yannis27gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Επειδή η κόρη μου με έχει πρήξει, υπάρχει ταινία με την Ντόρα (όχι την Μπακογιάννη...) που να είναι ντυμένη με φόρεμα και όχι με το κλασσικό μπλουζάκι-παντελόνι; Θενξ!!
random Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 ίσως ειναι το "Dora Saves The Crystal Kingdom" ε, ρε με τι ασχολούμαστε μεσημεριάτικα.... ειδα τον τίτλο στα "νέα" και λέω.. "πάει! τρωκτικό το κάνανε το φόρουμ"
yannis27gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Είσαι ηγέτης, είσαι μεγάλος!! 10000 θενξ!!
konnak Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 ε, ρε με τι ασχολούμαστε μεσημεριάτικα.... ειδα τον τίτλο στα "νέα" και λέω.. "πάει! τρωκτικό το κάνανε το φόρουμ" Το γελάς; Μόνο στην ιδέα τρόμαξα! Ποια σκηνή του RoboCop, μιλάμε για πραγματικά τραύματα...
Members gsarig Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 ε, ρε με τι ασχολούμαστε μεσημεριάτικα.... ειδα τον τίτλο στα "νέα" και λέω.. "πάει! τρωκτικό το κάνανε το φόρουμ" :lol: Αυτό θέτει υποψηφιότητα για το topic με τα καλύτερα post της ημέρας
yannis27gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 :lol: Αυτό θέτει υποψηφιότητα για το topic με τα καλύτερα post της ημέρας Τι να πω, χαίρομαι που σας έκανα να γελάσετε
Members gsarig Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Τι να πω, χαίρομαι που σας έκανα να γελάσετε Η αλήθεια είναι ότι με το που είδα τον τίτλο του topic το μυαλό μου πήγε στη Μπακογιάννη (γι' αυτό μου φάνηκε τόσο εύστοχο το σχόλιο του random) Βέβαια, επειδή έχω μια 5χρονη ανηψιά που έχει κόλλημα με τη Ντόρα και ο πατέρας της όλο κάτι τέτοια ψάχνει στο ίντερνετ (Ντόρα και ταινίες της Μπάρμπι), εν μέρει κατάλαβα τον πόνο σου
nikosBruin Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Πάντως για παιχνίδια με τη Ντόρα, έχει πάρα πολλά δωρεάν flash εδώ: http://www.nickjr.com/games/dora-the-explorer/all-themes/all-ages/index.jhtml
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.