Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω εταιρία σχεδίασης&ανάπτυξης ιστοσελίδων για πρακτική άσκηση

Seldimi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι φοιτητής 9ου εξαμήνου του τμήματος Πληροφορικής ΑΤΕΙΘ και ζητώ εργασία για την εκπόνηση πρακτικής για την περίοδο Απρίλιο-Οκτώβριο 2010, σε εταιρία σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων, στην Θεσσαλονίκη. Αν έχετε εταιρεία και ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μου για βιογραφικό και περισσότερες πληροφορίες.

Ευχαριστώ

Υ.Γ1: Να μετακινηθεί αν είναι σε λάθος κατηγορία

Υ.Γ2: Είναι δύσκολο να βρεις εταιρεία οπότε αν γνωρίζετε κάτι σχετικό ενημερώστε με

Δημοσ.
Η σχολή σου δεν σας βοηθάει σε τέτοια θέματα?

καθόλου όμως....κ εγω την πρακτική πριν 2 χρόνια μονος μου την είχα βρει. Μη σου πω κι ολας οτι σου πάει κόντρα , με τα γραφειοκρατικά ζητήματα που καθυστερούν πολύ την πρόσληψη και δουλεύεις κανα 20ήμερο απλήρωτος.

Δημοσ.

Και εγώ μόνος μου την βρήκα αλλά θυμάμαι ότι η σχολή την περίοδο που ήταν οι δηλώσεις για τις πρακτικές, έβγαζε αρκετές ανακοινώσεις με εταιρείες που έδειχναν ενδιαφέρον για πρόσληψη με σκοπό να κάνουν την πρακτική τους

Δημοσ.

Καθόλου δεν βοηθάει.. καλεί 7-10 εταιρίες σε μια ημερίδα για 30+ άτομα και πολλές φεύγουν χωρίς να πάρουν κανέναν... ευτυχώς βρήκα σήμερα μια εταιρία.

Δημοσ.

Αν βοηθάει;;; Όχι βέβαια.. και καλά κάνει και δε βοηθάει..

Seldimi στείλε βιογραφικά παντού! Μην το σκέφτεσαι και πολύ και μην περιμένεις να έρθει η εταιρεία να σου ζητήσει να κάνεις πρακτική ...

μόνος σου πρέπει να τρέξεις να το ψάξεις.. και σου υπόσχομαι ότι δεν θα το μετανιώσεις..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...