Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Πρόβλημα με ελληνικούς υπότιτλους

vendettalove

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όσα προγράμματα (kmplayer , bsplayer, k-lite κτλ.) έχω δοκιμάσει για αναπαραγωγή κανένα δεν κατάφερε να παίξει το επεισόδιο/ταινία με ελληνικούς υπότιτλους

αντίθετα βγάζει διάφορα σύμβολα.

στους αγγλικούς υπότιτλους όλα δουλεύουν σωστά

έχω τα windows 7 Pro 32-bit english.

τι μπορώ να κάνω?

• Moderators
Δημοσ.
Υπάρχει μια διαδικασία που μπορείς να δείς τούς υπότιτλους

Την οποια περιεγραψε πιο πανω ο thomasG4

Δημοσ.
Την οποια περιεγραψε πιο πανω ο thomasG4

Αν έχεις αγλική έκδοση windows και την γλώσσα να αλλάξεις οι θπότιτλοι θα είναι πάλι κινέζικα δοκίμασε το.................

• Moderators
Δημοσ.
Αν έχεις αγλική έκδοση windows και την γλώσσα να αλλάξεις οι θπότιτλοι θα είναι πάλι κινέζικα δοκίμασε το.................

Μηπως αναφερεσαι στις ρυθμισεις καποιου προγραμματος και οχι αυτες των windows?Γιατι μ αυτες τις ρυθμισεις που ανεφερα πιο πριν,παιζουν κανονικα οι υποτιτλοι στον media player classic απο τοτε που βγηκαν τα 7.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω το εξής πρόοβλημα και ζητώ την βοήθεια σας...

Στον υπολογιστή μου έχω εγκαταστημένα τα windows 7 x64 εδώ και 1 χρόνο περίπου και μέχρι σήμερα έβλεπα ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους κανονικά. από σήμερα χωρίς να ξέρω τον λόγο άρχισε και βγάζει περίεργους χαρακτήρες.

Αυτό που είπε ο thomas πιο πάνω

Control Panel-->Clock,Language,and Region-->Region and Language-->Administrative-->Change System Lockale-->Greek(Greece)

είναι ακριβώς έτσι

και τα settings στους players (media player clasic και VLC) ειναι σε ελληνικές γραμματοσειρες.

Ευχαριστώ

Υ.Γ. Πόσταρα εδώ σε αυτό το θέμα γιατί δεν με αφήνει να ανοίξω καινούριο, αλλα το θέμα είναι μια χαρά για το πρόβήμα μου.

Ελπίζω να το δείτε

Υ.Γ.2 Η μόνη αλλαγη που έκανα στον υπολογιστή ήταν να τον συνδέσω σε μια οθόμη τηλεόρασης LG LCD 42" αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό, αφού γενικά ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά τα ελληνικά και τα αρχεία .srt ειναι σε ελληνικά...

---------- Προσθήκη στις 18:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:33 ----------

Παιδια όλα καλα το έλυσα τελικα...

Κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας τον KMplayer XD

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...