eliask Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Βγηκέ και το dgn 3500 τώρα με gigabit switch . ( Το έχω παραγγείλει και αναμένω )
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Προσπαθούσα να ανοίξω τις ftp, http θύρες και μια δούλευαν και μια δεν δούλευαν. Γενικά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος από την zyxel αν και πριν πάρω router της είχα ακούσει τα καλύτερα. Διαβάζω πολύ καλές κριτικές το internet και από χρήστες αλλά και από διάφορα review και γιαυτό εδώ το Netgear 3300 http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/Netgear-DGND3300-Wireless-Modem-Router-N-300Mbps-Dual-Band-Annex-A-DGND3300.htm με τα zyxel η θα ακουσεις τα καλυτερα η θα ακουσεις πολλα κουφα.για τα Netgear οσα εχω δει τροχαδην λιγακι δεν εχω να πω ασχημα λογια απλα το παν ειναι να τους περασεις τελευταιο firmware.εβλεπα αρκετες αλλαγες με πιο νεα firmware Και σε ενα μοντελο με το που το βγαζεις απο το κουτι ελεγε πανω check for firmware:P.
chek2fire Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Γενικά αυτό με το firmware έχει γίνει αναγκαίο κακό σε όλες τις ηλεκτορονικές συσκευές. Δεν υπάρχει συσκευή στην αγορά που να δουλεύει απροβλημάτιστα και που δεν χρειάζετε κάποιο firmware uppgrade. Τελικά πείρα το netgear θα το παραλάβω αύριο και σε καμιά βδομάδα θα κάτσω να το βάλω και να σετάρω το οικιακό δύκτιο . Θα σας πω εντυπώσεις για την συμπεριφορά του.
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 για αυτο και κανουν να μπορεις να περασεις Firmware για να προσαρμοζεται.συν οτι τρεχουν να βγαλουν προιοντα για να πουλησουν και λιγο δοκιμασμενα οποτε υπαρχουν προβληματακια και ισχυει η λογικη οκ θα τα φτιαξουμε καποια στιγμη.πχ σαν καρτα γραφικων.παιρνεις μια τελεια καρτα και για να παιξει τελεια μετα απο κανα χρονο θα βρεις καλους drivers.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 imho εμπρός για draytek...
denexo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Βγηκέ και το dgn 3500 τώρα με gigabit switch . ( Το έχω παραγγείλει και αναμένω ) Από ότι βλέπω το έχει μόνο το pixmania. Το έχεις βρει από κάπου εδώ Ελλάδα; Απογοητεύτηκα από τις κριτικές για το Dlink DIR 655 Extreme και αυτό εδώ φαίνεται πολύ καλό και ιδιαίτερα ελκυστικό για τα λεφτά του. Περιμένουμε reviews. Με ενδιαφέρει πολύ αν υποστηρίζει wireless bridge με wpa όπως έχω το USR 9108 μου με 2 WRT54GL (Tomato firmware).
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 γενικως η dlink ποτε δεν μου γεμιζε το ματι.παντα καλυτερη θεωρουσα την Netgear.
eliask Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Απο το linksys περασα αλλά δυστηχώς είχε προβληματακια με το ppoe και την tellas . Oποτε το εγκατελειψα. Το dlink προσωπικά θεωρώ πως ήταν αριστο ( ευκολό μενου , πολλές επιλογές να κάνεις πραματα , ) Τωρα πήρα το netgear dgn3500( κυρίως γιατι δεν ήθελα να έχω χωριστα modem kai router). Αν και προβληματιστικα λίγο με το forum της netgear για κατι προβληματακια εμενα έπεξε πολύ καλα και 3-4 μέρες τώρα είναι πολύ σταθερό . ( με το cd δεν έκανε την εγκατασταση αλλά όταν έβαλα μόνος μου τις ρυθμισεις όλα επεξαν μια χαρα ! )
denexo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Με γεια το καινούριο σου modem/router πλέον! Για πες μας εντυπώσεις σε σύγκριση με το linksys και το dlink (υποθέτω ότι μιλάς για το dir 655 extreme ε. Από pixmania τελικά το αγόρασες; Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως να μάθω είναι αν υποστηρίζει Wireless Bridge με WPA. Μεταξύ του dlink και του netgear ποιο θα επέλεγες τελικά;
eliask Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Με γεια το καινούριο σου modem/router πλέον! Για πες μας εντυπώσεις σε σύγκριση με το linksys και το dlink (υποθέτω ότι μιλάς για το dir 655 extreme ε. Από pixmania τελικά το αγόρασες; Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως να μάθω είναι αν υποστηρίζει Wireless Bridge με WPA. Μεταξύ του dlink και του netgear ποιο θα επέλεγες τελικά; Aπο pixmania το αγορασα ναι. Δεν το βρηκα πουθενα αλλού εδώ προς το παρόν τουλάχιστον . Τα linksys επειδή είχα και παλιοτερα τα προτιμούσα . Δυστηχώς το wag320n δεν έπεζε σε ppoe και τελλας ( τό ιδιο προβλημα είχε και το wag200) Σε οτε που το δοκίμασα επεξε super και θα το προτιμουσα . Το dlink ειναι πολύ καλό και ευκολό στο σεταρισμα του με πολλές επιλογές στο να κάνεις διαφορα ( qos etc etc ) ομώς έιναι μόνο ρουτερ οποτε θέλεις και modem . Γιαυτο το λόγο και το αλλαξα . ( + το γεγονός ότι δεν μπορουσα να παρακολουθώ τα στατιστικα της γραμμής , επρεπε να βγαζω το router και να συνδεω το Modem . Προσωπικα θα επελέγα μεταξύ Linksys kai netgear και τα 2 πολύ καλα με το linksys ομως να έχει αυτο το θεματακι με την tellas ( τουλάχιστον σε εμένα ) , Για το Wireless Bridge με WPA δεν ξέρω να σου απαντησω !
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Απο το linksys περασα αλλά δυστηχώς είχε προβληματακια με το ppoe και την tellas . Oποτε το εγκατελειψα. Το dlink προσωπικά θεωρώ πως ήταν αριστο ( ευκολό μενου , πολλές επιλογές να κάνεις πραματα , ) Τωρα πήρα το netgear dgn3500( κυρίως γιατι δεν ήθελα να έχω χωριστα modem kai router). Αν και προβληματιστικα λίγο με το forum της netgear για κατι προβληματακια εμενα έπεξε πολύ καλα και 3-4 μέρες τώρα είναι πολύ σταθερό . ( με το cd δεν έκανε την εγκατασταση αλλά όταν έβαλα μόνος μου τις ρυθμισεις όλα επεξαν μια χαρα ! ) το cd εγκαταστασης ποτε μην το τρεχεις.παντα μεσα απο την Ip tou router.και στα netgear παντα κοιτα για firmware updates. Aπο pixmania το αγορασα ναι. Δεν το βρηκα πουθενα αλλού εδώ προς το παρόν τουλάχιστον . Τα linksys επειδή είχα και παλιοτερα τα προτιμούσα . Δυστηχώς το wag320n δεν έπεζε σε ppoe και τελλας ( τό ιδιο προβλημα είχε και το wag200) Σε οτε που το δοκίμασα επεξε super και θα το προτιμουσα . Το dlink ειναι πολύ καλό και ευκολό στο σεταρισμα του με πολλές επιλογές στο να κάνεις διαφορα ( qos etc etc ) ομώς έιναι μόνο ρουτερ οποτε θέλεις και modem . Γιαυτο το λόγο και το αλλαξα . ( + το γεγονός ότι δεν μπορουσα να παρακολουθώ τα στατιστικα της γραμμής , επρεπε να βγαζω το router και να συνδεω το Modem . Προσωπικα θα επελέγα μεταξύ Linksys kai netgear και τα 2 πολύ καλα με το linksys ομως να έχει αυτο το θεματακι με την tellas ( τουλάχιστον σε εμένα ) , Για το Wireless Bridge με WPA δεν ξέρω να σου απαντησω ! με Pppoa/vc δεν παιζει?το εκανες firmware update?
eliask Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Το netgear έχει ενεργοποιημένη λειτουργεία να κοιτάει αυτόματα για firmware update . To linksys με ppoa έπεζε σε tellas ,με ppoe δεν έπεζε . Σε ότε που δοκίμασα όμως έπεξε με τη μιαpppoe ! Firmware update δεν είχε βγει μέχρι που το έβγαλα απο την τελλας. Τωρα το έχω στο εξοχικό μου σε συνδέση οτε όποτε δεν μπορω να το δω .
_Anonymous_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 dgn3500= πολυ καλη αγορα (20000 ταυτοχρονες συνδεσεις, πολυ καλο για torrents) dgn2000= πολυ καλη αγορα dgn3000= εχει καποια θεματακια και δε θα το συνιστουσα φιλε αυτα απο μενα
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Το netgear έχει ενεργοποιημένη λειτουργεία να κοιτάει αυτόματα για firmware update . To linksys με ppoa έπεζε σε tellas ,με ppoe δεν έπεζε . Σε ότε που δοκίμασα όμως έπεξε με τη μιαpppoe ! Firmware update δεν είχε βγει μέχρι που το έβγαλα απο την τελλας. Τωρα το έχω στο εξοχικό μου σε συνδέση οτε όποτε δεν μπορω να το δω . με Pppoa δεν επαιζες σωστα? dgn3500= πολυ καλη αγορα (20000 ταυτοχρονες συνδεσεις, πολυ καλο για torrents)dgn2000= πολυ καλη αγορα dgn3000= εχει καποια θεματακια και δε θα το συνιστουσα φιλε αυτα απο μενα αν ανοιγει 20000 connection ειναι λιγο περιττο εκτος αν ειχες 100 mbit γραμμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.