Προς το περιεχόμενο

κοτσόβολος 60 χρόνια....60 άτοκες

IMAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ασε.....Οι ατοκες δοσεις του Κωτσοβολου ειναι μεγαλη...αμαρτια.

Εννοει τιμες πανω απο αυτες που ειναι με μετρητα για τον υπολογισμο των δωσεων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ισχύουν οι άτοκες αλλά μόνο με συγκεκριμένες πιστωτικές κάρτες.

Θυμάμαι πέρυσι που είχα πληρώσει την τηλεόραση του αδερφού μου, από τις 4 κάρτες που είχα μόνο την μια (και πάλι καλά) μου δέχτηκε για άτοκες.

Για τα προϊόντα που είναι σε προσφορά δεν ισχύουν οι άτοκες δόσεις.

Ισχύουν οι άτοκες αλλά μόνο με συγκεκριμένες πιστωτικές κάρτες.

Θυμάμαι πέρυσι που είχα πληρώσει την τηλεόραση του αδερφού μου, από τις 4 κάρτες που είχα μόνο την μια (και πάλι καλά) μου δέχτηκε για άτοκες.

Για τα προϊόντα που είναι σε προσφορά δεν ισχύουν οι άτοκες δόσεις.

για ποια καρτα μιλαμε...? :-)

Αν θυμάμαι καλά Diners από την Citibank.

Όταν πας να πληρώσεις στο site του Κοτσόβολου, έχει ένα link που αναφέρει για ποιες κάρτες από κάθε τράπεζα ισχύουν οι άτοκες δόσεις.

• 3 μήνες μετά...

παιδιά επειδή εχω αγοράσει πολλές φορές απο Κωτσόβολο οι δόσεις άμα πατε απο το μαγαζί γίνονται με δανειοδότηση και δεν χρειάζεται καθόλου πιστωτική κάρτα...

προσφορα για τα 60 χρονια θα ηταν 60% εκπτωση σε ολα. μουφα η προσφορα.

και με καθε αγορα ps3 δωρο μια ferrari (για περιορισμενο αριθμο τεμαχιων) :lol:

συγνωμη που θα στο χαλασω αλλα στην Ελλαδα ζεις και σε περιοδο οικονομικης κρισης :-(

Οι ατοκες του Κοτσο ειναι με δανειοδοτηση. Που σημαινει ειτε τρεχεις καθε μηνα σε καταστημα Εθνικης ειτε σε καταστημα του Κοτσο και πληρωνεις , πραγμα ιδιαιτερα σπαστικο οταν μιλαμε για 48+ δοσεις.

Ασε που βαζει και εξοδα δανειου , ασφαλεια κλπ ειναι και ακριβοτερος απο τον ανταγωνισμο. Την εχω πατησει 2 φορες μαλιστα θαμπωμενος απο τις πολλες ατοκες. Αν εχετε facepalm δεν θα παρεξηγηθω.

• Super Moderators

60 δόσεις? θα πληρώνουμε μέχρι να πεθάνουμε, δεν μπορούσαν να έχουν ταυτόχρονα μια προσφορά για μειωμένη τιμή για μετρητά?

Οι ατοκες του Κοτσο ειναι με δανειοδοτηση. Που σημαινει ειτε τρεχεις καθε μηνα σε καταστημα Εθνικης ειτε σε καταστημα του Κοτσο και πληρωνεις , πραγμα ιδιαιτερα σπαστικο οταν μιλαμε για 48+ δοσεις.

Ασε που βαζει και εξοδα δανειου , ασφαλεια κλπ ειναι και ακριβοτερος απο τον ανταγωνισμο. Την εχω πατησει 2 φορες μαλιστα θαμπωμενος απο τις πολλες ατοκες. Αν εχετε facepalm δεν θα παρεξηγηθω.

Σωστα τα λες φιλε.

Επισης, περισυ όταν ειχα ρωτησει για ατοκες με οποιαδηποτε πιστωτική ειπαν οτι δεν ισχυει η προσφορα με τις 60 δόσεις... με το ζόρι 6 αν θυμαμαι καλα ή έως 12 αν το ποσο ειναι μεγαλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...