nallas7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 παιδες βοηθεια εχω εναν dual core e5200 στα 2.5gh με 3gh μνημη την nvidia gts250 και win7. οταν παιζω το παιχνιδι single player ολα καλα μεχρι στιγμης οταν παιζω στο multiplayer μετα απο 3-4 πιστες κολαει ο υπολογιστης χρειαζεται να πατησω διακοπτη να τον κλεισω και να τον ξανανοιξω . δεν δουλευει τπτ στην συγκεκριμενη στιγμη. το παιχνιδι ζηταει core 2 duo στα 2,00 λετε να υπαρχει προβλημα γιαυτο? βοηθηστε γιατι θα το σπασω!!!!!!
mourgolukos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 παιδες βοηθεια εχω εναν dual core e5200 στα 2.5gh με 3gh μνημη την nvidia gts250 και win7. οταν παιζω το παιχνιδι single player ολα καλα μεχρι στιγμης οταν παιζω στο multiplayer μετα απο 3-4 πιστες κολαει ο υπολογιστης χρειαζεται να πατησω διακοπτη να τον κλεισω και να τον ξανανοιξω . δεν δουλευει τπτ στην συγκεκριμενη στιγμη. το παιχνιδι ζηταει core 2 duo στα 2,00 λετε να υπαρχει προβλημα γιαυτο? βοηθηστε γιατι θα το σπασω!!!!!! μπα δεν το πιστευω. να υποθεσω οτι για να λεσ multiplayer τοτε ειναι αυθεντικο το παιχνιδι; εαν ειναι σπασμενο ενδεχεται να ειναι προβληματκο το krack του. με ctrl + alt + delete δεν αποκρυνεται ο υπολογιστης αφου κολλησει;;; εχεις δοκιμασει το παιχνιδι σε αλλη εκδοση windows;;μπορει να ειναι καποιο bug που εχει με τα windows 7.αποτι θυμαμαι και το Spore δεν επαιζε του αδερφου μου στα 7αρια
nallas7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 oχι οχι alt ctrl delete τπτ κολαει κοινως κανει crash. η λαλακια που εχω κανει ητανε οτι ειχα βαλει την beta εκδοση πρωτα και μετα το original αλλα δεν το ειχα απεγκαταστηση το εκανα τωρα θα δειξη..
nallas7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 τελικα μαλλον ητανε η beta εκδοση που δημιουργουσε τα κοληματα μεχρι στιγμης ολα καλα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.