Προς το περιεχόμενο

Παγίδες - Σχόλια Προσφορών Saturn Θεσσαλονίκης

j0hnar0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά παρακαλώ τα σχόλια απο καποιον που ξερει για τηλεορασεις για τις 2 sony kdl και ιδιαιτερα για την 37'' γιατι ειμαι σχεδον ετοιμος να παω για αγορα.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά παρακαλώ τα σχόλια απο καποιον που ξερει για τηλεορασεις για τις 2 sony kdl και ιδιαιτερα για την 37'' γιατι ειμαι σχεδον ετοιμος να παω για αγορα.

ηδη εχουν γίνει σχολια για την μια στην 1η σελίδα.

για την δεύτερη μονο να σχολιάσω 300Ε ειναι η προσφορά, αν αξίζει σαν οθόνη δεν ξέρω.

Δημοσ.
φίλε μου ποτε μην έχεις κριτίριο μονο τους αριθμούς. Τα 'δυνατά' σημεία βρήσκονται στις λέξεις. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφόρα και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι τα χαρακτηριστικά μιας οθόνης και οχι η τιμή!!!

Αν σε ενδιαφερουν πάλι οι αριθμοί ζητησέ μου να σου πω με 429Ε 600ΗΖ Αντίθεση 2000000:1 με ψηφιακό δέκτη 42'' πλασμα που να πας να φας τα μουτρα σου! :-(

στο ξαναβαζω...

37ΑΡΑ... με 100hz και full hd και mpeg 4 και sony κι αν δεν υπαρχει προβλημα με την εγγυηση στα 399!!<<τα σπαει>> τι να λεμε...

ασε ρε φιλε να ξερει και κανενας αλλος,μη το παιζετε γκουρου,κρατηστε τη γνωμη σας για το ατομο σας ,για τον εαυτο σας...απο 12 χρονων με τετοια ασχολουμαστε (ερασιτεχνικα βεβαια)κι εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε,πανω απο 25...κι αυτη που λες στα 429 η πλασμα μια χαρα ειναι δεν σου κανει?ο καθενας για τη χρηση που την θελει εχει αλλες απαιτησεις...εχω σπιτι σονυ πλασμα με 8-- αναλυση 4 χρονων και ειναι αστερι...ο Νικος Δημου καποτε ειχε γραψει οτι η εξυπνη αγορα ειναι να μην παιρνεις το ολοκαινουριο μοντελο αλλα το αμεσως προηγουμενο για να μην πληρωνεις μαζι με το προιον, την καινουρια ιδεα-τεχνολογια αλλα και την εφαρμογη της δηλαδη λεφτα για πνευμα και οχι για υλη και δεν του βρηκα αδικο σχεδον ποτε...

Δημοσ.
στο ξαναβαζω...

37ara με 100hz και full hd και mpeg 4 και sony κι αν δεν υπαρχει προβλημα με την εγγυηση στα 399!!<<τα σπαει>> τι να λεμε...

ασε ρε φιλε να ξερει και κανενας αλλος,μη το παιζετε γκουρου,κρατηστε τη γνωμη σας για το ατομο σας ,για τον εαυτο σας...απο 12 χρονων με τετοια ασχολουμαστε (ερασιτεχνικα βεβαια)κι εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε,πανω απο 25...κι αυτη που λες στα 429 η πλασμα μια χαρα ειναι δεν σου κανει?ο καθενας για τη χρηση που την θελει εχει αλλες απαιτησεις...εχω σπιτι σονυ πλασμα με 8-- αναλυση 4 χρονων και ειναι αστερι...

1. Απαντάς σε Τοπικ το οποίο γράφει και την λέξη 'Σχολια' . Έκανες σου έκανα. :confused:

2. Μάθε να ακους. Οσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε. Ουτε εγω τα ξέρω ολα προσπαθω να μάθω ομως. Αν τα κριτίρια σου ηταν τεχνηκα να σου βγαλω το καπέλο αλλα να μιλάς τα μπακαλιστικα που ξέρουμε ολοι μας περι συσκευων μπερδευεις κόσμο! :fear:

3. Η μεγάλη διαφορά μας εσυ ασχολίσε εγω επιδιορθώνω λογο επαγγελματος γνωρίζω περισσοτερω δεν καυχεμε απλα μην απευθήνεσε χωρις να ξερεις. :-)

4. Το παραδειγμα στο ειπα για να καταλαβεις το λαθος σου πραγμα που δεν βλέπω.:-(

5. Να το γυρνας σε προσωπικό επίπεδο δεν αφορά κανένα. Κόντρες σε βλακίες δεν κάνω αν σε προσέβαλα με κατι οφειλες να μου εστελνες ενα πριβε μηνυματακι να διαγραψω ομορφα και ωραια οτι σε εθιξε. :shifty:

κανεις αλλος με καμια απορία αυτη την φορά, νέο σχόλιο κατι που πρόσεξε , θέλει διευκρίνιση να βοηθησουμε οσοι γνωριζουμε.

Ευχαριστώ :-)

Δημοσ.

"Με την ευκαιρία,να τονίσω για την OLYMPUS FE-26 η μπαταρία του είναι ΑΑ ΝίΜΗ η αλλιώς... του 'περιπτερου'"

Μην γραφουμε ανακρίβειες.Οι ΝiΜΗ ειναι επαναφορτιζομενες και η εξελιξη τους ειναι NiCd-NiMH-Lion-LiPol.

Και κατι ολίγο άσχετο:επιλέξτε απο την αρχικη σελίδα του Σατουρν την Θεσσαλονικη και διαβαστε προσεκτικα την διευιυνση που βγαινει στην γραμμη διευθυνσεων.Μαλλον οι ανθρωποι θελουν ξύλο

Δημοσ.

Η σονυ ειναι ιδια με την 5500, ειναι απλα μοντελο Γερμανιας. Ακριβως την ιδια εχω κ γω, μετα απο αλλαγη π εγινε απο την αντιπροσωπεια.

Δημοσ.
Η σονυ ειναι ιδια με την 5500, ειναι απλα μοντελο Γερμανιας. Ακριβως την ιδια εχω κ γω, μετα απο αλλαγη π εγινε απο την αντιπροσωπεια.

ελπίζω να εχεις δίκιο φίλε μου γιατι διαφορετικά θα την πατήσει κοσμος κ κοσμάκης. αλλα πιστευω αυτο που ειπε αλλος ενας φιλος οτι πρέπει να ειναι παλιό κομμένο μοντέλο. τεσπα. καλη να βγει σε οποιον την παρει και τα υπολοιπα :-)

Δημοσ.
H τιμή της Sony KDL 37W5730 στην Ευρώπη είναι περίπου 950Ε -1000Ε (!). Επομένως είναι όντως πολύ καλή προσφορά.

http://buy.fudzilla.com/deutschland/?phist=404911&age=2000 (990E)

http://en.toppreise.ch/index.php?search=Kdl-37w5730&cat=0&lp=&hp=&manu=0 (1399 CHF = 960 Euros)

Απο επίσημο site της Sony

''Τεχνικές προδιαγραφές KDL-37W5500

Έχετε υπ' όψιν ότι τα χαρακτηριστικά/οι λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν από χώρα σε χώρα.''

οπότε μην συγκρίνουμε με του εξωτερικού εδω και καλα εσωτερικό και αν ψαξουμε καλυτερα τα ιδια μοντελακια θα διαφέρουν τα μισα μεταξυ τους.

Δημοσ.
Απο επίσημο site της Sony

''Τεχνικές προδιαγραφές KDL-37W5500

Έχετε υπ' όψιν ότι τα χαρακτηριστικά/οι λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν από χώρα σε χώρα.''

οπότε μην συγκρίνουμε με του εξωτερικού εδω και καλα εσωτερικό και αν ψαξουμε καλυτερα τα ιδια μοντελακια θα διαφέρουν τα μισα μεταξυ τους.

Εγω πάντως μίλησα για την 5730. Και προφανώς μπορεί να υπάρχουν διαφορές στα μενού (μπορεί να μην έχει πχ ελληνικά) ή (πολύ χλωμό) στα presets για αναζήτηση καναλιών. Πχ να λείπει η επιλογή Eastern Europe που δεν αλλάζει και κάτι. Πολύ χλωμό να υπάρχουν σημαντικές διαφορές.

Δημοσ.

Σχετικά με το λάπτοπ της Packard Bell, όντως αν κάποιος ψάξει να βρεί αντίστοιχο με τα ίδια χαρακτηριστικά στο ίντερνετ κατα πάσα πιθανότητα δεν θα τα καταφέρει.

Δεν είναι όμως σωστός ο τρόπος με τον οποίο έχει αντιμετωπισθεί το θέμα εξ' αρχής.

Έχοντας πραγματοποιήσει αγορές απο κατάστημα της αλυσίδας στο εξωτερικό ( συγκεκριμένα Γερμανία - Στουτγκάρδη ) δεν έχω καμία αμφοβολία για την διατήρηση των προδιαγραφών εξυπηρέτησης και ποιότητας και στα ελληνικά υποκαταστήματα.

Σωστά παρατηρήθηκε οτι αντίστοιχο laptop με τον κωδικό TJ75 jo199 έρχεται με Intel Core i5 κτλ κτλ. Η τιμή του όμως είναι αισθητά αυξημένη με το μοντέλο που παρουσιάζεται εδώ , το οποίο είναι αδύνατο να είναι παλαιό διότι ο συκγεκριμένος επεξεργαστής είναι φρέσκος στην αγορά ( http://ark.intel.com/Product.aspx?id=47663 ) .

Δεύτερον είναι πολύ πιθανόν μια εταιρεία όπως η μητρική της Saturn , η Media Saturn η οποία κατέχει τις 2 μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών στην Γερμανία ( http://www.media-saturn.com/EN/Pages/Default.aspx ) Media Markt και Saturn , με περίπου 800 καταστήματα στην Ευρώπη και τζίρο ίσως και δισεκατομμυρίων ευρώ , να έχει ζητήσει απο εταιρείες όπως η Packard Bell να συναρμολογήσουν laptops ή desktops με συγκεκριμένες δυνατότητες και κατ' επέκταση και τιμή.

Θα μπορούσε κάποιος να μας πεί αντίστοιχων δυνατοτήτων laptops πόσο κοστολογούνται στην εγχώρια αγορά ; Η τα αντίστοιχης τιμής διαθέσιμα laptops τι προσφέορουν σε σχέση με αυτό ;

Καλό θα είναι πρίν καταλήγουμε σε αφοριστικά ή ενθουσιώδη συμπεράσματα να κάνουμε μια έρευνα αγοράς και να παραθέτουμε και τα στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς μας.

Επίσης αναφέρθηκε σχετικά με μια φωτογραφική μηχανή Olympus οτι χρησιμοποιεί μπαταρίες NiMH ( Νικελίου - μετάλλου Υδριδίου ) , όπου ο γράφων αναφέρει οτι δεν είναι καν επαναφορτιζόμενες παρόλο που στην συνέχεια δηλώνει τεχνικός επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών.

Αρχικά οφείλετε να γνωρίζετε οτι οι μπαταρίες τέτοιου τύπου είναι επαναφορτιζόμενες.

Στη συνέχεια είναι σαφές οτι ο προσανατολισμός της συγκεκριμένης μηχανής είναι ο απλός χρήστης που θέλει να βγάζει φωτογραφίες έυκολα και χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάει μαζί του μια τσάντα με φακούς , φορτιστές κτλ. Τι πιο πρακτικό λοιπόν απο μια φωτογραφική που πρακτικά δεν μένει ποτέ απο μπαταρίες, μιάς και AA ή AAA μπαταρίες μπορούμε να βρούμε πλέον παντού, Alkaline, Lithium ή άλλων τύπων.

Μην παρασύρεστε απο ενθουσιασμό και μην κάνετε το λάθος να εκφράζετε άποψη για πράγματα που δεν μπήκατε ίσως στον κόπο να τα ελέγξετε πριν.

Οι άγγλοι έχουν ένα ρητό που αναφέρει " opinions are like assholes....everyone has one ".

Υ.Γ και μια θερμή παράκληση, αν θέλετε οι άλλοι να παίρνουν τα όσα γράφετε στα σοβαρά, προσέξτε λίγο την ορθογραφία σας.

Δημοσ.
Εγω πάντως μίλησα για την 5730. Και προφανώς μπορεί να υπάρχουν διαφορές στα μενού (μπορεί να μην έχει πχ ελληνικά) ή (πολύ χλωμό) στα presets για αναζήτηση καναλιών. Πχ να λείπει η επιλογή Eastern Europe. Ξαναλέω, πολύ χλωμό και πάλι.

Σου λεω την εχω και δεν εχει καμια διαφορα. Η μονες διαφορες ειναι κατι ρυθμισεις π τις εχει αλλιως καθως και πως το τηλεκοντρολ εχει πανω κουμπια και για ρισιβερ (καθως εχει τη δυνατοτητα η τηλεοραση να παιρνει μοντουλα)

Δημοσ.
Εγω πάντως μίλησα για την 5730. Και προφανώς μπορεί να υπάρχουν διαφορές στα μενού (μπορεί να μην έχει πχ ελληνικά) ή (πολύ χλωμό) στα presets για αναζήτηση καναλιών.

ο chris επιμένει οτι ειναι ίδιες. εγω δεν ξέρω.

δεν λεει μονο για λειτουργιες αλλα και τεχνηκά χαρακτηριστικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...