Προς το περιεχόμενο

Παγίδες - Σχόλια Προσφορών Saturn Θεσσαλονίκης

j0hnar0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
είπα κι εγώ. thanks !

Μια χαρά είναι για αρχικό μηχάνημα. Μαζί με την 19άρα, με 180 ευρώ έχεις Η/Υ για σερφάρισμα... ήσυχο πάνω απ' όλα.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα,

το Bell το πήρε κανεις να μας πει εντυπώσεις?

μονο οθόνες ακουω να εφυγαν..η μηπως δεν είδα καλα. :-)

Δημοσ.

προσοχη τα dell απο ηλεκτρονικη

ειναι ανακατασκευασμενα.....αυτο φυσικα δεν ειναι προβλημα γιατι εχουν την ιδια (καλη) εγγυηση dell

το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι δυσκολα μπορεις να αναβαθμισης

το απλο cd σε dvd-r......ειναι slim ....για λαπτοπ....αρα ακριβο

το ιδιο και η μνημη ram ειναι παλιου τυπου οχι ddr2.....αρα πανακριβες

αλλa για 100 εuro με αδεια χp ......καλα ειναι

Δημοσ.
καλημερα ,τελικα το Bell το πηρε καποιος να εχουμε και μια αποψη ?

dell είναι. Ενα παρόμοιο, για να μην πω το ιδιο με 1 γιγα μνήμης χρησιμοποιώ στην δουλεία. Ειναι πολύ καλό αλλα επιφυλάσσομαι για το αν αξίζει τα 99 ευρω οταν με 199 παιρνεις ένα ωραιο νετμπουκ για την ίδια και παραπάνω χρήση... Ίσως στα 60 € να ήταν καλή τιμή για ξεστοκάρισμα... Mονο και μονο βεβαια, επειδη είναι Dell και ειναι μηχανηματα εμπιστοσύνης, ισως να το επαιρνα για καβάντζα...

Δημοσ.

Προσωπική ταπινη μου άποψη: ωραια φαινομενικά χαρακτηριστικά αλλά Βrand Νame αγνωστο για μενα. θα προτιμουσα να δωσω κατι παραπανω και να παω σε κατι πιο σιγουρο και αξιοπιστο και δεν θα δελεαζομουν μονο και μονο επειδη φοραει καινουργιο επεξεργαστη. Εσυ εισαι εσυ εγω ειμαι εγω. Ο καθένας εχει μια διαφορετική γνωμη.

opinions_are_like_assholes_everybody_has_one_sticker-p217158081013361416q0ou_400.jpg

• Moderators
Δημοσ.
Μια χαρά είναι για αρχικό μηχάνημα. Μαζί με την 19άρα, με 180 ευρώ έχεις Η/Υ για σερφάρισμα... ήσυχο πάνω απ' όλα.

Ησυχο; Τι το κανει ησυχο; Ο παλιος επεξεργαστης; Ο μικρος δισκος; Το αντιθετο θα ειναι... 90nm, εχει θερμικες απωλειες....φουλ! ( μα που βρηκαν τοσο παλιο επεξεργαστη; :shock: http://www.newegg.com/product/product.aspx?Item=N82E16819116235 ασε που μπορει να ειναι αυτος http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1244 αφου λεει ο συναδελφος freecom30 για μνημες "παλαιου τυπου" και οχι DDR2 - σωτηριον ετος 2002!)

Με 180 ευρω παιρνεις ενα netbookακι αν ειναι μονο για σερφαρισμα και εχεις και φορητοτητα και ησυχια και ελαχιστη καταναλωση ρευματος (10-20 φορες μικροτερη απο οτι θα ειχες με αυτη τη σομπα). :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...