xpapias Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Σου λεω την εχω και δεν εχει καμια διαφορα. Η μονες διαφορες ειναι κατι ρυθμισεις π τις εχει αλλιως καθως και πως το τηλεκοντρολ εχει πανω κουμπια και για ρισιβερ (καθως εχει τη δυνατοτητα η τηλεοραση να παιρνει μοντουλα) Όχι σε πιστεύω. Στον j0hnar0s αναφερόμουν.
j0hnar0s Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 ο chris επιμένει οτι ειναι ίδιες. εγω δεν ξέρω. δεν λεει μονο για λειτουργιες αλλα και τεχνηκά χαρακτηριστικά. σου εξηγησε απο οτι βλεπω
papanikos_13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 φιλικα παντα: οτι πληρωνεις παιρνεις... αλλα δε μπορουμε να ριχνουμε λασπη σε ενα καταστημα που γραφει απο μονο του... η τσιγκουνια ειναι μαγκια..! σιγουρα δεν θα παρεις ΤΑ εργαλεια απο εκει αλλα θα παρεις φτηνα πραματακια να κανεις τη δουλεια σου! χαλαρωστε!!!!
miyazaki Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Για τον φίλο που ανέφερε σχετικά με την διεύθυνση που αναγράφεται στην address bar του browser όταν επιλέγουμε Θεσσαλονίκη... Solun είναι η Θεσσαλονίκη στα Ουγγρικά. Προφανώς το site έχει κατασκευαστεί απο εταιρεία με έδρα την Ουγγαρία ή απο ούγγρο/ους προγραμματιστές/web designers.
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 "Der KDL-32W5500 ist Hauptmodell, welches über den örtlichen Handel vertrieben wird. Die Modelle KDL-32W57** sind Fachhändlersondermodelle, diese unterscheiden sich vom Grundmodell KDL-32W5500 leicht im Design. Zusätzlich kann zu einem KDL-32W57** ein DVB-S Modul erworben werden. Bei den Modellen KDL32W5720, W5730 und W5740 wird eine Multifuntkionsfernbedienung mit geliefert. Diese Fernseher werden von den Fachhändlern, EP:, MediMax, Expert, Euronics und Welt Funk vertrieben." http://www.hifi-forum.de/viewthread-144-3555.html Iσα ισα, ειναι πιο ακριβο μοντελο απο τη w5500
j0hnar0s Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Σχετικά με το λάπτοπ της Packard Bell, όντως αν κάποιος ψάξει να βρεί αντίστοιχο με τα ίδια χαρακτηριστικά στο ίντερνετ κατα πάσα πιθανότητα δεν θα τα καταφέρει. Δεν είναι όμως σωστός ο τρόπος με τον οποίο έχει αντιμετωπισθεί το θέμα εξ' αρχής. Έχοντας πραγματοποιήσει αγορές απο κατάστημα της αλυσίδας στο εξωτερικό ( συγκεκριμένα Γερμανία - Στουτγκάρδη ) δεν έχω καμία αμφοβολία για την διατήρηση των προδιαγραφών εξυπηρέτησης και ποιότητας και στα ελληνικά υποκαταστήματα. Σωστά παρατηρήθηκε οτι αντίστοιχο laptop με τον κωδικό TJ75 jo199 έρχεται με Intel Core i5 κτλ κτλ. Η τιμή του όμως είναι αισθητά αυξημένη με το μοντέλο που παρουσιάζεται εδώ , το οποίο είναι αδύνατο να είναι παλαιό διότι ο συκγεκριμένος επεξεργαστής είναι φρέσκος στην αγορά ( http://ark.intel.com/Product.aspx?id=47663 ) . Δεύτερον είναι πολύ πιθανόν μια εταιρεία όπως η μητρική της Saturn , η Media Saturn η οποία κατέχει τις 2 μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών στην Γερμανία ( http://www.media-saturn.com/EN/Pages/Default.aspx ) Media Markt και Saturn , με περίπου 800 καταστήματα στην Ευρώπη και τζίρο ίσως και δισεκατομμυρίων ευρώ , να έχει ζητήσει απο εταιρείες όπως η Packard Bell να συναρμολογήσουν laptops ή desktops με συγκεκριμένες δυνατότητες και κατ' επέκταση και τιμή. Θα μπορούσε κάποιος να μας πεί αντίστοιχων δυνατοτήτων laptops πόσο κοστολογούνται στην εγχώρια αγορά ; Η τα αντίστοιχης τιμής διαθέσιμα laptops τι προσφέορουν σε σχέση με αυτό ; Καλό θα είναι πρίν καταλήγουμε σε αφοριστικά ή ενθουσιώδη συμπεράσματα να κάνουμε μια έρευνα αγοράς και να παραθέτουμε και τα στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς μας. Επίσης αναφέρθηκε σχετικά με μια φωτογραφική μηχανή Olympus οτι χρησιμοποιεί μπαταρίες NiMH ( Νικελίου - μετάλλου Υδριδίου ) , όπου ο γράφων αναφέρει οτι δεν είναι καν επαναφορτιζόμενες παρόλο που στην συνέχεια δηλώνει τεχνικός επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών. Αρχικά οφείλετε να γνωρίζετε οτι οι μπαταρίες τέτοιου τύπου είναι επαναφορτιζόμενες. Στη συνέχεια είναι σαφές οτι ο προσανατολισμός της συγκεκριμένης μηχανής είναι ο απλός χρήστης που θέλει να βγάζει φωτογραφίες έυκολα και χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάει μαζί του μια τσάντα με φακούς , φορτιστές κτλ. Τι πιο πρακτικό λοιπόν απο μια φωτογραφική που πρακτικά δεν μένει ποτέ απο μπαταρίες, μιάς και AA ή AAA μπαταρίες μπορούμε να βρούμε πλέον παντού, Alkaline, Lithium ή άλλων τύπων. Μην παρασύρεστε απο ενθουσιασμό και μην κάνετε το λάθος να εκφράζετε άποψη για πράγματα που δεν μπήκατε ίσως στον κόπο να τα ελέγξετε πριν. Οι άγγλοι έχουν ένα ρητό που αναφέρει " opinions are like assholes....everyone has one ". Υ.Γ και μια θερμή παράκληση, αν θέλετε οι άλλοι να παίρνουν τα όσα γράφετε στα σοβαρά, προσέξτε λίγο την ορθογραφία σας. 1.Δεν είπα οτι το μοντέλο ειναι παλιο απλα κατι παιζει μεσα απο μια παρατήρηση που έκανα ειχε παρα πολλές αλλαγές. 2. Σχετικά με την olympus βιαστηκα και εγραψα πριν σκεφτω αλλα με διορθωσε ο vasilis διορθωσα το ποστ αμέσως.(καθώς ηδη εγραφες και δεν νομιζω να το ειδες) 3. Εδώ ειναι Ελλάδα και όπως ειπα το κατάστημα δεν κάνει τουσ ανθρώπους αλλα οι άνθρωποι το καταστημα. ---------- Προσθήκη στις 23:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:24 ---------- φιλικα παντα: οτι πληρωνεις παιρνεις... αλλα δε μπορουμε να ριχνουμε λασπη σε ενα καταστημα που γραφει απο μονο του... η τσιγκουνια ειναι μαγκια..! σιγουρα δεν θα παρεις ΤΑ εργαλεια απο εκει αλλα θα παρεις φτηνα πραματακια να κανεις τη δουλεια σου! χαλαρωστε!!!! Δεν ρίχνει κανεις λάσπη. Προσπαθουμε να σχολιάσουμε να πουμε γνώμες και αν θελει καποιος βοήθεια να την δωσουμε.
jabar Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 1. Απαντάς σε Τοπικ το οποίο γράφει και την λέξη 'Σχολια' . Έκανες σου έκανα. 2. Μάθε να ακους. Οσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε. Ουτε εγω τα ξέρω ολα προσπαθω να μάθω ομως. Αν τα κριτίρια σου ηταν τεχνηκα να σου βγαλω το καπέλο αλλα να μιλάς τα μπακαλιστικα που ξέρουμε ολοι μας περι συσκευων μπερδευεις κόσμο! 3. Η μεγάλη διαφορά μας εσυ ασχολίσε εγω επιδιορθώνω λογο επαγγελματος γνωρίζω περισσοτερω δεν καυχεμε απλα μην απευθήνεσε χωρις να ξερεις. 4. Το παραδειγμα στο ειπα για να καταλαβεις το λαθος σου πραγμα που δεν βλέπω. 5. Να το γυρνας σε προσωπικό επίπεδο δεν αφορά κανένα. Κόντρες σε βλακίες δεν κάνω αν σε προσέβαλα με κατι οφειλες να μου εστελνες ενα πριβε μηνυματακι να διαγραψω ομορφα και ωραια οτι σε εθιξε. κανεις αλλος με καμια απορία αυτη την φορά, νέο σχόλιο κατι που πρόσεξε , θέλει διευκρίνιση να βοηθησουμε οσοι γνωριζουμε. Ευχαριστώ εξακολουθεις να εισαι πολυξερος για πες μας τα μειονεκτηματα της τοτε,αλλα δεν την εχεις δουλεψει απ οτι βλεπω παραπανω...υποψιαζομαι δακτυλο απ αλλου...εγω γραφω για ολα τα μαγαζια οπου βρισκω προσφορες για τα παιδια του φορουμ χωρις να με απασχολουν οι ιδιοκτησιες-εθνικοτητες κ.τ.λ.τι να πω δεν σου ξαναγραφω πες οτι θελεις...
j0hnar0s Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 "Der KDL-32W5500 ist Hauptmodell, welches über den örtlichen Handel vertrieben wird. Die Modelle KDL-32W57** sind Fachhändlersondermodelle, diese unterscheiden sich vom Grundmodell KDL-32W5500 leicht im Design. Zusätzlich kann zu einem KDL-32W57** ein DVB-S Modul erworben werden. Bei den Modellen KDL32W5720, W5730 und W5740 wird eine Multifuntkionsfernbedienung mit geliefert. Diese Fernseher werden von den Fachhändlern, EP:, MediMax, Expert, Euronics und Welt Funk vertrieben." http://www.hifi-forum.de/viewthread-144-3555.html Iσα ισα, ειναι πιο ακριβο μοντελο απο τη w5500 ειναι σωστο να συγκίνουμε του εξωτερικου τιμές? πρεπει να συγκίνουμε και μισθους τοτε!
miyazaki Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 1. Με συγχωρείς , παρανόησα, αλλά έστω κι έτσι δεν υπάρχει μαγείρεμα αλλά κατα παραγγελία κατασκευή. 2.Όντως δεν το είδα ,διότι έγραφα εκείνη την στιγμή. 3.Ελλάδα είναι αλλά τα Saturn δεν είναι το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς που ο κυρ-Γιώργος κάνει κουμάντο. Κάποιοι δίνουν λόγο σε ανωτέρους. Κι ακόμα κι αν δεν θέλουν να είναι ευγενικοί η εξυπηρετικοί το κάνουν.
j0hnar0s Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 1. Με συγχωρείς , παρανόησα, αλλά έστω κι έτσι δεν υπάρχει μαγείρεμα αλλά κατα παραγγελία κατασκευή.2.Όντως δεν το είδα ,διότι έγραφα εκείνη την στιγμή. 3.Ελλάδα είναι αλλά τα Saturn δεν είναι το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς που ο κυρ-Γιώργος κάνει κουμάντο. Κάποιοι δίνουν λόγο σε ανωτέρους. Κι ακόμα κι αν δεν θέλουν να είναι ευγενικοί η εξυπηρετικοί το κάνουν. 3. Μιλάς με τοση σιγουρια για το αυριο. το μεθαυριο? δεν θελω να κρινω απο τωρα. παραμένω επιφυλακτικος. εσυ ισως ετυχε να εχεις καποια εμπειρια απο οτι βλεπω με αυτα που λες.
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 ειναι σωστο να συγκίνουμε του εξωτερικου τιμές? πρεπει να συγκίνουμε και μισθους τοτε! Φιλε μου ειπα οτι ειναι πιο ακριβη απο την W5500 στη Γερμανια! Δηλ w57xx > w5500 (στη Γερμανια παντα). Επομενως που κολλαει η συγκριση με μισθους που αναφερεις?
vasilis1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Για τον φίλο που ανέφερε σχετικά με την διεύθυνση που αναγράφεται στην address bar του browser όταν επιλέγουμε Θεσσαλονίκη... Solun είναι η Θεσσαλονίκη στα Ουγγρικά. Προφανώς το site έχει κατασκευαστεί απο εταιρεία με έδρα την Ουγγαρία ή απο ούγγρο/ους προγραμματιστές/web designers. Δεν ξερω απο ποιους εχει φτιαχτει η σελιδα αλλά Solun ειναι η Θεσσαλονικη στα σλάβικα (τα ουγγρικα δεν ειναι σλάβικη γλώσσα).Μια βόλτα απο το wiki της Θεσσαλονικης λύνει και πιθανες απορίες.Τελοςπάντων δεν ειναι το θεμα μας αυτο απλά εκανα μια παρατηρηση που μου χτυπησε το ματι.ελπίζω πάντως αυτες οι προσφορες να μην ειναι του εντυπωσιακου αριθμου των 2 τεμαχιων ανα ειδος
j0hnar0s Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Φιλε μου ειπα οτι ειναι πιο ακριβη απο την W5500 στη Γερμανια! Δηλ w57xx > w5500 (στη Γερμανια παντα). Επομενως που κολλαει η συγκριση με μισθους που αναφερεις? δεν μας λες τοση ωρα οτι ειναι ιδιες? κανω λαθος?... ---------- Προσθήκη στις 23:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:36 ---------- Δεν ξερω απο ποιους εχει φτιαχτει η σελιδα αλλά Solun ειναι η Θεσσαλονικη στα σλάβικα (τα ουγγρικα δεν ειναι σλάβικη γλώσσα).Μια βόλτα απο το wiki της Θεσσαλονικης λύνει και πιθανες απορίες.Τελοςπάντων δεν ειναι το θεμα μας αυτο απλά εκανα μια παρατηρηση που μου χτυπησε το ματι.ελπίζω πάντως αυτες οι προσφορες να μην ειναι του εντυπωσιακου αριθμου των 2 τεμαχιων ανα ειδος δεν νομίζω εχουν προνοησει πιστευω. οι αποθηκες φουλ θα ειναι. Ξέρουν τι θα γινει.
PaNtErAz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δεν ξερω απο ποιους εχει φτιαχτει η σελιδα αλλά Solun ειναι η Θεσσαλονικη στα σλάβικα (τα ουγγρικα δεν ειναι σλάβικη γλώσσα).Μια βόλτα απο το wiki της Θεσσαλονικης λύνει και πιθανες απορίες.Τελοςπάντων δεν ειναι το θεμα μας αυτο απλά εκανα μια παρατηρηση που μου χτυπησε το ματι.ελπίζω πάντως αυτες οι προσφορες να μην ειναι του εντυπωσιακου αριθμου των 2 τεμαχιων ανα ειδος Αν είχες πάει στα εγκαίνια του Mediamarkt και του Mediamarkt II στην Θεσσαλονίκη θα ήξερες ότι σε κάθε προιόν φυλλαδίου έχουν 100άδες προιόντα!! Παλέτες ολόκληρες. Είναι στην φιλοσοφία αυτών την δυο εταιριών να έχουν πολύ απόθεμα όταν βγάζουν προσφορές. Το κάναν πάντα δεν βλέπω γιατί να μην το κάνουν και τώρα.
miyazaki Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 3. Μιλάς με τοση σιγουρια για το αυριο.το μεθαυριο? δεν θελω να κρινω απο τωρα. παραμένω επιφυλακτικος. εσυ ισως ετυχε να εχεις καποια εμπειρια απο οτι βλεπω με αυτα που λες. Τι εννοείς μιλάω με σιγουριά για το άυριο η το μεθάυριο ; Να κρίνεις τι ακριβώς ; Το συγκεκριμένο φυλλάδιο το είδα σήμερα στην είσοδο της πολυκατοικίας μου και τυχαίνει το κατάστημα να είναι μερικά τετράγωνα μακριά μου. Επειδή ψάχνω αρκετό καιρό για λάπτοπ, μπορώ να σου πώ ( τουλάχιστον για το συγκεκριμένο γιατί με τηλεοράσεις κτλ δεν ασχολούμαι οπότε δεν μπορώ να εκφέρων γνώμη ) οτι λάπτοπ που να προσφέρει κάτι αντίστοιχο σε αυτήν την τιμή και απο επώνυμο κατασκευαστή δεν θα βρείς. Η ενστασή μου όσον αφορά στις προσφορές είναι η εξής και οφείλεται σε εμπειρία μου με αντίστοιχα εγκαίνια καταστήματος ελληνικής εταιρείας στην περιοχή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης ( όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν) , όπου τότε οι κύριοι στο φυλλάδιο διαφήμιζαν οθόνες για Η/Υ 19'' με 80- 90 αν θυμάμαι καλά την τιμή. Η ώρα των εγκαινίων ήταν 8 το πρωί. Φτάσαμε έξω απο το μαγαζί στις 7:30. Το μαγαζί είχε ήδη ανοίξει και οι οθόνες όπως και άλλα είδη προσφοράς φυλλαδίου είχαν εξαφανιστεί. Ελπίζω να μην γίνει κάτι αντίστοιχο και εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.