Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση PC

APsD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστευεις οτι θα έχω προβλημα με το τροφοδοτικο π έχω τώρα? Υπάρχει περιπτωση να θέσω σε κίνδυνο καποιο part?

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πιστευεις οτι θα έχω προβλημα με το τροφοδοτικο π έχω τώρα? Υπάρχει περιπτωση να θέσω σε κίνδυνο καποιο part?

Το συγκεκριμενο τροφοδοτικο θεωρω πολυ δυσκολο εως αδυνατο να σηκωσει την καρτα γραφικων!

Καλυτερα να μην θεσεις σε κινδυνο κανενα απο τα νεα parts σου

Δημοσ.

Να ρωτήσω κατι παιδια? αυτη είναι ίδια με την sapphire που μου προτέινετε? Καλύτερη? Χειρότερη? Γιατι θα παραγγείλω αρκετα πράγματα από εκει κ ελεγα να πάρω κ την καρτα γραφικών αλλα δεν εχει την sapphire..

Δημοσ.
Να ρωτήσω κατι παιδια? αυτη είναι ίδια με την sapphire που μου προτέινετε? Καλύτερη? Χειρότερη? Γιατι θα παραγγείλω αρκετα πράγματα από εκει κ ελεγα να πάρω κ την καρτα γραφικών αλλα δεν εχει την sapphire..

To ιδιο ειναι!και πιο φτηνη με την saphire απο αυτην που σου ειχα δειξει...;)

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις πρώτα αυτό που έχεις δεν είναι το καλύτερο αλλά δεν είναι και του κιλού. Επίσης να μην πάρεις τον phenom IIX4 955 αλλά τον IIX4 925 ή τον IIX4 945 95W γιατί είναι λιγότερο ενεργοβόροι και στα games δεν θα δείς καμμιά διαφορά αφού στην ανάλυση που παίζεις όλη την δουλειά την κάνει η κάρτα γραφικών.Ποιό κουτί έχεις για να δουμε αν χωράει η 5850;

Υ.Γ Εάν το τροφοδοτικό σου τελικά δεν κάνει εγώ σου προτείνω το HEROICHI 500WATT από το pc1.

Δημοσ.
Φίλε μου εγώ θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις πρώτα αυτό που έχεις δεν είναι το καλύτερο αλλά δεν είναι και του κιλού

Τα Αμπερ που δινει το συγκεκριμενο τροφοδοτικο για να τροφοδοτησει την καρτα γραφικων εχω την αισθηση οτι δεν φτανουν ουτε για ζητω!

Εάν το τροφοδοτικό σου τελικά δεν κάνει εγώ σου προτείνω το HEROICHI 500WATT από το pc1.

Για δευτερευουσα επιλογη εινα μια χαρα αλλα αν μπορεις να βρεις φτηνα enermax ή corsair γιατι να μην το κανεις ;)

Δημοσ.
Τα Αμπερ που δινει το συγκεκριμενο τροφοδοτικο για να τροφοδοτησει την καρτα γραφικων εχω την αισθηση οτι δεν φτανουν ουτε για ζητω!

Για δευτερευουσα επιλογη εινα μια χαρα αλλα αν μπορεις να βρεις φτηνα enermax ή corsair γιατι να μην το κανεις ;)

To συγκεκριμένο chieftec δίνει περίπου 350w στα +12v λογικά φτάνουν και περισσεύουν,υπάρχει review στο x bit labs αν μπορείς ρίχτου μια ματιά.

Όσο αφορά το vx450w είναι αδιαμφισβήτητα πολύ καλό τροφοδοτικό αλλά το heroichi είναι επισης πολύ καλό και είναι και πιο φθηνό και έχει 2χ6pcie που χρειάζεται η 5850 ενώ το vx450w έχει 1x6pcie(όχι ότι τρεχει τίποτα αλλά γιατι να μπλέξει με αντάπτορες).

Δημοσ.
Μπορέι κάποιος να μου πει το μήκος της καρτας? Επίσης θα βάλω 64μπιτα windows η 32bit?

εφόσον μιλάμε για 4 gb ram άρα καρφωτό σε 64 μπίτ.

Δημοσ.
Μπορέι κάποιος να μου πει το μήκος της καρτας? Επίσης θα βάλω 64μπιτα windows η 32bit?

24,5 εκατοστα το μηκος της!

και πας για 64bit λειτουργικο συστημα καθως εχεις 4gb ram

Δημοσ.

Ψιλομπερδεύτικα ρε παιδια.. Τελικα το τροφοδοτικό θα ειναι στο όριο? Σχετικα με τους ανταπτορες που λετε? Θα έχω πρόβλημα στη συναρμολόγηση? αυτο θέλει τέτοιου είδους αντάπτορες? Πως τους ζητάω και σε τι χρειάζονται? Πάντως και η κάρτα που έχω τώρα 7900gs παίρνει κ αυτη ρευμα απο το τοφοδοτικό ξέρετε αυτην την πρίζα με τα 4 καλώδια και το pc ειναι 24/7 ανοιχτό - δεν εχει παρουσιάσει τπτ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...