loubas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 πήγε κανείς??? εκτός από το φυλλάδιο, οι τιμές τί έλεγαν?
GeorgT. Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 χωρις να εχω παει, αλλα μην περιμένεις τις τιμες πέραν των προσφορών να ειναι καλές!! Ελαφρώς τσιμπημένες θα έλεγα οπως κ στο Media!
Nauseas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Πέρασα μια βόλτα, εκτός των προσφορών οι υπόλοιπες τιμές είναι οι στάνταρ της αγοράς, όχι φτηνότερα και γενικότερα δεν βρήκα κάτι πρωτότυπο, τα ίδια ακριβώς με το media markt έχει. Έχει και τα κλασσικά πανέρια με τα φτηνά παιχνίδια Α, με τις τηλεοράσεις έγινε ο αναμενόμενος πανζουρλισμός, δεν ξέρω τι έχουν από απόθεμα αλλα 9 το πρωί η πρώτη παρτίδα samsung είχε τελειώσει, το γυρίσαν τότε όλοι σε σόνυ και τις κόβω και εκείνες να εξανεμίζονται
osalonikios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 πήγε κανείς???εκτός από το φυλλάδιο, οι τιμές τί έλεγαν? Πηγα πριν ανοιξουν, ειχαμε μαζευτει καμια κατοστη ατομα... Αλλα μετα ηταν πόλυ χαλαρα... αφου βγηκα και ξαναμπηκα χωρις καθολου ουρα Στις ΤV που ηθελα ειχε πολυ αποθεμα... πιστευω ακομα να εχει... στα αλλα προιοντα αν και δεν εδωσα μεγαλη προσοχη, καλες μου φανηκαν οι τιμες χωρις κατι φοβερο, σαν electro -media...
paularas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Πια πήρες τελικά? samsung ή sony? σχόλια έως τώρα?
bill_m Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 και εγω πηγα το πρωι. χαλαρα εμπαινες χωρις να περιμενεις. εχουμε κριση και ετσι οπως φαινεται και το απογευμα θα εχει ακομα τηλεορασεις. εχουν παλετες. οταν εφυγα δε επερνε κανεις και ειχε καμια 30αρια τεμαχια
kamui Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ναι πολύ χαλαρά. Μέσα είχε κόσμο αλλά όχι εκείνο το πράμα με το δυτικό media markt που παρακαλούσες να μπεις. Από τιμές δεν μπορώ να πώ ουάου. Εκτός από τους κράχτες όλα τα άλλα νορμαλ. Άντε κανα 10 ευράκι κάτω στα πολύ ακριβά. (Όσα είδα δηλαδή)
bill_m Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μη μαλωνετε παιδια. Πατε για κανενα καφε μαζι να τα πειτε Back to topic. Δεν υπαρχουν αλλες 37αρες στο Saturn...
newtech Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μη μαλωνετε παιδια. Πατε για κανενα καφε μαζι να τα πειτε Back to topic. Δεν υπαρχουν αλλες 37αρες στο Saturn... Ηλεκτρονική MATE!!!! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=366707
GeorgT. Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Οι προσφορές της Ηλεκτρονικής ειναι καλύτερες απο το saturn η ετσι μου φαίνεται?? Ωραια κίνηση, μονο σε καλό μπορεί να μας βγει αυτός ο ανταγωνισμός
newtech Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Οι προσφορές της Ηλεκτρονικής ειναι καλύτερες απο το saturn η ετσι μου φαίνεται?? Ωραια κίνηση, μονο σε καλό μπορεί να μας βγει αυτός ο ανταγωνισμός Δεν σου φενετε.. ετσι ειναι!!!!!!
miyazaki Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Το desktop που έχει το Dell με 99 ευρώ τι ακριβώς περιλαμβάνει ρε παιδιά , γιατί δεν φαίνεται τίποτα !
JohnMik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Το desktop που έχει το Dell με 99 ευρώ τι ακριβώς περιλαμβάνει ρε παιδιά , γιατί δεν φαίνεται τίποτα ! P4 2.8, 512ram,40gb sata,gigabit lan,VGA intergrated intel, Xp pro
miyazaki Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 P4 2.8, 512ram,40gb sata,gigabit lan,VGA intergrated intel, Xp pro είπα κι εγώ. thanks !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.