Προς το περιεχόμενο

σκηνές που δεν έπρεπε να δούμε μικροί

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ενω η σκηνη στο Ρομποκοπ με τον αλλο που πεφτει στα τοξικα αποβλητα και βγαινει λιωμενος σου αρεσε; :P

Μιάς και είναι trend o Robocop, πρέπει να ήμουν γύρω στα 10 όταν πρωτοείδα την πρώτη ταινία. Αυτή η σκηνή ήταν ότι σοκαριστικότερο είχα δεί μέχρι στιγμής, πραγματικά brutal όμως, μαζί φυσικά με την πρώτη σκηνή με την δολοφονία του Μέρφι. Μετά ακολούθησε ο ξυρισμένος Νίο που ξυπνάει στον θάλαμο με το κόκκινο υγρό στο Matrix, το μάτι που βγάζει το Τ-800 στο Τ1, και οι διαμελισμοί στο original Predator.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το κάρφωμα του πατριού από τον Τ1000 είναι σκηνή που μου έχει μείνει.

Το Predator 1 όλο.

Το Jaws χωρίς να το έχω δει ποτέ με έχει αγχώσει για πάντα με τη θάλασσα

Μεσα σε ολες αυτες τις σκηνες που ηδη αναφερθηκαν εγω απλα θα συμπληρωσω και τη σκηνη απο το "the fly" οπου ο κυριος ξερναει στο χερι του Σταθη που λιωνει σιγα σιγα και επειτα παει και στο ποδι του οπου κανει το ιδιο και βλεπουμε ενα ποδι να σπαρταραει μεχρι να αποκωληθει απο τη θεση του. Σπυριασα  οταν το ειχα δει πρωτη φορα. Παιζει να ημουν καμια 9-10 ετων. 

• Like 3

Το A serbian film . Ευχομαι πραγματικα να μην το ειχα δει ποτε.. Ωρες - ωρες αναθεματιζω τη στιγμη που το ειδα. Εχω ακομα εφιαλτες στα βραδια, ειδικα εκει στο τελος με το νεογεννητο και με τη μανα που ειναι δεμενη και του κανει στοματικο. Αλλα και ολοκληρη η ταινια ηταν ενα εκτρωμα.

τον bob στο twin peaks brrrr

πριν κάτι χρόνια αγόρασα την 1η season σε dvd και έβαλα να την δω και μόλις άκουσα την μουσική το έκλεισα :fear:

και ο νάνος και ο γίγαντας ήταν πολύ scary.

επίσης με το the omen φοβήθηκα πολύ, κυρίως το 1ο.

η σκηνη στο ιαπωνικο ρινγκ που βγαινει απο την τηλεοραση η σαντακο..δεν μπορουσα για ενα διαστημα να κοιμηθω με τηλεοραση στο δωματιο..

• Like 1

[...]

5) είτε από Άλιεν είτε από μύγα, είναι "κάτι" και ξερνάει κάτι-σαν-οξύ στο χέρι κάποιου το οποίο αρχίζει και λιώνει ξεκινώντας από τα δάκτυλα κ φτάνοντας σχεδόν στον αγκώνα.

Μεσα σε ολες αυτες τις σκηνες που ηδη αναφερθηκαν εγω απλα θα συμπληρωσω και τη σκηνη απο το "the fly" οπου ο κυριος ξερναει στο χερι του Σταθη που λιωνει σιγα σιγα και επειτα παει και στο ποδι του οπου κανει το ιδιο και βλεπουμε ενα ποδι να σπαρταραει μεχρι να αποκωληθει απο τη θεση του. Σπυριασα  οταν το ειχα δει πρωτη φορα. Παιζει να ημουν καμια 9-10 ετων. 

There you go

Chucky...απλά στοίχειωνε τα παιδικά μου όνειρα.

Το κακό είναι οτι υπήρχε μια κούκλα στο σαλόνι,που για κάποιο ανεξήγητο λόγο,μου έφερνε απίστευτα στον Chuck.Απαγορευμένη ζώνη το σαλόνι τα βράδια...

• Like 1

Χειρότερη σσκηνή για μένα στο IT του Stephen King οταν τρώει το πρώτο παιδάκι στην αρχή...

Βασικα όλη η ταινία!

Sent from my MT11i using Insomnia

• Like 1

Lion King όταν ο Mufasa πεθαίνει από τον Scar. :(

Ναι και εγώ στενοχωρήθηκα πολύ που ο σχεδιαστής σταμάτησε να φτιάχνει pixels σε σχήμα λιονταριού.

Ναι και εγώ στενοχωρήθηκα πολύ που ο σχεδιαστής σταμάτησε να φτιάχνει pixels σε σχήμα λιονταριού.

Δεν ήταν με pixels εξυπνάκια.

• 1 χρόνο αργότερα...

Έχουμε και λέμε...

Το A serbian film . Ευχομαι πραγματικα να μην το ειχα δει ποτε.. Ωρες - ωρες αναθεματιζω τη στιγμη που το ειδα. Εχω ακομα εφιαλτες στα βραδια, ειδικα εκει στο τελος με το νεογεννητο και με τη μανα που ειναι δεμενη και του κανει στοματικο. Αλλα και ολοκληρη η ταινια ηταν ενα εκτρωμα.

Πραγματικά απορώ πως το άφησαν να γυριστεί.

η σκηνη στο ιαπωνικο ρινγκ που βγαινει απο την τηλεοραση η σαντακο..δεν μπορουσα για ενα διαστημα να κοιμηθω με τηλεοραση στο δωματιο..

Γενικά το έργο αυτό είναι τρομακτικό απο το πρώτο καρέ μέχρι το τελευταίο. (J-Horror γιου νόου).

Και μιάς που μιλάμε για J-Horror, θα αναφέρω και την σκηνή στο Ju-on: The Grudge 2 με...

την Κιόκο που γεννάει την Καγιάκο.

714-epic-facepalm.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...