chek2fire Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Πάντως είναι επιβεβαιωμένο ότι με το downgrade αντιμετωπίστηκε και το πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Mporeiw nα ξαναδοκιμασεις παλι παντως για δοκιμη.
chek2fire Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Γιατί το netgear δεν μου κάνει αυτόματο reconect μετά από κάποια διακοπή ρεύματος κτλ? Δλδ ενώ συγχρονίζετε κανονικά με το adsl δεν μπορει να συνδεθεί με τον λογαριασμό μου και πρέπει να κάνω manual σύνδεση η restart τον router. Μήπως είναι κάποιο bug?
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 δοκιμασε firmware update.mesa to εχεις pppoe me llc?β.μηπως εχει επιλογη για auto reconnect και εσυ δεν το εχεις βαλει εκει αλλα το εχεις βαλει να κανει connect on demand μονο?δηλαδη να πας να ανοιξεις σελιδα και μετα να κανει connect?
chek2fire Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Εχώ ξαναπεράσει το τελευταίο firmware και όπως έχω πει και παλιότερα το έχω με pppoa με llc γιατί με pppoe ενώ συγχρονίζετε δεν συνδεέτε ο λογαριασμός στο internet. Γενικά έχω ένα θέμα με την γραμμή και από τον ote την έχουν δηλώσει σαν βλάβη γιατί ενώ κανονικά μετά την τελευταία αναβάθμιση θα έπρεπε να φτάνει μέχρι 24 καλά καλά δεν πάει ούτε στα 8. Αλλά νομίζω αυτό δεν έχει να κάνει με την αδυναμία αυτόματης επανασύνδεσης του router μετά απο διακοπή. Για το θέμα τις επανασύνδεσης έχει μια επιλογή Connect Automatically, as Required και την έχω τικαρισμένη. Παρακάτω είδα και αυτό εδώ που δεν ξέρω τι είναι και δεν το έχω επιλεγμένο Enable PPPoE Relay και στην περιγραφή λέει Enable PPPoE Relay - When enabled , this feature will allow a PPPoE client on a local PC to connect to a remote PPPoE server with the gateway acting as a relay agent
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 σωστα τα εχεις/.αυτο δεν πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο.δοκιμασε pppoe με vc να δεις αν θα συνδεθει
chek2fire Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Το ίδιο ενώ συγχρονίζετε κανονικά ο λογιαριασμός δεν μπορεί να συνδεθεί με pppoe και το σήμα στο router μένει κόκκινο. Παρατήρησα κάτι άλλο. Οτάν βάζω pppoe μου εμφανίζει και άλλο ένα πεδίο κάτω από το όνομα και το password για σύνδεση στο δύκτιο. Αυτό εδώ Service Name (If Required) Και δεξιά είναι κενό. Μήπως χρειάζετε να βάλω κάτι εκεί?
chek2fire Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Πόσταρα και στο forum της netgear και ένας που απάντησε μου είπε βάλε ups . Πρέπει να είναι τελικά κάποιο bug του router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.