j0hnar0s Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Σήμερα το πρωί έπεσε στα χερια μου το φυλλάδιο του Saturn. Αφού το μελέτησα λίγο είδα 4 πράγματα που με ενδιέφεραν, σημείωσα Brand Name, Model και την τιμούλα. http://www.saturn.com.gr/ Προ εκπλήξεως τρελάθηκα, έκανα συγκρίσεις με άλλα καταστήματα και έβλεπα 250 κάτω 150 κάτω, λέω θα πάω και θα τα πάρω ολα. Μετά που μου πέρασε ο πρώτος ενθουσιασμός, σκέφτηκα να το ψάξω μέχρι τελους.. Δεν ειχα σκοπό να ποστάρω απλά θέλω να ξυπνλησω καποιους πριν δώσουν τα καημένα τα λεφτάκια τους μονο και μονο επειδή έκανα μια συγκριση τιμής και το θεώρησαν προσφορά του αιώνα όπως εκανα καλή ωρα εγω. Ας περάσουμε στο ψητό: packard bell TJ75 JO 199 Τιμή: 444 (Intel Core i5 i5 430M 2.26 GHz, Μνήμη: 4 GB, Σκληρός δίσκος: 640 GB, Οθόνη: 15.6 in, Κάρτα γραφικών:Radeon HD4570, DVD-RW, Windows 7 Home Premium) <--- Αυτά έπρεπε να εχει κανονικά και αντι αυτών εχει : intel core i3-330M ,Μνήμη: 3gb ,Κάρτα γραφικών: Radeon HD5470, Σκληρός δίσκος: 250 GB Συμπέρασμα: Κερδίζεις κάρτα γραφηκών αλλά χάνεις επεξεργαστη και ram την καρδια ενως συστήματος. Τα laptop πιθανόν να εχει περάσει απο κάποια επεξεργασια... Nikon d 3000 18-55 MM Δεν αναφέρει πιο ακριβώς KIT είναι. παραθέτω κάποιες τιμές για να καταλάβεται την διαφορά. Λίγα λόγια για την D3000: Αισθητήρας CCD 10,2 megapixel αντίθετα οι CMOS εδώ και κάμποσα χρόνια έχουν πλέον λιγότερο θόρυβο απο τους CCD.Δική μου ταπεινή γνωμη ο λόγος της τιμής.Η μόνη ίσος έλλειψη είναι ότι δεν διαθέτει Live View. Πιστεύω πως η αγορά της είναι καλή επιλογή για έναν που ξεκινάει τώρα. Α! Δεν ειμαι 100 % σιγουρος αλλά δεν τραβάει Video!! D3000 Kit με AF-S DX NIKKOR 18-55mm ED II 310,00 € D3000 Kit με AF-S DX NIKKOR 18-55mm VR 370,00 € Belkin N150 bundle F5ZO141NT Tιμή: 30Ε Είναι το παλιό μοντέλο για όσους ενδιαφέρεστε πλεον ειναι διαθέσημο το F5ZO141NT (60E). Sony Vaio P31ZK Τιμή: 500E Intel Atom Z540 1.86 GHz, Μνήμη: 2 GB, Σκληρός δίσκος: 80 GB, Οθόνη: 8 in, Ανάλυση: 1600x768, Κάρτα γραφικών: GMA 500, Windows 7 Home Premium ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ! Αλλά πριν αγοράσεται σκεφτείτε για ποιον λόγο το παίρνετε δεν είναι για games επίσης σκεφτείτε ότι με τα παραπάνω λεφτά παίρνετε έτοιμο Desktop Pc η Laptop με καλύτερε δυνατότητες! Πλεονέκτημα θα έλεγα το GPRS μονο και το μέγεθος. Τα λεφτά ομως ειναι δικά σας... sony kdl37w5730 Τιμή: 400 Εψαξα πληροφορίες αλλά δεν.. Δεν ξέρω καντε μια ερευνα και εσεις μπορεί να είστε πιο τυχεροι αν και δεν νομιζω πρεπει να ειναι παλιο μοντελο.Με επιφύλαξη. Λοιπόν αν δω κατι αλλο το απογευμα θα το βάλω. Προσοχή! Να ρωτάτε πάντα σε περίπτωση που κατι δεν πάει καλα τι γίνεται. Σας κανουν κατευθειαν εκγατασταση η παιζει τπτ αλλο. Ειναι νεο κατάστημα και δεν γνωρίζουμε δυστηχώς πολλα για αυτούς! Κ Α Λ Ε Σ ~ Α Γ Ο Ρ Ε Σ
jabar Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 37ara με 100hz και full hd και mpeg 4 και sony κι αν δεν υπαρχει προβλημα με την εγγυηση στα 399!!<<τα σπαει>> τι να λεμε...
Nauseas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ειναι νεο κατάστημα και δεν γνωρίζουμε δυστηχώς πολλα για αυτούς! Με την προσθήκη και του 3ου καταστήματος στην ελληνική αγορά, ο αριθμός των χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται η Saturn ανέρχεται στις 13, ενώ συμπληρώνονται συνολικά 238 σημεία πώλησης. Το κατάστημα είναι καινούργιο αλλά όχι η εταιρία
default Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μπραβο απο μενα μονο και μονο για την 'Μινι ερευνα' αγορας που ασχοληθηκες και εγραψες.
j0hnar0s Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 37ara με 100hz και full hd και mpeg 4 και sony κι αν δεν υπαρχει προβλημα με την εγγυηση στα 399!!<<τα σπαει>> τι να λεμε... φίλε μου ποτε μην έχεις κριτίριο μονο τους αριθμούς. Τα 'δυνατά' σημεία βρήσκονται στις λέξεις. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφόρα και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι τα χαρακτηριστικά μιας οθόνης και οχι η τιμή!!! Αν σε ενδιαφερουν πάλι οι αριθμοί ζητησέ μου να σου πω με 429Ε 600ΗΖ Αντίθεση 2000000:1 με ψηφιακό δέκτη 42'' πλασμα που να πας να φας τα μουτρα σου! Θα μπορούσα να σου μιλάω με τις ώρες γιατι τετοια παραδειγματα(που αλλιώς φαίνονται οι τιμές αλλιώς ειναι η πραγματικότητα ομως), τα εχω βιώσει ,αλλα καλύτερα να μείνουμε στο θέμα μας. Οι παγίδες θα είναι παντού και πάντα. Παράδειγμα προς αποφυγή ο φίλος μας με τους αριθμούς. Σχόλια προιόντων αλλα δεν εχουμε? Να βοηθήσουμε καποιους με τισ γνώσεις του ο καθένας. Ρωτάτε για αντικείμενα μην ντρέπεστε ---------- Προσθήκη στις 18:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:28 ---------- ειναι αληθινες προσφορες! Δεν γράφω πουθενά για ψεύτικες προσφορές φιλε μου! ---------- Προσθήκη στις 18:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:29 ---------- Το κατάστημα είναι καινούργιο αλλά όχι η εταιρία Γιατι εσυ γνωρίζεις και τα άλλα 2 δηλ. τι γινεται μεσα στο καθενα? γνωριζεις το service καθε καταστηματως ξεχωριστα? γνωρίζεις την διάθεση καθε υπαληλου να σε εξυπηρετήσει? Το κάθε κατάστημα πέρα απο το standard του ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ γιατι σε αυτο συμβαλουν οι ανθρωποι που δουλευουν μεσα σε αυτο. ουδεν σχολιο παραπανω για αυτο! Αν ναι εγω δεν ετυχε φιλε μου και δυστηχώς στην ερευνα που εκανα δεν βρηκα κατι. αν εχεις καποια εμπειρια μπορείς αν θέλεις να την μοιραστεις μαζι μας. ---------- Προσθήκη στις 18:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:38 ---------- Μπραβο απο μενα μονο και μονο για την 'Μινι ερευνα' αγορας που ασχοληθηκες και εγραψες. πρωτα απο ολα την εκανα για μενα. μετα εβλεπα τι εγραφαν σε ενα αλλο topic και επειδή οταν παω να αγοράσω κατι και εγω ψάχνω τα παντα, μιας και το εκανα ειπα να τα βαλω εδω να μαθουν καποιοι τι πανε να αγοράσουν ευχαριστώ πάντως
nick#18 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Το toshiba το τηλεφωνακι που εχει με 149ευρω φαινετε αρκετα συμπαθιτικο αλλα δεν ειμαι σαλονικα...
j0hnar0s Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ευχαριστω γιατι ημουν ετοιμος να παω να το παρω αυριο, οποτε μιλαμε για 'κομενο' η παλιο μοντελο. Φαντάζομαι το εψάξες και δεν βρήκες τπτ.. Αν δεν σου κανει κοπο πες μας συγκεκριμένα για πιο μιλάς. Θα σε παρακαλούσα αν γνωριζεις να διορθώσεις το μηνυμα σου να μην ποσταρουμε συνεχεια .. γιατι μαζευονται και πολλα μηνύματα και δεν φαίνεται και η ουσία.Απλα βαλε το modelo στο προηγουμενο μηνυμα σου. Σε ευχαριστώ πολυ ---------- Προσθήκη στις 19:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:58 ---------- Το toshiba το τηλεφωνακι που εχει με 149ευρω φαινετε αρκετα συμπαθιτικο αλλα δεν ειμαι σαλονικα... δεν εισαι γενικότερα? γιατι αν λειπεις για καποιες μερες αφησε τουσ ενα τηλ. ενα ονομα και πες κρατηστε το αν γινεται βεβαια ειναι εγκαινια κ δεν ξερω αλλιως. (δεν χάνεις τπτ) Σχετικα με το τηλεφωνάκι. οθόνη αφης καλο. χρωματα 65.000 λιγα. καμερα 3 μετρια. gps καλο. bluetouth καλο. radio καλο. οσο για το λειτουργικο ςινδοςσ mobile 6 δυστηχώς δεν εχει τυχει να πεσει παροομοιο στα χερια μου να εχω μια γνωμη. αλλα γνωριζω οτι ειναι νεο οποτε λογικα καλο.αν γνωριζει καποιος να πει την γνωμη του
nick#18 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 δεν εισαι γενικότερα? γιατι αν λειπεις για καποιες μερες αφησε τουσ ενα τηλ. ενα ονομα και πες κρατηστε το αν γινεται βεβαια ειναι εγκαινια κ δεν ξερω αλλιως. (δεν χάνεις τπτ) Σχετικα με το τηλεφωνάκι. οθόνη αφης καλο. χρωματα 65.000 λιγα. καμερα 3 μετρια. gps καλο. bluetouth καλο. radio καλο. οσο για το λειτουργικο ςινδοςσ mobile 6 δυστηχώς δεν εχει τυχει να πεσει παροομοιο στα χερια μου να εχω μια γνωμη. αλλα γνωριζω οτι ειναι νεο οποτε λογικα καλο.αν γνωριζει καποιος να πει την γνωμη του Γενικα μενω Αθηνα. Σα συνολο αυτα που προσφερει και σαν τιμη 149 απο 230+ που εχει στο skroutz ειναι μια χαρα και εχει και 400mhz επεξεργαστη. Απο θεμα windows mobile εχω μια συσκευη που περασαν απο μεσα της τα 6ρια και σα συστημα. Γενικα δεν ειναι και ο,τι πιο ευχρηστο
katcos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Nikon d 3000 18-55 MM Δεν αναφέρει πιο ακριβώς KIT είναι. παραθέτω κάποιες τιμές για να καταλάβεται την διαφορά. D3000 Kit με AF-S DX NIKKOR 18-55mm ED II 310,00 € D3000 Kit με AF-S DX NIKKOR 18-55mm VR 370,00 € το κιτ με τον DX είναι... Πού βρίσκεις αυτές τι τιμές για την NIKON φίλε μου ; online ή σε φυσικό κατάστημα; http://www.skroutz.gr/s/87512/Nikon-D3000-Kits.html
j0hnar0s Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Γενικα μενω Αθηνα. Σα συνολο αυτα που προσφερει και σαν τιμη 149 απο 230+ που εχει στο skroutz ειναι μια χαρα και εχει και 400mhz επεξεργαστη. Απο θεμα windows mobile εχω μια συσκευη που περασαν απο μεσα της τα 6ρια και σα συστημα. Γενικα δεν ειναι και ο,τι πιο ευχρηστο H τιμούλα οντως καλή αλλα τα υπολοιπα του δεν.. αλλα αν θες να το 'τραβήξουμε' απο θέμα τιμής ΄χτυπούσα' το lg αριστερά και ασ μην εχει το gps (αν και δεν εχει μεγάλη διαφορά απο αλλα καταστήματα) αν το πάμε απο θέμα χαρακτηριστηκών και αξιοπιστίας 'δαγκωτό' Nokia( διαφορά απο ενα αξιόπιστο!! καταστημα 78Ε).ολα αυτα που λεγαμε ως ' - ' για το toshiba το Nokia τα εχει ' + '. οθονη απλη βεβαια αλλα προσωπική μου γνώμη εχω μετανιώσει που εχω κινητό με touch οθονη, ωραία , εφετζίδικια αλλα.. Απο τα 3 τηλεφωνάκια ψηφίζω Νοκια και ας μην εχει touch οθονη. ο καθένας κρίνει με τα γούστα του, την τσέπη του και την χρήση που θα κάνει με αυτό. ---------- Προσθήκη στις 20:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:58 ---------- το κιτ με τον DX είναι... Πού βρίσκεις αυτές τι τιμές για την NIKON φίλε μου ; online ή σε φυσικό κατάστημα; http://www.skroutz.gr/s/87512/Nikon-D3000-Kits.html Τετοιες τιμές σε φυσικό κατάστημα έπρεπε να ειχε κγρεμιστει κανενας φούρνος Ενδιαφερόμουν για αυτην την μηχανή και θυμάμαι τις τιμες ακόμα μεχρι που διάβασα 5 πραγματακια και τελείωσε εκει το ενδιαφέρον. Θα σε γελάσω φίλε μου πιο καταστημα ηταν αλλα θυμάμαι ηταν Stock κομματια 2-3 ειχαν μεινει. Αν σε ενδιαφέρει η μηχανή θα προτινα, να το ψάξεις πριν κανεις κίνηση..
default Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Αναφορικα με το G810 και παλιοτερα το ειχα βρει σε προσφορα στο Expansys αλλα σε διαφορα reviews ειχα διαβασει μετρια σχολια με κυριοτερο την κακη ζωη της μπαταριας (και φυσικα δε φοραει wm6.5 αλλα 6.1): http://pocketnow.com/review/toshiba-portege-g810?p=3 http://www.gsmarena.com/toshiba_g810-2273.php http://www.trustedreviews.com/mobile-phones/review/2008/08/01/Toshiba-Port--g---G810/p1
nick#18 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ναι δεν ειναι κανενα "υπερκινητο" αλλα για αυτα που προσφερει ειναι μια χαρα τιμη και μην ξεχναμε πως αλλες συσκευες windows mobile based ειναι πολυ πιο ακριβες. Σαφεστατα και θα επερνα το ενα απο τα αλλα 2 γιατι απο εμπειρια μου ΔΕ ΘΕΛΩ να ξαναδουλεψω windows mobile για μεγαλο χρονικο διαστημα...
j0hnar0s Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Αναφορικα με το G810 και παλιοτερα το ειχα βρει σε προσφορα στο Expansys αλλα σε διαφορα reviews ειχα διαβασει μετρια σχολια με κυριοτερο την κακη ζωη της μπαταριας (και φυσικα δε φοραει wm6.5 αλλα 6.1):http://pocketnow.com/review/toshiba-portege-g810?p=3 http://www.gsmarena.com/toshiba_g810-2273.php http://www.trustedreviews.com/mobile-phones/review/2008/08/01/Toshiba-Port--g---G810/p1 Ευχαριστούμε !! Διορθώθηκε απο Βασίλη εκανα λάθος. τα υπόλοιπα μένουν σε ενα site βρήκα τα ακολουθα αν ενδιαφέρεστε: Ενεργά pixels: 12 Megapixels. Διάταξη φίλτρου: Φίλτρο βασικών χρωμάτων (RGB). Πλήρης ανάλυση: 12,7 Megapixels. Τύπος: 1/2,33'' Αισθητήρας CCD. Οπτικό zoom: 3x. Ψηφιακό zoom: 4 x / 12 x συνδυασμένο με το οπτικό zoom. Ασφαιρικά στοιχεία φακού: 4. Εστιακή απόσταση: 6.3 - 18.9 mm. Εστιακή απόσταση (ισοδύναμη με 35mm): 36 - 108 mm. Δομή: 6 φακοί / 5 ομάδες. Μέγιστο διάφραγμα: 3,1 - 5,9. Ανάλυση: 230.000 pixels. Μέγεθος οθόνης: 6,9 cm / 2,7''. Τύπος LCD: Οθόνη TFT. Ρύθμιση φωτεινότητας: 2 επίπεδα. Μέθοδος συστήματος αυτόματης εστίασης: TTL iESP με ανίχνευση της αντίθεσης. Κανονική λειτουργία: 0,6m - άπειρο (ευρυγώνιος) / 1m - άπειρο (τηλεφακός). Λειτουργία Macro: 0,2m - άπειρο (ευρυγώνιος) / 0,6m - άπειρο (τηλεφακός). Λειτουργία Super Macro: Ελάχιστη απόσταση εστίασης: 5 cm. Λειτουργία βελτίωσης: Λειτουργία Σταθεροποίησης Εικόνας, Προηγμένη Τεχνολογία Ανίχνευσης Προσώπων. Ταχύτητα κλείστρου: 1/2 - 1/2000 s / < 4 s. Αντιστάθμιση έκθεσης: +/- 2 EV / 1/3 βήματα. Ευαισθησία Αυτόματη: Mε αυτόματη επιλογή. Ευαισθησία Χειροκίνητη: ISO 100 - 1600. Προγράμματα σκηνών: Πορτραίτο, Τοπίο, Νυκτερινή σκηνή, Νυκτερινή σκηνή με πορτραίτο , Σπορ, Εσωτερικοί χώροι , Κερί , Αυτοπορτραίτο , Ηλιοβασίλεμα , Πυροτεχνήματα , Cuisine, Έγγραφα, Κατοικίδια. Λειτουργίες Flash: AUTO, Μείωση του κοκκινίσματος των ματιών, Συμπληρωματικός φωτισμός , Απενεργοποίηση. Πανοραμική λήψη: Ναι. Επεξεργασία εικόνας: Χαρτογράφηση των Pixel, Αποθορυβοποίηση, Αντιστάθμιση παραμόρφωσης. Μνήμη: Εσωτερική: 19 ΜΒ, MicroSD, xD-Picture. Φορμά Εγγραφής: AVI Motion JPEG (δεν υποστηρίζεται εγγραφή ήχου). Ποιότητα video: 640 x 480 / 30 fps Διάρκεια εγγραφής: Μέχρι την χωρητικότητα της κάρτας (10s με 30fps όταν ο συνηθισμένος τύπος κάρτας xD χρησιμοποιείται). 320 x 240 / 30 fps Διάρκεια εγγραφής: Μέχρι την χωρητικότητα της κάρτας. (Σημείωση: μέγιστο μέγεθος αρχείου 2GB). Μέγεθος εικόνας: 12M 3968 x 2976, 5M 2560 x 1920, 3M 2048 x 1536, 2M 1600 x 1200, 1M 1280 x 960, VGA 640 x 480, 16:9 1920 x 1080. Γλώσσες Μενού: 39 γλώσσες Διασύνδεση: Θύρα USB υψηλής ταχύτητας. Επιπλέον χαρακτηριστικά: Οδηγός μενού, Χρονομέτρης αυτοφωτογράφησης, Ιδανική Προαπεικόνιση Λήψης, Προηγμένη Τεχνολογία Ανίχνευσης Προσώπων. Διαστάσεις: 96,0 x 62,1 x 26,7 mm. Βάρος: 117 g (χωρίς μπαταρία και κάρτα). Εγγύηση: 2 χρόνια. DOA 7 ημερών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.