APsD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Πιστευεις οτι θα έχω προβλημα με το τροφοδοτικο π έχω τώρα? Υπάρχει περιπτωση να θέσω σε κίνδυνο καποιο part?
Dropsreef Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Πιστευεις οτι θα έχω προβλημα με το τροφοδοτικο π έχω τώρα? Υπάρχει περιπτωση να θέσω σε κίνδυνο καποιο part? Το συγκεκριμενο τροφοδοτικο θεωρω πολυ δυσκολο εως αδυνατο να σηκωσει την καρτα γραφικων! Καλυτερα να μην θεσεις σε κινδυνο κανενα απο τα νεα parts σου
APsD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Να ρωτήσω κατι παιδια? αυτη είναι ίδια με την sapphire που μου προτέινετε? Καλύτερη? Χειρότερη? Γιατι θα παραγγείλω αρκετα πράγματα από εκει κ ελεγα να πάρω κ την καρτα γραφικών αλλα δεν εχει την sapphire..
Dropsreef Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Να ρωτήσω κατι παιδια? αυτη είναι ίδια με την sapphire που μου προτέινετε? Καλύτερη? Χειρότερη? Γιατι θα παραγγείλω αρκετα πράγματα από εκει κ ελεγα να πάρω κ την καρτα γραφικών αλλα δεν εχει την sapphire.. To ιδιο ειναι!και πιο φτηνη με την saphire απο αυτην που σου ειχα δειξει...
pano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Φίλε μου εγώ θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις πρώτα αυτό που έχεις δεν είναι το καλύτερο αλλά δεν είναι και του κιλού. Επίσης να μην πάρεις τον phenom IIX4 955 αλλά τον IIX4 925 ή τον IIX4 945 95W γιατί είναι λιγότερο ενεργοβόροι και στα games δεν θα δείς καμμιά διαφορά αφού στην ανάλυση που παίζεις όλη την δουλειά την κάνει η κάρτα γραφικών.Ποιό κουτί έχεις για να δουμε αν χωράει η 5850; Υ.Γ Εάν το τροφοδοτικό σου τελικά δεν κάνει εγώ σου προτείνω το HEROICHI 500WATT από το pc1.
Dropsreef Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Φίλε μου εγώ θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις πρώτα αυτό που έχεις δεν είναι το καλύτερο αλλά δεν είναι και του κιλού Τα Αμπερ που δινει το συγκεκριμενο τροφοδοτικο για να τροφοδοτησει την καρτα γραφικων εχω την αισθηση οτι δεν φτανουν ουτε για ζητω! Εάν το τροφοδοτικό σου τελικά δεν κάνει εγώ σου προτείνω το HEROICHI 500WATT από το pc1. Για δευτερευουσα επιλογη εινα μια χαρα αλλα αν μπορεις να βρεις φτηνα enermax ή corsair γιατι να μην το κανεις
APsD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μπορέι κάποιος να μου πει το μήκος της καρτας? Επίσης θα βάλω 64μπιτα windows η 32bit?
pano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Τα Αμπερ που δινει το συγκεκριμενο τροφοδοτικο για να τροφοδοτησει την καρτα γραφικων εχω την αισθηση οτι δεν φτανουν ουτε για ζητω! Για δευτερευουσα επιλογη εινα μια χαρα αλλα αν μπορεις να βρεις φτηνα enermax ή corsair γιατι να μην το κανεις To συγκεκριμένο chieftec δίνει περίπου 350w στα +12v λογικά φτάνουν και περισσεύουν,υπάρχει review στο x bit labs αν μπορείς ρίχτου μια ματιά. Όσο αφορά το vx450w είναι αδιαμφισβήτητα πολύ καλό τροφοδοτικό αλλά το heroichi είναι επισης πολύ καλό και είναι και πιο φθηνό και έχει 2χ6pcie που χρειάζεται η 5850 ενώ το vx450w έχει 1x6pcie(όχι ότι τρεχει τίποτα αλλά γιατι να μπλέξει με αντάπτορες).
fastmanakos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μπορέι κάποιος να μου πει το μήκος της καρτας? Επίσης θα βάλω 64μπιτα windows η 32bit? εφόσον μιλάμε για 4 gb ram άρα καρφωτό σε 64 μπίτ.
Dropsreef Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μπορέι κάποιος να μου πει το μήκος της καρτας? Επίσης θα βάλω 64μπιτα windows η 32bit? 24,5 εκατοστα το μηκος της! και πας για 64bit λειτουργικο συστημα καθως εχεις 4gb ram
fastmanakos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Τελικά κατέληξες στην σύνθεση του dropsreef;
pano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Τελικά κατέληξες στην σύνθεση του dropsreef; Κάτσε πρώτα να δει αν χωράει η 5850!!
APsD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ψιλομπερδεύτικα ρε παιδια.. Τελικα το τροφοδοτικό θα ειναι στο όριο? Σχετικα με τους ανταπτορες που λετε? Θα έχω πρόβλημα στη συναρμολόγηση? αυτο θέλει τέτοιου είδους αντάπτορες? Πως τους ζητάω και σε τι χρειάζονται? Πάντως και η κάρτα που έχω τώρα 7900gs παίρνει κ αυτη ρευμα απο το τοφοδοτικό ξέρετε αυτην την πρίζα με τα 4 καλώδια και το pc ειναι 24/7 ανοιχτό - δεν εχει παρουσιάσει τπτ.
APsD Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Παιδιά με αυτο θα είμαι οκ? Εναλλακτικα που βρίσκω αντάπτορες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.