nickl2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Γειά σας παιδιά Θέλω λίγη βοήθεια με τν υπολογιστή μου... Θέλω να ρωτήσω αν αλάξω μητρική πρέπει αναγκαστικα να αλάξω κατι αλλο??? πχ επεξεργαστή ή κάτι αλλο οτιδήποτε...
Dropsreef Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ερωτηση 1η:Γιατι θελεις να αλλαξεις μητρικη? Ερωτηση 2η:ΤΙ μνημες εχεις και ποιον επξεργαστη?
nickl2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Γιατι η μητρικη που εχω ειναι παλια κ θελω να βαλω νεα καρτα γραφικων. εχω ντιντι ρ 1 1γιγα κ 512 ιντελ πεντιουμ 4 πρεσκοτ σοκετ 478 Συγωμη που τα γραφω ετσι αλλα ειμαι νεοσ εδω...
mourgolukos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 τοτε αλλαζεις ολο το συστημα φιλτατε.αν αλλαξεις μητρικη θα χρειαστεις και επεξεργαστη, και μνημες 2-3 ddr αναλογα αλλα και καρτα γραφικων.επειτα πιθανον να σ κοβει ο δισκος σου,(δεν γνωριζω τι δισκος ειναι αλλα με αυτο το συστημα πιστευω θα ειναι σιγουρα IDE και αυτοι ειναι λιγακι αργοι και θα σ κοβει.κ επησεις δεν γνωριζω τι τροφοδοτικο φορας, μπορει να σε καλυπτει μπορει και οχι. τεσπα για να μην το κουραζουμε και καρτα γραφικων να βρεις να παρεις θα την πληρωσεις χαβιαρι και δεν θα εισαι ευχαριστημενος με τα λεφτα που εδωσες και αυτα που πηρες. οποτε πες για τι χρηση θες υπολογιστη να σου βγαλουν μια συνθεση τα παιδια. δεν σε αρπαζω απο τα μουτρα, φιλικα παντα
Dropsreef Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 καταρχην καλωσορισες με μνημες DDR1 και επεξεργαστη με socket 478 εκτος απο καρτα γραφικων,εκτος απο μητρικη πρεπει να αλλαξεις και μνημες ram και επεξεργαστη!(και αν μιλαμε για μια συνθεση που δεν εχεις κανει καμια αναβαθμιση εως τωρα τοτε ενδεχομενως και τροφοδοτικο) Ποια μητρικη εχεις? αν και νομιζω πως λιγη σημασια εχει καθως και pci-e να εχει η μητρικη σου το να αγορασεις μια καινουρια καρτα γραφικων υπαρχει ενδεχομενο bottleneck
nickl2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Βασικα καρτα γραφικον εχω ddr 2 εχω αλλα δεν τεριαζουν στην μητρικη αλλα αν αναγκαστικα πρεπει να αλαξω επεξεργαστη δεν συνφερει... πιστευω σωστα??? ---------- Προσθήκη στις 20:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:17 ---------- Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχει PCI-E... http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1863
mourgolukos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Βασικα καρτα γραφικον εχω ddr 2 εχω αλλα δεν τεριαζουν στην μητρικη αλλα αν αναγκαστικα πρεπει να αλαξω επεξεργαστη δεν συνφερει... πιστευω σωστα??? ---------- Προσθήκη στις 20:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:17 ---------- Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχει PCI-E... http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1863 γενικοτερα δεν συμφαιρει να ριξεις χρηματα σε αυτο το μηχανημα.με 10-15€ παιρνεις μητρικη απο plaisio stock house (εαν βρισκεσαι στην αττικη ειδαλως δεν συμφαιρει) και με κανα 40αρι χτυπας και εναν επεξεργαστη 2πυρινο καινουριο εφοσον λες οτι εχεις μνημες και καρτα γραφικων ΥΓ η μητρικη ειναι απο τα μεταχειρισμενα του πλαισιου και εχει 6 μηνες εγγυηση.μπορει να σ βγει αστερι αλλα μπορει και να χαλασει στον μηνα
Dropsreef Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Για να ειμαι ειλικρινης την συγκεκριμενη συνθεση δεν θα την αλλαζα!θα την αφηνα ως εχει καθως θεωρω ψιλοπεταμενα λεφτα οποιαδηποτε προσπαθεια για αναβαθμιση της! H καρτα γραφικων σου οκ εχει μνημη ddr2!αυτο δεν εχει καμια σημασια με τις μνημες ram και την μητρικη!Η μνημες ram που εχεις ειναι DDR και η μητρικη σου υποστηριζει μνημες ram ddr! Οποτε εκτος απο μητρικη πρπει να αλλαξεις και επεξεργαστη και μνημες ram
nickl2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Οκ ρε παιδια με καλιψατε ευχαριστω πολυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.