLOR RADEON HD5850 1GBD5-MDHG 1GB PCI-E RETAIL 244.55 €

Τροφοδοτικό HEROICHI HC500TE 500W GREEN 80PLUS RETAIL 48.68 €(αν χρειαστεί).

Σύνολο: 640.29

Με AMD βέβαια βγαίνει πιο φθηνά.

Υ.Γ μην τρελένεσαι με τους αντάπτορες

Δημοσ.

Από την στιγμή που είναι το referense design (δηλαδή ο σχεδιασμός της ati) είναι ίδιες.

Αν την δοκιμάσεις με το τροφοδοτικο που έχεις ήδη πάρε και έναν τέτοιο αντάπτορα AKASA AK-CB4-6 2X4 PIN TO 6 PIN PCI-E CABLE ADAPTER 1.55 € από pc1.

Δημοσ.

Θα το καταλάβεις στα παιχνίδια που το σύστημα ζορίζεται,θα σβήσει το τροφοδοτικό απο υπερθέρμανση ή ύπερφόρτωση υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να καεί αν δεν λειτουργήσουν οι προστασίες που έχει.

Υ.Γ Αυτό μπορεί να μην γίνει άμεσα αλλά και μετά απο κάποιο χρονικό διαστημα αν δουλεύει συνέχεια στα όρια.

Δημοσ.

Λοιπόν τα χαρακτηριστικά του τροφοδοτικού ειναι αυτα.

img0173p.jpg

Έχει πιθανότητες να ειναι Οκ? Σορρυ για το πρήξιμο απλα έχω αγχος μην μου κάψει τπτ αλλα και να μην "πεταξω" λεφτα για καινουριο αν δεν χρειαζεται..

Δημοσ.

Φίλε μου το ξέρω ποιό είναι το τροφοδοτικό σου το είχες πει σε προηγούμενο post δοκίμασέ το μην φοβάσαι τίποτα δεν θα γίνει,παρεπιμπντόντως εγώ έχω μία ati 4830 και έναν intel dual core με 350watt τροφοδοτικό 1,5χρόνο τώρα και δεν έχει κανει κιχ.

Δημοσ.

Ρε παιδια αφου η 5850 λεει τροφοδοτικο με ελαχιστη ισχυς 500W η ανωτερο.Πως να δουλεψει με 450 που εχει το παιδι?Φιλε APsD κοιτα λιγο Pc1.Εγω πηρα ενα Thermaltake 750W 77 euro.Eχει και Corsair 650W με74 euro.Kαι να σου δουλεψει με αυτο που εχεις,να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ειναι για πολυ.Καποια στιγμη το τροφοδοτικο θα τα παιξει.Παντως να σου καει κατι δεν νομιζω.Α και κατι αλλο.Αυτο που θες να παρεις δεν ξερω πως ειναι αλλα το Thermaltake ειναι modular και εχει ολα τα καλωδια.Ουτε ανταπτορες ουτε τιποτα.Τωρα ειδα οτι αυτο που θες να παρεις εχει 48 euro.Καλο ειναι.

Δημοσ.

Παιδια αυτο ειναι καλο εδώ?

Ελαγα να παω να παρω τα περισσότερα πραγματα σήμερα απο πλαίσιο και multirama για να προλάβω και το φπα:(

---------- Προσθήκη στις 13:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:04 ----------

Επίσης βρήκα και αυτο και αυτό που απορώ όμως γιατι εχουν ιδια τιμη. Είναι του κιλού? Το γλιτώνω το 75-80αρι για το τροφοδοτικο η μπα τελικα?

Επίσης θα μπορόυσε καποιος να μου πέι ποιο ειναι το μετρο συγκρισης για τις μνήμες ram? Η ταχυτητα διαυλου? Τα timings? Τα timings ειναι οσο μεγαλυτερα σε αριθμό τοσο το καλυτερο? Μια ram που έχει καλύτερα timings απο μια αλλη σε σχέση με μια που εχει καλύτερη ταχύτητα διαύλου αλλα χειροτερα timings ποια επιλέγουμε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...