Προς το περιεχόμενο

Παγίδες - Σχόλια Προσφορών Saturn Θεσσαλονίκης

j0hnar0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαναλεω οτι ειναι ιδιες με μονες διαφορες αυτες που ανεφερα, και μαλιστα η τιμη της w57xx ειναι πιο ακριβη απο την w5500.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν ξερω απο ποιους εχει φτιαχτει η σελιδα αλλά Solun ειναι η Θεσσαλονικη στα σλάβικα (τα ουγγρικα δεν ειναι σλάβικη γλώσσα).Μια βόλτα απο το wiki της Θεσσαλονικης λύνει και πιθανες απορίες.Τελοςπάντων δεν ειναι το θεμα μας αυτο απλά εκανα μια παρατηρηση που μου χτυπησε το ματι.ελπίζω πάντως αυτες οι προσφορες να μην ειναι του εντυπωσιακου αριθμου των 2 τεμαχιων ανα ειδος

με συγχωρείς κροατικά ήθελα να πώ, ( http://hr.wikipedia.org/wiki/Solun ) το hr ( HRVATSKA ) με μπέρδεψε.

Δημοσ.
Τι εννοείς μιλάω με σιγουριά για το άυριο η το μεθάυριο ;

Να κρίνεις τι ακριβώς ;

Το συγκεκριμένο φυλλάδιο το είδα σήμερα στην είσοδο της πολυκατοικίας μου και τυχαίνει το κατάστημα να είναι μερικά τετράγωνα μακριά μου.

Επειδή ψάχνω αρκετό καιρό για λάπτοπ, μπορώ να σου πώ ( τουλάχιστον για το συγκεκριμένο γιατί με τηλεοράσεις κτλ δεν ασχολούμαι οπότε δεν μπορώ να εκφέρων γνώμη ) οτι λάπτοπ που να προσφέρει κάτι αντίστοιχο σε αυτήν την τιμή και απο επώνυμο κατασκευαστή δεν θα βρείς.

Η ενστασή μου όσον αφορά στις προσφορές είναι η εξής και οφείλεται σε εμπειρία μου με αντίστοιχα εγκαίνια καταστήματος ελληνικής εταιρείας στην περιοχή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης ( όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν) , όπου τότε οι κύριοι στο φυλλάδιο διαφήμιζαν οθόνες για Η/Υ 19'' με 80- 90 αν θυμάμαι καλά την τιμή. Η ώρα των εγκαινίων ήταν 8 το πρωί.

Φτάσαμε έξω απο το μαγαζί στις 7:30. Το μαγαζί είχε ήδη ανοίξει και οι οθόνες όπως και άλλα είδη προσφοράς φυλλαδίου είχαν εξαφανιστεί.

Ελπίζω να μην γίνει κάτι αντίστοιχο και εδώ.

Λεω, οτι να λες για καποιον επειδη εχεις μια εμπειρια στο εξωτερικο δεν λεει κατι, εδω ειναι Ελλαδα.ακομά και εσυ εχεις μια φοβια και την διατυπωσες(με τις προσφορές του φυλλαδιου). Και σου λεω οτι οι ανθρωποι ειναι διαφορετικοι. Οτι ελεγχος και να υπαρχει αν ο Ελληνας θελει να κ*λ*ωβαρέσει θα το κανει. μιλαμε ομως κατω απο υποθέσεις το καταστημα δεν εχει ανοιξει καν και σου λεω οτι εγω προσωπικα επιφυλάσομαι οχι μονο για τον πρώτο καιρο γιατι ολοι οταν πιάνουμε δουλεια καπου πρώτη φορα, δουλευουμε φουλ, ειμαστε γεματοι ενεργεια, βαζουμε τα δυνατα μας εξυπερετικοι κτλ κτλ. θα κρατήσουν αυτα? θα δειξει λοιπον αν λειτουργει σωστα μετα απο καιρο.

Δημοσ.
Λεω, οτι να λες για καποιον επειδη εχεις μια εμπειρια στο εξωτερικο δεν λεει κατι, εδω ειναι Ελλαδα.ακομά και εσυ εχεις μια φοβια και την διατυπωσες(με τις προσφορές του φυλλαδιου). Και σου λεω οτι οι ανθρωποι ειναι διαφορετικοι. Οτι ελεγχος και να υπαρχει αν ο Ελληνας θελει να κ*λ*ωβαρέσει θα το κανει. μιλαμε ομως κατω απο υποθέσεις το καταστημα δεν εχει ανοιξει καν και σου λεω οτι εγω προσωπικα επιφυλάσομαι οχι μονο για τον πρώτο καιρο γιατι ολοι οταν πιάνουμε δουλεια καπου πρώτη φορα, δουλευουμε φουλ, ειμαστε γεματοι ενεργεια, βαζουμε τα δυνατα μας εξυπερετικοι κτλ κτλ. θα κρατήσουν αυτα? θα δειξει λοιπον αν λειτουργει σωστα μετα απο καιρο.

Δηλαδή εσύ μέσα από αυτό το θέμα θέλεις να αμφισβητήσεις του εργαζομένους του Saturn; Γιατί να θες να το κάνεις αυτό;

Δημοσ.
Δηλαδή εσύ μέσα από αυτό το θέμα θέλεις να αμφισβητήσεις του εργαζομένους του Saturn; Γιατί να θες να το κάνεις αυτό;

προσθεου ρε φιλε μου τι λες τωρα ? ειμαστε σοβαροι??? διαβασε τι γραφω!

Απλα επιφυλασομαι!

μην παρερμηνευεται παρακαλω πολυ. :shock:

ουτε καν γνωριζω ποιος δουλευει θα τον βγαλω τεμπελη??

Δημοσ.

Να επιστρέψω με την αρχική μου ερώτηση , έχετε βρεί laptop με τα ίδια χαρακτηριστικά σε αυτήν την τιμή ; Η στην ίδια τιμή τι μας προσφέρουν άλλοι ; Αν θέλουμε να προσφέρουμε πραγματικά στα μέλη του φόρουμ οι κινδυνολογίες δεν προσφέρουν κάτι, αντίθετα αποπροσανατολίζουν.

Προσωπικά έψαξα σε Plaisio.gr , eshop.gr , zeroone.gr , τίποτα.

Δημοσ.
Να επιστρέψω με την αρχική μου ερώτηση , έχετε βρεί laptop με τα ίδια χαρακτηριστικά σε αυτήν την τιμή ; Η στην ίδια τιμή τι μας προσφέρουν άλλοι ; Αν θέλουμε να προσφέρουμε πραγματικά στα μέλη του φόρουμ οι κινδυνολογίες δεν προσφέρουν κάτι, αντίθετα αποπροσανατολίζουν.

Προσωπικά έψαξα σε Plaisio.gr , eshop.gr , zeroone.gr , τίποτα.

για ποιο απο τα Laptop αναφερεσαι δεν ειναι ενα.

Δημοσ.
το Packard Bell, με αυτό ασχολήθηκα απο το πρώτο μου post.

συγνωμη αλλα ειμαστε μια σελιδα πίσω και δεν εβλεπα ποιο ηταν, απανταω σε ολους και δεν θυμαμαι τι γραφει ο καθενας.

Προσωπική ταπινη μου άποψη: ωραια φαινομενικά χαρακτηριστικά αλλά Βrand Νame αγνωστο για μενα. θα προτιμουσα να δωσω κατι παραπανω και να παω σε κατι πιο σιγουρο και αξιοπιστο και δεν θα δελεαζομουν μονο και μονο επειδη φοραει καινουργιο επεξεργαστη. Εσυ εισαι εσυ εγω ειμαι εγω. Ο καθένας εχει μια διαφορετική γνωμη.

Δημοσ.
συγνωμη αλλα ειμαστε μια σελιδα πίσω και δεν εβλεπα ποιο ηταν, απανταω σε ολους και δεν θυμαμαι τι γραφει ο καθενας.

Δεν το έγραψα με κακή πρόθεση.

Προσωπική ταπινη μου άποψη: ωραια φαινομενικά χαρακτηριστικά αλλά Βrand Νame αγνωστο για μενα. θα προτιμουσα να δωσω κατι παραπανω και να παω σε κατι πιο σιγουρο και αξιοπιστο και δεν θα δελεαζομουν μονο και μονο επειδη φοραει καινουργιο επεξεργαστη. Εσυ εισαι εσυ εγω ειμαι εγω. Ο καθένας εχει μια διαφορετική γνωμη.

Brand Name άγνωστο για σένα , γνωστό παγκοσμίως. Σαφώς ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια, δεν προσπαθώ να πώ οτι το συγκεκριμένο λάπτοπ θα είναι καλύτερο ποιοτικά απο ένα Thinkpad T Series , απλά τα χρήματα που ζητάει για αυτά που δίνει είναι λίγα. και σε αυτήν την κατηγορία τιμής δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις.

Δημοσ.
Brand Name άγνωστο για σένα , γνωστό παγκοσμίως. Σαφώς ο καθένας έχει τα δικά του κριτίρια, δεν προσπαθώ να πώ οτι το συγκεκριμένο λάπτοπ θα είναι καλύτερο ποιοτικά απο ένα Thinkpad T Series , απλά τα χρήματα που ζητάει για αυτά που δίνει είναι λίγα. και σε αυτήν την κατηγορία τιμής δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις.

Εγω το συγκεκριμένο Laptop δεν το ήξερα και δεν θα το μάθαινα καν αν δεν ηταν το φυλλαδιακι και η ερευνα που εκανα.

φυσικα δεν ειναι το ιδιο αμέσως αμέσως το ThinkPad T400 εχει διπλάσια τιμη και διαφορετικά χαρακτηριστηκά.

με συγχωρεις αλλα δεν εχεις ψαξει καλα

http://www.computer4all.gr/index.php?s=2&c=0&p=20821

δεν συμπαθώ καθόλου τα sony αλλα σου δινω ενα λινκ με 100Ε+ στην ιδια κατηγορια τιμής.

Οτι και να πεις γουστα ειναι.

Μακάρι οποιος το πάρει να φυσάει το Laptopaki του και ας μην ξέρω εγω το Brand Name του δεν με απασχολεί πραγματικά. ;)

Δημοσ.
Εγω το συγκεκριμένο Laptop δεν το ήξερα και δεν θα το μάθαινα καν αν δεν ηταν το φυλλαδιακι και η ερευνα που εκανα.

φυσικα δεν ειναι το ιδιο αμέσως αμέσως το ThinkPad T400 εχει διπλάσια τιμη και διαφορετικά χαρακτηριστηκά.

με συγχωρεις αλλα δεν εχεις ψαξει καλα

http://www.computer4all.gr/index.php?s=2&c=0&p=20821

δεν συμπαθώ καθόλου τα sony αλλα σου δινω ενα λινκ με 100Ε+ στην ιδια κατηγορια τιμής.

Οτι και να πεις γουστα ειναι.

Μακάρι οποιος το πάρει να φυσάει το Laptopaki του και ας μην ξέρω εγω το Brand Name του δεν με απασχολεί πραγματικά. ;)

με 110Ε παραπάνω και on board Intel Graphics Media Accelerator HD 320 δεν είμαστε στα ίδια. Γιατί και η παραπάνω μνήμη που έχει είναι shared. Οπότε καλά έχω ψάξει.

ίδια επίπεδα τιμής είναι + - 10 ευρώ. όχι + - 100 ( που στην περίπτωσή μας είναι περίπου 35 % διαφορά ).

Το γούστο είναι στα ρούχα και τα παπούτσια ίσως και στα αυτοκίνητα, όταν πρόκειται για μηχανήματα στα οποία κάνεις δουλειά , άλλα πράγματα κοιτάζεις. Και η ποιότητα στην οποία εξ αρχής αναφέρθηκες είναι πιο σημαντική απο τα γούστα.

Μπορεί να βγεί και μάπα το καρπούζι, εγώ δεν ισχυρίστηκα οτι το συγκεκριμένο είναι το τέλειο κτλ. Ξαναλέω απο άποψη τιμής πρός απόδοση βάση απόλυτα ποσοτικών κριτηρίων φαίνεται συμφέρουσα αγορά.

Δημοσ.
με 110Ε παραπάνω και on board Intel Graphics Media Accelerator HD 320 δεν είμαστε στα ίδια. Γιατί και η παραπάνω μνήμη που έχει είναι shared. Οπότε καλά έχω ψάξει.

ίδια επίπεδα τιμής είναι + - 10 ευρώ. όχι + - 100 ( που στην περίπτωσή μας είναι περίπου 35 % διαφορά ).

Το γούστο είναι στα ρούχα και τα παπούτσια ίσως και στα αυτοκίνητα, όταν πρόκειται για μηχανήματα στα οποία κάνεις δουλειά , άλλα πράγματα κοιτάζεις. Και η ποιότητα στην οποία εξ αρχής αναφέρθηκες είναι πιο σημαντική απο τα γούστα.

Μπορεί να βγεί και μάπα το καρπούζι, εγώ δεν ισχυρίστηκα οτι το συγκεκριμένο είναι το τέλειο κτλ. Ξαναλέω απο άποψη τιμής πρός απόδοση βάση απόλυτα ποσοτικών κριτηρίων φαίνεται συμφέρουσα αγορά.

επειδη άλλα κοιτάζεις παρατηρείς και γράφεις οτι θέλεις να γράψεις προσπερνόντας καποια.

Η ram δεν σου λεει κατι? απο 3 σε 4 λεγεται διαφορά.

απο sony σε bell λέγεται επίσης διαφορά.

σκληρός απο 250gb σε 320gb επίσης διαφορά.

μην γράφουμε μονο οτι θέλουμε να φανει.:fear:

τα 100Ε+ για Laptop με ποιότητα για μένα αξίζουν.

440 ευρο για μενα που δουλευω 8ωρες+ ειναι πολλα για να δοκιμασω απλα ενα τυχαίο καρπουζι.

Οτι λάμπει δεν ειναι και χρυσός.

Δημοσ.
επειδη άλλα κοιτάζεις παρατηρείς ( παρατήρησα και διάβασα το λίνκ που έγραψες ) και γράφεις οτι θέλεις να γράψεις προσπερνόντας καποια (

Η ram δεν σου λεει κατι? απο 3 σε 4 λεγεται διαφορά.

Η ram μου λέει πολλά και ανέφερα οτι με το συγκεκριμένο chip γραφικών ένα μέρος της ( ίσως ίσο και με την διαφορά ) δεσμέυεται απο αυτό, μάλλον δεν το έγραψα κατανοητά.

απο sony σε bell λέγεται επίσης διαφορά ( δεν το αρνήθηκα ).

σκληρός απο 250gb σε 320gb (επίσης διαφορά 70 gigabytes σε απόλυτο κόστος, μπορείς να δείς πόση διαφορά έχουν )..

μην γράφουμε μονο οτι θέλουμε να φανει.:fear:

τα 100Ε+ για Laptop με ποιότητα για μένα αξίζουν.

( ποιότητα η οποία δεν μπορεί να μετρηθεί με ποσοτικά κριτήρια και πολλές φορές είναι υποκειμενική ανάλογα με αυτόν που την αξιολογεί. )

440 ευρο για μενα που δουλευω 8ωρες+ ειναι πολλα για να δοκιμασω απλα ενα τυχαίο καρπουζι.

Οτι λάμπει δεν ειναι και χρυσός.

Δεν έχω κανένα άμεσο κέρδος για να προσπαθώ να παραπλανήσω κάποιον η να γράψω ότι θα ήθελα να φανεί όπως λές.

Αν εσύ δουλεύεις 8 ώρες + και τα 440 σου φαίνονται πολλά εγώ που δουλέυω 10ώρες + δεν νομίζω να διατίθεμαι να πετάξω χρήματα.

Επειδή όμως βλέπω οτι το παίρνεις προσωπικά το θέμα και έτσι δεν βοηθάμε το σύνολο, σταματάω εδώ την αντιπαράθεση γιατί δεν οδηγεί πουθενά.

Δημοσ.
Δεν έχω κανένα άμεσο κέρδος για να προσπαθώ να παραπλανήσω κάποιον η να γράψω ότι θα ήθελα να φανεί όπως λές.

Αν εσύ δουλεύεις 8 ώρες + και τα 440 σου φαίνονται πολλά εγώ που δουλέυω 10ώρες + δεν νομίζω να διατίθεμαι να πετάξω χρήματα.

Επειδή όμως βλέπω οτι το παίρνεις προσωπικά το θέμα και έτσι δεν βοηθάμε το σύνολο, σταματάω εδώ την αντιπαράθεση γιατί δεν οδηγεί πουθενά.

οσο και να δεσμευτει διαφορά υπάρχει για κάποιον που θέλει να τρέξει AutoCad, matLAB, Premier , Pinnacle ακομα και τα πολλαπλα tabs μπορει να δεσμε΄θσουν αρκετοί μνήμη.

64gb γιατι τοσα παει μετα εχουν 80Ε βαση κοστολόγησης χωρητικότητας ανα GB(δν βρήσκεις τα υπολοιπα με 20Ε).

Σαν ποσοτικο κριτήριο αν δεν αρκεί το ονομα Sony έναντι του Bell τι να πω. Και δεν εννοω ονομαστικα (γιατι σίγουρα καποιοι θα σπευσουν να το κριτικάρουν και αυτο!)

Ιδια εμπειρία στην κατασκευη laptop, ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά NoWay!!

απο την αρχη που εγραφες ειχες 'πατημα' οτι ελεγα. Δεν ειναι προσωπικο οταν προσπαθω να βρω λυση για ενα θέμα του τοπικ. Προσωπικο επιπεδο δεν ειναι η αντιπαραθεση!! :confused:

Το τοπικ δεν εγινε για να παραπλανηθει κανείς! παραμόνο να μπορεί καποιος ξεκαθαρίσει, να ρωτησει και αν γνωρίζει καποίος να απαντηθούν οι ερωτήσεις του κτλ κτλ.

Καλο σου βράδυ φίλε μου:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...